Dodaj do ulubionych

Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej?

31.08.11, 01:39
Powstała lista najdziwniejszych "faz" mody męskiej www.lifestyle.banzaj.pl/Najdziwniejsze-trendy-w-swiecie-mody-30618.html Co poza skarpetkami i sandałami dodalibyście do listy? :D
Obserwuj wątek
    • satynowy_magik Re: Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej? 30.12.11, 10:05
      Ja bym dodał koszulki z motywami z gier komputerowych. Niektóre są konkretne. Wzory z dead island czy battlefield oraz world of warcratf.

Sprawdzcie sobie;
      level77.eu/t-shirt/dead-island-red-zombie-t-shirt.html
    • kubakuk Re: Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej? 30.05.12, 18:58
      Najdziwniejsze w modzie męskiej to jest w naszym kraju podejście facetów. Ubierz się dobrze to na ulicy dziwnie się patrzą, a na jakiejś wsi to wyzwiska od pedałów :p
      Wiem po sobie ;) Dużo na ten temat piszą na www.trendyman.pl, w prawie każdym artykule próbują coś wcisnąć, żeby Ci ludzie w końcu troche normalnie na modę męską patrzyli :)
    • pepster Re: Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej? 11.05.16, 12:18
      Ja podkreślił bym wygląd faceta modnymi sznurówkami i skarpetami
      modarium.pl/pol_m_Marki_Tubelaces-168.html
      modarium.pl/pol_m_Produkty_Skarpety_Unisex-164.html?counter=1
      • tywin89 Re: Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej? 06.06.16, 09:56
        Najdziwniejszą rzeczą z jaką się spotkałem w modzie męskiej były tzw kalosze na buty. Wkładało się to zimą, aby chronić skórę butów przed solą na chodnikach. Pisał o tym na swoim blogu Mr Vintage- takie buty na buty, mega dziwactwo moim zdaniem
    • conan84 Re: Najdziwniejsze Rzeczy mody męskiej? 11.06.16, 00:48
      Dla osób, które chcą zobaczyć, jak wygląda przegięcie - sięgnijcie po zachodnie edycje "Esquire'a" albo GQ". Nie, nie trzeba czytać artykułów. Wystarczy szybki "luk" na reklamy największych domów mody i normalny facet już ma dość.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka