blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:45 ...stworzymy swoj? A noz ktos dolaczy? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:51 Nie nadążam czytać wszystkiego - ruch tu dziś jak na Marszałkowskiej Oczywiście - taki wspólny projekt nie zawadzi. Z resztą większa ilość ludzi wskazana, alkohol przeszkody nie robi (dowód na to już jest) wszystko w granicach rozsądku wskazane Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:53 No to co?Bruderschawt? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:55 Pewnie - na pohybel wszystkiemu co nie na rękę Przy okazji zdrowie wszystkich dobrych ludzików Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 21:57 samot-nick napisał: > Pewnie - na pohybel wszystkiemu co nie na rękę > > Przy okazji zdrowie wszystkich dobrych ludzików Twoje tez dobry czlowieku! A mi juz tak wesolo. Anirat nie spij,chodz tu! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:02 Dziś tu bardziej imprezowo jak widzę - jutro chyba nikt nie pracuje, więc zapraszamy do stołu - nieważne co na nim stoi - ważne żeby było wesoło PS. Kto chce niech tańczy - ja zacznę się wtedy chować po kątach Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:05 Pozwolicie, że przyłączę się do tego imprezowego grona Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:10 Tu problemu w ogóle nie ma - dziś liczy się uśmiech - o taki ))) Jedynie co nie jest mile widziane to jakiekolwiek narzekanie Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:11 A zapraszamy Limoo!!! Siedza pija,lulki pala,hulanka swawola-czy jakos tak Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:13 Trafiłaś w samo sedno - to właśnie się dzieje. No to siup i zagryzę ogóreczkiem Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:16 samot-nick napisał: > Trafiłaś w samo sedno - to właśnie się dzieje. > No to siup i zagryzę ogóreczkiem > LECH-a ogoreczkiem???A co na to Twardowski?Ksiezycem chyba zaczyna krecic! To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko przyzwyczaic do bolu. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:19 Lech? ja już o nim nie pamiętam ... taki pokolacyjny na trawienie Ale jakby miał ktoś postawić kolejkę piwka to preferuję tą markę Tak wirtualnie to chyba można coś mocniejszego? Odpowiedz Link
anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:13 Tylko mnie poproś do tańca... za duzo bombelków .. ów. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:22 Licza sie babelki,a nie kroki! Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:14 Limoo ale jak chcesz sie wkupic to Twoja kolejka piwka Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:19 Stawim Żywca - to zdrowie samotników ) Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:22 Kto dziś samotny to samotny - ja tu widzę sympatyczne towarzystwo Może tylko nicki czasem wprowadzają w błąd Żywiec ma swój niepowtarzalny smak dzięki odpowiedniej wodzie, więc się z chęcią poczęstuję bom spragniony Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:24 A Lomza?Toc to moje okolice-ktos posmakuje? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:26 Nie piłam jeszcze,nalewaj Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:29 A no prosze!A tak realnie skad jestescie? A no ja mieszkam na skraju Puszczy Kampinowskiej A wiec cod,miod i orzeszki To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko przyzwyczaic do bolu. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:30 blue.konwalia napisała: > A no prosze!A tak realnie skad jestescie? > A no ja mieszkam na skraju Puszczy Kampinowskiej > A wiec cod,miod i orzeszki CUD-O RANY! A niby matura z j.polskiego poszla dobrze.No coz-starosc nie radosc > To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko przyzwyczaic > do bolu. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:36 Przepraszam za to, ale z pewnych przyczyn wolałbym tą informację zostawić tylko dla swojej wiadomości. Albo inaczej- nie publikować jej na forum otwartym - zbyt mała mieścina Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:37 samot-nick napisał: > Przepraszam za to, ale z pewnych przyczyn wolałbym tą informację zostawić tylko > dla swojej wiadomości. Albo inaczej- nie publikować jej na forum otwartym - zby > t > mała mieścina > No napewno moja bije rekordy mniejszosciSpokojnie ja tez podalam tylko region Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:38 A reszta usnela??? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:41 Jak usnęła ?? próbuję tylko zaktualizować info z forum po tygodniowej nieobecności. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:43 Hmm...to jak tylko regionalnie to powiem, że ja jestem z południowej Wielkopolski Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:44 No to ja regionalnie z Mazowsza Puszczy niestety żadnej w okolicy - jakieś lasy by się znalazły Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:49 Hehehehehehe a mi wlasnie jakis czas temu glosniki sie spitolily Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:51 Czas nabyć na następną imprezkę jak znalazł Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:54 Mow tylko kiedy!Chetnych nie zbraknie-slowo harcerza! Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:52 Oj to żałuj, nasz dj świetne kawałki dobiera Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:53 limoo napisała: > Oj to żałuj, nasz dj świetne kawałki dobiera Limoo jeszcze chwile a sie powyje!Zetka za to juz nie. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:55 Staram się jak mogę Ale na razie nie będę nic wrzucał, bo zaraz znów mi się oberwie, że znikam na nie wiadomo ile Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:57 samot-nick napisał: > Staram się jak mogę > Ale na razie nie będę nic wrzucał, bo zaraz znów mi się oberwie, że znikam na > nie wiadomo ile > Dewiza kobiet jest wybaczacoczywiscie jesli chodzi o zbozny cel! Dajcie mi glosniki! Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:56 A Ty limoo skad jestes.Powiedz,ze z Mazowsza,a jak nie to i tak zrobimy zrzute na bilet Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 22:59 blue.konwalii już nie polewamy, pisałam południowa Wielkopolska. Hmm....Mazowsze chętnie odwiedzę Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:01 limoo napisała: > blue.konwalii już nie polewamy, pisałam południowa Wielkopolska. > Hmm....Mazowsze chętnie odwiedzę Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:04 No właśnie dostrzegam braki na forum samotnych z tego regionu Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:07 A mi sie wydawalo,ze Wielkopolska i Slask to wiekszosc na forum,dlatego zdziwilam sie,ze Samot-nick z Mazowsza. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:08 Nie martw się limoo - na pewno są ... samotnych nie brakuje nigdzie - choć to żadna pociecha Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:09 Oj żadna, ale wypiję za to Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:10 limoo napisała: > Oj żadna, ale wypiję za to Piwo lubimy,siebie polubimy,a filmy te same ogladamy Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:12 Podbiłaś moje serce tą zupą pomidorową Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:15 limoo napisała: > Podbiłaś moje serce tą zupą pomidorową Hehehe.Samotnick a no zaloz wizytowke.Nie zeby nalegala,ale Limoo zaraz to potwierdzi i sila glosow.Limoo popieraj! Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:17 Popieram, popieram, zachęcam i nalegam. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:04 Jakby się tak kiedyś złożyło to oczywiście chlebem i solą Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:06 o jak miło, a będzie coś jeszcze do picia ? Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:08 Caly czas jestPolewamy,polewmy! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:11 Jaszne, że tak - co tam, że po 23ciej a jak się uda to pobijemy ilość postów w wątku Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:13 samot-nick napisał: > Jaszne, że tak - co tam, że po 23ciej a jak się uda to pobijemy ilość postów w > wątku > > To sie moze przedstawimy?Limoo,bo ja sie lapie na tym,ze zapominam drugiego O dostawic a u Samot-nicka ,myslnika. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:16 a to nie szkodzi,chciałam założyć nick z jednym "o", ale niestety ktoś mi ubiegł Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:18 A wiec ja-Ania,Anka,Anula-to wyboru,do koloru. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:19 Akurat to nie jest tajne Mam na imię ... hm ... Uśmiechamy się, polewamy i tak w kóło Macieju Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:21 Macieju,Macieju a co z wizytowka? Ach te baby wscibskie co? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:22 Zatem nie pozostaje mi zatem nic innego,jak Was wyściskać i wycałować - Emila (odmieniamy dowalonie Emilia, Emilka itd) miło mi Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:25 limoo napisała: > Zatem nie pozostaje mi zatem nic innego,jak Was wyściskać i > wycałować - Emila (odmieniamy dowalonie Emilia, Emilka itd) miło mi To Wy sobie piszcie,a ja kapitulujeJutro do pracy,wiec...Kurde,ale mi humorka poprawiliscie.Dziekuje,a na dobranoc sciskam Was cieplutko.Ania. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:27 Oj przepraszam - ta wypowiedź niżej częściowo tyczy się tego co Anka napisała. A więc miło mi poznać sympatyczne dziewczyny Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:28 Zaraz zaraz a gdzie rozchodniaczek tak zwany Naprawdę praca w niedzielę ? Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:30 samot-nick napisał: > Zaraz zaraz a gdzie rozchodniaczek tak zwany > Naprawdę praca w niedzielę ? Hazardzisci i w niedziele maja raj-ja nieRozchodniaczek?Ty lepiej z Limoo bijj rekord watku i zyczcie mi kolorowych senkow. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:34 Z całego serca życzę jak najbardziej kolorowych Moc pozdrowień i nie wątpię, że do jutra. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:36 Rano przy porannej kawie cos skrobne do Was.Buziaki i podziekowania za cieply wieczorek. P.S.Do tej kawki przydala by sie jakas fajna lekturka,wiec ja znikam a Wy dajcie mi cos rankiem poczytac. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:38 Ok - trzymaj się ciepło i Dobrejnocy. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:41 Kurczę ile musiałem poszukać aż znalazłem gdzie napisałaś Już mi się wszystkie posty zlały w całość Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:43 Limoo jak się trzymasz? Chyba jutro nie pracujesz ? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:46 Trzymam się świetnie dziękuję, a Ty ??? Nie pracuję jutro, za to zbieram siły przed kolejnym ciężkim tygodniem i całkiem miło te siły zbiera mi się w Waszym gronie. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:50 Ja się czuję świetnie - zawsze lubiłem długi balet Dziś naprawdę się zrobiło tutaj inaczej niż zwykle - kompletny amok - pomysł bardzo fajny i przez przypadek zobaczyłem, że konwalia utworzyła nowy wątek Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:51 Wiem, aż żal było się nie przyłączyć. Szkoda, że nas więcej nie było Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 10.05.08, 23:52 Ale przeproszę Cię na kilka minut - zaraz wrócę. A może podeślesz jakąś muzyczkę w międzyczasie Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:01 Już wróciłem nadal chętny na posiadówkę Czy Pani Emilka znalazła coś ciekawego? W międzyczasie nie zawadzi przygotować coś chłodnego do picia Dziś jest tu znacznie weselej i cieplej niż zwykle Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:02 Śmiało śmiało - jak coś napiszesz stuknie nam 100 Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:08 Zdecydowanie wolę jakość, niż ilość. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:13 Tak chyba ma większość ludzi i tyczy się to raczej wielu sfer życia Mogliby tu dorzucić jakieś ciekawe emotikonki - posty byłyby jeszcze bardziej uśmiechnięte Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:17 Wiesz, ten pomysł z emotikonkami jest całkiem niezły. A i zauważyłam tu brak admina. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:21 Tutaj by się nam przydały, ale w wątkach, gdzie dominują smutki jednak chyba nie - a chyba większość jest okraszona jednak dużą ilością pesymizmu. Może i dobrze, że admina nie ma - nie chcę aby ktoś sprzątał po nas bałaganik tego wątku - niech zostanie ku pamięci Niektórzy jednak swoim zachowaniem zasługują na usunięcie - ale to rzadkie przypadki. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:26 Śledzę kilka forów o różnej tematyce i mogę szczerze zaświadczyć, że tutaj jest naprawdę kulturalnie. A jakie doborowe towarzystwo Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:30 Sporadyczne przypadki z tych mniej przyjemnych Towarzystwo tutaj wzorowe można powiedzieć Trochę czasu minęło zanim się zaklimatyzowałem choćby z grubsza. Za to dziś liczba napisanym przeze mnie postów zmieniła się z 19stu na niemalże 70 Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:35 Taka internetowa społeczność - niestety w realu jestem dość nieśmiały a i nie mam zbyt dużo okazji do zawarcia nowych znajomości Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:48 Cieszę się, że niektórym udaje się przyjaźnie internetowe urzeczywistnić w realu. Jeśli chodzi o nieśmiałość i poznawanie innych, to chyba dobrze trafiłeś, to forum idealnie nadaje się do "przełamywania". Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:53 Widzisz podejrzewam, że urzeczywistniają się raczej przyjaźnie w parach. Bo czy kiedyś doszło do skutku takie spotkanie ludzi z forum z prawdziwego zdarzenia ? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:01 Temat zlotu się pojawił, aczkolwiek do realizacji jeszcze nie doszło. Chcę wierzyć, że jedak się uda coś zorganizować, myślę, że w grupie byłoby ławiej co niektórym samotym, niż tak nieśmiałym sam na sam. Wiem jednak, że osoby z forum poznają się w realu (nie tylko parami, lecz również grupami), więc jest to realne, wystarczy chcieć. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:08 Jakby się coś działo to zerknę i przemyślę - najtrudniej chwilami znaleźć wolny czas na taki wypadzik. Ale warto byłoby się ruszyć trochę Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:11 Tu nie ma co się zastanawiać tylko działać. Brak czasu nie jest usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:14 Dobrze - wezmę do serca... A tymczasem Limoo nie jesteś może zmęczona trochę? Bo z mojej strony produktywność opadła znacznie i zaczynam czuć skutki kilkugodzinnego siedzenia przy komputerze Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:19 Ja mam się świetnie, ale Ciebie dręczyć nie będę. Śpij dobrze. Dzięki za pogawędkę Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:20 Normalnie blue.konwalia mnie wyklnie bo nie wiem czy do połowy kawy dojdzie podczas tego czytania Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:26 Ogromne dzięki za wieczór - przynajmniej nie oglądałem jakiegoś głupiego filmu z nudów - bardzo miło spędziłem tu dziś czas Okazje do pogaduszek powinny się znaleźć - z resztą okazja też nie jest niezbędna. Dużo pozdrowień - jeszcze więcej kolorowych snów PS. Info dla blue.konwalii - Ciebie też pozdrowię do tej kawy - stąd tu własnie macham ręką hejo Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:38 Ja życzę każdemu jak najkrótszego pobytu tutaj. A co do wzrastającej ilości postów, to mam nadzieje, że nikt nie zarzuci nam uprawiania prywaty ( ale jakby co, to my to wszystko dla blue.konwalii, co by do kawusi lekture miala - pamiętaj, tej wersji się trzymaj). Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:45 Ale się uśmiałem DDD Nic mi nie wiadomo o żadnej prywacie zaproszenie było dla wszystkich tylko przyjęli Ci co mieli ochotę A lektura przy kawie? Obowiązkowo - nie wyobrażam sobie, żeby patrzeć się w sam kubek - my tak tutaj najzwyczajniej z obowiązku Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:47 Bardzo szlachetne Ale ... kiedy się tu znalazłaś jeśli to nie tajemnica ? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:51 Jestem tu od niedawna, wizytówka wskazuje na 17.02.2008, ale są tu osoby o dłuższym stażu. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:58 Chyba coraz więcej wskazuje na potrzebę założenia własnej wizytówki A Twoja to pierwsza jaką kiedykolwiek zerknąłem - wcześniej nie przykładałem do tego żadnej wagi Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:05 Założyć warto naprawdę Cię do tego zachęcam ( zresztą z blue.konwalia to my Ci nie odpuścimy) . Moja wizytówka jakaś wzorowa nie jest, poczytaj innych. Mnie wyjątkowa ciężko jej zakładanie szło. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:10 Dwojga złego na jednego No to sam się wkąpałem Następnym razem pomyślę przed imprezą Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:11 To żart oczywiście Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:13 Ja mogę więcej osób skołować do zachęty (znam tu więcej osób) Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 01:16 Nie musisz się spieszyć Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:07 Zwarta i przygotowana. Jeśli chodzi o muzę to chyba panu pozostawię wybór, skoro tak świetnie zaserwował pan ostatnio. Fakt dziś jest tu... tak klimatycznie, ale bywało już tak nie raz. Jeśli chodzi o trunki to właśnie przerzucam się na wino. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:11 Okej - ja jestem raczej niewinny Co do muzyki - klasyk sam w sobie haki1981.wrzuta.pl/audio/onQCoWhX3L/billy_idol_-_cradle_of_love Niech sobie w tle gra coś miłego A ja chyba powrócę do lekkich trunków - dziś można sobie pozwolić. A jutro niech tam - mogę mieć odleżyny Też zregeneruję siły przed poniedziałkiem Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:19 A jakie plany na niedziele, oprócz odleżyn ? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:24 Akurat jutro mam plan - brat ma urodziny więc większość popołudnia u niego. A Ty robisz może coś ciekawszego ? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 00:28 Sprecyzowanych planów jeszcze brak, ale coś wymyślę. Szczerze - to mam ochotę się troszeczkę "poobijać". Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 07:41 Dzien dobry!!! Co jest lepsze na kaca alka-setzer czy alk-prim? Alka-setzer,bo ciszej babelki puszcza. Do kawy lekturke mam swietnaMoja liczba postow tez wzrosla nieziemsko.Fajnie sie z Wami wczoraj bawilam,a juz chcialam sie wczoraj wypisacDziekuje Wam bardzo!I do nastepnego watku! A co do zlotu,to super pomysl.Tu juz takie mialy miejsce,czytalam tu,ze gddzies na Slasku,wiec czas na Mazowsze!Limoo ja juz na bilecik Ci odkladam Milego dzionka! To nie prawda,ze czas leczy rany.Pozwala nam sie tylko przyzwyczaic do bolu. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 10:10 Dzieńdoberek Blue - o jakim zlocie piszesz ? Bo ja pierwsze słyszę O żadnych planach nic mi nie wiadomo - za jakiś czas jeśli będą takie plany będzie można się zastanowić - póki co wypada się zadomowić bardziej troszkię A tego z tym środkiem na kaca to nie słyszałem Wszystko odbyło się w granicach zdrowego rozsądku, więc dziś jestem raczej tylko niewyspany. Tymczasem warto by zasypać kawę i trochę ogarnąć w pokoju po imprezce Nie wiem kiedy się pojawię, więc ja również życzę Miłego Dnia Wszystkim Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 10:37 Witam imprezowiczów Podsyłam również linka do wątku zlotowego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=77037045&a=77037045 Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę Odpowiedz Link
anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 12:07 swietnie sie wczoraj bawiliście super!!! limoo ja tez z południowej wlkop!! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:30 Anirat było bardzo sympatycznie - kompletnie "odjechany" pomysł na imprezkę wirtualną - dawno się nie uśmiechałem do monitora Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:38 Ooo....dobrze wiedzieć pozdrawiam Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 14:45 Codzienność uczyniła optymizm częściowo niepełnosprawnym - wczorajszy wieczór mogę uznać za całkiem skuteczną rehabilitację Odpowiedz Link
anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 15:01 cieszę się, ze tak wam dobrze było.... beze mnie, ze taka skuteczna terapia )))) Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 19:51 Hej,Anirat zaleglosci nadrobimy!Zbierzemy sie znow wszyscy do kupy i hulaj dusza piekla nie ma! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:21 Pewnie, że tak - no chyba, że zdarzy się u kogoś coś pozytywnie niespodziewanego - co wskazane jak najbardziej Takie drobne pytanko do wszystkich odwiedzających - jak niedziela ? Jak już wspomniałem w tym wątku - byłem u brata na drobnej imprezce - niektórzy ludzie starsi więc koniec szybki bo to bo tamto a ja się właśnie zaczynałem rozkręcać Jak to w niedzielę popołudniu już mi "gul chodzi" bo jutro niestety trzeba do pracy Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:40 Witaj!Dobrze,ze chodz troszke zabawiles.Ja po wczorajszym wieczorku czuje niedosyt i gdzies bym wybyla,gdziekolwiek byle by na chwilke od problemow. Limoo,to chyba naprawde gdzies w plener uciekla.Niech odpoczywa,byle by do Nas wrocila.Anirat,tez byla przez chwilke,ale czuje,ze zaraz znow zrobi sie tu tloczno.I DOBRZE! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:50 Ale ja się nie piszę na balecik do późna Trzeba kiedyś odespać - jutro standardowy dzionek i to poniedziałek - kto to wymyślił taki dzień tygodnia Ale zabawiłem naprawdę tylko troszkę i czuję lekki niedosyt. Limoo wyskoczyła w plener powiadasz ... dusza jedzosława się we mnie odzywa - od razu kojarzy mi się grill i jedzeniu jakie można dzięki niemu przyrządzać Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 20:57 No bo dzis balety odpadaja.Buuuu.Obowiazki wzywaja chyba kazdego z nas.Jeszcze kiedys zaszalejemy.Milej nocki zycze wszystkim!!! Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:00 Żeby żyć normalnie trzeba od czasu do czasu odrobiny szaleństwa Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:24 Imprezować tak beze mnie ?? moim mili ??? Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:27 limoo napisała: > Imprezować tak beze mnie ?? moim mili ??? Bez Ciebie???Jakze bysmy smieli!Tylko Samot-nick chyba poszedl spac.Jak mija niedziela?Boli glowka po wczorajszym|? Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:31 Nic nie boli , bo kulturalnie wczoraj było. Niedziela - niestety mija Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:33 lIMOO SENSACJA!!!Samot-nick zalozyl wizytowke.To sie nazywa kobieca perswazja? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:36 Zerknąłem że inni mają to pomyślałem że kilka uwag tam zamieszczę - A co Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:38 I dobrze zrobiles z ta wizytowka.Ja mysle,ze to podstawowa sprawa by zaczac dobrze dzialac na forum.Dobrze i skutecznie. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:37 Oddaliłam się na chwilkę, zapoznać się z wizytówką tego przemiłego pana no pierwszorzęda powiem. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:40 No,no Limoo.Tylko nie przechwalmy,bo nam w piorka obrosnie Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:41 Widzisz - jakby mnie panowie interesowali to bym się spytał czyją oglądałaś - może znalazłoby się coś ciekawego Niestety (a raczej stety) jestem hetero i nie interesują mnie wizytówki panów Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:45 Ale o co Ci chodzi??? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:47 Taki żart - Limoo napisała coś o patrzeniu w wizytówkę pewnego Pana - trochę się mieszają posty chyba Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:48 Ale dopatrzyłam się czegoś....nie ma opcji przyjaciół Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:46 Ja wiem, że zaraz dostanę po uszach od blue.konwalii, ale ja muszę, obyś nam się tylko "nie opierzył" za mocno,... ale fajne zdjęcie ! (no wybaczcie na fotki mam skrzywienie) Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:51 Nie grozi raczej ... opcja przyjaciół chyba jest, ale zakładałem na szybko przed wyjściem i nawet nie zerknąłem w tamtą miejscówę Co do zdjęcia - kurczę dlaczego ja go nie widzę ? Trochę się zdziwiłem, bo wrzuciłem przecież Sądziłem że nic nie ma Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:54 Spokojnie ono jest,a za jakieś dwa będzie pojawiać się od razu i bez problemu. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 21:55 Fotki beda,tylko tu jest slabszy transfer.He he zobaczymy Cie w calej krasie? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:02 Blue - fotki w pełnej krasie nie wrzuciłem - nie widziałem żeby inni takowe mieli - jak już pisałem wolałbym się nie ujawniać publicznie - trochę jestem przewrażliwiony pod tym względem Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:03 Trzeba lamac konwenase Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:08 Hm... Jednak wiesz - nie wiem jak znajomi czy rodzina zareagowała, że szukasz towarzystwa przez internet - wydaje mi się, że lincz po prostu - ludzie mogą skojarzyć od razu z kompletnym nieudacznictwem i patrzyć krzywo ... a jednak na opinii niektórych ludzików trochę mi zależy Wiem, że może to wydawać się sztuczne, ale jednak czasem nie możemy robić wszystkiego tylko z własnych przekonań Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:11 Zawsze się zastanawiałam, jakie jest prawdopodobieństwo, że ktoś znajomy spotka (zobaczy) Cię na takowym forum ? Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:19 Teoretycznie niewielkie, ale jakiś czas temu ktoś ze znajomych opowiadał historię - którą przeczytałem dosłownie tutaj Zdziwiłem się okrutnie :o Znaczy się że niektórzy może odwiedzają z czystej ciekawości Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:24 Tak,nie ma sensu wszystkim dookola tlumaczyc,czy na sile przekonywac i masz racje,ze nie da sie w pelni zyc zgodnie z wlasnymi przekonaniami,ale coz.Ja tez czasem z nie mam ochoty tlumaczyc co ja widze w necie. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:26 Życie pisze podobne historie różnym ludziom. Nie wiele osób skonnych jest, przyznać się do odwiedzania forów o takiej tematyce, a jeszcze mnie do ujawnienia swojej samotności. Tu na forum jest człowiek zwie się kruz7, który zamieści swoje fotki i dla mnie to jest forma odwagi. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:31 Tez bylam pod wrazeniem,gdy zobaczylam Jego fotki.Facet wie czego chce i nie boi sie o tym otwarcie mowic.Ja Mu zazdroszcze odwagi. Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:32 Jestem pełen podziwu dla niego - rozumiem, że jeśli miałoby się 18 - 20 lat to chyba nie jest w tym nic dziwnego, natomiast jeśli posiada się 10 lat więcej to już społeczeństwo lub bliscy mogą mieć powody do niepozytywnych "komentarzy" Zróbcie coś, żeby jutro była sobota Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:35 A On swoje marzenia stawia najwyzej,ale rownie dobrze w swoim otoczeniu moze miec tylko sprzymierzencow,co nie zmienia faktu o odwadze. Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:36 Boimy się być osądzani. Podpisuję się pod petycją - jutro sobota Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:39 Limoo - jeszcze jakby się oderwało samoistnie kilka kartek z kalendarza oraz przestawiła data w moim komputerze i na szefa zegarku to bym był wniebowzięty Kurczę blade - chyba za dużo wymagam Odpowiedz Link
limoo Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:40 Mając obawy, że wniosek o przedłużenie weekendu nie zostanie rozpatrzony pozytywnie, pożegnam się już z Wami, życząc udanego tygodnia. * Odpowiedz Link
samot-nick Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 11.05.08, 22:45 Chyba pożegnań nadszedł czas - w takim wypadku życzę wszystkim bez wyjątku Kolorowych Snów i aby poniedziałek nie okazał się tak okrutny jak wygląda z dzisiejszej perspektywy Odpowiedz Link
anirat Re: Samot-nicku zabieramy watek Tomkowi,wiec moze 12.05.08, 18:31 Wy to macie zdrowie!!!!! Podziwiam ))) Odpowiedz Link