Dodaj do ulubionych

Blog o męskiej modzie i urodzie.

13.01.12, 02:39
Witam,
Serdecznie zapraszam na nowego bloga o męskim stylu, modzie i urodzie. Znajdziecie na nim recenzje produktów które używam, polecam, odradzam, zdobycze ubraniowe i wszystko co związane z szeroko pojętym tematem mody i urody męskiej.
Moją przygodę z blogowaniem zacząłem niedawno dlatego wszystkie uwagi, wskazówki mile widziane. Również krytyka jeśli będzie konstruktywna pomoże mi udoskonalić mojego bloga.
Zapraszam: mw-maleworld.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • asiasinka Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 12.03.12, 19:00
      Trochę inspiracji dla mężczyzn można znaleźć tutaj www.pinoteka.pl/kategoria9
    • kubakuk Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 30.05.12, 18:51
      Fajne artykuły o modzie znajdziecie też na TrendyMan.pl
      Bardzo często są nowe treści i rady są aktualne, przez co nieraz można poczytać nawet przed zakupami :)
    • waca323 Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 02.08.13, 11:47
      Zachęcam do zobaczenia blogu z modą męską na stronie www.jackjacket.pl/
    • dobra_karma Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 25.10.13, 12:42
      a ja polecam ten blog www.vaniitas.blogspot.com/
    • franklina Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 20.02.14, 12:36
      Uwaga! JOHN FRANK STUDIO – nowa marka na rynku ogłasza niepowtarzalną PROMOCJĘ :)

Polub nas na Facebook-u, a robiąc zakupy na hasło: JFS na www.outlet-mania.pl uzyskasz 10% rabatu. Do dzieła :)
      • dhafira Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 29.03.14, 20:17
        A mój chłopak ostatnio chętnie na Gelardo zagląda. Znalazł fajny pomysł na ZX'y gelardofashion.blogspot.com/2014/03/first-fire.html
    • designing Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 31.03.14, 14:30
      Pomijając wyjątkowo subtelne komentarze reklamowe (no dobrze... z wyjątkiem nawoływania do polubienia na fajsie ;) ) - kwiatki dla facetów? Pytam serio pod kątem projektowym - mężczyźni nie stronią od kwiatów?
    • prozakluzak Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 02.04.14, 18:03
      szczerze - nie podoba mi się prezentowana przez Ciebie moda, to nie jest styl faceta prawdziwego a hipstera czy jakkolwiek to nazwać. Nie idź w tym kierunku bo to jest złe..
      • polishronaldo Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 06.08.14, 19:21
        Robisz fajne zestawy i fajne foty, ale głównie te, na których Cię nie ma. Wszystkie ciuchy wygladają szałowo złożone w kostkę. Na Tobie - sorry, nie. Nie wiem jak to ująć, nie pasuje do Twojego ciała wylansiony look.
    • binka333 Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 15.05.15, 10:55
      Mnie się bardzo podoba podejście i sposób widzenia mężczyzny na blogu podejrzane.com. Autorki same piszą, że "lifestyle i moda". A plus chyba największy, że to jednak widziane oczami kobiet :)
    • alkapask Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 06.06.15, 19:54
      allegro.pl/zestaw-upominkowy-prezentowy-prezent-mezczyzna-i5414948110.html
      Gotowy zestaw prezentowy dla każdego mężczyzny - zapraszamy również do obejrzenia całej naszej oferty w sklepie www.alkapask.pl
    • pan.anonim Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 08.06.17, 14:13
      Ja również zapraszam na blog który sukcesywnie prowadzę od dłuższego czasu. powiem tylko ze znajdziecie wiele praktycznych trików na lato zapraszam.

pan-anonim.pl/
    • pan.anonim Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 08.06.17, 14:15
      witam i również zapraszam na mój blog który, od dłuższego czasu sukcesywnie prowadzę. Znajdziecie tam wiele ciekawych trików jak przetrwać lato w garniturze. Zapraszam
      pan-anonim.pl/
    • makaron9206 Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 03.07.17, 09:36
      Jakoś srednio mnie to przekonuje, za to ja np. czytam ekskluzywnego menela - wysoki poziom i dobry smak. Poczytaj trochę jego wpisy ;)
    • skyfall001 Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 10.08.17, 12:30
      Takich blogów chyba nie ma zbyt wiele, męska moda nie jest tak popularna wśród facetów, jak damska wśród kobiet.
    • marcingool Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 30.11.17, 10:55
      A ja polecam zakupy w Outlet Center w Białymstoku ;-) Można złożyć ładne zestawy.
    • pan.anonim.blog Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 01.08.18, 16:39
      Ja również pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych tematyką mody męskiej na mój blog - > pan-anonim.pl/
    • adam2405 Re: Blog o męskiej modzie i urodzie. 06.10.18, 08:56
      Każdy elegancki mężczyzna potrzebuje w swojej szafie przede wszystkim garnitur i koszule. Pierwszy z nich kupuje regularnie w sklepie stacjonarnym Vistula. Nie mogę przez internet bo muszę przymierzyć bo mam większą figurę. Koszule kiedyś raz kupiłem w sklepie firmowym Hektor w Poznaniu szytą na miarę. Mają bardzo duży wybór koszul i materiałów. Dostaniemy koszule w tradycyjnym kroju reguła lub slim ale także koszule w dużym rozmiarze. Obecnie zamawiam koszule przez ich sklep internetowy.
      www.sklep-hektor.pl
      Można zamówić także koszule szytą na miarę pisząc do nich maila. Pomiar może odbyć się na kilka sposobów od samego zmierzenia swojej osoby po wysłanie koszuli na wzór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka