2.big 14.01.11, 16:59 Chętnie bym coś napisał ale jakoś chyba nie ma puszystych ludzi na świecie skoro tu się nic nie dzieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co_tu_duzo_mowic Re: Czy ktoś tu zagląda? 15.01.11, 21:21 Są są grubaski . :P tylko mało aktywne.. Odpowiedz Link
2.big Re: Czy ktoś tu zagląda? 17.01.11, 13:37 Szkoda strasznie, może zaproponuje trochę ruchu, jeżeli przebieranie palcami po klawiaturze można nazwać ruchem. Odpowiedz Link
cotbus76 Ja zaglądam, choć nieregularnie :) 21.01.11, 13:42 W pewnym momencie sobie odpuściłam, bo jedynymi postami były wpisy w stylu szukam wieloryba do eksperymentów seksualnych :( Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Czy ktoś tu zagląda? 23.01.11, 22:15 pewnie że zaglądamy, tylko rzadko piszemy :P Odpowiedz Link
fallen86 Re: Czy ktoś tu zagląda? 23.01.11, 23:48 sanszajn84 napisała: > pewnie że zaglądamy, tylko rzadko piszemy :P Że niby kiedy piszemy? Że niby kiedy zaglądamy? :> Podczytywaczka? :P Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Czy ktoś tu zagląda? 14.02.11, 20:24 Że niby ja ????????? ;> Jestem jedną z najaktywniejszych tu, jak widzę :D:D:P:P Odpowiedz Link
fallen86 Re: Czy ktoś tu zagląda? 22.02.11, 22:54 sanszajn84 napisała: > Jestem jedną z najaktywniejszych tu, jak widzę :D:D:P:P Jestem niedowiarkiem :P Proszę o dowody! :D Odpowiedz Link
2.big Re: Czy ktoś tu zagląda? 24.01.11, 10:14 No widzę, że nie jest źle, coś się dzieje. Trochę to jednak smutne, że osoby puszyste ze sobą nie rozmawiają. Może jak by parę osób zdecydowało się trochę moderować dyskusje na forum to więcej osób by ja podjęło. Co wy na to? Odpowiedz Link
monika12wl Re: Czy ktoś tu zagląda? 26.01.11, 22:29 Ja właśnie zajrzałam Napisz coś to może ktoś odpisze Odpowiedz Link
2.big Re: Czy ktoś tu zagląda? 28.01.11, 17:17 Z chęcią ale mój post miał na celu zbadanie czy są chętne osoby by moderować to forum. jak tylko ja będę pisał to wyjdzie że jakiś puszysty narcyz jestem. Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Czy ktoś tu zagląda? 14.02.11, 20:26 Eeeeee bez przesady :P Podaj ton, a my zagramy dalej :P Odpowiedz Link
2.big Re: Czy ktoś tu zagląda? 15.02.11, 10:56 Podawanie tonu piękna rzecz ale trzeba ją umieć. jak na razie moje próby spełzły na niczym. Odpowiedz Link
zawsze-basia Re: Czy ktoś tu zagląda? 22.02.11, 17:40 Moze czas zalozyc jakies forum zamkniete,gdzie bedzie mozna szczerze pisac,gdzie nikt nie wysmieje? JA jestem chetna Odpowiedz Link
2.big Re: Czy ktoś tu zagląda? 22.02.11, 18:37 No cóż na innych forach jakoś nie trzeba się zamykać, szczególnie że obawiam się że grubasy są z natury zamknięte w sobie. Po prostu mam nadzieje na zmobilizowanie kilku osób do pisania tu od czasu do czasu a wtedy samo się jakoś rozkręci. Odpowiedz Link
justyna-64 Re: Czy ktoś tu zagląda? 12.04.11, 15:22 Nie wszystkie grubasy są zamknięte w sobie, ja jestem otwarta na ludzi i nastawiona optymistycznie. Kobiety puszyste najczęściej mają duży biust, miło jest patrzeć na chudzielca, któremu cieknie ślina, to jest satysfakcja ;) Odpowiedz Link
pawelm Re: Czy ktoś tu zagląda? 06.02.14, 15:05 chudzielcem nie jestem, ale czasami mi ta ślina cieknie :) staram sie jak mogę, ale ten mój wzrok zawsze zatrzyma sie na tych wspaniałych krągłościach Odpowiedz Link
co_tu_duzo_mowic Re: Czy ktoś tu zagląda? 22.02.11, 19:59 Można by się umowic pewnego dnia na konkretną godzine... :P Tylko jak, kiedy, i czy wszyscy zauważą :D Odpowiedz Link
zawsze-basia Re: Czy ktoś tu zagląda? 23.02.11, 10:35 Na jednym z forow robia sobie wirtualne imprezki.Dziewczyny o pewnej godzinie gadaja,zartuja itp. Proponuje godzine 20.Przez pare dni bede tu zagladac.Moze i nam sie uda? Trzeba cos robic,zeby bylo widac efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
justyna-64 Re: Czy ktoś tu zagląda? 09.04.11, 18:20 Ja weszłam i byc może zostane na dłużej? :) Odpowiedz Link
janusz19632011 Re: Czy ktoś tu zagląda? 16.04.11, 02:19 justyna-64 napisała: > Ja weszłam i byc może zostane na dłużej? :) rube sie dobrze ruchają?prawda czy fałsz;ha ha Odpowiedz Link
justyna-64 Re: Czy ktoś tu zagląda? 21.04.11, 12:36 Cała prawda! Najlepiej nam to wychodzi "na jezdzca" bo my puszyste lubimy dominować! Tylko po takim seksie najczęściej facet ucieka gdzie pieprz rośnie, oczywiście jeśli przeżyje :) Odpowiedz Link
wiercipietek158 Re: Czy ktoś tu zagląda? 17.04.11, 23:17 2.big napisał: > Chętnie bym coś napisał ale jakoś chyba nie ma puszystych ludzi na świecie skor > o tu się nic nie dzieje. Są puszyści i zaglądają ale nie bardzo wiedzą jak zacząć bo tu rzeczywiście mało się dzieje. Odpowiedz Link
justyna-64 Re: Czy ktoś tu zagląda? 21.04.11, 12:38 Dominują tematy związane z otyłością a przecież na świecie dzieje się tyle rzeczy, że warto by o nich napisać? Odpowiedz Link
ryba8709 Re: Czy ktoś tu zagląda? 30.04.14, 16:22 Faktycznie mało się tu dzieje.....ale nic straconego ;) Właśnie jestem po poszukiwaniu jakichś fajnych ciuchów dla tych trochę większych no i jak myślicie...Straszne dno.. Po pierwsze ubrania są już przed kupnem jakby były porozciągane a jak już znajdę coś fajnego to oczywiście cena jest tak kosmiczna że przez miesiąc mogłabym sobie kupić jedną sukienkę. Mieszkam w małej miejscowości więc u mnie sklepów z większymi rozmiarami po prostu nie ma ( a jak już coś dostaję to nie jest to na pewno odpowiednie do mojego wieku) normalnie koszmar. Ciekawe czy to ja jestem taka wybredna czy może jest więcej osób z takim problemem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
swos900 Re: Czy ktoś tu zagląda? 09.02.14, 04:43 <a href="track.thermacuts.pl/product/ThermaCuts/?pid=115&uid=14516" rel="nofollow" title=" tableki na odchudzanie">ThermaCuts</a> Miałam je są świetne Odpowiedz Link
fanspp Re: Czy ktoś tu zagląda? 22.05.14, 22:28 Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size + informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB www.facebook.com/events/230467927148511/ Odpowiedz Link