Dodaj do ulubionych

Forumowe spotkanie?

23.05.11, 21:24
Kochani tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby się spotkać w większym gronie. Niestety zorganizowanie zlotu ogólnopolskiego jest póki co poza moim zasięgiem (ciąża no i liczne plany wakacyjno-rehabilitacyjno-rodzinne), ale wymyślił mi się taki mały zlocik.
To, co mogę zaproponować to ognisko na warszawskich Kabatach w trzeci lub czwarty weekend czerwca. Wiem, że wielu forumowiczy i forumowiczek nie dojedzie, ale pytam: kto chętny i zdolny się dotransportować na Kabaty?

Swoją drogą trzeba by poważnie pomyśleć o zlocie ogólnopolskim w przyszłym roku. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • adusia_g_s Re: Forumowe spotkanie? 23.05.11, 21:34
      Jestem Za!!! My możemy przybyć na takie spotkanko!!!
      • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 25.05.11, 13:12
        polecam się w niedzielę 12.06 - niekoniecznie w lesie kabackim (meszki! po raz pierwszy w życiu dostałam jakiegoś potwornego uczulenia, lecę na dwóch antybiotykach, stopy spuchnięte jak balony, ledwo chodzę), niekoniecznie przy ognisku (nie pogadałybyśmy, bo trzeba by mieć oczy dookoła głowy, np. moje nie mogące usiedzieć w miejscu dziecko non stop właziłoby w płomienie), ale może jakiś przyjazny najmłodszym dzieciom plac zabaw? np. na odyńca? albo w ogrodzie saskim? albo przy Placu Wilsona (tam obok jest super knajpka przyjazna dla dzieci to mozna by zakonczyc kawa spotkanie)
        Gosia
        • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 25.05.11, 20:17
          12 czerwca nas nie ma, zlotujemy się z klubem Renault wink Widzę, że zainteresowanie jest małe, więc możemy się spokojnie przenieść do jakiegoś parku, ew. zapraszam do Otwocka na grilla. o Kabatach pomyślałam bo liczyłam na większą frekwencję smile
    • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 28.05.11, 10:27
      ja chetnie poznam mamy , Jozio zaaparatowany dopiero od 20 maja ,miejsce wlasciwie obojetne ,tylko 12 czerwca odpada bo mamy juz zaplanowana impreze
      • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 28.05.11, 22:30
        a jak w tygodniu wyglądacie? (bo w weekendy się zazwyczaj nadrabia zaległości ze znajomymi pracującymi) bo zawsze mogę wyciągnąć Fila ze żłobka, a i robotę sobie jakoś tak poukładam, żeby się na pół dnia wyrwać. Acz bezpiecznie od 13.06, bo wcześniej mamy szpital (nerki).
        Gosia
        • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 28.05.11, 23:13
          ja moge takze w tygodniu wypada tylko 14-15.06 mamy jakies kontrole lekarskie. Chetnie przed poludniem bo o 15 odbieram starszaka z przedszkola.
          • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 29.05.11, 12:52
            Mi w zasadzie pasuje i w tygodniu. 13 odpada, mamy wtedy podłączenie w Kajetanach smile Czyli z tego co piszecie mogłybyśmy się spotkać po 15?
            • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 29.05.11, 22:18
              to może zaklepmy wstępnie 16.05? my mamy cały wolny, wiem, że Ada z Kubą też czwartki mają wolne od rehab (jeśli nic się nie zmieniło). może zoo na ten przykład? w tygodniu jest mniejszy ruch
              • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 29.05.11, 22:18
                16.06 oczywiście smile
                • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 29.05.11, 23:10
                  data pasuje, zoo też. tylko od razu mówię, że w którymś momencie mogę zastrajkować i urządzić sobie posiadówkę na ławeczce żeby odpocząć - mało mobilna jestem smile
                  • adusia_g_s Re: Forumowe spotkanie? 30.05.11, 09:59
                    Hejka!!
                    No my także jesteśmy jak narazie wolni!! Może uda nam się spotkać oczywiście widzę że w baaardzo okrojonym gronie, ale jak ktoś jeszcze ma ochotę się dołączyć to zapraszamy!!!
    • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 01.06.11, 23:05
      hej my w czt mamy niestety zajecia z Pania logopeda o 12 ale jesli sprawa pewna moze uda nam sie przelozyc jak dla mnie miejsce obojetne byle nie za daleko od bielan bo moj Jozio zle znowi podroze wszelkie ,szczegolnie wozkowe a temperatury do chusty zniechecaja
      • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 02.06.11, 09:57
        Aniza ja się muszę z Młodym dotłuc z Otwocka smile
        Nie musi być czwartek, może być piątek.
        • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 02.06.11, 10:08
          piatek super jezeli Wam pasuje ,a pyt czy bedziecie jechac autem czy komunikacja bo moze od tego miuejsce uzaleznic zeby sie dalo zaparkowac ja poza centrum raczej autem i wtedy to juz moge gdzies podjechac
          • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 02.06.11, 11:20
            ja to pewnie autobusem ew. pociągiem. wcześniej padła propozycja zoo, mi pasuje smile
            • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 08:18
              To co z Naszym piatkiem? Widzimy się? smile
              • adusia_g_s Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 08:47
                a o której byśmy się spotkały i gdzie??
                • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 09:20
                  ja niestety nie dam rady bardzo mi przykro, ale sprawy rodzinne wywialy mnie z Warszawy juz wczoraj do niedzieli, mam nadziej ze nastepnym razem uda mi sie z Wami spotkac.
                  Pozdrawiam i udanej zabawy.
                  • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 09:47
                    No to może poczekamy na mamę franka? I np w poniedziałek? Pestka,a ty jak? Jeszcze masz sile się ruszać?
                  • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 09:49
                    Hej, my już po podłączeniu. Do 17 lipca jesteśmy w okolicy stolicy więc jakby co jesteśmy chętni na spotkanie. Nie musi to być ten piątek - znajdźmy termin, który podpasuje wszystkim big_grin
                    • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 09:54
                      I jak pierwsza doba w matriksie, opowiadaj smile poczekajmy może jak się szkoła skończy (już w Boże ciało) to bedą mniejsze korki to i może do otwocka byśmy podjechali, żebyś nie musiała z brzuchem się smazyc w pociągu?
                      • pestka_w_pestce Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 18:40
                        hehe no póki co to kombinujemy nad najlepszym dla młodego sposobem noszenia... trochę mu ciężko za uchem, cewka w foteliku samochodowym spada namiętnie, ale się nie zrażamy.
                        Miki daje czadu bo mu zęby wyłażą, ale nie da sobie zaglądnąć co w tej paszczy tak naprawdę się dzieje - w piątek idziemy się szczepić to niech pediatra się poużera i nam powie big_grin

do Otwocka zapraszam serdecznie - co prawda wolne mamy tylko boże ciało, a potem to jakiś rodzinny spęd ma się odbyć, ale jeśli Wam pasuje czwartek to nie ma problemu smile
                        • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 22:02
                          myślałam o tygodniu po Bożym Ciele smile
                          • gojapio Re: Forumowe spotkanie? 14.06.11, 22:03
                            spróbujcie jakąś chustką omotać głowę, świetnie się sprawdza na początek, gdy to nie to sam dzieć, ale przypadkowe osunięcia cewki powodują utratę kontaktu ze światem
    • mamafifi77 Re: Forumowe spotkanie? 16.06.11, 20:53
      Hej, ja mieszkam w Wawrze, i jeśli jeszcze nie ma konkretnego terminu to my też chętnie poznamy inne dzieci i rodziców. Ja mam wolne po Bożym Ciele, bo urlop się zaczyna na całe wakacje smile
      Pozdrawiamy
    • aniza1 Re: Forumowe spotkanie? 20.06.11, 17:28
      ja od Bożego Ciala jestem do połowy lipca w Wawie .Dostasuje sie do miejsca ,tyle ze od 1lipca musze tez starszaka (4lata)brac ze sobą bo nie mamy juz przedszkola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka