Dodaj do ulubionych

Koszule ze sklepu Denley- opinie

04.08.16, 21:52
Czy moze ktos kupowal w tym sklepie koszule? Kilka mi sie spodobało, a ceny za bardzo nie nadszarpną mojego budżetu. Chcialbym jednak zrobic rozeznanie i zebrac jakies opinie klientow tego sklepu. Czekam na podpowiedzi, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • aaapsik78 Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 05.08.16, 21:37
      kupilam ostatnio mężowi i nie narzeka, a straszna z niego maruda, jesli chodzi o ubrania :)
      • wicinska.ola Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 17.08.16, 20:40
        Kupowalam kurtkę i buty- na jakosc nie narzekam, a nosze juz dosc dlugo. najlepiej sobie zamów i sprawdz. teraz tam mają taka obnizke,ze chyba warto sie zaopatrzec ;) ja tak robie- w czasie wyprzedazy kupuje duzo ubran basicowych i potem mam swiety spokoj z zakupami na jakis czas ;)
        • iamdominika Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 20.08.16, 13:32
          e tam, co sie zastanawiasz, opcja zwrotu zawsze jest. zakupy online to juz teraz norma, wiec chyba nie masz czzego sie obawiac.
          • gitarzysta80 Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 23.08.16, 07:10
            Ok, za waszą poradą zamówiłem :D koszule przyszly dosc szybko- az bylem zaskoczony. Stan- idealny, wlasnie takich szukalem :) pewnie jeszcze wrócę do tego sklepu, zwlaszcza ze maja sporą wyprzedaż ;)
            • e.lensher Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 24.08.16, 10:00
              Dobrze się noszą? Ja też szukam dobrych koszul! Daj znać :)
              • gitarzysta80 Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 31.08.16, 22:35
                A dobrze :) material przyjemny ;) upał nie-upał- w pracy musze byc pod krawatem, a w tych koszulach jest spoko- skora oddycha :D
                • e.lensher Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 05.09.16, 13:00
                  Kupiłem jednak inną (shopmiler.com/pl/koszule-meskie/kolekcja-klasyczna/koszula-polformalna-biala), i też nosi mi się całkiem ok. Może Denley następnym razem!
                  • violamus Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 06.09.16, 19:17
                    Nie tylko koszule tam są dobrej jakosci- maz trenuje i regularnie kupuje w tym sklepie sportowe ubrania. przetrwały niejeden zabójczy trening :)
    • kitaneczka Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 12.01.17, 12:56
      Ceny bardzo mają niskie plus częste wyprzedaże. Kupowaliśmy juz 4 koszule u nich i każda jest bardzo dobra. Materiał wporządku, nie gniotą się tak bardzo więc prasowanie nie jest mocno uciążliwe, ładnie wykończone, wzory identyczne jak bardzo drogich marek. Po praniu nic się z nimi nie dzieje a to ważne. Jedną mąż ma czarną i nawet nie zblakła mocno a nie piorę też w super płynach dla podtrzymania kolorów więc to duży plus.
      • hukin Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 26.01.17, 16:01
        Kitaneczka a jak jest jeśli chodzi o zwroty? Bo boję się że nie trafie dobrze z rozmiarem i nie wiem czy zamawiać?
        • kitaneczka Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 27.01.17, 11:08
          Wysyłkę masz za free a zwroty do 30 dni bodajże, ale nie robią absolutnie żadnych problemów, wszystko szybciutko się odbywa bo my kiedyś też zamówiliśmy spodnie za małe i wymienialiśmy.
    • zlywujek Re: Koszule ze sklepu Denley- opinie 08.01.18, 21:38
      Zakupiłem bluzę dd75. Po odebraniu przymierzyłem, po zdjęciu okazało się że jestem cały w białych kłakach. No trudno, upiorę. Po upraniu cala pralka zababrana kłakami, bluza jeszcze gorsza, od wewnętrznej strony klaki można palcami zbierać. Ogólnie syf. Jakiś J. Style, chyba junky style. Na metce chińszczyzna....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka