Dodaj do ulubionych

Sukienka dla puszystej

07.11.10, 22:17
Witam ! Sprzedam sukienkę slubną w rozmiarze 50-52. Regulowana z tyłu. Dodatkowo dorzucam welon, ozdoby do włosów, halkę. Zapraszam do obejrzenia i przymiarki w Rawiczu, woj. wlkp. Kontakt na maila magda1984-1984@o2.pl
Cena 450 zł
Zdjęcie:
www.wrzucaj.com/523692
Moge przesłac wiecej fotek !
Obserwuj wątek
    • streter Re: Sukienka dla puszystej 15.02.13, 08:21
      Witam,

Ja w chwili obecnej poszukuję sukienki w rozmiarze 52 i znalazłam taką w sklepie interenetowym dla puszystych:

www.mylady.pl/suknie-i-sukienki/408-suknia-alessandra-czarny.html
      moim zdaniem rewelacja tylko muszę coś dokupić na ramiona, żakiet lub bolerko? ciekawie mogłaby się prezentować z bolerkiem koronkowym
    • salonmodyxxl Re: Sukienka dla puszystej 12.03.13, 17:11
      Suknie dla puszystych to ciekawy wątek. Trudno jest znaleźć sukienkę w dużych rozmiarach, która będzie tuszować mankamenty sylwetki i jednocześnie będzie modna i nadawała ton elegancji.
      Szeroki wybór sukni dla puszystych znaleźć można w sklepie internetowym z odzieżą dla puszystych www.salonmodyxxl.pl
      • domiina Re: Sukienka dla puszystej 09.10.13, 14:10
        o taki ubraniach więcej informacji można znaleźć modafon.pl/996-moda-dla-puszystych.html
      • klaudia4508 Re: Sukienka dla puszystej 06.09.15, 23:09
        Nosze rozmiar 48/ 50 zalezy jaki krój, kupuje u jednego sprzedawcy na allegro, firma wiec nie ma problemow ze zwrotem. Sukienki ma polskich producentow, z polskimi wymiarami, jak ma byc r 50 to jest 50, duzy wybór i cena o polowe nizsza niz w galeriach, wszystkie eleganckie. Sprzedajaca to na allegro malgo_rzata_1
    • szafasizeplus Re: Sukienka dla puszystej 18.08.13, 00:11
      A ja Was zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli moda na krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/
      • visantpl Re: Sukienka dla puszystej 24.08.13, 20:19
        W wolnej chwili zapraszam Panie do sklepu visant.pl/
        Może akurat coś przypadnie do gustu :)
        Pozdrawiam.
        • puszystaona30 Re: Sukienka dla puszystej 21.01.14, 14:09
          wiele fajnych sukienek w rozmiarach 44-58 możecie znaleźć w nowym sklepie z odzieżą dla Pań puszystych Polecam nowy sklep dla puszystych bylola.pl/6-sukienki

Jest tam teraz promocja na sweterki w cenach od 49 zł.
          • ellmode Re: Sukienka dla puszystej 04.02.14, 11:35
            zapraszam: ellmode.pl/
            Strona skierowana jest nie tylko dla osób noszących większy rozmiar, ale dla każdej z nas, która chce przestać siebie oceniać i zacząć doceniać siebie. Ellmode to projekt kreowania wizerunku, dla każdej z nas, która ma z tym trudności, na co dzień, a w szczególności, gdy nosisz większy rozmiar. Oprócz porad stylistycznych znajdziesz tu artykuły o urodzie, wizażu, modzie, psychice, żywieniu. Jednym słowem, wszystko, to, co każdej kobiecie towarzyszy w życiu codziennym.
            Każda z nas zasługuje na to, by codziennie czuć się wyjątkowo.
          • chitaa Re: Sukienka dla puszystej 18.08.14, 16:38
            Jestem nowa, ale mogę się już polecić w tym temacie :)
            allegro.pl/sukienki-eleganckie-sexy-na-kazda-okazje-44-46-i4526453556.html
            a bedzie więcej!
          • bell-one Re: Sukienka dla puszystej 27.04.15, 20:19
            bardzo ładne sukienki ale nie tylko- spodnie, spódnice, bluzki dla pań do rozmiaru 52 sa tez na stronie Bialcon. Polska marka a ubrania śliczne i bardzo modne bialcon.pl/
    • fanspp Re: Sukienka dla puszystej 22.05.14, 22:30
      Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size +

informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB

www.facebook.com/events/230467927148511/
      • wo.man Re: Sukienka dla puszystej 08.01.16, 18:17
        WSZYSTKIE PANIE W ROZMIARACH 46-60 (66) ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z MOJĄ OFERTĄ ZAMIESZCZONĄ NA FB www.facebook.com/WOMANODZIEZDLAPUSZYSTYCH/
        POLSKA PRODUKCJA, WYSOKA JAKOŚĆ, DOBRE CENY
    • carol-ines Re: Sukienka dla puszystej 09.06.14, 08:15
      Super ,ze jesteśmy w klimacie weselnym bo i ja mam pytanie:) co prawda nie jestem panna młoda, lecz swiadkową. Mam spory problem ze znalezieniem ładnej sukienki, jak na swoje rozmiary, wpadły mi w oko niektóre kiecki z www.gaba-fashion.pl/ troche się obawiam co do wyboru najlepszego koloru, który ukryłby co nie co moje dodatkowe wdzięki.
      • wo.man Re: Sukienka dla puszystej 08.01.16, 18:18
        WSZYSTKIE PANIE W ROZMIARACH 46-60 (66) ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z MOJĄ OFERTĄ ZAMIESZCZONĄ NA FB www.facebook.com/WOMANODZIEZDLAPUSZYSTYCH/
        POLSKA PRODUKCJA, WYSOKA JAKOŚĆ, DOBRE CENY
    • atka3333 Re: Sukienka dla puszystej 09.10.15, 10:33
      Kochane ekskluzywna odzież w rozmiarach panie 42+ i panów XXL+ będzie dostępna od 17 października 2015 r. w galerii MODO ul. Łopuszańska 22 Warszawa w butiku Maxi Moda. Jest to nowe spojrzenie na modę dla osób puszystych takich marek jak VERPASS, CHALOU, VIA APPIA, SEMPRE PIU, KITARO, ALSSIZE, itp
    • malgosiaxl Re: Sukienka dla puszystej 21.10.16, 17:46
      Zapraszamy do nowego sklepu z modnymi ubraniami polskich marek dla kobiet poszytych od rozmiaru XL . Modne jeansy rurki i eleganckie, sukienki na wesele oraz codzienne, legginsy, kardigany tuniki oraz bielizna. Adres sklepu to karko.pl Jeśli masz pytania pisz na e-meil sklep@karko.pl lub dzwoń na nr 690-05-77-99. Zapraszam też do polubienia fanpaga karko.pl moda online.
    • yoursclothing Re: Sukienka dla puszystej 05.10.17, 13:45
      Hej, Sprawdźcie tą strone, jest naprawdę świetna, modne ciuchy i super ceny, polecam: www.yoursclothing.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka