Gość: optymista IP: 83.19.253.* 20.02.09, 11:56 Nic o nim nie słychać, czy coś działa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miła Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:58 pownie bliżej wyborów sie uaktywni, żeby przypomnieć się elektoratowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:10 działa , działa a jakże działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.ptvk.pl 20.02.09, 16:15 ostatnio był widziany wraz z małżonką na studniówce 2LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 78.131.186.* 20.02.09, 18:50 A co tam robił?Przecież syn-Karol chodzi do 1 klasy podstawówki.Proszę nie pytać co robi? Załatwia renty z Funduszu Unijnego "mrówkom" które pracowały 15 lat na granicy,tak jak obiecywał i zapomogi! HA,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:57 Studniówka , to świetne miejsce na zainteresowanie swoją osobą nowego elektoratu. Dwa lata temu II LO kończyło 17 klas, pomnożone przez 60 daje wynik wart odrobiny zachodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 08:43 Dwa lata temu II LO kończyło 17 klas, pomnożone przez 60 daje wynik wart > odrobiny zachodu ;) chyba przesadziłaś z tą liczbą klas.... podobnie pomyśleli inni lokalni politycy spotykając się z młodzieżą w tej szkole coby przekonać ich do kilku swoich pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 08:47 Nie przesadziłam, ale w tym roku klas jest z całą pewnością o kilka mniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:37 przesadziłaś. w roku szkolnym 2005/2006 było 12 oddziałów klas III (a-l) w 2006/2007 - 10 (a-l) 2007/2008 - 12 (a-j) 2008/2009 (obecne kl III) - 12 (a-j) w kolejnych latach jest 10 oddziałów. wystarczy spojrzeć tu: www.lo2przemysl.edu.pl/pol/index1024.html i nie ściemniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Do Barry:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:11 Odnośnie rocznika 27/28 przesadził mój informator, ale przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:42 Boże taki burak wśród mądrych - Panie dyr. na litość boską uczniowie nie złożą pozytywnie egzaminu no chyba........że jest .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.215.* 09.05.09, 12:13 Rada Miasta nie ma przewodniczącego. Pan Marek Rząsa odwołany. A gdzie jest nasz przewielebny Pan Poseł Tomański. Dlaczego nie działa aby coś w tym zakresie zmienić. Panie Marku - źle Pan dobrałeś sobie POLITYKIERA. Przykro mi to mówić - ale jako człowiek szalenie inteligentny - dobrałeS Pan Sobie nieudacznika i karierowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.215.* 09.05.09, 12:17 Rada Miasta nie ma przewodniczącego. Pan Marek Rząsa odwołany. A gdzie jest nasz przewielebny Pan Poseł Tomański. Dlaczego nie działa aby coś w tym zakresie zmienić. Panie Marku - źle Pan dobrałeś sobie POLITYKIERA. Przykro mi to mówić - ale jako człowiek szalenie inteligentny - dobrałeś Pan Sobie nieudacznika i karierowicza Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 23.05.10, 13:10 aktywnie i na poziomie, mimo wysiłków maluczkich i zjadliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 23:05 www.piotr.tomanski.vt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 212.160.172.* 16.11.09, 09:52 liczy kasę chwali nowiny a one jego i siedzi cicho w sejmie bo ma g.. do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:36 pewnie sie boi, że jak się gdzieś pojawi, to otrzyma niewygodne pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:45 ludzieco wy gadacie?! Chyba nie myslicie że "wielki" poseł Tomański w Sejmie jest dla was?!On przeciez nie po to tam pojechal, zeby cos dla Przemysla zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:50 czepiacie się Tomańskiego, on dopiero jest posłem 2 lub 3 lata,jak mówią w wojsku jeszcze jest "kotem", dlaczego nie zapytacie co dla Przemyśla zrobił Kuchciński stary wyga na salonach władzy, piastował różne wysokie stołki - szef klubu parlamentarnego, wicewojewoda, poseł któreśtam kadencji,itd. w końcu PISOWIEC mający poparcie w szeregach władzy , a gdzie on teraz jest, od dłuższego czasu cisza , chyba nie wyjechał za pracą do Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:13 kolega przemyslak chyba zapomniał jaka partia sprawuje władze?! Chyba ze Tomański zapisał sie do PISowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 17:07 Proszę przyjść do biura Pana Posła i zapytać osobiście. Z biura pis-u jest blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: by zyło się lepiej Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:14 Pan poseł P.T nie miał odwagi się wstawić za ludźmi dla których granica była jedynym sposobem przeżycia w tych ciężkich czasach.Działa jakie poseł poczynił to kompromitacja w oczach całego społeczeństwa mieszkającego tu przy granicy.Przez ten ostatni rok same problemy i nic nie zapowiada żeby miały się skończyć,wiadomo ze region nas jest specyficzny a władza powinna ludziom pomagać a nie dawać jałmużnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druppi Czy się aż tak zmienił Tomański? IP: 213.25.49.* 21.02.09, 13:53 Jako serwis "eprzemysl.pl" nie będziemy pisać więcej w tym temacie ale zaproponujemy link do artykułu, który powstał tylko i wyłącznie dzięki użytkownikowi tego forum, który zapodał ten temat na forum "gazeta.pl"... www.eprzemysl.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=351&Itemid=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Czy się aż tak zmienił Tomański? IP: 89.195.71.* 21.02.09, 18:15 jeśli już, to "na ten temat", a nie "w tym temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesz kto...:) Re: Czy się aż tak zmienił Tomański? IP: 213.25.49.* 22.02.09, 13:12 A czy twój kolega musi być takim "oblatanym" "kak Ty"...:) Niestety nie jestem dziennikarzem z profesji, ale nadal uważam się za twojego przemyskiego kolegę i to co robię, robię jak potrafię a wychodzi to nieżle...Nierób sobie "szopek" "Młynek":) Pozdrowienia z Przemyśla dla Ciebie: byś był zdrowy, przy kasie i nadal myślał o Przemyślu oraz kolegach:)tego życzę Ci Ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega P Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 22:35 Już sam się odkuł - więc co go obchodzi los innych- oj Panie POśle - przecież jesteś pan lewicowcem jak cała ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 17:15 W sobotę był w Bolestraszycach Odpowiedz Link Zgłoś
temid Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 25.02.09, 19:26 Dzielnie wspiera członków chylacej sie ku upadkowi spoldzielni Energetyk, o ktorej głosno we wszystkich mediach. Dzieki Panie Pośle!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intelektualista Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:33 W kościele u konfesjonału aby wyznać gżechy kradzieży własności intelektualnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 82.36.171.* 26.02.09, 14:46 W przeciwienstwie do, za przeproszeniem, naszego posła od z metra ciętych prawych i sprawiedliwych - Tomański to tytan pracy. Zrobił o wiele więcej, niż koneser kropli Inoziemcowa i innych trawek w trakcie całej swojej "kariery politycznej". W jednym jest gorszy - nie zachamęcił za lajb szóstki państwowych hektarów. Mam nadzieję,że nie pójdzie śladem gołodupcow a'la MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 08:40 ha ha ha, tytan pracy niezłe. Żona chyba włączyła się do dyskusji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 16:36 W sobotę był w biurze w niedzielę był turniej halowy pod patronatem posła Tomańskiego w Żurawicy , w poniedziałek Stalowa Wola widziałam w TVP Rzeszów.PISdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokoko Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 07:19 Widziałem - spadochroniarza z LSD ,zaczął dbać o przyszły elektorat i bawił na studniówce - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 12:27 Tu przyjechał, tam zawitał, coś powiedział (bla,bla,bla) i coś poknuł - NIHIL NOVI. Politycy to tragedia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genereł italia Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 14:30 jak to gdzie, był na rekonstrukcji bitwy stalingradzkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 78.131.186.* 07.03.09, 23:27 Dobre pytanie ale jak każde inne powinno zakończyć się takim znakiem"?" Teraz do rzeczy: w czasie kapanii wyborczej obiecywano wiele miejsc prac w Przemyślu i w okolicy. Gwardia przyboczna wówczas jeszcze kandydata wtórowała zgodnie ,że nowe miejsca pracy są w zasięgu ręki( m.in. Pan dyrektor Bogusław Marciniec). A tu co mamy? Panowie obudzili się z ręką w nocniku. Kolej zwalnia ludzi, dawny Furnel do likwidacji, przemyt , jedyne żródło dochodów dla wielu ludzi udaremniony. Gdzie nasz poseł Tomański? dobre pytanie. Może pan Leszek Urban, obrotny dyrektor poselskiego biura zorganizuje spotkanie z załogą likwidowanego zakładu z GK "FORTE"? Może zaproponują wykupienie majątku załodze do spółki z innym inwestorem a może poprosić Pana Dyrektora Barnata, którego wcześniej odwołaano bo był niewygodny o pomoc?. Może wreszcie ktoś ruszy swoją d..ę i pomoże zwalnianym pracownikom? Panowie parlamentarzyści okażcie się chłopami z jajami. Bo nawet żeby jeść suchy chleb jak proponuje Pan poseł Kasprzak to trzeba najpierw mieć za co kupić świeży bochenek. Nieprawdaż Panie pośle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele mele Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:58 Pan POśioł Tumański ma jaja - wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 22:08 Jaj morze nie ma ale potrafi manipulować wyborcami; ludzie czy kasety video (piraty - kradzież - złodziej) mogą być gwarantem uczciwości; Panie P-Ośle czy Pana spowiednik dał Panu rozgrzeszenie (ale On - spowiednik - jest tak samo pazerny jak Pan Panie P-Ośle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele mele Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.35.* 02.04.09, 21:28 A przynajmniej wie kiedy ta bitwa miała miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 03.04.09, 12:12 Zawsze to korytko pełne i za darmo można pożreć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:13 A jako kolega był z tego znany; zawsze sempił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro-kurator Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 14:09 Tomanski to taki sam nierob jak Pomajda zreszta Pomajda jak tylko zostal (p)OSLEM to zaraz zaczal budowe domu pod Warszawa - po cholere ma miec w dowodzie adres gdzies z prowincji poza tym jak w grudniu zeszlego roku przemyskim mrowkom nasze CUDAKI z Platformy zabronily wnosic 8 paczek fajek, to jednoczesnie zezwolily Tirowcom na wwoz 600 litro paliwa zamiast 200 (jak bylo do 1 grudnia) - wiec teraz Tirowcy kupuja tania rope na Ukrainie i ladnie sobie hadluja uszczuplajac wplywy z VAT - no ale zeby bilns sie zgadzal to musieli ciachnac mrowkom te 8 paczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele mele Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.35.* 02.04.09, 21:25 Czyta książki - nadrabia zaległości szkolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawnykolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 08:44 Niedawno czytałem w którejś gazecie jak opowiadał śmieszne farmazony, że pieniądze zarobil zbierając pokrzywy i wyświetlając ludziom filmy w świetlicach wiejskich. Nie wiem jak było z tymi pokrzywami i filmami w świetlicach ale wszyscy doskonale pamietają, że kase zrobił na pirackim powielaniu filmów video. Facet się ośmiesza, jeżeli wie , że w tym temacie ma coś za uszami to po co udziela wywiadu i wymysla bajeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 03.04.09, 12:01 Jednym słowem był złodziejem cudzej własności intelektualnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanDVD Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 03.04.09, 12:08 Wypadało by teraz sporządzić bilans skradzionej własności i zwrócić to co się ukradło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 03.04.09, 12:16 Czas najwyższy aby zajęło się nim CBŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny kjolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:20 Panie POśle Tomańśki- Czy podliczył Pan ile Pan ukradł własności intelektualnej (Pana na to jako buraka nie stać na twórczość intelektualną oczywiście) i czy przedstawi Pan bilans swoim wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprokowokowany Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:27 Nie wieżę, że Pan Panie POśle Tomański nie czyta tych uwag; gdzie Pana Panie POśle honor (jeśli Pan go posiada?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:38 jestem pewien, że nie skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprowokowany Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:48 Aby skomentować to trzeba mieć klasę (jeśli POsioł Tomański) wie co to znac; jak się cieszę, że wreszcie zabiera głos ktoś kto zna tego POsła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 21:52 Czekam na komentarz pewnego pana - myślę,że wiemy o kogo chodzi- jest taki ktoś kto milczy - a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 22:26 ten pan jest pewnie tchorzem i nie zabierze glosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega P Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 22:40 Jak złodziej może przyznać się do winny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pana promotor Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.165.* 03.04.09, 22:53 Panie , kto napisał panu pracę licencjacką i mgr? - bo ja wiem - ile to kosztowało? - bo ja wiem. Czy Pan jesteś zdolny do magisterium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega od mąki Re: Gdzie nasz poseł Tomański. IP: 94.254.232.* 03.04.09, 23:12 Panie oszczędź tych bajek o pokrzywach; nie pamiętasz jak razem ładowaliśmy magnetowidy bo było zamówienie. A czy marszałek Sejmu o tym wie skąd twoje bogactwo (pirat-złodziej z ciebie panie pośle wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:11 NIE ZAJMIE SIE BO PRZYZNALI SIE PRACOWNICY CHRONIA MU TYLEK ZA PRACE I TAKA MAMY .....FORME SAMI WYBRALISMY DEMOKRATYCZNIE WIEC DO KOGO PRETENSJE???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z Zurawicy Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 04.04.09, 07:37 Jak tam Panie pośle po ostatnim głosowaniu - był pan za odebraniem subwencji czy też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 04.04.09, 07:38 Oderwać ryj od koryta - nie w jego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:41 Szanowny wyborco z Żurawicy wyniki głosowań sa na stronie www,sejm.gov.pl żadna tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 18:45 Wydał gazetę na swój temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.mobile.playmobile.pl 09.04.09, 18:05 A gdzie można ją kupić i ile kosztuje? a ile zarobił autor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:36 Gazetkę można otrzymać bezpłatnie w biurze poselskim ul. Piłsudskiego 4. A kto na tym zarobił ? napewno drukarnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosnik kawy Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 21:36 pan poseł ma dużo na głowie, a mało czasu, wiec zapomniał co obiecał, tak jak wszyscy jego poprzednicy.na pewno się obudzi po dzwonku- będzie za pózno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 22:37 około 15 wpisów spod jednego adresu IP ktoś ma widać jakąś alergię na pana posła żenua :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 19:28 Maro, sugeruje nie kompromitowac sie brakiem zupełnej wiedzy odnosnie adresu IP.Jak widac publikowane na forum nazwy nie sa konkretnymi adresami tylko np. odnosnikiem neostrady, ktora ma znaczna wiekszosc klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netia tym razem Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:56 Zakłócę statystykę z namiarami na IP, wtrącając niesmiało, ze operator niewiele znaczy, toya czy neo, netia, mozna tez pisać od sąsiada. A co do posła Tomańskiego nie mam zupełnie zdania, przefarbowanie z SLD na PO jednak nie wzbudza we mnie zaufania. Tym bardziej pokrzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.cable.ubr01.soli.blueyonder.co.uk 10.04.09, 01:58 Czepiliście się,panowie,Tomańskiego jak rzep psiej dupy, bo mu zazdrościcie - wiedzy,talentu,ogłady,umiejętności rozmawiania z ludźmi itd. Zróbcie sobie mały przerywnik i porównajcie jego aktywność z posłem PiS, który karierę zaczynał od kropel Inoziemcowa, a do '' wielkiej polityki'' trafił m.in. dzięki obiadom, jakie w Karpackiej ...opłacał mu S.Paluch z Forum Biznesu. Tomański na darmochę nie liczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 08:15 xyz z tym talentem to przesadziłeś. Tomański jest zwykłym człowiekiem, ale być może kiedyś razem ze słynnym miłosnikiem aptek zbierał pokrzywy i inne "zioło".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omron Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.218.* 10.04.09, 18:34 Jeśli poseł Tomański ma talent wiedzę, potrafi rozmawiać z ludźmi (tylko na jakie tematy) to ja i nie tylko powinienem dostać Nagrodę Nobla w dziedzinie literatury, nauk ekonomicznych, że nie wspomnę o naukach biologiczno-medycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 18:53 Gdzie jest poseł w naszej sytuacji buja się w domu a nas w Birczy woda zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grad Re: do mieszkańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 19:31 Zapomniałeś dodać, że deszcz i powódź wywołał oczywiście i osobiście poseł Tomański. W tym celu padał całą noc i zmieniał koryta strumyków i rzeczek. Mało tego - dodatkowo dowoził wodę beczkowozami,a następnie wpompowywał na podwórka mieszkańców Birczy i Fredropla. Sam to widziałem na własne oczy. Pompę ukradł strażakom OSP Buszkowice lub Buszkowiczki, dokładnie nie wiem. P.S. W nocy nie padał grad. To Poseł Tomański we wszystkich lodówkach swojej dawnej firmy wyprodukował kostki lodu, którymi obrzucił cześć powiatu przemyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omron Re: do mieszkańca IP: 94.254.196.* 12.04.09, 20:17 Do grada - Pewnie jesteś człowieku społecznym asystentem Pana posła; a taki napisze wszystko co PAN każe. Trzeba mieć własne zdanie - ale mają je ci, którzy myślą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grad Re: do mieszkańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 20:24 Nie jestem niczyim asystentem. Moja reakcja spowodowana jest GŁUPOTĄ takich, jak niejaki mieszkaniec lub ty. Trzeba być oszołomem lub zaślepionym z nienawiści, by pisać takie bzdury. Mało tego - wykorzystywać przy tym autentyczne ludzkie nieszczęście. Hieny! Odpowiedz Link Zgłoś
len100 Re: do mieszkańca 12.04.09, 20:59 Zgadzam sie z Toba, a bazowanie na ludzkim nieszczesciu to po prostu dranstwo. Tomanski jest dobry i wielu ludziom pomogl. Nie wiem dlaczego w tych ludziach tyle jadu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: do mieszkańca IP: 89.108.249.* 14.04.09, 10:46 Tomański jest dobry - tylko w czym w mówieniu frazesów i stwarzaniu pozorów. Ludzie czy wy tego nie widzicie? Czy wy nie widzicie, że jest to marionetka, którą za sznurki pociągają inni np. Palikot. A wkrótce wspólna konferencja. Czym tym razem zaszokuje poseł Palikot? A czym zaszokuje Tomański -może gumową lalką z waginą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarek Re: do mieszkańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:39 W mówieniu frazesów Tomańskiemu wiele brakuje do mistrza, niejakiego Marka K. Marionetek w naszym mieści jest dostatek,wystarczy rzucić okiem na Urząd Miasta i jego wodza. P.S. Palikot owszem zaszokował penisem, ale dzięki temu zainstalowano monitoring na komisariacie i problem naruszania godności lub nawet molestowania kobiet zniknął raz na zawsze. Jeśli gumowa lalka z vaginą rozwiąże choć jeden problem tego miasta, to nie mam nic przeciwko jej pokazaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: do mieszkańca IP: 188.33.26.* 14.04.09, 16:48 Obrońca ze sztabu asystentów Pana posła. Poziom żurawicki; a jeśli by wyrzeczenie się wiary chrześcijańskiej dawało profity dla miasta a(szczególnie osobiste) to pewnie byś to "człowieku" uczynił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarek Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:01 Nie piszesz jak na kogoś, kto broń Boże nie chciałby wyrzec się wiary chrześcijańskiej. Tuż po świętach zalecałbym więcej pokory i więcej miłości do bliźniego. To ty zachowujesz się jak sztabowiec. Jakiej partii naprawdę nietrudno odgadnąć. Poziom macie zawsze taki sam. Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: ... IP: 188.33.53.* 15.04.09, 07:50 Mam inną ciekawszą propozycję dla Pana asystenta. Dziś tj. 15 04 jest spotkanie wielkiej trójki. Można wystąpić w stroju Adama - frekwencja murowana a przy okazji miastu zniknie (może!) kolejny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: do mieszkańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 17:28 POGRATULOWAC WSTAWIENNICTWA ZA DOBRYM IMIENIEM NASZEGO PASLA NO TAK JAK CZYTAM ZE DWA LATA TO ZA MALO ZEBY COS ZROBIC TO KONIECZNIE MUSIMY JESZCZE RAZ WYBRAC TEGO PANA POSLA I JUZ NIC NIE MUSI ROBIC BO I TAK GO MUSIMY WYBRAC BO CO TO CZTERY LATA TO STANOWCZO ZA KRÓTKO ABY SIE WYKAZAC . WIEC WYBIERZEMY I NARZEKAJMY DALEJ BO CHYBA TO NAM WYCHODZI NAJLEPIEJ POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Bronek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 09:25 Czytam te wszystkie wypowiedzi i szczerze mówiąc jakoś nijak nie mogę załapać o co chodzi. Tym bardziej, że pod adresem posła kierowane sa Wasze zarzuty i pretensje, których zasadność jest delikatnie mówiąc bardo wątpliwa, natomiast jeśli chodzi o sprawy,w których poseł mógłby być bardziej aktywny i pomocny, to cisza. Przecież każdy kto ma więcej niż 25 lat doskonale pamięta jak wyglądała sprawa z kasetami wideo i ochroną praw autorskich. Tak żerobienie dzisiaj z tego zarzutu Tomańskiemu jest co najmniej niepoważne. To że opowiada bajki o zbieraniu pokrzyw, to można potraktować jako wyraz dobrego humoru posła. I tylko tyle. Nie jest moją intencją ani zadaniem bronienie posła przed krytyką i zadawanymi bardzo nieraz trudnymi i niewygodnymi pytaniami. O nie. Mój wrodzony sceptycyzm i przekora każą wręcz stawiać pytania i namawiać do tegoinnych, a także patrzeć na ręce tym, którzy są u władzy. Ale każdy kto pamięta tamte czasy i miał oczy otwarte musi przyznać, że na tle bardzo mętnych i szemranych interesów robionych przez lokalnych pożal się Boże "biznesmenów", szczególnie tych z pzprowskim i sbeckim rodowodem, to Piotr Tomański jest wzorem krystalicznej czystości i przejrzystości.To tyle w tym temacie. Drugą sprawą jest jakaś taka idiotyczna maniera obrońców Tomańskiego, która zaczyna mnie już irytować. Jeśli ktoś mówi że poseł nie zrobił czegoś, to natychmiast pojawia się "a co zrobił Kuchciński"? "a co robi Pomajda"? Ciśnie się tu na usta jedno słowo, niezbyt cenzuralne. Ale stawianie sprawy w ten sposób jest chyba najgorszą formą "obrony" posła. To że tamci posłowie mówiąc oględnie, nie wykazywali się i nie wykazują nadmierną aktywnością w dbaniu o interesy naszego miasta i regionu, to w żaden sposób nie usprawiedliwia Tomańskiego, który jak widać postanowił wziąć przykład ze swoich starszych kolegów. Wiem że to forum czytają także pracownicy biura poselskiego posła Tomańskiego. Może niech odpowiedzą na konkretne pytanie. Co poseł przez czas swojego posłowania uczynił, aby pomóc naszemu miastu? Jakie podjął skuteczne i rzeczywiste działania (skuteczne i rzeczywiste, nie werbalne i pozorowane), którepchnęły nasze miasto i nasz region do przodu? Co zrobił w sprawie przemyskiej SSE? Czy rozmawiał z kimkolwiek o tym, czy lobbował w tym temacie, tak jak lobbują posłowie z innych rejonów Polski? Jaki skutek to odniosło? Co zrobił dla inwestycji w Przemyślu? Co zrobił dla poprawy lokalnego rynku pracy, szczególnie w obliczu kryzysu, który najmocniej uderza w najsłabsze regiony, a trudno chyba znaleźć słabszy region niż Polska południowo-wschodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.181.* 15.04.09, 10:45 Krytyka Pana Posła nasuwa się sama. Po pierwsze nie udziela w wielu przypadkach odpowiedzi na stawiane pytanie. Jeśli już to odpowiedzi te są tak enigmatyczne, że nic z nich nie wynika. Po drugie wiele wypowiedzi Pana Posła świadczy o jego dwulicowości czy też podwójnej moralności. Chociażby uwaga, iż nie można go oceniać po pozorach. Co to oznacza?. Czy wszystkie działania Pana Posła to pozory? Po co zatem nam taki Poseł. Jedna z wypowiedzi mówi iż rozstał się z SLD bo była ręcznie sterowana jak wszystkie partie. Na pytanie czy PO także cisza. A więc strach, bojaźń przed mocodawcami czy obłuda? A jeśli chodzi o kasety - to oczywiście Pan Poseł nie musi się wstydzić wtedy gdy prowadził działalność sklepową. Ale wcześniejsze fakty są skrzętnie pomijane i ukrywane. Dlaczego? Strach? Przecież wszyscy którzy się z nim znają i tak wiedzą jak to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 15:37 Puenta jest następująca - Pisowi można czynić różne zarzuty ale przyznać też trzeba, że takiego Pana P.T. na swoje listy w życiu by nie wpuścili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.mobile.playmobile.pl 15.04.09, 20:49 Czyżby zmiana opcji? Chyba trochę za wcześnie. Panie Pośle wydaje mi się, że w Pana otoczeniu znajduje się zbyt wiele osób, które wykonają każde Pana polecenie, bez zastanowienia. Myślę, że Blady Bolek i XXL to ta sama osoba z Pana asystentów, która pisze na wyraźne Pana polecenie. Chce Pana przedstawić w bardzo korzystnym świetle, tylko jakoś mu nie wychodzi. Pokazywanie osiągnięć Pana poprzez brak sukcesów partii opozycyjnych jest co najmniej śmieszne jeśli nie bezsensowne. Panie Pośle 30 Pana asystentów stanowi bandę nieudaczników (np. Tomasz Wardęga w czym Panu może pomóc - w sprawach zielonego rynku (koszmar)) i prezentuje poziom żurawicki. A przecież nie o to chodzi. Szkoda, że nie podaje Pan na swoich stronach internetowych w jakich dziedzinach pomagają Panu poszczególni asystenci. Najgorsze jest to, że bardzo często asystenci mogą być mądrzejsi od swojego szefa i dlatego szef wybiera tych nieco g..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxym Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:49 w PiSie powiedzieliby mu żeby dalej zbierał pokrzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.233.* 18.04.09, 14:56 Brawo maxym - super refleksja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Bronek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:25 Widać, że Tarka rzadko zagląda na to forum, dlatego można jej wybaczyć ten niewątpliwy faux pas - posądzenie mojej skromnej osoby oraz XXL o to że jesteśmy tą samą osobą (na razie wykluczam swoja schizofrenię), oraz że mam cokolwiek wspólnego z posłem Tomańskim. Jednak nie zaszkodziłoby uważniej czytać to co kto napisał i analizować jaki jest tego sens, bo najwidoczniej na razie z tym jest kiepsko. Nie chodzi mi o to, żeby nie krytykować posła Tomańskiego. Absolutnie. Tyle tylko że jeśli krytykować, to za konkretne działania, czy też raczej zaniechania i zaniedbania, a nie za nieistotne głupoty. Przecież przygniatająca większość posłów mówi w taki sposób, nie raz bardzo barwnie i kwieciście, że z tych ich wypowiedzi kompletnie nic nie wynika. To jest już norma. Ale mimo tego, w sprawach dotyczących ich żywotnych interesów potrafią być bardzo skuteczni. Nasz poseł nie. I tu jest problem. Ponadto, sprawa zmiany barw partyjnych z SLD na PO. Przecież dla wszystkich jest oczywiste, że Tomański nie przeskoczył dlatego z SLD do PO, bo zapałał nagłą i żarliwą miłością do Tuska, PO i jej doktryny politycznej, ani dlatego, że w SLD zapanował jakiś zamordyzm i ręczne sterowanie. Bo to bzdury i każdy o tym wie. Chodziło tylko i wyłącznie o to, że podkarpaccy postkomuniści nie mogli liczyć na więcej niż jeden mandat, a Tomański nie miał szans na jedynkę. Przechodząc do PO miał natomiast szansę na mandat, szansę którą wykorzystał. I dorabianie do tego jakiejś specjalniej "ideologi" jest śmieszne i niepotrzebne. Jeśli chodzi o kasety wideo i "działalność sklepową" a także tą "przedsklepową", to wbrew temu co twierdzi Tarka, nic nie jest ukrywane. Może tyle tylko, że Tomański się tym jakoś głośno nie chwali, ale przecież każdy kto chce wiedzieć to wie dokładnie jak to było. Przecież to sie nie działo 80 lat temu, tylko 15. Jeszcz jedno zdanie do stwierdzenia XXL - ja bym jednak się powstrzymał od takich kategorycznych stwierdzeń. Na listach PiS-u znalazła się także różna hmm.... niech będzie, różna szumowina i mętownia. Nie mówię że było to regułą, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 16.04.09, 08:32 Jeśli Pana/Panią obraziłem tym być może niefortunnym zaliczeniem do sztabowców Posła Tomańskiego to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 17.04.09, 07:41 Pan Poseł organizuje wizytę kolejnego Pajaca z PO- Gowina. Panie Pośle a gdzie Pana wartości chrześcijańskie. In vitro i eutanazja - to Pan chce propagować. Na tych wartościach chce Pan wychowywać młode pokolenia. Czy podpisał by się Pan pod eutanazją własnych rodziców? Wstyd i hańba. Hipokryzja z Pana strony sięga zenitu. Ale przecież to co Pan robi uważa Pan za słuszne. Na moje szczęście ja za Panem nie głosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Bronek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:27 Tarko (nie wiem nawet czy mogę tak odmienić Twój nick), nie ma sprawy, ja się nie gniewam, ani nie czuję sie obrażony. Nieswojo się tylko czuję, gdy ktoś nawet mimowolnie stawia mnie w miejscu, w którym stać ani nie mam ochoty, ani zamiaru. I jeszcze kilka słów do Lolka. Proponuję jednak posłuchać i poczytać, co mówi i pisze poseł Gowin na poruszane przez Ciebie tematy. O ile poseł Palikot, którego tak podziwia Tomański, to rzeczywiście klaun, który zupełnie niepotrzebnie razem z drugim posłem "N" palikotyzują PO, o tyle poseł Gowin, to moim skromnym zdaniem, jeden z najrozsądniejszych i z pewnością najbliższych mi przedstawicieli konserwatywnego skrzydła PO (nawet nie wiem czy można to nazwać skrzydłem czy już tylko skrzydełkiem, tudzież kikutem). Jeśli ktoś posła Gowina oskarża o propagowanie eutanazji i in vitro, to chyba nie do końca wie co rzecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny kolega Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.56.* 22.04.09, 21:11 Za moje - podatnika pieniądze - wyjeżdża do Turcji na jakiś mecz parlamentarzystów. Chory, biedny Nasz Pan Poseł a mój szkolny kolega. Z kategorią wojskową "D" - bez odbycia służby wojskowej - jest zdolny do uprawiania sportu. Piotruś jak tam twoje ciśnienie. Może tu mi odpowiesz bo na blogu tylko mnie pozdrowiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tpmański Piotr Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 195.187.136.* 07.05.09, 11:23 Jestes kiepskim kolegą! - bo moja kategoria zdrowia w ksiażeczce wojskowej to A Ale mimo to pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbermarmelade Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 82.160.240.* 24.04.09, 18:13 www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090424/PRZEMYSL/769228898 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.137.* 01.05.09, 06:19 Dzisiaj Święto Pracy - Pan Poseł Tomański ze szturmówką w ręku będzie szedł na czele pochodu. Przecież to święto jego politycznych (oczywiście tych wcześniejszych) poglądów. Czy jest Pan Panie Pośle gotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 09:59 Zachwyca się posłem Palikotem "Powiem tak, Palikot nas łączy i wszyscy w gruncie rzeczy "kochamy" Posła Janusza Palikota." Pozdrawiamy Tomański Piotr i Andrzej Żuromski cytat z bloga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.209.* 04.05.09, 20:33 Czyżby dwóch gejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibo Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 20:46 A kto to ten Pan Żuromski (Tomański -to wiem ), że wypowiada się w imieniu nas wszystkich: a) że Palikot nas łączy b)że wszyscy kochamy Palikota Akurat ja ani nie łączę się z Panem Posłem Palikotem, mało tego nie znam ludzi co się z Nim łączą. Nie kocham Posła Palikota, a nawet nie darzę Go zbytnią sympatią (wcale go nie darzę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.149.* 09.05.09, 20:40 Panie Pośle! Gdzie Pan przebywa? Rada Miasta Przemyśla nie ma przewodniczącego. Dlaczego Pan nie działa. Czyżby tylko sprawy Żurawicy były ważne. Panie Marku Rząsa -kogo Pan wykarmiłeś na własnej piersi. Pan Inteligent a tu taki burak z Żurawicy. Zrób Pan coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 78.131.186.* 10.05.09, 06:01 Burak to ty jesteś.Mieszkasz w przemyskich slamsach (blokach) i zapewne zapomniałeś skąd pochodzi Twoja rodzina lub ty sam.i nie narzekaj ,bo kogo wybraliście tego macie.Normalny ,uczciwy człowiek nie pcha się do polityki.Trzeba być ślepym żeby nie wiedzieć co się w Polsce i Przemyślu dzieje.Gość ma problem z poprawieniem na stronie internetowej swojego adresu biura bo nadal widnieje Srebrańska ,chociaż biura niema od grudnia,a ty podniecasz się o brak przewodniczącego,który ograniczał się tylko do brania kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 09:04 Mies1zkam w slamsach bo nie kradłem w przeciwieństwie do wielu, którzy teraz szczycą się willami z krużgankami. ZAPOMINAJĄ JEDNAK O JEDNYM - SŁOMA Z BUTÓW WYSTAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:36 Buraki narzekają na Przemyśl pod każdym względem. Ale k..wa pracują w Przemyślu zabierając miejsca pracy, kształcą dzieci (niektóre meldując u swoich ziomków, którzy wcześniej zakupili mieszkania w mieście),robią zakupy, korkują ulice i zatruwają swoimi autami powietrze w Przemyślu- rankiem każdego dnia RPR i RJA widoczne są na wszystkich ulicach i k..wa cały czas narzekają na Przemyśl. Chłopu zawsze było źle za sanacji, okupacji, komuny i demokracji. chłop niegdy nie był zadowolony choć najczęściej najwięcej zyskiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:01 Czy polski chłop był kiedyś zadowolony. Nigdy nic mu się nie opłacało produkować. Nigdy nie miał pieniędzy - ale kto budował wille ci z miasta czy buraki ze wsi (Żurawicy) Pracuję 40 lat i nigdy mnie nie było stać na własny dom. Przypomnę - nie kradłem. Pracowałem uczciwie i co z tego mam? Ni. A taki burak żurawicki - co robił? Kradł. Gdzie - na bazarze. Teraz udaje niewinnego. Nie pamięta jak uciekał z kasetami pirackimi. Nie pamięta, że siedział 48 godz. W ogóle nic nie pamięta. Ale zgrywa wielkiego ekonomistę. Dyplom oczywiście kupił (tzn. ukradł) I to jest właśnie nasz Poseł. Ludzie opamiętajcie się. Wygląd to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABER Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.43.* 16.03.10, 10:51 Skończyły się studniówki, Święta Pieroga itp więc Poseł Tomański jeździ po festynach sportowych i zabiega o wszelkiej maści odznaczenia za zasługi. Brakuje odznaczenia Kółka Różańcowego, Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, Przemyskiego Bazaru itp. Panie Tomański Pan się zna na koszykówce jak ja na architekturze. Wróć Pan na bazar - tam Pana udekorują. Jedno pytanie - czym zasłużyli się dla koszykówki Panowie Lewicki i Urban? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEŚNIARA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 13.05.09, 13:31 Chyba Cie pojebało człowieku. Jedź do Żurawicy i zobacz ile aut z Twojego cudownego Przemyśla tam stoi. Nie zapominaj darmozjadzie miastowy że Żurawica takim jak Ty daje jeść ponieważ mieszczą się tam dwa ogromne zakłady pracy Zakłady Wojskowe I PKP Cargo, cieniasie jeden. Poza tym jak chłop nie wyprodukuje to Ty się nie nażresz. Pozdrawiam MIASTOWYCH -WIEŚNIARA DUMNA ZE SWOJEGO POCHODZENIA, studentka VI ROKU MEDYCYNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.156.* 13.05.09, 16:57 No przecież Żurawica to kuźnia talentów różnej maści. Politykiera już bazar zobaczył. Teraz kolej na wybitną specjalistkę z medycyny. Trzeba tylko przegłosować ustawę, aby kioski ruchu były otwarte 24 godziny bo takie konowały jak ty nie wiedzą co zaordynować, gdy te zamknięte. Życzę udanych diagnoz i skutecznych terapii. Może kiedyś spotkamy się na egzaminie w klinice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEŚNIARA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 13.05.09, 22:13 HAHAHAH DOOOOOOOOBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEE.....;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.199.* 14.05.09, 05:56 To jest właśnie przyszły konował. Dziecinko, jeśli uważasz, że pozjadałaś wszystkie rozumy to jesteś w wielkim błędzie. A to, że wkrótce spotkamy się w klinice jest tak oczywiste jak dzisiejszy poranek. Wtedy będziesz mogła zaprezentować swoje umiejętności wieśniareczko. Już dziś mogę cię zapewnić, że masz przechlapane a pierwsze pytanie będzie dotyczyło stanu zdrowia twego idola Tomańskiego. HAHAHA DDDDDOOOOOOOOOBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRREEEEEEE CCCOOO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 08:27 To buraczki bez miasta nie mogą żyć.Konstytucyjna zasada równości obywateli została złamana poprzez utrzymywanie z moich składek wieśniackiego KRUSU. burak płaci kwartalnie około 270 zł, a mi co miesiąc z pensji ZUS zabiera 800 zł. Państwo czyli obywatele tylko w tamtym roku dopłacili do KRUSU ponad 15 miliardów złotych. dziura budżetowa wyniosła około 18 miliardów. Rachunek jest prosty. Każdy powinien płacić takie same składki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 14.05.09, 09:26 Ale burakom ciągle mało. Wszystko im się należy. I jeszcze mają pretensje do całego świata, że susza, powodzie, urodzaj lub nieurodzaj. Oddają dzieciom ziemię za rentę, pracują w miastach ale to wszystko mało. Wieśniarka chce pokazać, że studia medyczne są studiami elitarnymi. Będzie ordynować "proszki od bólu głowy" i chodzić z głową w chmurach ale w sobotę na wieś po żarcie. Otóż miejsce buraka winno być na wsi a nie na salonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEŚNIARA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 14.05.09, 11:01 Nie muszę jechać na wieś po żarcie bo tu mieszkam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:31 Tomański akurat juz nie jest żadnym wieśniakiem. Kupił mieszkanie w Warszawie i tam mieszka. więc teraz to on mógłby nazywać wieśniakami mieszkańców Peremysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:56 Chłop ze wsi wyjdzie,ale wieś z chłopa nigdy nie wyjdzie. Mówisz Warszawa? he,he,he buraków jest co nie miara. wystarczy spojrzeć na ul. Wiejską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.245.* 16.05.09, 08:26 Dzisiaj każdy burak może kupić mieszkanie w dowolnej części świata czy Polski. I co? Kupując mieszkanie w Kamerunie stanie się Kameruńczykiem. Kobieto jesteś tak samo żałosna jak Twój poseł. Słoma zawsze będzie z butów wystawać a odór gnoju czuć z ekranu laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 78.131.186.* 16.05.09, 09:13 Słuchaj touch i armagedon wy dwa przemyskie robaczki,niezaradne lumpy mieszkające w przemyskich slamsach jak czytam te wasze zawistne wypociny to mi się niedobrze robi.Wioska to dla was- buraki a wy i wasze rodziny skąd pochodzicie?Wszak 95% mieszkańców Przemyśla pochodzi z wiosek.Weście się do pracy,lenie śmierdzące, bo dzisiaj wolna sobota i czas wykosić trawę.A od posła się odczep, każdy orze jak może . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślak Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:19 Normalny pisze się < wziąwszy się do pracy > a nie weście sie do pracy, buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.16.* 16.05.09, 12:05 Do Normalnego! Jeśli ty buraku jesteś normalny to cały Przemyśl i okolice powinny być zaorane a ty powinieneś przechadzać się po żurawickich alejkach. Najlepiej tą, która prowadzi do psychiatryka. No ale pan poseł ma takich asystentów na jakich zasługuje. Źurawicki baranie nie potrafisz napisać nic nowego bo wcześniej twoje wymiociny widniały na blogu. No ale co można się spodziewać po kretynach twojego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEŚNIARA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 16.05.09, 23:32 Uwielbiam Was!!! Do touch: Słoma w butach wcale nie obciera, wiem z autopsji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 78.131.186.* 17.05.09, 06:37 Słuchaj touch ty przemyski zawistny obszczymurku mieszkający w przemyskich slamsach,inteligencie przemyski,nie jestem zwolennikiem żadnej partii a tym bardziej Tomańskiego,nie mieszkam w Żurawicy.Pewne wartości wynosi się z domu,ty natomiast jedyne co wyniosłeś to butel lub gąsior wina jak kto woli(przemyślak) i dlatego z patologią nie zamierzam więcej dyskutować-kumasz frajerze baj..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.246.* 17.05.09, 08:23 Oj!Oj!Oj! Znalazł się jedyny inteligent wmieście, pracuś i Bóg wie kto jeszcze. Widzisz kmiotku dyskutować można na różne tematy ale nie z tobą. Zapisz się do PO i rozmawiaj ze swoim mocodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 22.05.09, 10:01 PISior!!! Cierpisz bo nie uznajesz inteligentniejszych od siebie, kim Ty jesteś że dajesz sobie prawo do obrażania ludzi??? Jak widać nie jesteś zbyt zaradny i mądry skoro 40-letnia praca nie dała ci willi na wichurze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.110.* 22.05.09, 21:35 Na pewno nie jestem żurawickim baranem. Niestety nie handlowałem pirackimi kasetami jak twój kolega Tomański. A ty co - masz pewnie IQ powyżej Dody czy poniżej swego idola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.mobile.playmobile.pl 15.06.09, 21:51 A gdzie to nasz Poseł?Wybory zakończone. Zatem Gdzie jest nasz Poseł? W straży pożarnej? A może leży nieprzytomny po spotkaniach z różnych okazji o których pisze na swoim blogu? Panie pOśle daj Pan głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:23 drogi touch, pomylileś troche miejsca jesli coś masz do napisania w temacie to napisz coś mądrego, jesteś na w miarę rozgarniętym forum, nie zaś na blogu tomanskiego tam znajdziesz klakierów na takie wpisy lolki, tarki, thendki itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trouch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.95.* 16.06.09, 19:08 Panie Tomański (bolku) przecież to Pan sam napisał. Czyżby brakowało społecznych niedouczonych asystentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawe~ł Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.centertel.pl 18.06.09, 23:10 Weź się człowieku <touch> idź lecz na głowę najlepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: touch Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 19.06.09, 07:26 Czekam na ciebie - pójdziemy razem (do pawła mającego kłopoty z zaśnięciem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.cable.ubr01.soli.blueyonder.co.uk 19.06.09, 11:36 I to jest cały Przemyśl - każdy ch... na swój strój, byleby tylko dopier... Jak nie pasuje wam Tomański,dajcie mu spokój i skoczcie do Członka - może da co powąchać dla lepszego s(z)am(b)opoczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizior Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:15 Zdzichu, a skąd ty wiesz, że tam się coś wącha? a może to od ciebie wali i wystarczy się troszkę umyć. Przy okazji zimnego prysznicu może wystudzisz się z nienawiści.Nawet gdybyś wylał nawet tonę jadu i wymalował księgi kłamstw to nic nie pomoże i M.K. zdobędzie tyle głosów, że mu wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.102.* 11.09.09, 21:50 A gdzie to nasz Posełek przebywa - dożynki zakończone, korytko suche. Może wreszcie żonka zgotuje wieczerzę a synek dostanie całuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPA Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 09:01 Poseł tomański ma wreszcie wymierne osiągnięcia. Wywalczyl kamienicę dla ukraińców polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/przemysl/news/klotnia-o-dom-dla-ukraincow-skandal-na-sesji,1363004 pisze tam cyt.: "...Na sesji byli obecni posłowie Marek Rząsa i Piotr Tomański z PO oraz prezes Stowarzyszenia Kultury Polskiej we Lwowie Emil Legowicz. Jak się można było domyślać, posłowie przekonywali radnych do przyjęcia uchwały dotyczącej Domu Ukraińskiego zaś Emil Legowicz wręcz przeciwnie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 13:13 Jeżeli słoma to wstyd, na bazarze możesz kupić tanie buty z ChRL,lub otrzmać nieodpłatnie w GOPS, lub MOPS. Kradziez i wszelkie pomówienia musi się udowodnić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 00:46 Poseł Tomański ogólnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 20:08 Tomański jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
valmont80 Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. 13.09.09, 20:29 Ja wiem!!! Ja wiem, co porabia Pan poseł Tomański, pisze doktorat z nauk społeczno-ekonomicznych na temat Jak załatwić swoim poplecznikom pracę z wykorzystaniem prośby i groźby - etyka w pracy posła.Więc bardzo proszę nie zarzucać mu nieróbstwa i głupoty, bo to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hicior Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:32 Fakt,ostatnio załatwił pracę niejakiemu Przewoźnikowi. Zrobiłgo dyrektorem przemyskiego MOPS-u z 7 tyś.pensyjką i mieszkaniem w DPS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 188.33.7.* 17.09.09, 20:19 Kolejne dożynki zaliczone. Kolejne pełne koryto do spałaszowania. Po co wydawać własne pieniążki - przecież najłatwiej wydaje się cudze. To jest właśnie główne zajęcie naszego posła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epep Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:42 No widzisz pepe niestety nie masz racji w dzisiejszych czasach za darmo to nawet w pysk nie chcą dawać. A czy to dożynki czy inna uroczystość to bez znaczenia. Moim zdaniem lepiej żeby Poseł Tomański bywał niż ten po którym po wyborach ani śladu. Można porównać ale to bez znaczenia, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 94.254.152.* 18.09.09, 13:48 No widzisz epep! Za darmo nic nie ma - to prawda. Tylko za to wszystko płacimy my zwykli podatnicy. Płacimy tylko po to aby taki Tomański i jemu podobni mogli się nażreć i napić do oporu. Syty (za cudze pieniądze - bo wątpię aby Tomański na tych wszystkich wiejskich zabawach nie skosztował darmowego jadła względnie za nie zapłacił) głodnego nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 25.09.09, 07:18 Z aktualności przedstawionych przez Posła dowiadujemy się o kolejnym wiejskim zebraniu. Kolejne wydawanie publicznych pieniędzy - słowem kampania wyborcza rozpoczęta. Pewnie zostaną zaciągnięte kolejne długi na nowe inwestycje po to tylko aby przypodobać się wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 12:49 W Sejmie mówi o jakimś tam leciu Nowin - oczywiście RZESZOWSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:53 No jak gdzie w Warszawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 62.93.45.* 07.10.09, 07:33 Pewnie jeszcze nie wrócił z Birczy z uroczystości szczęśliwego pożycia małżeńskiego. Czyżby stół był tak obficie zaopatrzony? A może ukrył się w obliczu afery hazardowej i analizuje wszystkie swoje kontakty z kolesiami - głownie min. Drzewieckim? Cos w tym musi być skoro milczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Gdzie nasz poseł Tomański.. IP: 83.1.236.* 07.10.09, 21:20 Widziałem,zdjęcie w gazecie od tej polityki chłopisko posiwiał.Co się go czepiacie,drużyna się rozpada.Może powinien zrezygnować z bramki i przejść do obrony. Odpowi