Dodaj do ulubionych

fundacja do 1%

08.12.15, 22:21
Witam
Bardzo proszę o polecenie fundacji do założenia subkonta dla dziecka. Wiem, że ten temat już się pojawiał, ale wszystkie informacje mają już parę lat smile. Czy dalej dobrym pomysłem jest fundacja Zdążyć z pomocą? Mają już chyba 27 000 podopiecznych. Z kolei druga polecana czyli Słoneczko akceptuje faktury 3 miesiące wstecz, co w przypadku, kiedy dopiero zakładamy takie subkonto wydaje mi się bardzo niekorzystne - czeka nas teraz dużo wydatków.
Bardzo proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam
Monika mama Ignasia z głębokim niedosłuchem obustronnym
Obserwuj wątek
    • andziulec Re: fundacja do 1% 07.04.16, 21:10
      Polecam Zdążyć z Pomocą. My jesteśmy zadowoleni.
    • fundacjazlotowianka Re: fundacja do 1% 06.08.21, 10:17
      Witam serdecznie polecam Fundację Złotowianka troszkę o nas Wspieranie osób chorych i niepełnosprawnych w pozyskiwaniu środków na leczenie i rehabilitację, w dążeniu do samodzielności i samorealizacji, w celu osiągnięcia przez nich dobrostanu fizycznego, psychicznego i społecznego. Naszym celem jest również dawanie możliwości rozwoju poprzez RaceRunning – sport dla osób z niepełnosprawnością. Dzięki naszym działonom osoby chore i niepełnosprawne będą potrafiły wykorzystać swój potencjał, staną się aktywnymi uczestnikami życia społecznego, mając poczucie bezpieczeństwa i satysfakcji.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka