Dodaj do ulubionych

czy ona jest czysta

05.08.05, 22:09
Poznalem dziewczyne ktora twierdzi ze jest dziewica.ja w to zbytnio nie wierze
gdyz gdy wkladam jej palec do pochwy bez zbytnich oporow.Jak myslicie czy jest
dziewcia?
Obserwuj wątek
    • fiore11 Re: czy ona jest czysta 06.08.05, 00:07
      Jesteś beznadziejny. Jak masz problem, to zaprowadź ją do lekarza. Na tym forum
      piszą ludzie, którzy mają problemy ("nie zroumie nigdy mnie ten, kto nie jest
      sam..." śpiewa Urszula) a tacy pseudozabawni jak Ty powinni sobie znależć inne
      miejsce do robienia sobie jaj.
      • mimi7911 Re: czy ona jest czysta 23.01.06, 16:58
        Człowieku ale masz problemy, powiedz jakie bardziej wolisz doświadczone czy
        dziewice, jak dziewice to znaczy ze jestes słaby frajer.
      • mimi7911 Re: czy ona jest czysta 26.01.06, 15:28
        Koleś jak ci zależy na tym tylko zeby była czysta to wiesz co jesteś powalony,
        prawdziwy facet nie patrzy ilu miała albo czy jest czysta tylko na charakter
    • md0512 Re: czy ona jest czysta 25.01.06, 00:41
      mruczus11 napisał:
      > Poznalem dziewczyne ktora twierdzi ze jest dziewica.ja w to zbytnio nie wierze
      > gdyz gdy wkladam jej palec do pochwy bez zbytnich oporow.Jak myslicie czy jest
      > dziewcia?

Spróbuj językiem smile
      • wesola_kicia masz problem:) 25.01.06, 21:10
        skoro mówi ,że jest dziewicą
        to może tak jest.
        Zaufaj i uwierz jej
        a nie pytaj na forum
        co jak gdzie kiedy.
        • khinga Re: masz problem:) 26.01.06, 17:34
          A co mamy osobiście przyjechać sprawdzić????

Chłopie, Ty to masz problemsmile)) hahaha!
    • samotna.aga Re: czy ona jest czysta 03.02.06, 23:24
      wiesz, nie mozesz prosić zeby ktos oceniał "czystość" twojej kobiety. ja byłam
      ciasna zawsze, ale palec mogłam włożyć sobie bez oporów. wystarczy ze ta
      dziwczyna czuje się przy tobie bezpiecznie
      • aszx369 Re: czy ona jest czysta 08.02.06, 19:08
        kobiety odpowiadałyście bardzo rozsondnie. Jeżeli posiada wątpliwości to mogę
        jego wybrance przywrócić dziewictwo dla niego - to zabieg mało skąplikowany
        (nawet wiele kawałów jest o tym zabiegu).
        Ale może chodziło o czystość w sensie religii wątpi w jej machometanizm,
        shintoizm, judaizm, buddyzm, katolicyzm?
        Czy jest istotne czy dziewczyna jest luźna czy ciasna, ważne aby faktycznie
        czuła się bezpiecznie i razem było dobrze.
        • khinga Re: czy ona jest czysta 08.02.06, 19:40
          Pisze jasno,że nie o religię chodzi, tylko o dziewictwosmile)))

O! niech zabierze ją do lekarza,pfffsmile))
          • aszx369 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 16:35
            Po wizycie u lekarza - proponuję dziweczynie zostawić takiego tylko z
            zaświadczeniem, a poszukac odpowiedniego potencjalnego ojca który potrafi być
            szczęśliwym dając szczęście.

khinga napisała:

> Pisze jasno,że nie o religię chodzi, tylko o dziewictwosmile)))
            >
            > O! niech zabierze ją do lekarza,pfffsmile))
            >
            • khinga Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 16:48
              Racja! A facet niech opiekuje się tym...zaświadczeniem, całuje,etc.
              • hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 17:12
                Co to za zawiazek bez zaufania?? Gdybym wiedziła, że ktoś mi nie ufa to nie pakowałabym się w ogóle w taki zwiazek.
                Jeśli jej nie wierzysz to szukaj innej, a jeśli wierzysz to poc o w ogóle ten wpis??
                • aszx369 Re: czy ona jest czysta 09.02.06, 18:18
                  ... i to jest cła prawda . poczucie bezpieczeństwa, zaufanie i ciepło wzajemne.

hiroszima13 napisała:

> Co to za zawiazek bez zaufania?? Gdybym wiedziła, że ktoś mi nie ufa to nie pak
                  > owałabym się w ogóle w taki zwiazek.
                  > Jeśli jej nie wierzysz to szukaj innej, a jeśli wierzysz to poc o w ogóle ten w
                  > pis??
                  >

• khinga Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:11
                    Dwoje ludzi związek powinno tworzyć na wzajemnym zaufaniu, szczerości.
                    • aszx369 Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:49
                      To kwintesencja - ZAUFANIE łatwo stracić a odbudować prawie nie realne -
                      Szerość łączy się z zaufaniem.

khinga napisała:

> Dwoje ludzi związek powinno tworzyć na wzajemnym zaufaniu, szczerości.
                      >

• hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 10.02.06, 11:53

Jest wiele czynników skąłdających sie na dobry związek między dwojgiem ludzi.
                        Zaufanie jeste jednym znajwazniejszych.

Łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie.
                        Karol Bunsch
                        • aszx369 Re: czy ona jest czysta 12.02.06, 15:09
                          tak to prawda - następnym istotnym czynnikiem jest poczucie bezpieczeństwa.

hiroszima13 napisała:

>
                          > Jest wiele czynników skąłdających sie na dobry związek między dwojgiem ludzi.
                          > Zaufanie jeste jednym znajwazniejszych.
                          >
                          > Łatwiej odbudować zburzone miasto niż zburzone zaufanie.
                          > Karol Bunsch
                          • hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 12.02.06, 17:15

W sprawie udanego związku zapraszam do wątku ideały smile)
                            • khinga Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 09:55
                              Jednak będę upierała się,że tacy nie istnieją...tak,jak nie istnieją idealne
                              kobietysmile)
                              • aszx369 Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 16:28
                                khinga napisała:

> Jednak będę upierała się,że tacy nie istnieją...tak,jak nie istnieją idealne
                                > kobietysmile)
                                >
                                ale mogą być prawie idealnym zwiazkiem, jeżeli potrafią siebie wzajemnie zaakceptować.
                                • khinga Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 17:52
                                  Dobrze,że napisałeś-prawie.
                                  Gdzieś tam jest ta druga osoba, której jesteśmy potrzebni do pełni szczęścia!
                                  • aszx369 Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 20:27
                                    khinga napisała:

> Dobrze,że napisałeś-prawie.
                                    Widzisz wiem, że nawet SŁOŃCE nie stoi ciągle w zenicie.
                                    • khinga Re: czy ona jest czysta 13.02.06, 20:30
                                      Wiesz wszystko?
                                      • aszx369 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:01
                                        khinga napisała:

> Wiesz wszystko?
                                        >
                                        Wszystkiego niestety nie wiem , a teraz jeszcze się zastanawiam czy aby tego
                                        faceta przez przypadek słowani nie dobiliśmy
                                        • hiroszima13 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:02

Może nie dobilismy, moze uświadomiliśmy?
                                          A moze wstyd mu się pokazywać tongue_out
                                      • aszx369 Re: czy ona jest czysta 14.02.06, 12:07
                                        Zastanawiam się czy mruszus nie starał się napisać o swoim kompleksie małego
                                        członka i dysproporcjach. Może obawieł się, że nie będzie dobrym kochankiem
                                        "przeciesz ona jest taka wielka a ja ..." obawy zamiast pomysłowości i jeszcze
                                        ten kopleks który dobija (może dlatego tak ważne było dziewictwo - ciasność)
                                        Przepraszam za słowa - przepraszam za skojerzenia przepraszam jak uraziłem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka