Dodaj do ulubionych

Trampki do garnituru na wesele

24.08.14, 22:56
Na codzień chodze w trampkach, nawet zimą. Ide teraz na wesele do znajomych, wyluzowani ludzie raczej, myślicie, ze wypadałoby założyć trampki? Widziałem gdzies jakies zdjęcia kolesi w trampach i garniaku i fajnie wyglądali, oczywiście garniak na luzie, bez krawata czy cos
Obserwuj wątek
    • nigolla Re: Trampki do garnituru na wesele 24.08.14, 22:59
      No chyba raczej nie wypada, skąd wy ludzie takie pomysły macie?
    • bazyli001 Re: Trampki do garnituru na wesele 25.08.14, 18:55
      Prawdziwy facet wie, jak się zachować w sytuacjach, które wymagają pewnych określonych zachowań. I na pewno do takich zachowań należy eleganckie ubranie oraz obuwie na czyimś ślubie. W trampkach to możesz iść sobie do urzędu czy pracy. W ten dzień dopasuj się do młodych, oni się starają dla gości, dlatego goście powinni się postarać dla nich i pokazać, że ten dzień jest dla nich świętem, wymaga odpowiedniego ubioru.
      • 1asder Re: Trampki do garnituru na wesele 28.08.14, 22:54
        A ja wcale tak nie uważam. Myślę, że swoim odpowiednim zachowaniem, dobrą zabawą bardziej pokaże młodym, że jest tutaj dla nich, niż tym, czy założy trampki czy nie. Poza tym, odpowiednio dobierając dodatki, kolor i wzór krawata, poszetki do koloru trampek na prawdę może nie wyglądać to źle. Nie róbmy sztucznej atmosfery.

Sam zresztą mam plan ubrania trampek do garnituru :)
    • saqigar Re: Trampki do garnituru na wesele 29.08.14, 22:05
      Warto ich o to zapytac, to zapraszajacy nakresla koncept swojego przyjecia. rzeczywiscie moze zdarzyc sie, ze twoj stroj sprawi im przykrosc, bo "tenjedyny raz w zyciu chcieli, zeby wszystko bylo eleganckie i dystyngowane". Inna sprawa, ze na samym weselu moze ujsc, w czasie ceremonii slubnej, szczegolnie w kosciele, moze raczej nie.
      • murasz16 Re: Trampki do garnituru na wesele 30.08.14, 23:25
        Ja ślub biorę w niedalekiej przyszłości i mam nadzieję, ze nikomu do łba nie strzeli zgrywać luzaka i nie przyjdzie mi nikt w trampkach.
        • kraaaker Re: Trampki do garnituru na wesele 31.08.14, 12:09
          Zakładając trampki będę po prostu sobą, to własnie zakładając pantofle jakieś będę zgrywał sztywniaka do którego mi daleko... ja i garniak to już dwie przeciwności a jeszcze jakieś laczki do tego to w ogóle tego nie widzę
    • gladys_g Re: Trampki do garnituru na wesele 15.09.14, 10:19
      Dziesiąty Doktor by założył. Ale nie każdy ogarnia wszystkie wcielenia Doktora Who.
    • neverby Re: Trampki do garnituru na wesele 07.10.14, 15:32
      Kraaaker garnitur i trampki to obecnie bardzo modna stylizacja, również widziana na salonach. Wszystko "zależy", jak to w modzie i w życiu. Jeśli twoi znajomi dopuszczają luźny dress code na swój ślub, to jak najbardziej. Jednak zdecydowanie polecam, w takim przypadku garnitur z prawdziwej wełny (żeby się nie świeciła) albo z bawełny, do tego najlepiej nowe, albo bardzo zadbane tenisówki i najlepiej, żeby były w kroju jednak klasycznym, bo to jest ślub. Czyli nie tenisówki z widocznym logo, tylko bardzo proste i eleganckie tenisówki, najlepiej nie firm sportowych ;)

Spodnie męskie tutaj : www.benevento.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka