Dodaj do ulubionych

Szukam takiej koszuli

18.02.11, 14:05
Witam.
Szukam takiej koszuli. Gdzie mógłbym ją kupić?
img43.imageshack.us/img43/6060/koszula1c.png
img823.imageshack.us/img823/5185/koszula2.png
img35.imageshack.us/img35/2294/koszula3.png
Obserwuj wątek
    • patr83 Re: Szukam takiej koszuli 23.02.11, 14:21
      www.dessire.pl/
    • adam2405 Re: Szukam takiej koszuli 02.06.12, 12:36
      Taką koszule to będzie ciężko znaleźć. Ale znam rozwiązanie musisz znaleźć sklep który ci coś takiego uszyje. To jest koszula slim z typowym kołnierzem slim z czarną krytą plisą na guziki.
      Ja kiedyś miałem podobny problem jak jeszcze byłem nie doinformowany;)
      Zdjęcie koszuli wrzuciłem do telefonu poszedłem do sklepu firmowego hektor.
      www.hektor.com.pl
      Powiedziałem o co mi chodzi i pokazałem w telefonie. Ku mojemu zdziwieniu sprzedawczyni powiedziała, że za kilka dodatkowych złotych chyba 9zł do normalnej ceny koszuli uszyje mi firma taką wlaśnie koszule na miarę. Co ciekawe powiedziała że mógłbym nawet przynieść im swoją ulubioną koszule na wzór i oni mi zrobią taką samą tyle że z tkaniny która sobie wybiorę!
    • cygnusdeneb Re: Szukam takiej koszuli 31.07.12, 16:25
      Ja znalazłem tutaj taką samą: http://heppin.com/koszule_meskie,dla_niego_k-183.htm
      • zielona366 Re: Szukam takiej koszuli 13.08.12, 21:10
        jak ktoś tam wcześniej wspomniał rzeczywiście chyba najlepsze wyjście to zamówienie koszuli na miarę. Bardzo fajną ofertę znalazłam tutaj bernheim.pl
        wygląda na solidną firmę. Sprawdzić nie zaszkodzi :)
    • tomasz765 Re: Szukam takiej koszuli 26.10.15, 10:55
      A może taka skórzana?? sklep.dorjan.pl/pl/c/Koszule-skorzane/93 Bardzo przypadła mi do gustu i jest niepowtarzalna!!!
      • mateusz_78 Re: Szukam takiej koszuli 06.10.16, 22:51
        Tutaj możesz znaleźć dobre jakościowo koszule i to w przeróżnych wzorach: www.denley.pl/pol_m_Odziez-meska_Koszule-meskie-269.html powodzenia podczas zakupów!
    • tymek.paluch Re: Szukam takiej koszuli 09.10.16, 18:37
      Te skórzane koszule są dziwne, to znaczy, jakoś sobie nie wyobrażam noszenia jej na co dzień.
    • maru_da Re: Szukam takiej koszuli 02.01.17, 20:31
      Mi ten link nie działa :(.
      Jedyne co mogę podpowiedzieć to projektowanie swojej koszuli tu - collarcode.pl/
    • b.rataj Re: Szukam takiej koszuli 16.04.20, 12:35
      Zobacz www.book-poster.pl/solidnej-jakosci-koszule-meskie/ powinni mieć,podobną kupiłem.
    • dustinkjocz Re: Szukam takiej koszuli 25.05.20, 11:25
      Hey there! You will surely like the ones found here: bonkers-tees.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka