kregi 28.07.05, 22:20 Jaką firme polecacie a jaką omijać z daleka ? chodzi o zwykłe okna pcv. dzieki za wszelkie wskazówki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 28.07.05, 22:47 w Piotrkowie jest drogo tzn. drozej niz gdzie indziej. Ja kupowalem pod Radomskiem i przywiezli do domciu i super. No i taniej. Piotrkowa nie polecam z uwagi na koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kupował ktoś okna w PT ? 28.07.05, 23:17 Jak możesz sprzedaj mi na priva, chociaż numer telefonu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 28.07.05, 23:50 wyslalem, jakby cos nie doszlo to daj znac to wysle jeszcze raz. Te skrzynki gazetowe sa do shitu Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kupował ktoś okna w PT ? 28.07.05, 23:58 Wszystko ok dzieki. Jutro dzwonie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 29.07.05, 22:47 jak negocjacje kregi ? :) Warto bylo dzwonic? Moze cos sie pozmienialo na rynku okien ? Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 00:31 Firma koło Radomska odpadła. Podczas rozmowy już mi się nie spodobała. Chodzi o fachowość usługi. Dla mnie firma przyjezdza demontuje stare zakłada nowe i wykańcza. Niestety zaczeli marudzić że oni nie wykańczają i tylko robią pianką i tak zostawiają i trzeba sobie pozniej samemu znalezc murarza. :-)) Pieknie jak tak bedą sie sprzedawali to daleko nie zajdą. Cene wystawili jak jedna z firm w PT wiec gra nie warta swieczki. Wole miec firme gdzies pod bokiem w razie reklamacji i załatwiają wszystko. I jesli chodzi o gwarancje też polegli zwykle firma na okucia i na profil daje 10 lat gwarancji a 5 lat na szkło. Firma z radomska nie wiedziec czemu 3 lata gwarancji na okucia. Gwarancja dla mnie rzecz swieta dzisiaj, wole zapłacic wiecej niz potem wymieniac po 3 latach plastiki jak mój sąsiad :-((. Ogólnie znalazlem firme w PT. Zdradze nazwe jak wszystko pójdzie zgodnie z planem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 00:47 bywa i tak:) a jak ta firma piotrkowska? Warto bylo ja polecic? :) Niech okna beda z toba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 00:49 Nie miała rodzina czasu w piątek podskoczyć na Dąbrowskiego. Ale mysle ze w dzisiaj sprawdzą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 01:13 Dabrowskiego? Ojej a ja czasem nie napisalem ze Plac Czarneckiego ? :) Na wszelki wypadek wyslij rodzinke i tutaj i tutaj :) Ale chyba Czarneckiego napisalem? Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 09:52 Napisałeś Placu Dabrowskiego, teraz nie dziwie się ze nic nie znaleźli :-)). ok koryguje kierunki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 22:48 Soooory :) Ale odrobina spaceru chyba im zle nie zrobila ;)) W koncu Piotrkow to dobre miasto na piesze wycieczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: kupował ktoś okna w PT ? 29.07.05, 00:31 A gdzie lokalny patriotyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 11:50 Ja kupowałem 2 lata temu w firmie na literę B na ul. Polnej przy Armii Krajowej - niedrogo, profesjonalnie. Fachowcy założyli okna, zamocowali pianką, a następnego dnia obrobili zaprawą. Dzięki demontażowi okien, który zrobiłem z teściem w niespełna 2 godziny zaoszczędziłem 193 zł - firma nie stwarzała problemów w tym temacie. Polecam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: kupował ktoś okna w PT ? 30.07.05, 12:22 Nie musisz ukrywać nazwy firmy jeśli ją polecasz albo odradzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: kupował ktoś okna w PT ? 04.03.20, 13:03 Polecam sobie sprawdzić w twoje-okna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś