Dodaj do ulubionych

kurtka zimowa Hi-Tec

07.11.12, 17:41
Zamierzam kupić kurtkę zimową. Znalazłem odpowiednią w dobrej cenie na Allegro. Mam jednak wątpliwości co do oryginalności produktu. Jest ktoś w stanie potwierdzić lub wykluczyć oryginalność Hi-TEC ? Jeden ze sprzedawców podaje, że ten model był produkowany na rynek niemiecki. Poniżej przykładowy link:
allegro.pl/citeam-meska-kurtka-3w1-hi-tec-membrana-3000-r-l-i2756926908.html
Obserwuj wątek
    • bart996 Re: kurtka zimowa Hi-Tec 09.03.14, 00:27
      nie polecam firmy Hi Tec.mialem kurtke 3 w 1 brendan , ktora w okresie gwarancji sie po prostu rozsypala, membrana zeszla na plecach i ramionach ponadto puscily szwy na łokciach,przy rekawie i przy zamkach.
      Producent w ogledzinach swierdzil że kurtka nie posiada wad fabrycznych a zuzyta membrana i nietrzymanie szwow jest spowodowane intensywną eksploatacją.Wedlug producenta to nie wada towaru lecz uszkodzenie powstale w trakcie uzytkowania i jako takie nie podlega reklamacji.
      Sprawe skierowalem do rzecznika konsumentow, powiem tylko tyle żę moj 8 letni alpinus jest w lepszym stanie niz kurtki Hi Tec
    • bart996 Re: kurtka zimowa Hi-Tec 09.03.14, 00:33
      tragedia nie polecam firmy Hi Tec.mialem kurtke 3 w 1 brendan , ktora w okresie gwarancji sie po prostu rozsypala, membrana zeszla na plecach i ramionach ponadto puscily szwy na łokciach,przy rekawie i przy zamkach.
    • nolimit71 Re: kurtka zimowa Hi-Tec 23.06.16, 16:16
      Fatalna jakość. Kupiłem kurtkę Sparan Hi tec. Membrana 10 000. Kurtka jednak pierwszy raz włożona zaczęła przeciekać na ramionach podczas niezbyt intensywnego opadu deszczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka