Dodaj do ulubionych

Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta?

21.08.14, 19:09
Panowie napiszcie szczerze czy jesteście zadowoleni jesli dostajecie w prezencie np. t-shirt, bluzę czy koszulę? Oczywiście nie od babci pod choinkę, ale od swojej partnerki np. na urodziny? ;)
Obserwuj wątek
    • gucek_lbn Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 23.08.14, 16:59
      Jeśli lubi to spoko, ale jeśli jest typem faceta, który nie przykłada do ciuchów dużej wagi, poza tym, żeby były czyste, to raczej nie polecałbym dawania ich w prezencie. Taki ktoś na pewno uśmiechnie się i podziękuje, na pewno będzie też nosił z grzeczności, ale taki prezent będzie małym rozczarowaniem raczej.
    • bazyli001 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 23.08.14, 21:42
      Ja lubię dostawać od żony ciuchy, bo zna mój gust i zawsze w niego trafia :)
      • beti257 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 15.07.15, 00:13
        Jak mój mąż ma kupić coś do ubrania to jedzie ze mną ale jak sama coś kupie to nigdy jeszcze nie był w 100% zadowolony. Dlatego też spokojnie jadę z nim i odpowiadam czy dobrze wygląda czy źle. Natomiast jak mam mu coś kupić to np ostatnio dostał ode mnie torbę na laptopa bo codziennie do pracy z nim biega. Torbę zakupiłam w tym sklepie sklep.solier.pl/pol_m_Aktowki-i-nesesery-135.html jak mam być szczera w super cenie :) więc obydwoje tym razem byliśmy zadowoleni ;)
    • ej4ni Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 24.05.15, 22:46
      No właśnie też się zastanawiam, czy to dobry pomysł na prezent. Mam na oku koszulę marki Devred - taka bardziej elegancka, ale z pazurkiem na rocznicę. Co myślicie?
      • tomcio1232 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 30.05.15, 02:23
        Jeżeli fajna koszula to może być dobry prezent . ewentualnie koszulka lub bluza . spinki do koszuli też są dobrym pomysłem
    • alkapask Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 06.06.15, 19:52
      allegro.pl/zestaw-upominkowy-prezentowy-prezent-mezczyzna-i5414948110.html
      Gotowy zestaw prezentowy idealny prezent dla każdego mężczyzny, zapraszamy również do obejrzenia całej naszej oferty w sklepie www.alkapask.pl
    • michal2248 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 25.07.15, 10:34
      wg mnie na prezent dobry jest jakiś drobiazg, który będzie pasował rozmiarowo, bezpiecznym rozwiązaniem jest np. pasek skórzany do spodni :)
      olx.pl/oferta/pasek-meski-skorzany-czarny-skora-naturalna-nowy-CID87-IDaKvaX.html
      olx.pl/oferta/pasek-meski-skorzany-czarny-z-wzorem-skora-naturalna-nowy-CID87-IDaKvrh.html
    • alkapask Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 04.11.15, 18:51
      Jeżeli chcesz sprawić swojemu mężczyźnie oryginalny prezent w sklepie www.alkapask.pl możesz zakupić gotowe zestawy upominkowe, idealne na każdą okazję, również na zbliżające się święta:
      alkapask.pl/zestawy-upominkowe.html
    • craig7 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 15.12.15, 02:36
      Znalazłam fajne koszulki i chyba taki prezent z humorem będzie fajnym rozwiązaniem: super-brzuch.cupsell.pl/
    • mychalko Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 31.12.15, 12:46
      często z dziewczyną tak się umawiamy, że prezentujemy sobie na różne okazje ciuchy, które chcemy kupić:)
    • paulla812 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 20.01.16, 12:14
      Najlepiej zegarek na przykład [url=http://www.okazje.info.pl/sklep-internetowy/brawat-pl/]tutaj[/url] znajdziesz kilka fajnych.
    • mugliman Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 22.01.16, 13:30
      Oryginalne koszulki Star Wars, Adventure Time, Playstation albo koszulki z Batmanem albo Supermanem to na pewno fajny prezent dla faceta, który lubi popkulturę. Kto by nie cieszył się na przykład z takiej koszulki: www.mugli.pl/product-pol-674-Koszulka-meska-Chewbacca-Poster-Star-Wars.html
    • sarumal Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 22.02.16, 08:16
      Moim zdaniem to średni pomysł na prezent, najlepiej niech sobie sam coś kupi:0 ja jestem za kupowaniem gadżetów - np takie słuchawki allegro.pl/sluchawki-bezprzewodowe-bluetooth-kruger-matz-f5a-i5976243624.html fajnie wyglądają, a przy okazji rewelacyjna jakość dźwięku.
    • skyfall001 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 15.03.16, 08:23
      Ciuchy to dobry pomysł, pod warunkiem, że partnerka/dziewczyna/żona zna gust faceta i wie co nosi i w czym się dobrze czuje. Ja sam nie raz dostawałem od swojej lubej ciuchy, oczywiście ona wie jak się noszę i do tej pory nie było problemów z nietrafionym prezentem. Ja przykładowo noszę się bardziej klasycznie: tekstowy.net/ubierac-sie-markowo-i-klasycznie-preppy-styl-ubioru-prosto-z-amerykanskich-collegeow/ czyli koszula, marynarki. Czasem mniej, czasem bardziej elegancko, ale i też trochę na luzie. Każdy facet, podobnie jak kobieta ma swój gust, więc trzeba po prostu w niego trafić. Jeżeli wiesz, co nosi, to nie ma problemu.
    • nisu01 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 21.03.16, 16:25
      Pewnie, że tak, to dobry pomysł jakby to jeszcze była w dodatku bluza Nike ze sneakr.pl/, to ja bym był całkiem happy.
    • t.norekk Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 27.09.16, 09:40
      Jasne że tak tylko zależy jaką kupisz na urodziny warto byłoby rzucić na coś lepszego ja np. chciałbym dostać taką bluzę sklep.adrenaline.pl/product-pol-27208-Bluza-Jordan-Icon-Hoodie-809470-010.html
    • majolka23 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 13.02.17, 03:10
      czy koszulka to dobry prezent dla faceta? no jasne! przeciez prawie zaden nie lubi sobie kupowac ciuchow sam, a w czyms chodzic musi
      ja swojemu zamowilam na urodziny koszulke na didwear.com :PPP
    • super-kluska Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 13.02.17, 19:11
      Ja myślałam o koszuli a raczej o voucherze na takową :). Podobno można zaprojektować koszulę od zera i zamówić haft <3. Ma któryś z Panów taką koszule??
    • malamauupka Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 06.03.17, 19:52
      Ja kupiłam narzeczonemu sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą na urodziny :) był zadowolony, ubaw przy tym mieliśmy niezły :) znalazłam na allegro "a historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał ..."
    • nadialum Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 31.05.17, 10:08
      Lubią, ale trzeba pamiętać, że ciuchy kupujemy dla nich, nie dla siebie :) Ja zawsze pokazuję chłopakowi stronę z ciuchami i patrzę czy mu się podobają, np. na MUUNO większość rzeczy pasuje do jego stylu, za to np. w Reserved już jest różnie - ciężej trafić.
    • fit_jaroslaw Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 13.02.18, 11:23
      Ja jako facet zdecydowanie wole sobie sam wybierać i kupować ubrania. Kilka razy miałem taką sytuację, ze dostałem coś co do mnie nie pasowało, dlatego prezent w formie ubrań nie jest do końca dobrym pomysłem.
    • kamilaao Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 14.03.19, 12:18
      Pewnie, że dobry pomysł!!! Ja swojemu chłopakowi już kilka razy kupowałam ubrania na recea.pl i był zadowolony z takiego prezentu tym bardziej, że jak to typowy facet...on zawsze wszystko ma a potem jak przychodzi co do czego to nie ma co na siebie założyć.
    • jan2211 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 21.03.19, 11:45
      Skarpetki, koszule, krawaty...to normalne prezenty :)
    • dydonka Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 09.07.19, 14:55
      Ubrania to bardzo dobry pomysł na prezent - zwłaszcza jeśli chodzi o odzież sportową. Często oszczędza się na takich ubraniach, a jeśli sprezentujemy mężczyźnie dobrej jakości t-shirt sportowy, to na pewno będzie używał, nawet na co dzień. Ja już tak kilka razy obdarowałam męża i bardzo się cieszył. Ostatnio mam dla niego na oku coś takiego tramp4.pl/t-shirt-meski-columbia-nostromo-ridge-em0743010 Dość uniwersalna koszulka, a myślę, że będzie ją często nosił. Też wydaje mi się, że nie warto kupować na prezent czegoś taniego i kiepskiej jakości, tak "żeby tylko było". Dobrej jakości odzież na siłownie, to według mnie strzał w dziesiątkę ;)
    • kozz Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 05.02.20, 10:47
      Ja uwielbiam, zwlaszcza że żona wie co lubie i jakie rzeczy ma mi kupić :)
      t-shirty i bluzy z deadpoolem, śmieszne skarpetki i bokserki z różnymi wzorkami zawsze przyjmuje z uśmiechem :P
    • olo89 Re: Czy ciuchy to dobry prezent dla faceta? 19.03.20, 06:49
      Ja mojemu chłopakowi ostatnio w prezencie dałam zestaw jego ulubionych kosmetyków Masveri. Był zadowolony, bo akurat kończył mu się olejek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka