Dodaj do ulubionych

Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze...

10.05.08, 21:44

Obserwuj wątek
    • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:45
      ...stworzymy swoj? A noz ktos dolaczy?
      • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:51
        Nie nadążam czytać wszystkiego - ruch tu dziś jak na Marszałkowskiej smile
        Oczywiście - taki wspólny projekt nie zawadzi.
        Z resztą większa ilość ludzi wskazana, alkohol przeszkody nie robi (dowód na to
        już jest) wszystko w granicach rozsądku wskazane big_grin
        • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:53
          No to co?Bruderschawt?
          • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:55
            Pewnie - na pohybel wszystkiemu co nie na rękę wink

Przy okazji zdrowie wszystkich dobrych ludzików smile
            • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:57
              samot-nick napisał:

> Pewnie - na pohybel wszystkiemu co nie na rękę wink
              >
              > Przy okazji zdrowie wszystkich dobrych ludzików smile

Twoje tez dobry czlowieku!
              A mi juz tak wesolo.
              Anirat nie spij,chodz tu!
              • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:02
                Dziś tu bardziej imprezowo jak widzę - jutro chyba nikt nie pracuje, więc
                zapraszamy do stołu - nieważne co na nim stoi - ważne żeby było wesoło smile
                PS. Kto chce niech tańczy - ja zacznę się wtedy chować po kątach big_grin
                • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:05
                  Pozwolicie, że przyłączę się do tego imprezowego grona smile
                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:10
                    Tu problemu w ogóle nie ma - dziś liczy się uśmiech - o taki smile)))

Jedynie co nie jest mile widziane to jakiekolwiek narzekanie big_grin
                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:11
                    A zapraszamy Limoo!!!
                    Siedza pija,lulki pala,hulanka swawola-czy jakos tak
                    • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:13
                      Trafiłaś w samo sedno - to właśnie się dzieje.
                      No to siup smile i zagryzę ogóreczkiem big_grin
                      • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:16
                        samot-nick napisał:

> Trafiłaś w samo sedno - to właśnie się dzieje.
                        > No to siup smile i zagryzę ogóreczkiem big_grin
                        >

LECH-a ogoreczkiem???A co na to Twardowski?Ksiezycem chyba zaczyna
                        krecic!
                        To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko przyzwyczaic
                        do bolu.
                        • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:19
                          Lech? ja już o nim nie pamiętam ... taki pokolacyjny na trawienie smile
                          Ale jakby miał ktoś postawić kolejkę piwka to preferuję tą markę big_grin

Tak wirtualnie to chyba można coś mocniejszego? big_grin
                    • anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:13
                      Tylko mnie poproś do tańca... kiss
                      za duzo bombelków .. ów.
                      • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:22
                        Licza sie babelki,a nie kroki!
                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:14
                    Limoo ale jak chcesz sie wkupic to Twoja kolejka piwkasmile
                    • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:19
                      Stawim Żywca - to zdrowie samotników smile)
                      • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:22
                        Kto dziś samotny to samotny - ja tu widzę sympatyczne towarzystwo smile
                        Może tylko nicki czasem wprowadzają w błąd big_grin
                        Żywiec ma swój niepowtarzalny smak dzięki odpowiedniej wodzie, więc się z chęcią
                        poczęstuję bom spragniony big_grin
                        • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:24
                          A Lomza?Toc to moje okolice-ktos posmakuje?
                          • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:26
                            Nie piłam jeszcze,nalewaj
                            • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:29
                              A no prosze!A tak realnie skad jestescie?
                              A no ja mieszkam na skraju Puszczy Kampinowskiejsmile
                              A wiec cod,miod i orzeszkismile
                              do bolu.
                              • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:30
                                blue.konwalia napisała:

> A no prosze!A tak realnie skad jestescie?
                                > A no ja mieszkam na skraju Puszczy Kampinowskiejsmile
                                > A wiec cod,miod i orzeszkismile

CUD-O RANY! A niby matura z j.polskiego poszla dobrze.No coz-starosc
                                nie radoscsad
                                > To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko
                                przyzwyczaic
                                > do bolu.
                                • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:36
                                  Przepraszam za to, ale z pewnych przyczyn wolałbym tą informację zostawić tylko
                                  dla swojej wiadomości. Albo inaczej- nie publikować jej na forum otwartym - zbyt
                                  mała mieścina uncertain
                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:37
                                    samot-nick napisał:

> Przepraszam za to, ale z pewnych przyczyn wolałbym tą informację
                                    zostawić tylko
                                    > dla swojej wiadomości. Albo inaczej- nie publikować jej na forum
                                    otwartym - zby
                                    > t
                                    > mała mieścina uncertain
                                    >

No napewno moja bije rekordy mniejszoscismileSpokojnie ja tez podalam
                                    tylko regionsmile
                                    • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:38
                                      A reszta usnela???
                                      • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:41
                                        Jak usnęła ?? próbuję tylko zaktualizować info z forum po
                                        tygodniowej nieobecności.
                                    • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:43
                                      Hmm...to jak tylko regionalnie to powiem, że ja jestem z południowej
                                      Wielkopolski
                                      • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:44
                                        No to ja regionalnie z Mazowsza smile
                                        Puszczy niestety żadnej w okolicy - jakieś lasy by się znalazły big_grin
                                        • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:49
                                          Hehehehehehe a mi wlasnie jakis czas temu glosniki sie spitolilysad
                                          • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:51
                                            Czas nabyć na następną imprezkę jak znalazł smile
                                            • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:54
                                              Mow tylko kiedy!Chetnych nie zbraknie-slowo harcerza!
                                          • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:52
                                            Oj to żałuj, nasz dj świetne kawałki dobiera
                                            • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:53
                                              limoo napisała:

> Oj to żałuj, nasz dj świetne kawałki dobiera

Limoo jeszcze chwile a sie powyje!Zetka za to juz nie.
                                            • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:55
                                              Staram się jak mogę smile
                                              Ale na razie nie będę nic wrzucał, bo zaraz znów mi się oberwie, że znikam na
                                              nie wiadomo ile big_grin
                                              • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:57
                                                samot-nick napisał:

> Staram się jak mogę smile
                                                > Ale na razie nie będę nic wrzucał, bo zaraz znów mi się oberwie,
                                                że znikam na
                                                > nie wiadomo ile big_grin
                                                >

Dewiza kobiet jest wybaczacsmileoczywiscie jesli chodzi o zbozny cel!
                                                Dajcie mi glosniki!
                                            • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:56
                                              A Ty limoo skad jestes.Powiedz,ze z Mazowsza,a jak nie to i tak
                                              zrobimy zrzute na biletsmile
                                              • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:59
                                                blue.konwalii już nie polewamy, pisałam smile południowa Wielkopolska.
                                                Hmm....Mazowsze chętnie odwiedzę
                                                • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:01
                                                  limoo napisała:

> blue.konwalii już nie polewamy, pisałam smile południowa
                                                  Wielkopolska.
                                                  > Hmm....Mazowsze chętnie odwiedzę
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:04
                                                    No właśnie dostrzegam braki na forum samotnych z tego regionu sad
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:07
                                                    A mi sie wydawalo,ze Wielkopolska i Slask to wiekszosc na
                                                    forum,dlatego zdziwilam sie,ze Samot-nick z Mazowsza.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:08
                                                    Nie martw się limoo - na pewno są ... samotnych nie brakuje nigdzie - choć to
                                                    żadna pociecha uncertain
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:09
                                                    Oj żadna, ale wypiję za to smile
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:10
                                                    limoo napisała:

> Oj żadna, ale wypiję za to smile

Piwo lubimy,siebie polubimy,a filmy te same ogladamysmile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:12
                                                    Podbiłaś moje serce tą zupą pomidorową
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:15
                                                    limoo napisała:

> Podbiłaś moje serce tą zupą pomidorową
                                                    Hehehe.Samotnick a no zaloz wizytowke.Nie zeby nalegala,ale Limoo
                                                    zaraz to potwierdzi i sila glosow.Limoo popieraj!
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:17
                                                    Popieram, popieram, zachęcam i nalegam.
                                                • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:04
                                                  Jakby się tak kiedyś złożyło to oczywiście chlebem i solą smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:06
                                                    o jak miło, a będzie coś jeszcze do picia ?
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:08
                                                    Caly czas jestsmilePolewamy,polewmy!
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:11
                                                    Jaszne, że tak - co tam, że po 23ciej a jak się uda to pobijemy ilość postów w
                                                    wątku smile
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:13
                                                    samot-nick napisał:

> Jaszne, że tak - co tam, że po 23ciej a jak się uda to pobijemy
                                                    ilość postów w
                                                    > wątku smile
                                                    >
                                                    >
                                                    To sie moze przedstawimy?Limoo,bo ja sie lapie na tym,ze zapominam
                                                    drugiego O dostawic a u Samot-nicka ,myslnika.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:16
                                                    a to nie szkodzi,chciałam założyć nick z jednym "o", ale niestety
                                                    ktoś mi ubiegł sad
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:18
                                                    A wiec ja-Ania,Anka,Anula-to wyboru,do koloru.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:19
                                                    Akurat to nie jest tajne smile
                                                    Mam na imię ... hm ...
                                                    Uśmiechamy się, polewamy i tak w kóło Macieju big_grin
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:21
                                                    Macieju,Macieju a co z wizytowka?
                                                    Ach te baby wscibskie co?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:22
                                                    Zatem nie pozostaje mi zatem nic innego,jak Was wyściskać i
                                                    wycałować - Emila (odmieniamy dowalonie Emilia, Emilka itd) miło mi
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:25
                                                    limoo napisała:

> Zatem nie pozostaje mi zatem nic innego,jak Was wyściskać i
                                                    > wycałować - Emila (odmieniamy dowalonie Emilia, Emilka itd) miło
                                                    mi

To Wy sobie piszcie,a ja kapitulujesadJutro do pracy,wiec...Kurde,ale
                                                    mi humorka poprawiliscie.Dziekuje,a na dobranoc sciskam Was
                                                    cieplutko.Ania.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:27
                                                    Oj przepraszam - ta wypowiedź niżej częściowo tyczy się tego co Anka napisała.

A więc miło mi poznać sympatyczne dziewczyny big_grin
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:28
                                                    Zaraz zaraz a gdzie rozchodniaczek tak zwany big_grin
                                                    Naprawdę praca w niedzielę ? uncertain
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:30
                                                    samot-nick napisał:

> Zaraz zaraz a gdzie rozchodniaczek tak zwany big_grin
                                                    > Naprawdę praca w niedzielę ? uncertain

Hazardzisci i w niedziele maja raj-ja niesadRozchodniaczek?Ty lepiej
                                                    z Limoo bijj rekord watku i zyczcie mi kolorowych senkow.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:34
                                                    Z całego serca życzę jak najbardziej kolorowych smile
                                                    Moc pozdrowień i nie wątpię, że do jutra.
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:36
                                                    Rano przy porannej kawie cos skrobne do Was.Buziaki i podziekowania
                                                    za cieply wieczorek.
                                                    P.S.Do tej kawki przydala by sie jakas fajna lekturka,wiec ja znikam
                                                    a Wy dajcie mi cos rankiem poczytac.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:38
                                                    Ok - trzymaj się ciepło i Dobrejnocy.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:39
                                                    pa smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:41
                                                    Kurczę ile musiałem poszukać aż znalazłem gdzie napisałaś smile
                                                    Już mi się wszystkie posty zlały w całość big_grin
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:43
                                                    Limoo jak się trzymasz? Chyba jutro nie pracujesz ?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:46
                                                    Trzymam się świetnie dziękuję, a Ty ???
                                                    Nie pracuję jutro, za to zbieram siły przed kolejnym ciężkim
                                                    tygodniem i całkiem miło te siły zbiera mi się w Waszym gronie.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:50
                                                    Ja się czuję świetnie - zawsze lubiłem długi balet smile
                                                    Dziś naprawdę się zrobiło tutaj inaczej niż zwykle - kompletny amok - pomysł
                                                    bardzo fajny i przez przypadek zobaczyłem, że konwalia utworzyła nowy wątek smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:51
                                                    Wiem, aż żal było się nie przyłączyć. Szkoda, że nas więcej nie było
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:52
                                                    Ale przeproszę Cię na kilka minut - zaraz wrócę.
                                                    A może podeślesz jakąś muzyczkę w międzyczasie smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:53
                                                    ok poszukam smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:01
                                                    Już wróciłem nadal chętny na posiadówkę smile
                                                    Czy Pani Emilka znalazła coś ciekawego?
                                                    W międzyczasie nie zawadzi przygotować coś chłodnego do picia smile Dziś jest tu
                                                    znacznie weselej i cieplej niż zwykle big_grin
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:02
                                                    Śmiało śmiało - jak coś napiszesz stuknie nam 100 smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:08
                                                    Zdecydowanie wolę jakość, niż ilość.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:13
                                                    Tak chyba ma większość ludzi i tyczy się to raczej wielu sfer życia smile

Mogliby tu dorzucić jakieś ciekawe emotikonki - posty byłyby jeszcze bardziej
                                                    uśmiechnięte smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:17
                                                    Wiesz, ten pomysł z emotikonkami jest całkiem niezły.
                                                    A i zauważyłam tu brak admina.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:21
                                                    Tutaj by się nam przydały, ale w wątkach, gdzie dominują smutki jednak chyba nie
                                                    - a chyba większość jest okraszona jednak dużą ilością pesymizmu.
                                                    Może i dobrze, że admina nie ma - nie chcę aby ktoś sprzątał po nas bałaganik
                                                    tego wątku - niech zostanie ku pamięci smile Niektórzy jednak swoim zachowaniem
                                                    zasługują na usunięcie - ale to rzadkie przypadki.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:26
                                                    Śledzę kilka forów o różnej tematyce i mogę szczerze zaświadczyć, że
                                                    tutaj jest naprawdę kulturalnie.
                                                    A jakie doborowe towarzystwo smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:30
                                                    Sporadyczne przypadki z tych mniej przyjemnych smile
                                                    Towarzystwo tutaj wzorowe można powiedzieć big_grin
                                                    Trochę czasu minęło zanim się zaklimatyzowałem choćby z grubsza.
                                                    Za to dziś liczba napisanym przeze mnie postów zmieniła się z 19stu na niemalże 70
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:35
                                                    Taka internetowa społeczność - niestety w realu jestem dość nieśmiały a i nie
                                                    mam zbyt dużo okazji do zawarcia nowych znajomości uncertain
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:48
                                                    Cieszę się, że niektórym udaje się przyjaźnie internetowe
                                                    urzeczywistnić w realu.

Jeśli chodzi o nieśmiałość i poznawanie innych, to chyba dobrze
                                                    trafiłeś, to forum idealnie nadaje się do "przełamywania".
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:53
                                                    Widzisz podejrzewam, że urzeczywistniają się raczej przyjaźnie w parach. Bo czy
                                                    kiedyś doszło do skutku takie spotkanie ludzi z forum z prawdziwego zdarzenia ?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:01
                                                    Temat zlotu się pojawił, aczkolwiek do realizacji jeszcze nie
                                                    doszło. Chcę wierzyć, że jedak się uda coś zorganizować, myślę, że w
                                                    grupie byłoby ławiej co niektórym samotym, niż tak nieśmiałym sam na
                                                    sam.
                                                    Wiem jednak, że osoby z forum poznają się w realu (nie tylko parami,
                                                    lecz również grupami), więc jest to realne, wystarczy chcieć.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:08
                                                    Jakby się coś działo to zerknę i przemyślę - najtrudniej chwilami znaleźć wolny
                                                    czas na taki wypadzik.
                                                    Ale warto byłoby się ruszyć trochę smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:11
                                                    Tu nie ma co się zastanawiać tylko działać.
                                                    Brak czasu nie jest usprawiedliwieniem.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:14
                                                    Dobrze - wezmę do serca...
                                                    A tymczasem Limoo nie jesteś może zmęczona trochę?
                                                    Bo z mojej strony produktywność opadła znacznie i zaczynam czuć skutki
                                                    kilkugodzinnego siedzenia przy komputerze uncertain
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:19
                                                    Ja mam się świetnie, ale Ciebie dręczyć nie będę.
                                                    Śpij dobrze. smile Dzięki za pogawędkę
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:20
                                                    Normalnie blue.konwalia mnie wyklnie bo nie wiem czy do połowy kawy dojdzie
                                                    podczas tego czytania big_grin
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:26
                                                    Ogromne dzięki za wieczór - przynajmniej nie oglądałem jakiegoś głupiego filmu z
                                                    nudów - bardzo miło spędziłem tu dziś czas smile
                                                    Okazje do pogaduszek powinny się znaleźć - z resztą okazja też nie jest niezbędna.

Dużo pozdrowień - jeszcze więcej kolorowych snów smile

PS. Info dla blue.konwalii - Ciebie też pozdrowię do tej kawy - stąd tu własnie
                                                    macham ręką hejo big_grin
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:38
                                                    Ja życzę każdemu jak najkrótszego pobytu tutaj.

A co do wzrastającej ilości postów, to mam nadzieje, że nikt nie
                                                    zarzuci nam uprawiania prywaty ( ale jakby co, to my to wszystko dla
                                                    blue.konwalii, co by do kawusi lekture miala - pamiętaj, tej wersji
                                                    się trzymaj).
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:45
                                                    Ale się uśmiałem big_grinDDD

Nic mi nie wiadomo o żadnej prywacie smile zaproszenie było dla wszystkich tylko
                                                    przyjęli Ci co mieli ochotę big_grin

A lektura przy kawie? Obowiązkowo - nie wyobrażam sobie, żeby patrzeć się w sam
                                                    kubek - my tak tutaj najzwyczajniej z obowiązku big_grin
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:47
                                                    Bardzo szlachetne smile
                                                    Ale ... kiedy się tu znalazłaś jeśli to nie tajemnica ?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:51
                                                    Jestem tu od niedawna, wizytówka wskazuje na 17.02.2008, ale są tu
                                                    osoby o dłuższym stażu. smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:58
                                                    Chyba coraz więcej wskazuje na potrzebę założenia własnej wizytówki smile
                                                    A Twoja to pierwsza jaką kiedykolwiek zerknąłem - wcześniej nie przykładałem do
                                                    tego żadnej wagi
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:05
                                                    Założyć warto smile naprawdę Cię do tego zachęcam ( zresztą z
                                                    blue.konwalia to my Ci nie odpuścimy) smile.

Moja wizytówka jakaś wzorowa nie jest, poczytaj innych.
                                                    Mnie wyjątkowa ciężko jej zakładanie szło.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:10
                                                    Dwojga złego na jednego big_grin
                                                    No to sam się wkąpałem wink Następnym razem pomyślę przed imprezą tongue_out
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:11
                                                    To żart oczywiście smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:13
                                                    Ja mogę więcej osób skołować do zachęty (znam tu więcej osób)
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:16
                                                    Nie musisz się spieszyć smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:07
                                                    Zwarta i przygotowana.
                                                    Jeśli chodzi o muzę to chyba panu pozostawię wybór, skoro tak
                                                    świetnie zaserwował pan ostatnio.
                                                    Fakt dziś jest tu... tak klimatycznie, ale bywało już tak nie raz.
                                                    Jeśli chodzi o trunki to właśnie przerzucam się na wino.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:11
                                                    Okej - ja jestem raczej niewinny smile
                                                    Co do muzyki - klasyk sam w sobie
                                                    haki1981.wrzuta.pl/audio/onQCoWhX3L/billy_idol_-_cradle_of_love
                                                    Niech sobie w tle gra coś miłego
                                                    A ja chyba powrócę do lekkich trunków - dziś można sobie pozwolić.
                                                    A jutro niech tam - mogę mieć odleżyny smile Też zregeneruję siły przed poniedziałkiem
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:19
                                                    A jakie plany na niedziele, oprócz odleżyn ?
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:24
                                                    Akurat jutro mam plan - brat ma urodziny więc większość popołudnia u niego.
                                                    A Ty robisz może coś ciekawszego ?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:28
                                                    Sprecyzowanych planów jeszcze brak, ale coś wymyślę.
                                                    Szczerze - to mam ochotę się troszeczkę "poobijać".
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 07:41
                                                    Dzien dobry!!!
                                                    Co jest lepsze na kaca alka-setzer czy alk-prim?
                                                    Alka-setzer,bo ciszej babelki puszcza.

Do kawy lekturke mam swietnasmileMoja liczba postow tez wzrosla
                                                    nieziemsko.Fajnie sie z Wami wczoraj bawilam,a juz chcialam sie
                                                    wczoraj wypisacsmileDziekuje Wam bardzo!I do nastepnego watku!

A co do zlotu,to super pomysl.Tu juz takie mialy miejsce,czytalam
                                                    tu,ze gddzies na Slasku,wiec czas na Mazowsze!Limoo ja juz na
                                                    bilecik Ci odkladamsmile
                                                    Milego dzionka!
                                                    do bolu.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 10:10
                                                    Dzieńdoberek Blue - o jakim zlocie piszesz ? Bo ja pierwsze słyszę big_grin
                                                    O żadnych planach nic mi nie wiadomo - za jakiś czas jeśli będą takie plany
                                                    będzie można się zastanowić - póki co wypada się zadomowić bardziej troszkię big_grin

A tego z tym środkiem na kaca to nie słyszałem big_grin
                                                    Wszystko odbyło się w granicach zdrowego rozsądku, więc dziś jestem raczej tylko
                                                    niewyspany.

Tymczasem warto by zasypać kawę i trochę ogarnąć w pokoju po imprezce smile Nie
                                                    wiem kiedy się pojawię, więc ja również życzę Miłego Dnia Wszystkim smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 10:37
                                                    Witam imprezowiczów smile
                                                    Podsyłam również linka do wątku zlotowego
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=77037045&a=77037045
                                                    Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę smile
                                                  • anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 12:07
                                                    swietnie sie wczoraj bawiliście smile super!!!
                                                    limoo ja tez z południowej wlkop!!
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:30
                                                    Anirat było bardzo sympatycznie - kompletnie "odjechany" pomysł na imprezkę
                                                    wirtualną - dawno się nie uśmiechałem do monitora smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:38
                                                    Ooo....dobrze wiedzieć smile pozdrawiam
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:45
                                                    Codzienność uczyniła optymizm częściowo niepełnosprawnym - wczorajszy wieczór
                                                    mogę uznać za całkiem skuteczną rehabilitację big_grin
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:59
                                                    smile))
                                                  • anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 15:01
                                                    cieszę się, ze tak wam dobrze było.... beze mnie, ze taka skuteczna
                                                    terapia smile))))
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 19:51
                                                    Hej,Anirat zaleglosci nadrobimy!Zbierzemy sie znow wszyscy do kupy i
                                                    hulaj dusza piekla nie ma!
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:21
                                                    Pewnie, że tak - no chyba, że zdarzy się u kogoś coś pozytywnie niespodziewanego - co wskazane jak najbardziej smile

Takie drobne pytanko do wszystkich odwiedzających - jak niedziela ?
                                                    Jak już wspomniałem w tym wątku - byłem u brata na drobnej imprezce - niektórzy ludzie starsi więc koniec szybki bo to bo tamto a ja się właśnie zaczynałem rozkręcać big_grin
                                                    Jak to w niedzielę popołudniu już mi "gul chodzi" bo jutro niestety trzeba do pracy uncertain
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:40
                                                    Witaj!Dobrze,ze chodz troszke zabawiles.Ja po wczorajszym wieczorku
                                                    czuje niedosyt i gdzies bym wybyla,gdziekolwiek byle by na chwilke
                                                    od problemow.
                                                    Limoo,to chyba naprawde gdzies w plener uciekla.Niech odpoczywa,byle
                                                    by do Nas wrocila.Anirat,tez byla przez chwilke,ale czuje,ze zaraz
                                                    znow zrobi sie tu tloczno.I DOBRZE!
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:50
                                                    Ale ja się nie piszę na balecik do późna big_grin
                                                    Trzeba kiedyś odespać - jutro standardowy dzionek i to poniedziałek - kto to
                                                    wymyślił taki dzień tygodnia tongue_out
                                                    Ale zabawiłem naprawdę tylko troszkę i czuję lekki niedosyt.
                                                    Limoo wyskoczyła w plener powiadasz ... dusza jedzosława się we mnie odzywa - od
                                                    razu kojarzy mi się grill i jedzeniu jakie można dzięki niemu przyrządzać smile
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:57
                                                    No bo dzis balety odpadaja.Buuuu.Obowiazki wzywaja chyba kazdego z nas.Jeszcze
                                                    kiedys zaszalejemy.Milej nocki zycze wszystkim!!!
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:00
                                                    Żeby żyć normalnie trzeba od czasu do czasu odrobiny szaleństwa big_grin
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:24
                                                    Imprezować tak beze mnie ?? moim mili ???
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:27
                                                    limoo napisała:

> Imprezować tak beze mnie ?? moim mili ???

Bez Ciebie???Jakze bysmy smieli!Tylko Samot-nick chyba poszedl
                                                    spac.Jak mija niedziela?Boli glowka po wczorajszym|?
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:31
                                                    Nic nie boli smile, bo kulturalnie wczoraj było.
                                                    Niedziela - niestety mija sad
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:33
                                                    lIMOO SENSACJA!!!Samot-nick zalozyl wizytowke.To sie nazywa kobieca
                                                    perswazja?
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:36
                                                    Zerknąłem że inni mają to pomyślałem że kilka uwag tam zamieszczę -
                                                    A co big_grin
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:38
                                                    I dobrze zrobiles z ta wizytowka.Ja mysle,ze to podstawowa sprawa by
                                                    zaczac dobrze dzialac na forum.Dobrze i skutecznie.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:37
                                                    Oddaliłam się na chwilkę, zapoznać się z wizytówką tego przemiłego
                                                    pana smile no pierwszorzęda powiem.
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:40
                                                    No,no Limoo.Tylko nie przechwalmy,bo nam w piorka obrosniesmile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:41
                                                    Widzisz - jakby mnie panowie interesowali to bym się spytał czyją oglądałaś -
                                                    może znalazłoby się coś ciekawego big_grin
                                                    Niestety (a raczej stety) jestem hetero i nie interesują mnie wizytówki panów tongue_out
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:45
                                                    Ale o co Ci chodzi???
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:47
                                                    Taki żart - Limoo napisała coś o patrzeniu w wizytówkę pewnego Pana - trochę się
                                                    mieszają posty chyba smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:48
                                                    Ale dopatrzyłam się czegoś....nie ma opcji przyjaciół sad
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:46
                                                    Ja wiem, że zaraz dostanę po uszach od blue.konwalii, ale ja muszę,
                                                    obyś nam się tylko "nie opierzył" za mocno,... ale fajne zdjęcie !
                                                    (no wybaczcie na fotki mam skrzywienie)
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:51
                                                    Nie grozi raczej ... opcja przyjaciół chyba jest, ale zakładałem na szybko przed
                                                    wyjściem i nawet nie zerknąłem w tamtą miejscówę uncertain
                                                    Co do zdjęcia - kurczę dlaczego ja go nie widzę ? Trochę się zdziwiłem, bo
                                                    wrzuciłem przecież uncertain Sądziłem że nic nie ma
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:54
                                                    Spokojnie ono jest,a za jakieś dwa będzie pojawiać się od razu i bez
                                                    problemu.
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:55
                                                    Fotki beda,tylko tu jest slabszy transfer.He he zobaczymy Cie w
                                                    calej krasie?smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:02
                                                    Blue - fotki w pełnej krasie nie wrzuciłem - nie widziałem żeby inni takowe
                                                    mieli - jak już pisałem wolałbym się nie ujawniać publicznie - trochę jestem
                                                    przewrażliwiony pod tym względem uncertain
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:03
                                                    Trzeba lamac konwenasesmile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:08
                                                    Hm... Jednak wiesz - nie wiem jak znajomi czy rodzina zareagowała, że szukasz
                                                    towarzystwa przez internet - wydaje mi się, że lincz po prostu - ludzie mogą
                                                    skojarzyć od razu z kompletnym nieudacznictwem i patrzyć krzywo ... a jednak na
                                                    opinii niektórych ludzików trochę mi zależy smile Wiem, że może to wydawać się
                                                    sztuczne, ale jednak czasem nie możemy robić wszystkiego tylko z własnych
                                                    przekonań smile
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:11
                                                    Zawsze się zastanawiałam, jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś
                                                    znajomy spotka (zobaczy) Cię na takowym forum ?
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:19
                                                    Teoretycznie niewielkie, ale jakiś czas temu ktoś ze znajomych opowiadał
                                                    historię - którą przeczytałem dosłownie tutaj smile Zdziwiłem się okrutnie :o
                                                    Znaczy się że niektórzy może odwiedzają z czystej ciekawości big_grin
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:24
                                                    Tak,nie ma sensu wszystkim dookola tlumaczyc,czy na sile przekonywac
                                                    i masz racje,ze nie da sie w pelni zyc zgodnie z wlasnymi
                                                    przekonaniami,ale coz.Ja tez czasem z nie mam ochoty tlumaczyc co ja
                                                    widze w necie.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:26
                                                    Życie pisze podobne historie różnym ludziom.

Nie wiele osób skonnych jest, przyznać się do odwiedzania forów o
                                                    takiej tematyce, a jeszcze mnie do ujawnienia swojej samotności.
                                                    Tu na forum jest człowiek zwie się kruz7, który zamieści swoje fotki
                                                    i dla mnie to jest forma odwagi.
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:31
                                                    Tez bylam pod wrazeniem,gdy zobaczylam Jego fotki.Facet wie czego
                                                    chce i nie boi sie o tym otwarcie mowic.Ja Mu zazdroszcze odwagi.
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:32
                                                    Jestem pełen podziwu dla niego - rozumiem, że jeśli miałoby się 18 - 20 lat to
                                                    chyba nie jest w tym nic dziwnego, natomiast jeśli posiada się 10 lat więcej to
                                                    już społeczeństwo lub bliscy mogą mieć powody do niepozytywnych "komentarzy"

Zróbcie coś, żeby jutro była sobota big_grin
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:35
                                                    A On swoje marzenia stawia najwyzej,ale rownie dobrze w swoim
                                                    otoczeniu moze miec tylko sprzymierzencow,co nie zmienia faktu o
                                                    odwadze.
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:36
                                                    Boimy się być osądzani.

Podpisuję się pod petycją - jutro sobota smile
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:39
                                                    Limoo - jeszcze jakby się oderwało samoistnie kilka kartek z kalendarza oraz
                                                    przestawiła data w moim komputerze i na szefa zegarku to bym był wniebowzięty smile
                                                    Kurczę blade - chyba za dużo wymagam big_grin
                                                  • limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:40
                                                    Mając obawy, że wniosek o przedłużenie weekendu nie zostanie
                                                    rozpatrzony pozytywnie, pożegnam się już z Wami, życząc udanego
                                                    tygodnia. smile*
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:45
                                                    Chyba pożegnań nadszedł czas - w takim wypadku życzę wszystkim bez wyjątku
                                                    Kolorowych Snów i aby poniedziałek nie okazał się tak okrutny jak wygląda z
                                                    dzisiejszej perspektywy smile
                                                  • blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:47

• anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 12.05.08, 18:31
                                                    Wy to macie zdrowie!!!!! Podziwiam smile)))
                                                  • samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 13.05.08, 20:52