Gość: przyszła kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:27 Co sądzicie o ośrodku szkolenia kierowcow na Mniszej??I jakiego instruktora polecacie?Będę wdzieczna za wszelkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OiuUK Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.06.07, 02:20 Darek K. bardzo sympatyczny koleszka, mysle ze dalej tam pracuje chociaz prawko robilem z 7-8 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:30 Robiłam na Mnisza kurs dwa lata temu - jestem bardzo zadowolona. Na początku jeździłam z 2 instruktorami po 2-3 godziny. Ale jak trafiłam na Jacka F. to nie chciałam żadnego innego instruktora. Jest super. To właśnie on nauczył mnie dobrze jeździć. To że teraz tak sprawnie pomykam po drogach to tylko i wyłącznie jego zasługa. Dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 18:16 Hmm z tego co wiem to Darek K.juz nie pracuje na Mniszej a co do Jacka F.to duuuużo o nim ciekawego słyszałam i tez własnie kolezanka mi go poleca ale wolę najpierw zasięgnąć opinni z roznych żrodel zanim wybiore instruktora zebym pozniej nie zalowała :)A mozesz mi opisac bbb charakter Jacka F.i czy ma dobre podejscie Twoim zdaniem do kursantów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 09.09.07, 12:09 HMMMM? na temat Mniszej3???? Moja koleżanka tam robiła, chodziła na teorię miesiąc i po teorii miała mieć jazdę,tyle ludzi tam jest,że po teorii czekała na jazdę 4 tygodnie i tu zaczął się problem jak już przyszła na jazde i jeździła z instruktorem i chciała się umówic na dalsze jazdy to instruktor powiedział aby poszła do biura bo tam zapisują a biurze pani powiedziała że wolny termin jest najszybszy z trzy tygodnie i to u innego instruktora !!!!!!!!! włosy się jej zjeżyły ,wróciła z płaczem do domu i powiedziała mamie ,że to prawko będzie dopiero za rok !!!!!!!!!mama się wkurzyła wybrała pieniądze i przeniosła ją do innego ośrodka na frańciszkańską7 do gościa który dobrze uczy ,ale biuro ma zamknięte bo szkoli i trzeba do niego dzwonić na tel komórkowy i jeździła co drugi dzień po 2 godz i była bardzooo,bardzooo zadwolna bo zdała za pierwszymmmmmmm !!!!!!!!! razem a na mniszej to pewnie by do dzisiaj jeździła może 10 godzine szybciej szkołę by skończyła niż kurs na mnniszej,apropo jest tam taki burdel że nie wie się z kim ,bedzie miało następną jazdę ,pewnie liczą na hurt dawaj kasę a jak koniec jazd to sie ty martwisz jak zdać dopiero po egzaminie jak oblejesz to się oczy otwierają szeroko ale to nie ich problem tylko TWÓJ Twój.:::::))))))))))) NIE MNISZA OJ OJ OJ OJ napewno NIE MNISZA NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE MNISZA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:06 A czy ktos ma rozeznanie jakie sa oplaty za kurs w poszczegolnych osrodkach? tak mniej wiecej chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia88 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 19:42 Ja robiłam kurs na mniszej i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona! A to ze trzeba tam czekac dlugo na jazdy jest logiczne i wiąze sie z tym ze ten osrodek wybiera wiekszosc kursantów! A tam gdzie z dnia na dzien mozna sie zapisac na jazde to ja dziekuje za taki osordek! Mnisza ma renomę i zanim ktoś skrytykuje to niech najpierw sie tam zapisze.Jakby bylo tak zle to nie mieli by tylu chetnych! A dla niedoinformowanych to po teorii zapisujesz sie na jazdy (piersza jest za ok 2-3 tygodni)ale potem masz jak sam sobie ustalisz nawet codziennie wiec nie przesadzajcie! A co do cen to kursy w przemysly wahaja sie od 800-950zl! Na mniszej kosztuje 850zl. I polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 23.09.07, 06:31 To co piszesz to totalna bzdura !!!!!!!!! ale oczywiście niech idą i się zapisują wtedy zobaczą jaki jest problem z jazdami od anasza do kajfasza czyli każda inna godzina jazdy z innym instruktem i co oni mają się nauczyć jeśli ten instruktor nie wie jaki poziom reprezentuje dana osoba zanim się zorientuje to już minie godzina jazdy ale tu nasuwa się pytanie czy wogóle bedzie chciał sie tym zająć?godziny miną czas pras i kto się martwi na egzaminie nie oni tylko ty tyyyyyyyy!!!!!!!!! a włascicielka tej szkoły ona to dopiero szkoli super!! ale w prowadzeniu rozmowy przez telefon najlepiej aby jeździła z osobami głuchoniemymi to by jej najbardziej pasowało bo tylko macha rękami i człowiek nie wie co ma robić owszem owszem jest paru dobrych instruktorów dwaj bracia , Pan Zdzisław krótkie nazwisko niepamietam ,Filarski i julek chyba 5 ciu na 100 osób to ile osób z tego mają z nimi jeździć jeśli na jedną przypaqda 30 godzin jkazdy co tu dużi mówić najlepiej podejść do jednego ,drugiego , trzeciegoitd instruktora i zapytać się kiedy są jazdy jakl długo się czeka a jak sie umówisz już po 3 tygodniach a jest to ostatnia godzina na której chcesz sie umówić a nie przyjdziesz bo ci coś wypadło to dodaj sobie nastepne 3 tygodnie haaaaahahaha!!!to już mamy 6 tygodni czyli ponad miesiąc a można to wyjeździć po 2godz w 15 dni to expres ,do dupy z taką renomą!!!!!!!!! może była JA TEGO NIE PAMIETAM ale teraz to tylko farsa i się na tym bazuje.Wspólczucie dla tych którzy się tam wybierają powodzenia ,EWCIA88 COŚ MI TU SMIERDZI ,CZY TO NIE PISAŁA PRACOWNICA Z MNISZEJ 3 ALE TO NIE WAŻNE- WAŻNE JEST DOŚWIADZCENIE NA WŁASNEJ SKÓRZE POWODZENIAAAAAAAA:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia88 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:27 Hahaha ja pracownicą z mniszej dobre :D:D Wiesz co to ja powiem inaczej to Ty chyba jesteś z konkurencji z tego co widzę bo piszesz totalne bzdury! To że U TYCH instruktorów co wymieniłas czeka sie dlugo na jazdy to prawda, ale wynika to TYLKO I WYŁĄCZNIE z tego że sa profesjonalistami i super uczą! Wiesz co wolałabym nawet miesiąc poczekać na jzdy z którymś z nich niż zapisywać sie do innego osrodka w ktorym jazde masz na drugi dzień (świadczy to tylko i wyłacznie o tym ze NIKT SIĘ DO NICH NIE ZAPISUJE!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 23.11.07, 15:34 "ale wynika to TYLKO I WYŁĄCZNIE z tego że sa profesjonalistami i super uczą!" tutaj przyznam Ci rację ale czy wiesz ,że najnajlepsi profesjonaliści odeszli z mnieszej i pozakładali swoje ośrodki szkolenia i mają b.dobrą opinię to na ich wczesniejszej opinii bazuje mnisza, ale kursanci nie wiedzą o tym dlamnie dobre szkolenie to egzamin za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:35 Tak Pan Jacek jak nie pije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promilek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:06 Jak to,jak nie pije? A co to to za kurs na którym nie nauczą podstawowejumiejętności polskiego drivera - jazdy na dwóch gazach?! A potem się dziwią, że takie niedouczone walnie parę browców, wsiądzie za kierownik i przywali w innego użytkownika! Jakby dobrze wyszkolili, to i kszynka pifka by nie szkodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufon Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:13 jasne pijcie ,pijcie ja widzę i podpier....dolę na policję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promilek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:17 Fano!Tylo zapodaj kiedy psy wpadną, żeby dla nich browarka nie brakło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promilek debil Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 19:01 pewnie jesteś byłym gliną lub coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 74.63.112.* 07.12.11, 00:13 co tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.07, 19:47 witam:) ja ci powiem ile:) Mnisza odpada.... mam opinie kilku osob w tym kuzynki, kumpel teraz robi i tez narzeka. Swietlicki - franciszkanska kurs na kat. B 850 zl (Najtaniej w miescie), brat kumpla zdawal prawko 9 razy po kursie w tej firmie(mimo ze potrafi dobrze jezdzic) wiec odp nasuwa sie sama.... ale tylko mam rozeznanie od jednej osoby. Gucio - Czarnieckiego 2 - Kurs na B to koszt 950 zl. Znam dwie osoby co tam robily i sa zadowolone zdaly za 1 razem, instruktorzy uprzejmi itd. Ogolnie ten mi najbardziej polecano. LOK - slowackiego - Zdecydowanie najdrozszy cena kursu to 1004 zl:) Rowneiz mi go polecali, mili instruktorzy i jednym slowem miod. Oczywiscie musisz liczyc kostzy badan w LOK 50 zl a na mniszej 80 zl. W pozostalych nie wiem. Ja wybralem LOK zaczynam 7 grudnia kurs. Najdrozej ale mam nadzieje ze sie nie zawiode:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip hop non stop Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.op.waw.pl 26.11.07, 17:34 Człowieku co Ty wogole mowisz LOK dobrym osrodkiem nauki jazdy?? Buhaha smiechu warte tak sie sklada ze robilem mialem tam 9 jazd i podziekowalem serdecznie! Jest to osrodek w ktorym ucza stare pryki, nic nie tlumacza i jednym slowem sa do bani! Zapisalem sie na mnisza do instruktora Jurka Kohuta i bez porownania! Dla tych co tak chwala LOK to zapraszam na kilka jazd to sie Wam odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 18:25 czytaj dokladnei co napisalem:) Czy napisalem idz do loku? Napisalem ze ja poszedlem do loku i na podst doswiadczen znajomych wymienilem plusy i minusy duzych osrodkow. Fakt faktem kogo nie zapytasz kazdy narzeka na mnisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-asia Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:35 To ja bym miała prośbę - napiszcie coś więcej o Guciu, bo mi tez kilka osób polecało i szczerze mówiąc tam bym się zapisała... Niech się odezwie ktoś kto tam robił, jak instruktorzy? A jest w ogóle jakaś szkoła jazdy w Przemyslu z instruktorka kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip hop non stop Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.op.waw.pl 26.11.07, 20:21 Do Jo-asi: Moja kolezanka robila prawko w Guciu i sobie tez chwaliła!Jezdzila z wlascicielem osrodka i jego synem i mowiala ze obaj bardzo mili i profesjonalni.Czasem jak poprosisz przyjada po Ciebie jak masz na rano i odwioza do domu.To by bylo tyle na temat Gucia bo tylko tyle wiem. A co do instruktorek koniet to na mniszej sa dwie- wlascicielka osrodka Beata Bugiera i taka mloda blondynka, w Guciu z tego co wiem to nie ma zadnej,w loku tez nie , kobiet instrukotrek w Przemyslu jest bardzo malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip hop non stop Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.op.waw.pl 26.11.07, 20:14 Gość portalu: j napisał(a): >Fakt faktem kogo nie zapytasz kazdy narzeka na mnisze! Po pierwsze nie na MNISZE tylko na mniszą :) A po drugie to ja mam wlasnei odwrotnie bo kogo nie zapytam to chwala sobie mnisza pod wzgledem nauczania, niekotrzy tylko narzekaja na dlugi czas oczekiwania na jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mróweczka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 20:48 Jo-asiu! Ja robie kurs w Guciu i bardzo mi sie podoba :-) Bardzo sympatyczni instruktorzy mi się trafili, wszystko cierpliwie tłumaczą, a do mnie trzeba mieć cierpliwość... ;-) Syn mojej koleżanki robił na Mniszej i zdał egzamin za pierwszym razem, ale faktem jest, ze tatuś go douczał po przemyskich bezdrożach... Odpowiedz Link Zgłoś
mal_enka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 27.03.08, 14:05 siemka wszystkim! jestem byla kursantka osk mnisza. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!!! nie prawda ze trzeba dlugo czekac na jazde czy cos w tym stylu! instruktorzy dwoja sie i troja zeby wszystkie informacje przekazac w miare zrozumiale! gdzies wyczytalam ze w ktoryms osk inst. podwaza uczniow do domow na mniszej tez tak jest! kilka zary inst. podwiozl mnie do domu! jezeli chodzi o koszt calego kursu jest to chyba jeden z najtanszych osrodkow! nie wierzcie w jakies plotki ze cos tam cos tam! OSK MNISZA JEST THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 78.131.184.* 02.05.08, 13:00 Hej ja właśnie jestem w trakcie kursu na mniszej i polecam za instruktora Pawła A. bardzo dobrze tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 78.131.184.* 02.05.08, 13:04 Hej ja właśnie jestem w trakcie kursu na mniszej i polecam za instruktora Pawła A. bardzo dobrze tłumaczy. A co do czekania z jazdąto macie chyba jakiegoś pecha ja przyszłam w piątek a na następny miałam jazdę i nie czekałam 3 tygodni jak co niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 miesięcy kursu Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.205.199.* 05.12.07, 13:49 Witam Co do badań to wszędzie kosztują 5 dych, jeśli ktoś placi wiecej to się frajeruje. Nawet u prywatnego lekarza jest 50 zł np. Jarosławiu, tam też robiłem badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 21:06 Jechałem 5 kwietnia samochodem ciężarowym z Krasiczyna na most Orląt Przemyskich samochodem ciężarowym na czerwonym świetle zajechał mi drogę wasz instruktor w ciemnych okularach jadąc samochodem ciężarowym-nauką na most. Czy to jest nowy sposób szkolenie i czy jazda na czerwonym świetle jest dozwolona? I skąd się wziął taki utalentowany instruktor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tititit Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.przemysl.hypnet.pl 15.04.11, 07:39 no bywa :D a pan w okularach miał czarne włosyy :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.11, 19:38 jak zejchal to trzeba bylo spisac nr rej samochodu i zadzwonic na policje wtedy by złapali URWISA W CZARNY OKULARACH a nie pisac po jakis forach.... szkoda ze sie pisze po 11 dniach takie wiadomosci a nie na biezaco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epideixis Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:20 mnisza jest zdecydowanie przereklamowana i krotko mowiac do bani !!! niestety wiekszosc instruktorow nie potrafi nauczyc we wlasciwy sposob i stad te niezdane egzaminy...odradzam wszystkim, nie zasilajcie kasy tego osrodka szkolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 18.10.08, 19:27 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 16:59 dupa sraka Jacuś hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 28.11.07, 23:41 Napiszcie jakieś konkrety o instruktorach z GUCIA. I proszę aktualne, w miarę możliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 04.12.07, 21:30 Czy możecie mi powiedzieć coś wiecej o instruktorze J. Figlarskim, bo różne rzeczy o nim słyszlam. Czy warto sie do niego zapisać na jazdy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 09:50 mogę ci napisać same pozytywne rzeczy - przejeździłam z Panem Jackiem prawie 30 godzin i moim zdaniem jest bardzo dobrym instruktorem, zresztą zapisując sie do niego na jazdę też opierałam się na takiej opinii. Mam porównanie bo jeździałam też z 3 innymi instruktorami. Odpowiedz Link Zgłoś
girl-in-black Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 06.12.07, 01:13 Gość portalu: Lolita napisał(a): > Czy możecie mi powiedzieć coś wiecej o instruktorze J. Figlarskim, > bo różne rzeczy o nim słyszlam. Czy warto sie do niego zapisać na > jazdy ?? Zdecydowanie tak! Jeżdzilam z nim i nie zaluje jest to najlepszy instruktor na mniszej bo jezdzialm z kilkoma.Zreszta jakbys popytala jego kursantow o opinie to sama bys uslyszala :) A procent zdawalnosci do pierwszych trzech razy mowi sam za siebie :) Zreszta nie bede Cie namawiac sama zobaczysz ze nie pozalujesz jak sie do niego zapiszesz gwaratuje Ci to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNISZA Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.205.199.* 05.12.07, 14:40 Fakty są takie, ten wątek jest jakąś propagandą. Tylko niewielki odsetek wypowiadających się jest bezstronna i mówi obiektywnie. Jak to ktoś wcześniej zauważył wypowiadają się tu ośrodki szkoleniowe, które z pewnością dbają o nie stracenie renomy albo o wyrobienie tej, że renomy. Podejrzewam, że nawet ta osoba jest z jakiegoś ośrodka. W końcu chodzi o sporą kasę:) Moje subiektywne odczucia, co do Mniszej. Pracują tam Panowie, którzy mają, co najmniej dwie prace (no może nie wszyscy), a kursy traktują jako dodatkową prace, zależy od zmiany. Nie mogę powiedzieć, że źle uczą, bo jest tam jeszcze paru instruktorów, którzy naprawdę, ale to NAPRAWDE dobrze uczą i nie jest im obojętne czy ktoś zda czy nie. Niestety jest i ta gorsza strona cała reszta to kolesie, którzy tylko siedzą obok ciebie i mówią Ci gdzie jechać a sami grają w snake'a na komórkach albo piszą sms. Jest jeszcze czas oczekiwania na jazdy:) to główna wada tego ośrodka, są tak chciwi, że przyjmują wszystkich jak leci nie patrząc na to czy kurs potrwa 3 tygodnie czy 3 miesiące lub więcej w moim przypadku 4 miechy (miałem już dość). Mają trochę samochodów, które jeżdżą od, 7 do 20, ale i to nie wystarcza. Podsumowując, jeśli nie zatroszczysz się o swoje jazdy to będziesz jeździć nawet do 1 roku, było kilka takich przypadków właśnie na Mniszej(podczas mojego kursu) a im dłużej czekasz na jazdę tym więcej zapomnisz. Sprawdzone:). Moja koleżanka zapisała się na kurs w tym okresie, co ja, gdy zobaczyła ile jest ludzi, (około 70 co miech, po pierwszej lekcji zrezygnowała i przepisała się do innego ośrodka. Ona wozi się samochodem od ponad dwóch miesięcy a ja niedawno zdałem. Róbcie jak uważacie to wasza kasa nie polecam i nie zniechęcam, ale wiem, że teraz różnice między ośrodkami, jeśli chodzi o poziom nauczania jest niewielki. P.s. Było minęło, po co wspominać stare dobre czasy, trzeba się dostosować do teraźniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 15:42 zdecydowanie mnisza!!!najlepszy osrodek w przemyslu a Figlarski najlepszym instruktorem w Polsce ide o zaklad wal do niegfo w ciemno a bedziesz jezdzic tak jak ja ten facet czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:18 Robiłam prawko 4 lata temu na Mniszej. Po 5 godzinach z róznymi instruktorami trafilam na pana Jacka F. Zostałam już u niego do końca. Z wiązku z tym że egzamin miałam 3 miesiące po zakończeniu kursu wykupiłam sobie jeszcze 8 godzin - oczywiście u pana Jacka. Wszystko to co umiem to Jego zasługa. Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:53 ja pomykam z młodym gościem, koleś spoko wszystko tłumaczy, już po 5 godzinach w miarę płynnie poruszam się po mieście. gość cierpliwy, nie opierdziela. jedyny kłopot to złomowate punto. jak na tym aucie człowiek się nauczy jeździć, to się zda egzamin wszystkim. a jak sie komus nie podoba to zawsze mozna zmienic szkole w trakcie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.gprs.plus.pl 26.02.08, 20:52 uwaga!nie wsiadać z panem J.F, gdy jest pod wpływem alkoholu...zreszta chyba powinni uczyć na kursie, iz nie jeżdzi sie pod wpływem alkoholu???? Odpowiedz Link Zgłoś
mal_enka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 27.03.08, 13:53 siemka z kim miales wtedy jazde? moze z P. Dawidem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.informel.pl 06.03.08, 17:40 jest to dobry osrodek pewnie jeden z najlepszych ,instruktorzy potrafia wiele nauczyć, warto tam sie zglosiś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca;) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.117.30.* 12.03.08, 10:16 ja robiłam prawko na mniszej było to kilka lat temu ale zdałam za pierwszym razem, moja siostra robiła w ubiegłym roku też tam i też zdała za pierwszym razem wydaje mi się ze wiele też zależy od osoby a jeszcze więcej od szczęścia na egzaminie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:17 Ja bardzo polecam Mniszą. ja jeżdziałam z trzeba instruktorami i wszyscy byli oki;) zdałam za pierwszym razem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 11:18 Polecam J.Figlarskiego i P.Artmana dobrze tłumaczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:30 Polecam OSK GUCIO i instruktora p.Romka ,facet ma anielska cierpliwość i jest bardzo uprzejmy,troche mi ciężko szło na początku ,a ja na jego miejscu dawno bym kursanta zjeżdziła,polecam ,bo koniec kursu pod okiem tego pana to rewelka,zdałam za pierwszym podejściem ,i oczywiscie mu podziekowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madllen Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.117.172.* 26.05.08, 18:06 Robiłam prawo jazdy rok temu na mniszej dokładnie w maju ,egzamin zdałam za 1 razem :D wszystko dzięki mojemu instruktorowi Andrzejowi Ś.który mnie wiele nauczył , dzięki niemu mam umiejętności i wiedzę jakiej dziś brakuje niektórym młodym kierowcą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:05 Robilam prawojazdy u Grześka Sz. na mniszej i jest bardzo dobry ,zdalam za pierwszym razem polecam. Moim zdanim mnisza najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika2708 :) IP: 195.117.172.* 02.06.08, 14:31 ...poznałam NA MNISZEJ WIELU INSTRUKTORÓW ALE NIE MA LEPSZEGO niż Paweł .A ....Najlepszy sposób na osiągnięcie sukcesu to postępować według rad, które dajemy innym.... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:21 A ja robie w Liderze, na Dworskiego i jest super. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:41 zaczekaj z oceną do egzaminu! Odpowiedz Link Zgłoś
mania0077 Re: :) 12.12.12, 20:33 najlepszy instruktor z mniszej to pan waldek k z 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:06 Robię kurs w OSK Mnisza 3. Polecam Pana Pawła A,mlody człowiek z umiejętnością przekazywania wiedzy,taktowny,cierpliwy. Kultura osobista przez duże K.Tylko dzięki niemu uwierzyłam,że mogę jeździć, dobrze jeździć i zdać egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:56 dobrze mówiesz ja zaczynam kurs od września i Paweł A bardzo dobrze uczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 01:45 Wracajac do Lidera, skonczylam kurs, i zdalam za pierwszym razem. POdtrzymuje rekomendacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kub58 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 195.117.172.* 09.09.08, 19:38 Większość osób, które piszą na tym forum to zazdrośnicy, którzy nie robili kursu na mniszej i za przeproszeniem g...o wiedzą o tym ośrodku. Ja dzisiaj skończylem kurs na mniszej i jestem bardzo zadowolony. Kilka informacji dla zainteresowanych : 1. Koszt 900zł + badania 50zł 2. Dużo samochodów < w tym prawie wszystkie to peugeoty, na takich zdaje sie egzamin> 3. Wielu świetnych instruktorów. A teraz co do zapisu na lekcje: na pierwszą lekcję czeka się okolo 2 tygodnie. RADA: jeżeli zapisaleś się na teorię, to po jakiś 2 lekcjach teorii zapisz się na jazdę (wtedy są mniejsze kolejki) RADA 2: Jeżeli zapisujesz się na jazdę to rozpisz sobie od razu jakieś 20 lekcji, żebyś nie musiał znowu czekać 2 tygodnie. Tak będziesz mieć dzień po dniu. $. Co do instruktorów :polecam pana SROKĘ, który jeżdzi na samochodzie numer 2. Jest to naprawdę spoko facet. Dobrze uczy ( jak Cię raz opieprzy, to ręczę, że drugi raz tego samego błedu nie popełnisz :). Bardzo w porządku się zachowuje. A poza tym interesuje sie swoimi kursantami ( dzwoni, czy zdałeś, podwozi pod WORD przed egzaminem, podwozi do domu). Bardzo go polecam. Mam nadzieję, że tych kilka moich zdań pomoze komuś dokonać wyboru. Pozdrawiam i życze wszystkim powodzenia w egzaminie na prawo jazdy (sobie też bo egzamin niedlugo;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 12.10.08, 21:59 właśnie robię kurs, po wszystkim opiszę jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 16.10.08, 18:38 zapisz się od razu do braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 16.10.08, 18:32 a ja robię kurs właśnie na mniszej 3 i co mnie wkurza ,że te bzdury piszą ,że jest tak cacy i pięknie.Krew , się burzy w ciele jeśli się umawiasz się na jazdę i idziesz do biura aby cię kobieta zapisała do tego instruktora do którego chcesz to mówi ,że nie ma miejsc najpierw jeździ się z innymi na puncie ale ja nie chcę jeździć puntem babka się upiera że tu są takie zasady a ja jej na to jeśli chce jeździć puntem to niech soboie jeździ bo ja będę jeździła odrazu peugetem ,pytam jej czy jej coś nie pasuje ? czy to ona płaci za kurs czy ja ? łaski mi nie robi .Ja wiem czego chcę i żeby było jasne jeżdżę z tym instruktorem którego wybrałam i to aby było jasne przez 30 godz.A co onio sobie myślą pocztała sobie trochę o przepisach i wiem co nieco a jak im sie nie podoba to zwrot kasy i rozstaję się z ośrodkiem. Innych mogą nabijać w butelkę ale nie mnie .Koleżanka robiła i miała jazdę kolejną z innym instruktorem który olewał jazde i czekał aby następną godzinę przejeździć.Rozmawiałam z kolegą i powiedział ,że najlepsi instruktorzy czym sie zgadzam to: 1.Jacek.F 2.Jurek.K 3.Darek.K (strażak) 4.Julian.W 5.Zdzisław.W 6.to pozostali to nowi instruktorzy zapytajcie od kiedy szkolą dobry instruktor musi mieć jakieś doświadzczenie . Nie pójdę slady koleżanki że musiała dokupić sobie 20 godzin na franciszkańskiej 7 lub 3 i dopiero zdała. myślę że to dobry bajer dla tych co się boją upominać o swoje .i nie wiedzą co mogą a co nie ? najpierw pytajcie a później płacie .Pozdrawiam przyszłych kursantów z mniszą :/:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.08, 20:02 Najlepszym instruktorem i tak jest Stanisław S. Polecam go każdemu kto zdecyduje sie robic prawko na Mniszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ptvk.pl 22.10.08, 20:11 A co za różnica czy punto czy peugeot. Dobry przyszły kierowca pojedzie każdym autem. Jeśli mogę sie wtrącić jeszcze. Powinno się więcej uczyć w ośrodkach cofania i parkowania tyłem. Jak widzę na mieści albo pod blokiem jak parkują ludzie ticami, i innymi - za przeproszeniem, pie...kami - to aż ręce opadają. Dookoła kupa miejsca a ten tylko przodem umie nawracać i szuka jak ta myszka pola o wielkości boiska do zawrócenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk;)))) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 08:24 a ja zdałam wprawdzie za drugim razem ale wiem że pierwsze podejście to mój błąd - jeździłam na samochodzie nr 4 z Grześkiem Sz. i Pawłem A. - polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga98 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:43 polecam Grześka Sz. zdalam u niego za pierwszy razem jest swietny polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 18:43 "OOO Mojaa Miła":):):)- że tak pozwole sobie zacytować slowa pewnego sympatycznego Instruktora z Mniszej:):)Tak to już jest, punkt widzenia zależy od patrzenia.Jednym się podoba, drugim nie, Jedni chwalą a drudzy nie, Jedni polecają a inni odradzają itp, itd........ Ja osobiście chwalę i polecam Mniszą!!Skoro ten ośrodek nauczyl jezdzic taką patentowaną, przysłowiową blondynę jak ja, to jest dobry, wierzcie mi!!!!!Nie przekonuje mnie argument-przeciw,o którym ktoś z Was wspomniał, ze trzeba długo czekać na jazdy. Po pierwsze: wcale nie trwało to az tak długo(w moim przypadku ok 10 dni) a po drugie: na dobrego Instruktora warto poczekać chwilę dłużej. Ja na jazdy z p. Jackiem mogłabym czekać nawet i 3 miesiące:):)i nie chodzi tu tylko o to, że jest On bardzo dobrym, kompetentnym, cierpliwym Instruktorem,o czym wielu z Was napisało a pod czym ja podpisuję się rękami, nogami i wszystkim czym tam tylko jeszcze mogę:)ale jest tez naprawde fajnym czlowiekiem, z ktorym można pogadac, pokonwersować, posmiać się,pośpiewać;d;d;d;d(bo p. Jacek berdzo ładnie śpiewa;d;d)co sprzyja dobrej atmosferze, która z kolei sprzyja lepszej jezdzie:):):)Tlumaczył mi wszytsko spokojnie, rzeczowo, cierpliiiwwwiee i bez kitu- tak jak lubię:):)Nie denerwowal się za moje błędy, choć miał powody, oj miał, a doprowadzal do tego, że ich nie powtarzałam:):):)i to tylko dzięki Niemu mam juz ten cudowny, śliczny, wspaniały, upragniony kawałek plastiku i prowadzę samochód(JA!!!sama!!!):):):)Poza tym oboje mamy słabość do imienia Czesława(pozdrawiam wszystkie posiadaczki tego imienia, a szczególnie jedną;d;d:):):D...jesli chodzi o wykłady z teorii, to tez było sympatycznie, fajnych ludzi tam poznałam, pożartowałam, pośmiałam...hmm oczywiście słuchałam tez bardzo uważnie tych wykładow:)(mam podzielną uwagę:):) Cóż mogę rzec...:):);):)Kurs na Mniszej był super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:28 Jesli o p. Jacka chodzi to bujają sie w nim wszystkie kursantki :) serio on ma coś w sobie co przyciąga, same się przekonajcie... a pozatym jest naprawdę świetnym instrukotrem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.01.09, 17:55 Robiłam kurs na Mniszej i powiem że wcale nie jest taka zła jak niektórzy opisują!! Jeździłam z Grześkiem Sz., zajefajny gosciu! A kurs wspominam bardzo miło. No a tak pozatym to nie mieliby tylu chętnych prawda??? A tak nawiasem to wcale nieprawda że trzeba czekać 3 tygodnie na jazdę! Ja na przykład miałam kilka razy w tygodniu po 2 godziny. i w ciągu kilkunastu dni poszło sprawnie. I nie żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 23:58 Skończyłam kurs dosyć niedawno, prawko już odebrane.Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia, gorąco polecam pana Jacka F. Rewelacyjny instruktor i człowiek zarazem;)Świetnie przygotowuje do egzaminu, przy tym panuje miła atmosfera w 'L';) Także przyszłym kursantom życzę aby trafili do 'L' numer 3:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:41 Również niedawno kończyłam kurs na Mniszej i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona :) Nie czekałam długo na jazdy, starałam się rozpisywać je sobie odpowiednio wcześniej i w większej ilości. Jeździłam z p. Jackiem i potwierdzam wszystkie psalmy pochwalne na jego cześć :D :D Gość naprawdę świetnie uczy jeździć, a przy tym jest bardzo sympatyczny, można z nim pośmiać dlatego teraz z dużym sentymentem wspominam mój kurs i uważam, że to była kapitalna przygoda :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esti Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:50 No oczywiście, że najlepszy ośrodek! ;) a instruktor.. p. Figlarski of course! :p pozdrawiam wszystkich kursantów z 3ki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia001 Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 20:32 Też robiłam kurs u Jacka i jestem MEGA ZADOWOLONA! :-) atmosfera jazdy niesamowita, potwierdzam ze Jacek swietnie spiewa :-) Ciesze sie ze fartem trafilam do niego a nie do jakis starych gburów z innych osrodkow :-) Pozdraiwam wszystkich robiących kurs u Jacka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek1000 Re: OSK eLdar przemyśl IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 16:59 To najgorszy ośrodek szkolenia kierowców na Podkarpaciu uczą na aucie o silniku diesla a nie takim jak na egzaminie. Zapisując się tam nie wiedziałem o tym, instruktarzy są niemili a kierownik to gbur, niczego się tam nie nauczyłem tylko sobie nerwów zjadłem i pieniędzy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: OSK eLdar przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:03 A ja sadzę inaczej , kierowcy są tu mili i co najważniejsze świetnie uczą chyba że pan wyżej nie potrafi rozróżnić lewej od prawej albo zapalić silnika spokojnie czy tylko chce gazować to jest już jego kłopot . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 06:31 Mnisza jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.toya.net.pl 23.02.09, 19:06 Na mniszej okej!Ale co do instruktora to zdecydowanie J.Figlarski;).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 14:13 oky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 25.02.09, 00:08 To oczywista oczywistość, że ośrodek jest bardzo dobry ;-) (nooo w końcu zdałam) :D a jeszcze lepszy jest instruktor z "3" p.Jacku, który jak nikt inny wprowadza miłą atmosferę i bardzo dobrze uczy :) czyli przyjemne z pożytecznym, prawda ? - przy okazji pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 05.03.09, 22:00 Przy dobrze rozpisanych godzinach mozna skonczyc kurs bardzo szybko. Polecam jak najbardziej p.Jacka Figlarskiego! Kazda rzecz tlumaczy od poczatku do konca! Dzieki temu zdalem za pierwszym razem i to podobno u najmniej milszego egzaminatora w Przemyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milllenium:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 21:52 Jestem byłą kursantką zresztą bardzo zadowoloną!;)Kurs robiłam u pana J.Figlarskiego,którego wiele osób wcześniej mi polecało...zdałam za pierwszym razem więc chyba to mówi samo za siebie;)szczerze mówiąc bardzo brakuje mi mojej kochanej"L"i mimo tego ze mam już prawko to z miłą chęcią wróciłabym do niej bez zastanowienia;)Figlarski najlepszym instruktorem jest!!!!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancia... :) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 21.03.09, 19:30 cześć wszystkim... :) jeżeli chodzi o mnie...to z wyborem szkoły jazdy nie miałam problemu...od początku chciałam robić na Mniszej...i tak też się stało xD no ale z wyborem instruktora był mały problem...wiele osób mi polecano...i nie mogłam się zdecydować...jak większość,początkowo jeździłam na Puncie...a potem...peguot...i do kogo tu się zapisać... wyszło ze wylądowałam w aucie numer 3 u Pana Jacka Figlarskiego... super instruktor... :) polecam każdemu...!!! ma niezawodne sposoby na wykonanie wszystkich parkowań i innych pierdół...:p i ćwiczy do oporu...ze mną nie było chyba większych problemów...i z łatwością pojmowałam wszystkie podpowiedzi itp. Pan Jacek "troszczy" się o swoich kursantów...;) dziś zawiózł mnie na egzamin i odebrał po... :) i np. jeszcze wcześniej byłam bardzo mile zaskoczona,gdy poszedł ze mną zapisać mnie na egzamin...we wszystkim mi pomógł i doradził...bo szczerze to nie wiedziałam dokładnie co tam trzeba zrobić,kiedy zapłacić,gdzie dać jakie papiery...a tak...poszło gładko... :) Jest naprawdę świetnym instruktorem,podczas jazdy nie ma tylko suchych rozmówek:"w prawo,w lewo..."itd.,ale jest miła atmosfera...po prostu jest miło i wesoło...można się odstresować po trudnych lekcjach w szkole :)) Pan Jacek nie krzyczy na kursantów,ale wszystko dokładnie tłumaczy,a co ważniejsze POTRAFI dobrze wytłumaczyć!!! dowodem tego jest to ze dziś zdałam egzaminy...teorię i jazdę...wszystko za pierwszym razem...!!! :)) nie przypuszczałam ze tak będzie-bo wiadomo-mało osób zadaje za pierwszym razem...ale mi się udało...i z pewnością stwierdzam że jest to zasługa Pana Jacka ze mnie wszystkiego nauczył...i wiem ze umiem dobrze jeździć... :) naprawdę polecam Jacka Figlarskiego... jest świetnym instruktorem...oby więcej takich... xD pozdrawiam :)))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.24.* 22.03.09, 16:15 Zrobiłam kurs pare miesiecy temu ale powiem szczerze kto nie umie jezdzic niech sie dobrze zastanowi czy chce robic prawko w tym osrodku ,uwazam ze ich sława bierze sie stad ze przychodza ludzie ktorzy maja jakies podstawy a oni tylko poprawia ogolne bledy i wedlug nich jest ok,moj kolega nie umial jedzdzic i sama bylam swiadkiem jak instruktor olewał tłumaczenie mu waznych rzeczy ,teraz on jedzdzi jak pokraka po ulicy ale instruktora malo to interesuje bo on odpowiedzialnosci nie bierze.Zreszta niektorzy instruktorzy olewaja swoja robote jezdzi sie po budowach ,sklepach ,spozniaja sie albo wcale nie przychodza ,osobiscie czekałam 25 min na instruktora pod jego blokiem bo on w czasie mojej jazdy poszedl na obiad ,niewspomne juz o tym ze wielu z nich ma zony i dziewczyny a nie przeszkadza im uwodzic kursantki(maja takie polecenie)to przyciaga młode i naiwne ktore oczarowane instruktorem nie potrafia same zapalic auta ,a potem wsiada taka do auta i ginie na 1 skrzyzowaniu bo instruktor zapomniał wspomniec ze trzeba ustapic pierwszenstwa !!ale nie myślcie dziewczyny ze na oczarowniu sie konczy potem jak te hieny spotykaja sie w czasie przerwy i wymieniaja sie doswiadczeniami ,bardziej to przypomina kolo łowiecke niz szkołe jazdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.mcon.pl 22.03.09, 19:14 droga Edziu a kto wam bronił zmienić ośrodek szkolenia przecież można to zrobić w każdej chwili podczas kursu i nie tracisz przy tym wpłaconych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:19 Otoz drogi TT skoro poczules sie urazony tzn ze uwazasz ze uwaga dotyczy ciebie :D wyobraz sobie ze lubie konczyc to co zaczynam a sytuacja w tym osrodku nie przeszkodzila mi skonczyc kursu ktory dla mnie byl tylko foramlnoscia ,nie poszlam sie tam uczyc bo napewno niczego bym nie wyniosla :D Odpowiedz Link Zgłoś
girl-in-black Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 24.03.09, 00:25 Wow ile pozytywnych opinii o Jacku :) A swoją drogą to od zawsze sie zastanawiałam co ten Jacek w sobie takiego ma ze tyle kobitek jest nim oczarowanych ;)To się chyba nazywa TO COS :)Pozdrawiam wszystkie oczarowane... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.03.09, 01:29 Dziewczyny co wy chcecie, gdzie znajdziecie osrodek gdzie dobrze ucza jezdzic a przy okazji jeszcze, mozna liczyc na jakies uciechy cielesne:-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełcio Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 06:11 Markiz był ale go zlikwidowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 82.132.136.* 24.03.09, 06:28 Pawelku chyba Ci sie cos pomylilo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:22 Zdecydowanie polecam ten ośrodek i z instruktorów polecam p.J.Figlarskiego i panów Kohutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 12:13 nie do końca ja robiłem kurs na samochodzie nr4, jeździłem z p.Pawłem A. przeniosłem się od jednego z braci K. i byłem bardziej zadowolony - zresztą zdałem za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 82.160.240.* 26.03.09, 16:27 Wiecie to wszystko zależy od dobrych chęci i wzajemnych relacjach :) jeżeli chcesz się nauczyć jeździć i słuchasz co mówi instruktor to się nauczysz i zdasz za 1 razem :)) Osobiście polecam MNISZĄ jest tam miła atmosfera i dobrze uczą jeździć !! a co do terminów to też jest spoko ja miałam jazdy nawet codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 21:37 Witam was wszystkichh którzy zaglądaja na to forum to tak zaczne odrazu tak jak tutaj czytałem nie które wypowiedzi to naprawde jest fajna atmosfera na mniszej i pozatym sam polecam ten ośrodek a co do instruktorów to powiem ze miałem ich czterech i najlepiej bylo z Pawłem Artmanem polecam go miły spokojny dobrze tłumaczy i dobrze uczy jest to młody facet i wiecej jazd mialem z nim zdalem za 1 razem egzamin polecam go naprawde jest rewelacyjny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.tktelekom.pl 08.12.10, 17:19 Jacuś ma to coś? hahahaha koń by się uśmiał hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue:) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 22:02 łohohoho, droga Edziu, zastanawiam się czy Twoja ocena nie jest przypadkiem zbyt radykalna...Przykro mi, że trafiłaś na takiego instruktora, miałaś chyba wyjątkowego pecha..Ja jeździłam z trzema, którzy ,jeśli chodzi zarówno o zachowanie jak i tłumaczenie wszystkich ważnych rzeczy, elementów itp, byli bardzo w porządku. Są różni ludzie i różni instruktorzy-fakt, lecz może nie warto uogólniać tak tej negatywnej oceny, gdyż rzutuje ona na opinii innych, naprawdę dobrych, i kompetentnych Instruktorów, którzy na Mniszej pracują, wierz mi:)a "czarne owce":) są wszędzie, cóż poradzić... Jeśli chodzi o te "instruktorskie czary", jakie ,w Twoim mniemaniu, stosują wobec kursantek, to nie wiem..może ja tez jestem jakąś czarownicą i za pomocą nadprzyrodzonej mocy umiem je odpierać:):)gdyż w ogóle się z nimi nie spotkałam:):):)Bardzo spodobało mi się to porównanie do hien koła łowieckiego;d;d Jakoś nie razi mnie czyjaś rozmowa w przerwie w pracy, każdy może ją spożytkować jak mu się podoba...A poza tym podobno mężczyźni są gorszymi plotkarami od kobiet:):):)i nawet gdyby gadali o Tobie czy o mnie(o nie! to straszne.. jest tyle ciekawszych tematów niż "ja".. ) to chyba żadna zbrodnia, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona. Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 83.1.238.* 18.01.12, 21:34 Ty dziewczyno jesteś chyba jakaś nienormalna! Robiłam na Mniszej kurs, jeździłam z kilkoma instruktorami i polecam! Instruktorzy bardzo dużo tłumaczą, przed kursem nie jeździłam ani razu autem, nie wiedziałam co do czego, a teraz - można powiedzieć, że wiem wszystko i jestem z tego bardzo zadowolona. A to co napisałaś, że instruktorzy mają żony i uwodzą kursantki to jakieś bzdury! Chyba lepiej jeździć w miłej atmosferze niż siedzieć w aucie i nic sie nie odzywać do siebie. To, że w przerwie między jednym, a drugim kursantem instruktor wyjdzie z auta rozprostować nogi i przy tym wymieni kilka słow z kolegami, nie znaczy że obgadują i 'wymieniają sie doświadczeniem'. Co do spóźniania się - przez caly kurs ani razu nie czekałam na jazdę i czekając na Mniszej widziałam że wszyscy są na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: 213.25.24.* 04.04.09, 21:02 Witajcie kursanci.NIe bede duzo pisała,bo nie za bardzo mam na to czas. Pamietajcie,że jak ktos zdał,to chwali instruktora,a jak nie może zdac,to go gani.Ja jeździłam z Andrzejem Ś.zdałam bez problemu.I tylko tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.ghnet.pl 04.04.09, 21:53 A ja polecam p. Mariusza P. wraz z ojcem z Kazanowa. Nigdy wcześniej nie jeździłem autem, a po 30 godzinach radzę sobie na drogach dużych miast jak Kraków, Wrocław... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 12:05 Ja tez jezdzilam z panem Andrzejem Ś.Jestem zadowolona.Nauczyl mnie wszystkiego tak,jak nalezy.Zdalam za pierwszym razem bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durotka Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 18:24 Ja osobiście polecam Pana Figlarskiego (3) :) z nim ostatnio jeździłam i dzisiaj zdałam :D ogólnie jest bardzo sympatyczny, bezpośredni;) wyrozumiały i cierpliwy ;] jeżeli chodzi o naukę, to zależy mu na tym, żeby kursant umiał jak najwięcej. Polecam też Pana Artmana(4). Z nim jeździłam wcześniej, ale również miło wspominam;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:40 Jacuś to niezłe ciacho ;)on ma patent na każdą pannę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia_asa Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? 22.04.09, 21:35 polecam pana Grzesia z 7, bardzo miły, sympatyczny , wyrozumiały gośc.. dzieki niemu zdałam prawko za pierwszym razem.. a moje paczatki były naprawde kiepskie..;/ Serdecznie POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: OSK Mnisza 3-co sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:35 Nie jestem pewien czy dobór instruktora ma aż takie znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś