Dodaj do ulubionych

bielizna termoaktywna

24.07.12, 11:21
z przeznaczeniem do turystyki, sportu czy na zimę, gdzie kupować i na co zwracać uwagę?
Obserwuj wątek
    • biegacznbr Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:38
      sprawdź ofertę w tej sklepie, są tam poradniki jak kupić, dobrać i na co zwrócić uwagę

termoaktywni.pl/
      • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:46
        ale to jest głównie do biegania- to nie to samo chyba
        • biegacznbr Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:50
          a do czego Ty potrzebujesz?
          • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 08.08.12, 01:35
            biegacznbr napisał(a):

> a do czego Ty potrzebujesz?
            raczej do turystyki, survivalu, długich marszów...
            • biegacznbr Re: bielizna termoaktywna 23.08.12, 12:46
              to ta podana z mojej strony bielizna termoaktywna nadaje się do wszystkiego :)
              • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 17.09.12, 00:24
                biegacznbr napisał(a):

> to ta podana z mojej strony bielizna termoaktywna nadaje się do wszystkiego :)
                Ale jest jeden model, który się nadaje do wszystkiego?
                • matiooo Re: bielizna termoaktywna 18.09.12, 00:36
                  Masz modele, które jak jest zimno to utrzymują twoję ciepło natomiast w lato inteligetnie odprowadzają nadmiar ciepła i potu. Także można powiedzieć, że jest ot model do wszystkiego.
                  • jamminson Re: bielizna termoaktywna 19.09.12, 00:34
                    tutaj masz świetny model
                    www.militaria.pl/under_armour/koszulka_termoaktywna_under_armour_coldgear_compression_tactical_crew_marine_olive_drab_%281216005-390%29_p5863.xml
                    • pozorant86 Re: bielizna termoaktywna 13.11.14, 13:55
                      jest coldgear i hotgear- można coś więcej się dowiedzieć na ten temat ale tak z praktycznej strony a nie z opisów produktów? wiecie coś?
                  • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 19.09.12, 13:21
                    matiooo napisał:

> Masz modele, które jak jest zimno to utrzymują twoję ciepło natomiast w lato in
                    > teligetnie odprowadzają nadmiar ciepła i potu. Także można powiedzieć, że jest
                    > ot model do wszystkiego.
                    i właśnie o takei mi chodzi, materiał, który idealnie reaguje na warunki otoczenia.
                  • polishronaldo Re: bielizna termoaktywna 07.08.14, 20:43
                    A właśnie, jak się taki materiał nazywa? Podobno całe dresy z tego można kupić, chciałem sobie pooglądać to gdzieś na żywo. Wiesz może gdzie?
        • najlepszymalrycy Re: bielizna termoaktywna 01.08.12, 13:23
          tomek_militariusz napisał:

> ale to jest głównie do biegania- to nie to samo chyba

no wlasnie, a czym Ty sie zajmujesz i do czego potrzebujesz taki rodzaj bielizny? bo i moze kolorostyka bedzie dla Ciebie wazna, zamiast glebokiego blekitu to moro :)
          • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 08.08.12, 01:36
            najlepszymalrycy napisał:

> tomek_militariusz napisał:
            >
            > > ale to jest głównie do biegania- to nie to samo chyba
            >
            > no wlasnie, a czym Ty sie zajmujesz i do czego potrzebujesz taki rodzaj bielizn
            > y? bo i moze kolorostyka bedzie dla Ciebie wazna, zamiast glebokiego blekitu to
            > moro :)
            Nie, nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia jak to ma zamiary wyglądać i tak spodziewam się bielizne nosić raczej pod czymś ;)
            a co proponujesz skoro przyszło CI na myśl moro?
    • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:43
      najlepszymalrycy napisał:
      > przede wszystkim na to do czego potzrebujesz, inne modele sa na zime, a inne na
      > letnie wypady w gory,
      > jesli dobrze dobierzesz model to bedzie to najlepsza inwestycja w bielizne jaka
      > zrobiles, i to poczujesz na wlasnej skorze
      > a gdzie kupowac, hmm, w dobrych sklepach
      w dobrych sklepach- dzięki :)
      czy bielizna termo nie działa tak, że jak jest zimno to grzeje a jak cieplo to pomaga trzymać chłód? to musze na pewno mieć dwa komplety rożnej?
      • biegacznbr Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:46
        zależy od warunków w jakich będziesz jej używać

cienka bielizna craft bedzie dobra na zimne noce latem,
        i bedzie tez doba na zime w gory - gdzie jest wysoka aktywnosc fizyczna

inna tez bedzie na ryby - gruba trzymajaca cieplo - bo maly wykonujesz ruch -
        taka do biegania sie juz nie nada
        • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:48
          biegacznbr napisał(a):

> zależy od warunków w jakich będziesz jej używać
          >
          > cienka bielizna craft bedzie dobra na zimne noce latem,
          > i bedzie tez doba na zime w gory - gdzie jest wysoka aktywnosc fizyczna
          >
          > inna tez bedzie na ryby - gruba trzymajaca cieplo - bo maly wykonujesz ruch -
          > taka do biegania sie juz nie nada
          Ale ja cały czas wychodzę z założenia, że grubość bielizny ma tu małe znaczenie, większe ma materiał
          • biegacznbr Re: bielizna termoaktywna 31.07.12, 13:50
            pewnie, materiał najważniejszy jest

każdy produkt jest opisany - ale im grubszy to raczej na zimniejsze dni
            • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 08.08.12, 01:33
              biegacznbr napisał(a):

> pewnie, materiał najważniejszy jest
              >
              > każdy produkt jest opisany - ale im grubszy to raczej na zimniejsze dni
              Czy jednocześnie wpływa to na wagę? nie ukrywam, że jeśli próbuje się zaopatrzyć w najlepszy sprzęt i odzież do w miarę wyczynowego sportu to chciałbym też zyskać na komforcie a co za tym idzie, niech garderoba będzie najlżejsza z możliwej.
          • najlepszymalrycy Re: bielizna termoaktywna 01.08.12, 13:21
            tomek_militariusz napisał:

> biegacznbr napisał(a):
            >
            > > zależy od warunków w jakich będziesz jej używać
            > >
            > > cienka bielizna craft bedzie dobra na zimne noce latem,
            > > i bedzie tez doba na zime w gory - gdzie jest wysoka aktywnosc fizyczna
            > >
            > > inna tez bedzie na ryby - gruba trzymajaca cieplo - bo maly wykonujesz ru
            > ch -
            > > taka do biegania sie juz nie nada
            > Ale ja cały czas wychodzę z założenia, że grubość bielizny ma tu małe znaczenie
            > , większe ma materiał

wg mnie kwesta grubosci materialu, splotu czy jego rodzaju, to calosc wplywa na funkcje termiczne, nie dochodząc do tego od czego to zalezy, powinienes miec kazdy ciuch opisany co do jego wlasciwosci i przeznaczenia i tym sie kieruj, bo na bank są różne rodzaje bielizny termoaktywnej i jej rozne zastosowania
    • jano873 Re: bielizna termoaktywna 22.08.12, 12:37
      w kolorze moro akurat nie widziałem, ale z tego co się orientuję - wybór jest naprawdę spory. zależy też jaka cena Cię interesuje... ja potrzebowałem czegoś do biegania w zimie, ale znając mój słomiany zapał nie chciałem zbytnio inwestować i w końcu wybrałem hi-tec, całkiem nieźle się sprawował. chociaż przyznaję - moje przeczucia się sprawdziły i zimowe "treningi" odbyłem kilka razy...ale i tak uważam, że bielizna termoaktywna to świetna sprawa i jeśli ktos ma większą motywację niż ja, a rozważa jej zakup - szczerze polecam.
    • amg30 Re: bielizna termoaktywna 30.08.12, 13:17
      Przy zakupie bielizny po pierwsze dokładnie musimy wiedziec do czego chcemy jej używać i to co jest oczywiste czyli dobranie odpowiedniego rozmiaru dlatego
      warto jest przymierzyć bieliznę zanim zdecydujemy sie na zakup.
      Bardzo dobra bieliznę termoaktywną produkuje firma ODLO (ich produkty można znaleźć min w sklepie www.sportmix.pl)ich róznorodność modeli pozwala na dobranie bielizny do kazdego rodzaju aktywności, więcej na temat bielizny Odlo można przeczytać na stronie odlo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=66.
      • berta80 Re: bielizna termoaktywna 25.10.12, 21:17
        najlepsza bielizna czy to na lato czy na zimę to belizna z merino wool .Na rynku masz już dosyć duży wybór z bielizną termoaktywną merio wool. Brubeck Spaio X-Bionic czy też Devold każda z tych marek ma w swojej ofercie bieliznę z merynosa. Jeśli chcesz coś wypasionego to X-bionic bielizna która w lecie chlodzi a w zimie grzeje .Wszystko kupisz na www.centrumsportu.eu
        • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 30.10.12, 22:17
          Słyszałem o brubeck i ponoć są rewelacyjne
          • krakowskim_targiem Re: bielizna termoaktywna 03.01.13, 14:15
            niezłą bieliznę termoaktywną ma też woolpower. owcza wełna w składzie, więc na zimnie spisuje się świetnie, no i najważniejsze że rzeczywiście oddycha tak jak powinna.
            • mrukmrukmruk Re: bielizna termoaktywna 28.02.13, 06:32
              Bardzo dobrą odzież oferuje także firma Fuse, można ją dostać na stronie dobrerowery.pl - ładny design, bez krzykliwej kolorystyki (mi akurat to pasuje), z funkcją stay cool
              • 4zbyszko77 Re: bielizna termoaktywna 22.04.13, 10:41
                ja ze swojej strony polecam under armour,
                w kazdej postaci, od bielizny termoaktywnej po bluzy i kurtki, ktore u nas ciezko dostac, i nie wiem czemu, bo jakosciowo są bardzo dobre, widzialem nieliczne modele w militaria.pl.
                • garbarian Re: bielizna termoaktywna 20.12.13, 01:09
                  4zbyszko77 napisał:

> ja ze swojej strony polecam under armour,
                  > w kazdej postaci, od bielizny termoaktywnej po bluzy i kurtki, ktore u nas ciez
                  > ko dostac, i nie wiem czemu, bo jakosciowo są bardzo dobre, widzialem nieliczne
                  > modele w militaria.pl.
                  przez pół roku sporo się zmieniło, już widać ludzi w bluzach i oferta nawet tam się powiększyła.
                • geron-imo0 Re: bielizna termoaktywna 28.08.14, 01:27
                  militaria pl to rzeczywiście dobry sklep
                  • tutejszy26 Re: bielizna termoaktywna 09.10.14, 21:47
                    mają dobrą ofertę, kompletną w pewnych kwestiach.
                  • pozorant86 Re: bielizna termoaktywna 13.11.14, 13:57
                    bardziej chyba zajmują się jednak asg, paintballem czy wiatrówkami więc jeżeli oferują coś z odzieży to chyba jest to coś dobrego.
              • super-menn Re: bielizna termoaktywna 08.08.14, 20:16
                Ja też polecam Fuse. Właśnie za stonowane wzornictwo i kolorystykę, żadnej kolorowej sraczki charakterystycznej dla tego typu ciuchów.
                Wiesz gdzie poza rowerami można ją dostać?
                • polishronaldo Re: bielizna termoaktywna 09.08.14, 19:15
                  super-menn napisał:

> Ja też polecam Fuse. Właśnie za stonowane wzornictwo i kolorystykę, żadnej kolo
                  > rowej sraczki charakterystycznej dla tego typu ciuchów.
                  > Wiesz gdzie poza rowerami można ją dostać?

Ja z kolei uważam, że Fuse to straszne gó...o. Koszulka rozleciała mi sie po kilku praniach :]
                  • geron-imo0 Re: bielizna termoaktywna 28.08.14, 01:26
                    tylko tervel i brubeck
                    • murasz16 Re: bielizna termoaktywna 28.08.14, 15:25
                      geron-imo0 napisał:

> tylko tervel i brubeck

Jakieś konkretne modele polecasz?
                      • tutejszy26 Re: bielizna termoaktywna 09.10.14, 21:44
                        tervel comfortline i sportline
    • matiooo Re: bielizna termoaktywna 23.09.12, 11:26
      Słyszałem, że bardzo dobrze sprawdza się blielizna z włókien z futra owiec merynosów
      • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 24.09.12, 20:25
        matiooo napisał:

> Słyszałem, że bardzo dobrze sprawdza się blielizna z włókien z futra owiec mery
        > nosów
        brzmi prawie jak żart :)
        • matiooo Re: bielizna termoaktywna 24.09.12, 21:12
          Trochę masz racje, ale taka prawda. :D Nazwa rodzaju owiec "Merynosy". ;) Jak znajde link to ci podeśle ubranie z tego
          • matiooo Re: bielizna termoaktywna 01.10.12, 23:25
            Ok, znalazłem link. Proszę: www.militaria.pl/brubeck/koszulka_termoaktywna_brubeck_extreme_merino_meska_black_%28ls10210%29_p6462.xml
            • jamminson Re: bielizna termoaktywna 08.10.12, 23:25
              matiooo napisał:

> Ok, znalazłem link. Proszę: www.militaria.pl/brubeck/koszulka_termoaktywna_brubeck_extreme_merino_meska_black_%28ls10210%29_p6462.xml

Wygląda bardzo ciekawie, ale cena trochę duża. Myślisz, że warto wydać tyle pieniędzy na ten model?
            • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 09.10.12, 13:49
              dzięki, o kurdę dwie stówy...
              • matiooo Re: bielizna termoaktywna 09.10.12, 22:01
                Cena trzeba przyznać, że nie jest najmniesza, ale cena jest współmierna z jakością. Jest dużo dobrych modeli tańszych niż ten, ale jeśli ktoś posiada pieniądze, aby wydać na produkt z wysokiej pułki to ten będzie moim zdaniem najlepszy
    • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 24.09.12, 20:24
      black-hidalgo napisał:
      > masz jakies przykladowe produkty pod ręką? może i ja sie zainteresuje kupnem te
      > raz

no właśnie ciągle nie bardzo, nie wiem co wybrać...
    • matiooo Re: bielizna termoaktywna 09.10.12, 22:03
      ciekawe rozwiązanie z tymi puntkami Omni-Heat. Chętnie bym przetestował ten system ocieplania organizmu
    • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 17.10.12, 22:13
      musisz mieć też na uwadzę, że pewnie byłeś już mocno zgrzany po wspinaczce- jeżeli odprowadzała nadmiar ciepła i pozostawił Cię w komforcie to super materiał znaczy.
      • jamminson Re: bielizna termoaktywna 23.10.12, 22:45
        tak właśnie powinna działać bielizna termoaktywna. Jeśli nie spełnia twoich oczekiwań to znaczy, że jest po prostu zła.
        • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 24.10.12, 18:26
          sprowadzając temat do konkluzji- co wybieramy?
    • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 30.10.12, 22:18
      no np. w biedronce teraz niby jest- spróbuj, istnieje cień szansy, że będzie dobra...
    • tomek_militariusz Re: bielizna termoaktywna 06.11.12, 23:01
      Spaio? Bruback...?
    • metaraon Re: bielizna termoaktywna 14.01.13, 11:14
      Nie ma jak to dobre bokserki. Wynalazek ten ma swoją historię :)
      proprecel.pl/historia-bielizny-od-baroku-po-czasy-wspolczesne/
      • diorr Re: bielizna termoaktywna 25.07.13, 00:47
        proponuje Spaio i Columbia jesli chodzi o bokserki. brubeck i inne w podobnej klasie też.
    • diorr Re: bielizna termoaktywna 25.07.13, 00:42
      cookie138 napisał(a):

> na nokaut.pl jest chyba tego sporo

pokazuje oferty z wielu sklepów, podobnie jak inne cenerie skąpce itp.
    • diabelskipomiot Re: bielizna termoaktywna 05.08.13, 14:24
      Sama bielizna to nie wszystko, konieczna jest jeszcze depilacja tego i owego (choćby przez epilfree), inaczej na dłuższą metę żadna bielizna Ci wiele nie da.
      • gonzoxx Re: bielizna termoaktywna 26.08.13, 12:17
        Najlepiej kupić odzież która zagwarantuje Ci wysoką jakość, co wiadomo będzie wiązało się także z wyższą ceną ale myślę że warto zainwestować parę złotych więcej. Osobiście polecam produkty firmy Brubeck, bielizna jest naprawdę dobra jakościowo, no i mają szeroki asortyment, każdy znajdzie coś dla siebie.
        • garbarian Re: bielizna termoaktywna 20.12.13, 01:13
          gonzoxx napisał:

> Najlepiej kupić odzież która zagwarantuje Ci wysoką jakość, co wiadomo będzie w
          > iązało się także z wyższą ceną ale myślę że warto zainwestować parę złotych wi
          > ęcej. Osobiście polecam produkty firmy Brubeck, bielizna jest naprawdę dobra ja
          > kościowo, no i mają szeroki asortyment, każdy znajdzie coś dla siebie.
          parę złotych więcej owszem. ale zawsze można znaleźć złoty środek, który zbytnio nie nadwyręży budżetu a spełni oczekiwania
        • pozorant86 Re: bielizna termoaktywna 13.11.14, 13:53
          coś dla siebie...
          no to mam wybierać pomiędzy bielizną termo a bielizną termo na podstawie koloru np.?
    • kamilbasiak Re: bielizna termoaktywna 18.12.13, 13:16
      Witaj Tomaszu,
      nie pakuj się w tanie koszulki i getry z supermarketów bo sam się przekonasz na własnej skórze że to kiepski pomysł. Kup sobie lepiej taki komplet skimarket.pl/komplet-termoaktywny-meski-tervel-comfortline-military,id289.html na pewno będziesz zadowolony, to polski producent wart uwagi.
      • garbarian Re: bielizna termoaktywna 20.12.13, 01:11
        kamilbasiak napisał(a):

> Witaj Tomaszu,
        > nie pakuj się w tanie koszulki i getry z supermarketów bo sam się przekonasz na własnej skórze że to kiepski pomysł. Kup sobie lepiej taki komplet skimarket.pl/komplet-termoaktywny-meski-tervel-comfortline-military,id289.html na pewno będziesz zadowolony, to polski producent wart uwagi.
        terve lto faktycznie dobra marka. Polska i do tego niedroga. Popularyzuje się.
        • mi_chal1 Re: bielizna termoaktywna 30.05.14, 08:59
          Właśnie chce sobie takowa bieliznę kupić, ale nie jestem dobry w temacie mody. wiec prosze was o rade gdzie mozna ja kupic i na co zwrocic uwage zeby byla dobra i skuteczna?
          • dar_ek_kk Re: bielizna termoaktywna 02.06.14, 14:54
            sprawdzony adres to www.anstel.pl/ tam ostatnio z zona zamawialiśmy terme, bo wyjeżdżaliśmy w gory i sparawdzila się w 100%. Jak jeszcze nie znalazłeś to zobacz sobie.
    • karolwrobel15001900 Re: bielizna termoaktywna 08.08.14, 10:19
      Polecam w Decathlonie maja dobre ceny i jest bardzo dibrej jakości, przede wszystkim zwrcaja uwagę żeby była dopasowana, zamysl termoaktywnej jest taki aby izolowala powietrze, stad nie może nigdzie odstawać, przewiewać itd. :)
    • dzej-dzej88 Re: bielizna termoaktywna 03.10.14, 08:53
      Cena ciekawa, aczkolwiek nie znam tego producenta. Ja kupiłem swój zestaw w 8a, bo wychaczyłem dobrą promocję i w sumie ponad 200 zł oszczedziłem na produktach TNF. Mam zaufanie do tej marki bo juz kilka rzeczy od nich kupowałem i zawsze było ok. Teraz zreszta też widzę swoja drogą, że mają promocje na bielizne termoaktywną- 8a.pl/wyprzedaze/meska-bielizna-termoaktywna
    • tutejszy26 Re: koszulka męska do biegania 09.10.14, 21:37
      icebreaker merino, dobra odzież. droższa nawet od UA, przynajmniej na militariia.pl
      • kalinta Re: koszulka męska do biegania 13.10.14, 22:41
        To jest już taka bardzo zimowa?
    • tutejszy26 Re: bielizna termoaktywna 09.10.14, 21:39
      jeżeli chodzi o polskich producentów to góruje tervel z brubeckiem.
      • pozorant86 Re: bielizna termoaktywna 13.11.14, 13:52
        brubeck jest dosyć popularny ale tervel tak jakby dopiero aspiruje do tego miana, to skutek jedynie ilości czasu obecności na rynku?
    • kalinta Re: koszulka męska do biegania 10.11.14, 21:35
      Mojemu mężowi kupiłam teraz Under Armour.
      • pozorant86 Re: koszulka męska do biegania 13.11.14, 13:50
        to droga odzież, jest aż tak warta swojej ceny?
        • smartelk Re: koszulka męska do biegania 13.11.14, 18:50
          Ja ostatnio wspieram polskie 4F, ceny w normie, jakość zadowalająca, np. blisko-ciala.pl/kategoria-bielizna-sportowa-meska/producent:4f.html#box
          • tommyluk Re: koszulka męska do biegania 23.12.14, 12:43
            Jeżeli odzież ma profesjonalne materiały a nie tylko marketing i jest dobrze uszyta to jest warta swojej ceny. Ja w chłodniejsze dni cwiczę w tym modelu Merino www.anstel.pl/meskie/bluza-meska-extreme-merino-short-zip-men-ls01360-brubeck__60797__0__0
    • krysto3 Re: bielizna termoaktywna 23.02.15, 20:55
      Ja zastanawiam się nad zakupem takiej koszulki www.mango.pl/produkty_tv/nowosci_tv/podkoszulka_wyszczuplajaca. Czy taka koszulka nadaje się tylko do chodzenia na co dzień czy sprawdzi się też podczas biegania? Czy w takiej odzieży będzie mi wygodnie?
      • olkaa58 Re: bielizna termoaktywna 03.04.15, 00:40
        ja kupiłam komplet bielizny termoaktywnej Gatty na stronie evaplus.pl , na nartach sprawdziłą się rewelacyjnie , więc polecam.
    • ewelkano bielizna termoaktywna 10.11.15, 14:10
      W góry, na rowery, na ryby i długie spacery. Na co dzień, do pracy, na wieczór - bielizna termoaktywna z 100% naturalneh wełny merino. Dostawa po całym świecie. www.garderoba-green-rose.pl/welna-merynosow
    • rockyman Re: bielizna termoaktywna 22.08.17, 12:45
      Tylko i wyłącznie bionic-sklep.pl Mają najlepsze ceny, super jakość szwajcarskich marek! Polecam!
      • wojtek_zbychu Re: bielizna termoaktywna 23.08.17, 16:23
        warto próbować w rożnych miejscach – ja mam nawet jeden komplet z supermarketu i nawet nieźle się sprawdza a tak to raczej ze sklepów sportowych.
    • bras979 Re: bielizna termoaktywna 12.12.19, 12:40
      Na to, żebyś nie kupił zbyt małego rozmiaru, który podczas ruchów będzie się podwijał. Zerknij sobie na stronę 11teamsports, tam mają dobrze opisane rozmiarówki, bo sam tam zamawiałem i wszystko jest w porządku
    • kozz Re: bielizna termoaktywna 05.02.20, 10:57
      u nas jest tego trochę, mamy nawet włąsną markę bielizny termoaktywnej całkowicie produkowanej w kraju :)
      unmoon.pl/pl/c/Termoaktywna/28
      • monikabernatowska Re: bielizna termoaktywna 25.04.22, 08:37
        Osoby, które polecają bieliznę z merynosa do jazdy rowerem, chyba nigdy nie jeździły rowerem !!! Gdy wydziela się pot wełna ją wchłania i słabo odprowadza wilgoć. Ona świetnie sprawdza się na nartach, snowboradzie itd. Generalnie wszędzie tam, gdzie potrzebujemy ciepła. Do biegania i na rower jesienią i zimą zdecydowanie Thermo, bo zawiera w sobie przędze, które wyprowadzają pot na zewnątrz

www.bieliznadlarodziny.pl/6-bielizna-termoaktywnaPozdrawiam

Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka