mruczus11 05.08.05, 22:09 Poznalem dziewczyne ktora twierdzi ze jest dziewica.ja w to zbytnio nie wierze gdyz gdy wkladam jej palec do pochwy bez zbytnich oporow.Jak myslicie czy jest dziewcia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiore11 Re: czy ona jest czysta 06.08.05, 00:07 Jesteś beznadziejny. Jak masz problem, to zaprowadź ją do lekarza. Na tym forum piszą ludzie, którzy mają problemy ("nie zroumie nigdy mnie ten, kto nie jest sam..." śpiewa Urszula) a tacy pseudozabawni jak Ty powinni sobie znależć inne miejsce do robienia sobie jaj. Odpowiedz Link
mimi7911 Re: czy ona jest czysta 23.01.06, 16:58 Człowieku ale masz problemy, powiedz jakie bardziej wolisz doświadczone czy dziewice, jak dziewice to znaczy ze jestes słaby frajer. Odpowiedz Link
mimi7911 Re: czy ona jest czysta 26.01.06, 15:28 Koleś jak ci zależy na tym tylko zeby była czysta to wiesz co jesteś powalony, prawdziwy facet nie patrzy ilu miała albo czy jest czysta tylko na charakter Odpowiedz Link
md0512 Re: czy ona jest czysta 25.01.06, 00:41 mruczus11 napisał: > Poznalem dziewczyne ktora twierdzi ze jest dziewica.ja w to zbytnio nie wierze > gdyz gdy wkladam jej palec do pochwy bez zbytnich oporow.Jak myslicie czy jest > dziewcia? Spróbuj językiem Odpowiedz Link
wesola_kicia masz problem:) 25.01.06, 21:10 skoro mówi ,że jest dziewicą to może tak jest. Zaufaj i uwierz jej a nie pytaj na forum co jak gdzie kiedy. Odpowiedz Link
khinga Re: masz problem:) 26.01.06, 17:34 A co mamy osobiście przyjechać sprawdzić???? Chłopie, Ty to masz problem)) hahaha! Odpowiedz Link
samotna.aga Re: czy ona jest czysta 03.02.06, 23:24 wiesz, nie mozesz prosić zeby ktos oceniał "czystość" twojej kobiety. ja byłam ciasna zawsze, ale palec mogłam włożyć sobie bez oporów. wystarczy ze ta dziwczyna czuje się przy tobie bezpiecznie Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 08.02.06, 19:08 kobiety odpowiadałyście bardzo rozsondnie. Jeżeli posiada wątpliwości to mogę jego wybrance przywrócić dziewictwo dla niego - to zabieg mało skąplikowany (nawet wiele kawałów jest o tym zabiegu). Ale może chodziło o czystość w sensie religii wątpi w jej machometanizm, shintoizm, judaizm, buddyzm, katolicyzm? Czy jest istotne czy dziewczyna jest luźna czy ciasna, ważne aby faktycznie czuła się bezpiecznie i razem było dobrze. Odpowiedz Link
khinga Re: czy ona jest czysta 08.02.06, 19:40 Pisze jasno,że nie o religię chodzi, tylko o dziewictwo))) O! niech zabierze ją do lekarza,pfff)) Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 16:35 Po wizycie u lekarza - proponuję dziweczynie zostawić takiego tylko z zaświadczeniem, a poszukac odpowiedniego potencjalnego ojca który potrafi być szczęśliwym dając szczęście. khinga napisała: > Pisze jasno,że nie o religię chodzi, tylko o dziewictwo))) > > O! niech zabierze ją do lekarza,pfff)) > Odpowiedz Link
khinga Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 16:48 Racja! A facet niech opiekuje się tym...zaświadczeniem, całuje,etc. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 17:12 Co to za zawiazek bez zaufania?? Gdybym wiedziła, że ktoś mi nie ufa to nie pakowałabym się w ogóle w taki zwiazek. Jeśli jej nie wierzysz to szukaj innej, a jeśli wierzysz to poc o w ogóle ten wpis?? Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 18:18 ... i to jest cła prawda . poczucie bezpieczeństwa, zaufanie i ciepło wzajemne. hiroszima13 napisała: > Co to za zawiazek bez zaufania?? Gdybym wiedziła, że ktoś mi nie ufa to nie pak > owałabym się w ogóle w taki zwiazek. > Jeśli jej nie wierzysz to szukaj innej, a jeśli wierzysz to poc o w ogóle ten w > pis?? > Odpowiedz Link
khinga Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:11 Dwoje ludzi związek powinno tworzyć na wzajemnym zaufaniu, szczerości. Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:49 To kwintesencja - ZAUFANIE łatwo stracić a odbudować prawie nie realne - Szerość łączy się z zaufaniem. khinga napisała: > Dwoje ludzi związek powinno tworzyć na wzajemnym zaufaniu, szczerości. > Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:53 Jest wiele czynników skąłdających sie na dobry związek między dwojgiem ludzi. Zaufanie jeste jednym znajwazniejszych. Łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie. Karol Bunsch Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 12.02.06, 15:09 tak to prawda - następnym istotnym czynnikiem jest poczucie bezpieczeństwa. hiroszima13 napisała: > > Jest wiele czynników skąłdających sie na dobry związek między dwojgiem ludzi. > Zaufanie jeste jednym znajwazniejszych. > > Łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie. > Karol Bunsch Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 12.02.06, 17:15 W sprawie udanego związku zapraszam do wątku ideały ) Odpowiedz Link
khinga Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 09:55 Jednak będę upierała się,że tacy nie istnieją...tak,jak nie istnieją idealne kobiety) Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 16:28 khinga napisała: > Jednak będę upierała się,że tacy nie istnieją...tak,jak nie istnieją idealne > kobiety) > ale mogą być prawie idealnym zwiazkiem, jeżeli potrafią siebie wzajemnie zaakceptować. Odpowiedz Link
khinga Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 17:52 Dobrze,że napisałeś-prawie. Gdzieś tam jest ta druga osoba, której jesteśmy potrzebni do pełni szczęścia! Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 20:27 khinga napisała: > Dobrze,że napisałeś-prawie. Widzisz wiem, że nawet SŁOŃCE nie stoi ciągle w zenicie. Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:01 khinga napisała: > Wiesz wszystko? > Wszystkiego niestety nie wiem , a teraz jeszcze się zastanawiam czy aby tego faceta przez przypadek słowani nie dobiliśmy Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:02 Może nie dobilismy, moze uświadomiliśmy? A moze wstyd mu się pokazywać Odpowiedz Link
aszx369 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:07 Zastanawiam się czy mruszus nie starał się napisać o swoim kompleksie małego członka i dysproporcjach. Może obawieł się, że nie będzie dobrym kochankiem "przeciesz ona jest taka wielka a ja ..." obawy zamiast pomysłowości i jeszcze ten kopleks który dobija (może dlatego tak ważne było dziewictwo - ciasność) Przepraszam za słowa - przepraszam za skojerzenia przepraszam jak uraziłem Odpowiedz Link