cehaelo
27.04.14, 14:33
Witam,
w związku z faktem, iż postanowiłam poddać się ChLO i podjęłam już pewne kroki, chciałam podzielić się z Wami moimi wątpliwościami, radością i mam nadzieję nadchodzącym sukcesem.
Założyłam na facebooku stronę stronę: Chlo Grubi Grubsi i Chudsi z nadzieją, na spotkanie z tymi, którzy są już po takim zabiegu lub znajdują się w takim momencie, gdzie rozważają taki sposób na powrót do zdrowia.
Przejrzałam już setki forum, ale właściwie na żadnym nie znalazłam informacji o tym jak jak konkretnie zmienia się życie po operacji. Jak się czuli zoperowani tuż po operacji, czy wystąpiły u nich jakieś komplikacje i czemu? Chciałabym zapytać jak się czują rok, dwa lata po..
Lekarze w klinice, do której trafiłam, wytłumaczyli mi bardzo dokładnie jak należy przygotować się do zabiegu, na czym on polega, co będzie mi wolno a czego nie po operacji, jak ważne jest zachowanie reguł przez nich podanych. Zapewnili mnie, że będą przy mnie przed i po operacji, pomogą przejść tę najtrudniejszą drogę i oczywiście w późniejszym okresie zawsze będę mogiłą liczyć na ich pomoc..
A jednak czegoś się boję..
Czekam na tych co są po operacji - podzielcie się swoją historią.
Czekam na tych co już mają dość walki z wiatrakami i rozważają ChLO.
Zapraszam tu i na www.facebook.com/pages/Chlo-Grubi-Grubsi-i-Chudsi/248672301991446