Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o dwudniowym zaroście?

10.10.12, 08:59
Jak w temacie - co sądzicie o tym lekko zaniedbanym, dwudniowym zaroście? Podobno wcale nie łatwo go utrzymać, ale doskonałym produktem do tego jest maszynka Wilkinson Quattro Titanium Precission, dzięki której możecie swobodnie regulować długość zarostu :-)
Obserwuj wątek
    • klavtvus Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 12.10.12, 11:40
      Mnie się podoba. Zależy też od urody danej osoby, ale ogólnie jestem na tak. Samemu też zdarzało mi się mieć coś takiego na sobie, aktualnie mam regularną brodę.
      • olcia_836 Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 23.10.12, 19:27
        Dokładnie tak jak powiedział poprzednik wszystko zależy od urody osoby noszącej
        • polishronaldo Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 09.08.14, 19:18
          I ja się zgadzam. Niektórym pasuje, a niektórym nie. Ja chciałbym móc takowy nosić, ale wyglądam niestety jak ćwok
    • belcia26 Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 12.09.13, 08:03
      A co zrobic jesli facet goli sie rano,a juz wieczorem ma zarost,jakby sie wcale nie golil?
      • kawiarenka22 Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 22.09.13, 15:20
        Dramat… mój facet przez dłuższy czas miał taki styl… Na szczęście przekonałam go do golarki aquatouch i od tej pory jest spokój… a nawet sam stwierdził, że lepiej jest golić się na gładko :)
    • gucek_lbn Re: Co sądzicie o dwudniowym zaroście? 12.08.14, 14:12
      Może i niektórym pasuje, ale dla mnie kiedy ktoś przychodzi do pracy z takowym to jest to absolutne niedbalstwo. Oczywiście mówię o pracy biurowej, szczególnie takiej gdzie obowiązuję dress code. Co innego na wakacjach- wtedy niech sie każdy nosi jak mu wygodnie, ale dla mnie to jedyny moment kiedy mogę sobie pozwolić na dzień bez golenia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka