Dodaj do ulubionych

odzież dla puszystych i ciężarnych

18.01.13, 09:39
Zapraszam na zakupy: super-ciuszki.na.allegro.pl/
Odzież dla puszystych, ciężarnych i nie tylko :)
Obserwuj wątek
    • olguch Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 07.03.13, 23:12
      mit.na.allegro.pl/
      duńska odzież, ponad tysiąc ofert, rozmiary do 58+, codziennie nowe dostawy!

zapraszamy serdecznie :)
    • salonmodyxxl Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 12.03.13, 17:08
      Poszukując odzież dla puszystych koniecznie trzeba wejść do sklepu www.salonmodyxxl.pl
      Ciuchy są modne, eleganckie, dla każdej kobiety i dziewczyny, a przy tym w rozsądnych cenach.
      Co najważniejsze jakość prosto od polskiego producenta
    • anow0885 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 14.06.13, 08:07
      wspaniałą jakościowo odzież w naprawdę dużych rozmiarach można kupić w sklepie Shark w Poznaniu. Naprawdę warto :)
      • kiwaczek888 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 30.09.13, 13:17
        Faktycznie sklep Shark w Poznaniu to sprawdzona polska marka, kupuję tam już od dawna i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim paniom, które w rozmiarze 44 chcą się poczuć kobieco :)
    • yooca Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 25.06.13, 13:14
      A my gorąco polecamy sklep www.yooca-outlet.pl - aktualnie trwa tam promocja -30% na odzież damską w dużych rozmiarach. ;)
    • szafasizeplus Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 18.08.13, 00:10
      A ja Was zapraszam na ciekawego bloga, który jest tylko o ciuchach 42+. Cały przekrój, polskie i zagraniczne marki czyli moda na krągłości - wszystko w jednym miejscu. Często aktualizowany. Okazuje się, że tych marek jest mimo wszystko więcej niż można się spodziewać. szafasizeplus.blogspot.com/
    • visantpl Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 24.08.13, 20:21
      Skoro wszyscy to wszyscy.
      Proponuję porównać oferty, bo w końcu rynek normalnych rozmiarów się powiększa <3
      visant.pl/
    • puszystaona30 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 21.01.14, 14:12
      Polecam nowy sklep dla puszystych BYLOLA www.bylola.pl. Kupiłam tam kilka fajnych rzeczy w przystępnych cenach. Mają aktualne kolekcje Zizzi/ZAY/VETO/STUDIO/CARMAKOMA i inne w rozmiarach chyba od 44 do 60. Ceny niższe nawet o 70 % od cen na metce. Można tam znaleźć sukienki dla puszystych, bluzki XXL, spodnie i dużo innej odzieży w dużych rozmiarach. Widziałam, że sprzedają też na allegro.

Ahhaa i odnośnie portalu dla krągłych Pań bez względu na wiek i rozmiar polecam pierwszy w Polsce serwis o tej tematyce www.xl-pozytywnie.pl. Jest tam wiele ciekawych artykułów i forum użytkowników.
      • ellmode Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 04.02.14, 11:32
        zapraszam: ellmode.pl/
        Strona skierowana jest nie tylko dla osób noszących większy rozmiar, ale dla każdej z nas, która chce przestać siebie oceniać i zacząć doceniać siebie. Ellmode to projekt kreowania wizerunku, dla każdej z nas, która ma z tym trudności, na co dzień, a w szczególności, gdy nosisz większy rozmiar. Oprócz porad stylistycznych znajdziesz tu artykuły o urodzie, wizażu, modzie, psychice, żywieniu. Jednym słowem, wszystko, to, co każdej kobiecie towarzyszy w życiu codziennym.
        Każda z nas zasługuje na to, by codziennie czuć się wyjątkowo.
    • fanspp Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 22.05.14, 22:30
      Temat forum związane jest z tematem plus size dlatego też zapraszam na pierwsze polskie targi size +

informacje o wydarzeniu znajdziecie na FB

www.facebook.com/events/230467927148511/
      • pancia4 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 09.06.14, 08:12
        A czy ktoś kupował może ubrania w sklepie www.gaba-fashion.pl/sklepy ? ogladałam ich sukienki , wpadły mi w oko niektóre, a za niedługo mam wesele wiec muszę cos wybrać konkretnego :)
        • yooca Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 10.06.14, 09:50
          Zapraszamy do naszego sklepu: yooca-outlet.pl/pol_m_odziez-damska-dla-puszystych-166.html - w przyszłym tygodniu wprowadzimy nową dostawę z kolekcji wiosna/lato 2014! :)
    • hebe_83 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 18.08.14, 17:07
      Mega Wyprzedaż Nowej Odzieży Damskiej Plus Size w butiku Kiecki.pl
      Ceny już od 30 zł. Polscy i zagraniczni producenci.

Zapraszam po więcej na www.facebook.com/kieckipl
      Sklep stacjonarny w Łodzi przy ul. Piotrkowskiej 107.

Zapraszam serdecznie!
      Kiecki.pl Boutique
      • gosienka73 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 28.10.14, 19:30
        Zapraszam do zapoznania się z ofertą nowego sklepu odzieżowego. Piękne fasony i każdy znajdzie coś dla siebie:)
        tova.com.pl
    • madziarra26 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 08.12.14, 17:27
      Mam do zaoferowania spodnie jeansowe w rozmiarach od 48 do 56. Są to spodnie dobrej jakości i świetnie leżą :) więcej informacji znajdziecie tutaj olx.pl/oferta/spodnie-damskie-jeansowe-w-rozmiarze-48-50-52-54-56-CID87-ID7L9YJ.html#477c0ad2b1
    • anijka4 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 09.12.14, 01:49
      Większy wybór odzieży dla kobiet o rozmiarach XXL znalazłam w modneduzerozmiary.pl/pl/
      • panikota1 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 28.01.15, 12:10
        Cześć! ;)

Jest temat-inicjatywa. Co myślicie o takim pomyśle?

Gdy kupujecie spodnie w sieciówce bywają za krótkie, zbyt wąskie, ciężko przechodzą przez łydkę lub udo, itp..?

Z przyjaciółmi wymyśliłam, coś co rozwiąże ten ważny problem ludzkości, w dodatku przez internet. Chcemy kroić i szyć spodnie na Wasz indywidualny wymiar z możliwością wyboru graficznego, tematycznego wykończenia.

Podoba Wam się ten pomysł? Pomożecie nam go zrealizować? ;)

polakpotrafi.pl/projekt/na-miare
    • yoursclothing Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 05.10.17, 13:50
      Hej, Sprawdźcie tą strone, jest naprawdę świetna, modne ciuchy i super ceny, polecam: www.yoursclothing.pl
    • ania78xx Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 06.10.19, 15:16
      Nowe rzeczy dla każdej z nas :) duże rozmiary. Sprawdz i sama się przekonaj.
      www.facebook.com/groups/416402069193222/?fref=nf
    • moni_moon12 Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 27.07.21, 15:48
      Ja polecam sklep www.ladyplus.pl :) mają w swojej ofercie odzież do rozmiaru 64 i odzież ciążową super jakości!
    • szyjemyodczapy Re: odzież dla puszystych i ciężarnych 01.09.21, 15:08
      Kochani, zapraszam na zakupy wszystkie Panie w większym rozmiarze :) Ubrania prosto ze szwalni, 100% made in Poland i szyjemy do rozmiaru 4XL :) odczapy.pl/pl/c/Kobieta/19

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka