Dodaj do ulubionych

Urósł mi brzuchol !!

22.04.04, 11:21
I wszytsko jasne - jestem jabłkiem! pozrażka, porażka, porażka! W pasie mam
chyba więcej niż w biodrach!
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: A mnie zmalall!!! 22.04.04, 21:09
      Jestem w szoku- wyjelam dzis spodnie ktorym chaialm wszyc w pasie "klinik"zeby
      sie zapiac, zmierzylam,zeby wymierzyc ile..i zapielam sie!!! Szok, dzis bylam
      na aquaaerobicu moze 13 raz, a stracilam z 4 cm w pasie, jak nic, waga tylko
      stoi.
      • calluna_1 Re: A mnie zmalall!!! 24.04.04, 16:41
        a ja mam sposob niezawodny na zmalenie wymaga tylko wytrwalosci, wysilek
        niewielki a skutek dobry - cwiczenia ortopedyczne na wzmocnienie miesni
        plecow. chyba sobie "wznowie recepture"...
        • ppaulla Re: A mnie zmalall!!! 06.05.04, 08:19
          Moze opiszesz krotko jak to ćwiczenie wygląda, mam nadzieje ze to nie są
          brzuszki bo ich szczerze nienawidze:)))

pozdrawiam
          Sylwia
          • anula36 Re: A mnie zmalall!!! 09.05.04, 12:03
            a ja bym uzupelnila, bo trerning aerobowy i tak musze prowadzic-musze wzmocnic
            serce i uaktywnic krazenie.
    • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 21:10
      A figure mam typowe H-wciec w pasie brak, rowno szeroko w biuscie jak i
      biodrach.
    • soffica Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 22:30
      Anula, nie wkurzaj mnie :). I po co mi to pisałaś, zaraz umrę z zazdrości! ;).
      W przyszłym tygodniu idę do endokrynologa, bo przy okazji dzisiejezej wizyty u
      internisty, jeszcze dobrze nie weszłam, a pani doktor zapytała czy leczę się na
      tarczycę, bo mam bardzo powiększoną :(-podejrzewa niedoczynność
      • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 22:45
        kobieto waze 95 kg jak wazylam ani grama nie spadlam, tylko ten brzuch mi
        troche wciagnelo, a mam wciaz wielki. Endokrynologa warto odwiedzic, bo moze
        faktycznie to sprawa niedoczynnosci-przy tym zdecydowanie sie tyle.
        Ja tam nie mam zadnej nadziei,nejestem chora, tylko zarlok i leniuch.
        • soffica Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 22:54
          ja ważę 85 przy 168 i jestem rozlazła! Żrę po nocy i nie ma się co chorobą
          (której jeszcze i tak nie stwierdzono)tłumaczyć;)
          • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 23:03
            Ja mam 170 cm, wiec tlustam jak cholera, chociaz, troszke, chociaz troszke...3
            male posilki,zero slodyczy,no i ten aerobik w wodzie:)
            • soffica Re: Urósł mi brzuchol !! 22.04.04, 23:07
              Zrobię ci krzywdę! :) Masz nie chudnąć! Bo pęknę z zazdorści ;) hihi
              • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 24.04.04, 23:49
                Dzis zezarlam kebaba i wypilam duze piwo, tluszcz sam mnie oblazi:))
                • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 09.05.04, 12:08
                  Ale jednak schudlam troche, wagowo nie wiem ile, bo chlop wlazl na wage...i
                  zepsul:(
                  Mysle,ze sprawdza sie to, co trabia zwolennicy sportu - systematyczny ruch
                  pobudza przemiane materii na dluzej niz tylko na godzine cwiczen:) Myslam,ze
                  sie jeszcze przymusze do silowni w weekendy, ale to chyba w czerwcu, jak chlop
                  bedzie egzaminowal zaocznych:)
                  • diastema Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 11:45
                    a jak wygladaja te cwiczenia w wodzie bo musze sie wybrac na jakis basen bo po
                    1 ten brzuch a po 2w moim zawodzie to ja nie wiem ile moj kregoslup wytrzyma :(
                    • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 11:58
                      wersja jest w wodzie po pas i po szyje -w chodzisz i rytmicznie podskakujesz na
                      rozne sposoby, instruktorka na ciebie pokrzykuje, tempo,tempo no i skaczesz:)
                      i tak 45 min:) Nie umeczy sie czlowiek i nie upoci tak okropnie jak przy
                      klasycznym aerobicu.
                      • diastema Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 12:09
                        no i stawy przy tym nie cierpia bo szczerze po aerobicu obowiazkowym niestety
                        na studiach raz w tygodniu to przez 3dni chodzic nie moglam tak mnie kolana
                        bolaly.dobrze ze juz tam chodzic nie musze.
                        • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 12:13
                          Nie cierpia, naprawde. Ja mam kregoslup po wypadku samochodowym niezle
                          scharatany i nic nie czuje,a po silowni owszme czulam,ze jakos mu nie pasi:)
                          • diastema Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 12:14
                            no to musze poszukac jakiegos takiego wodnego aerobicu!!!
                            • anula36 Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 12:14
                              tylko drogi jest niestety w Krakowie 16 zl za 45 min.
                              • diastema Re: Urósł mi brzuchol !! 05.06.04, 12:16
                                poszukam sponsora ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka