flurcia 18.07.07, 12:46 Znacie to podaj.net/jak-to-dziala.php. Korzystacie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attunia Re: wymiana książek -"podaj.net" 18.07.07, 13:42 Ja niedawno w to weszłam. Całkiem fajne. Już dostałam pierwszą książkę. Kilka oddałam (z tych co oddaje się bez żalu). Odpowiedz Link
violik Re: wymiana książek -"podaj.net" 18.07.07, 20:21 jestem członkiem zawieszonym :)) goście wymieniają się też poza siecią netu - można zajrzeć na forum generalnie uważam, że to pozytywne miejsce Odpowiedz Link
zakamarki_kasia Re: wymiana książek -"podaj.net" 18.07.07, 20:47 bardzo fajna sprawa, wymieniłam tam już chyba ze 20 książek Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama