baenzai 19.06.25, 19:53 Co sądzicie o tej fryzurze typu vifon? Teraz chyba co trzeci zoomer taką ma. Była moda na undercut, samuraja, czeskiego piłkarza, middle part (czyli fryz à la młody DiCaprio) a teraz mamy to. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k moda jak kazda inna 19.06.25, 21:04 baenzai napisał: > Co sądzicie o tej fryzurze typu vifon? Teraz chyba co trzeci zoomer taką ma. moda jak kazda inna - jednym sie podoba drugim nie. tu masz podobna fryzure polskiego szlachcica z 17.go wieku . wykop.pl/wpis/15999099/dajcie-wiecej-mord-z-takim-fryzem-musze-dokladnie- Odpowiedz Link
baenzai Re: moda jak kazda inna 20.06.25, 00:25 j-k napisał: > moda jak kazda inna - jednym sie podoba drugim nie. > W podobny sposób odpowiadałeś swojej starej gdy się pytała czy wolisz na obiad mielone czy schabowe? Odpowiedz Link
j-k nie fantazjuj, baenzai... 20.06.25, 11:06 baenzai napisał: > W podobny sposób odpowiadałeś swojej starej gdy się pytała czy wolisz na obiad > mielone czy schabowe? nie mam takiej kulturalnej Slubnej i nie licz na to ze taka znajdziesz Serwuje mi to , co chce, a jak mi sie to nie podoba, to moge sobie k... robic jedzenie sam. - masz prezsadnie dobre wyobrazenie o zonach. - porzuc te marzenia. kobiety sa fajne - dopoki sie staraja - by zostac zonami. gdy zostaja zonami - ta "fajnosc" sie konczy Odpowiedz Link
baenzai Re: nie fantazjuj, baenzai... 20.06.25, 14:16 Ok, ale nikt ci nie każe wpisywać się w tego typu wątkach. Nie masz zdania w tej czy innej kwestii, spoko. Jednak rzucanie stwierdzeń typu ,,jeden lubi jabłka a drugi pomarańcze" trochę mija się z celem i zupełnie nic nie wnosi. Odpowiedz Link
j-k bzdury - bez zrozumienia sensu wypowiedzi 20.06.25, 18:50 baenzai napisał: > Ok, ale nikt ci nie każe wpisywać się w tego typu wątkach. Nie masz zdania w tej czy innej kwestii, spoko. Jednak rzucanie stwierdzeń typu ,,jeden lubi jabłka a drugi pomarańcze" trochę mija się z celem i zupełnie nic nie wnosi. bzdury. wnosi to, ze mozna byc tolerancyjnym wobec mod. i nie miec do nich zadnego stosunku. - ani pozytywnego, ani negatywnego.. a bycie obojetnym wobec czegos nie oznacza braku zdania. - oznacza, ze ta sprawa jest DOWOLNOSCIA jedno, co osiagnelismy w obecnym swiecie - to tolerancje wobec mody i fakt, ze bycie "de mode" - nie powoduje u innych uczucia niemaku , czy braku akceptacji. Odpowiedz Link
tapatik Re: moda jak kazda inna 25.06.25, 22:37 Baenzai, poproszę o argumenty merytoryczne, bo będę ciął. Odpowiedz Link
j-k Re: Męskie fryzury 21.06.25, 19:38 tapatik napisał: > Wolałbym ściąć na zero. ale to masz na kazdym rogu ulicy - a w silowniach, to ho ho ! az bije po oczach... Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Męskie fryzury 23.06.25, 22:15 Mnie średnio się podoba. Wygląda trochę jak kołtun. Pewnie nie jestem odpowiednio nowoczesna, ale facet kręcący sobie loki wydaje mi się trochę zniewieściały. Odpowiedz Link
j-k a Kobiece fryzury ? :) 24.06.25, 10:41 po-ranna-kawa napisała: ...ale facet kręcący sobie loki wydaje mi się trochę zniewieściały. mnie taka kobieta - rowniez Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Męskie fryzury 25.06.25, 22:07 Moda to moda. Mija. W tym przypadku -na szczęście. Odpowiedz Link
baenzai Re: Męskie fryzury 25.06.25, 22:11 Ale też czasem wraca. Całkiem niedawno powróciły szerokie spodnie. Odpowiedz Link
obrotowy moda wraca, ok. 25.06.25, 22:56 baenzai napisał: > Ale też czasem wraca. > > Całkiem niedawno powróciły szerokie spodnie. po 30-tu latach wyjalem te stare z szafy i sa modne - jak znalazl ) Odpowiedz Link