Dodaj do ulubionych

Obcisłe spodnie

07.08.14, 20:40
Panowie, nosicie rurki? Ale takie skinny, gdzie na serio widać kształt nóg i dobrze przylegają? Ja od pewnego czasu noszę, odważyłem się. Super są wygodne, nic nie lata, nie majta, swoboda ruchów jest duża, ale mam wrażenie, że gapią się na mnie, jak na odpał czasami.
Jak jest u Was?
Obserwuj wątek
    • karolwrobel15001900 Re: Obcisłe spodnie 08.08.14, 10:34
      proszę was, rurki dla faceta, to może od razu leginsy ???
      • polishronaldo Re: Obcisłe spodnie 08.08.14, 20:11
        karolwrobel15001900 napisał(a):

> proszę was, rurki dla faceta, to może od razu leginsy ???

A czemu nie? Precz dyskryminacji! :D
        A na poważnie - nosiłeś chociaż jeden raz? Wiesz jakie to wygodne?
        • kraaaker Re: Obcisłe spodnie 12.08.14, 12:25
          No stary, sorry za szczerość, ale chyba masz niewiele między nogami, że Ci wygodnie w obcisłych spodniach.
          • nigolla Re: Obcisłe spodnie 13.08.14, 20:52
            Albo wręcz przeciwnie i jednocześnie lubi lekko bolesną ścisłość oraz obnoszenie się tym co bozia dała :D
      • polishronaldo Re: Obcisłe spodnie 11.08.14, 08:37
        karolwrobel15001900 napisał(a):

> proszę was, rurki dla faceta, to może od razu leginsy ???

Karolu, podbijam pytanie ;) Podyskutujmy na ten temat :)
    • ultimate.strike Re: Obcisłe spodnie 20.01.17, 22:00
      Jeszcze mnie nie pogięło. Sorry, każde spodnie powoduja przegrzanie jąder i przez to zmniejszają płodność a zwiększają ryzyko nowotworów. Obcisłe jeszcze uciskaja. Dla mężczyzn wymyslono kiedyś taki strój zwany przez Wikingów kjelte, a przez Szkotów kilt.
    • albertuss3765 Re: Obcisłe spodnie 20.06.17, 14:12
      Moim zdaniem u faceta takie spodnie odpadają i jakoś nie chce mi się wierzyc, ze na serio są wygodne.
    • friend1967 Re: Obcisłe spodnie 21.06.17, 00:05
      Rurki, skinny to coś dopasowane. Na początku lat dziewięćdziesiątych nabyłem dwie pary spodni męskich Wrangler skinny; niestety skończyły się.. jak byłem w liceum w latach siedemdziesiątych, kolega przywiózł z USA Batorym amerykańskie Riefle; trzeba się było w nie dosłownie wbijać, ale do kowbojek były super. Workowate jeansy i nawet najdroższe adidasy to nie dla mnie, może dla uchodźców, aczkolwiek rozumiem ich dramat. Osobiście uważam, że panowie powinni chodzić albo w klasycznych bryczesach i oficerkach, albo w dopasowanych aczkolwiek nie kalesonowatych spodniach typu rurki; niech w kalesonach-legisach, bo to to samo łażą niby emancypantki. Pozdrawiam
    • nadialum Re: Obcisłe spodnie 26.06.17, 09:08
      Gapią się, bo dla wielu osób rurki wydają się niemodne. Ale wiem, że są takie, że wyglądają jak jeansy a są wygodne jak dresy :)
    • skyfall001 Re: Obcisłe spodnie 10.08.17, 12:29
      Nie! Nie! Nie! To żadna wygoda, precz z rurkami.
    • mraleksander Re: Obcisłe spodnie 12.02.18, 08:59
      Nie dziwę się, że gapią. Faceci w rurkach to trochę przesada, w życiu nie ubierałbym się w ten sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka