brytfanka 07.04.05, 21:37 ja przepraszam,ale normalnie nic się na tym forum nie dzieje! czy ktoś czasem tu zagląda?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brytfanka Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 08.04.05, 08:09 a czy coś z tego zaglądania wynika?? może byśmy porozmawiały o zgryzotach,i nie tylko,ludzi puszystych, bo chyba tego dotyczy forum.hę? pozdrawiam? :) Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 08.04.05, 22:17 i ja zaglądam... ale ostatnio rzadko piszę. Pieprzy się ostatnio po kolei w co wsadze łapska i dlatego wolę się publicznie już nie wypowiadać zeby mnie nikt nie zjechał... ;)) Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 08.04.05, 23:50 a od kiedy to tak się zjechania publicznego obawiasz? :-P Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 09.04.05, 18:06 Ernestku... a tak jakos zrobiło mi się ostatnio... może nie tyle się obawiam, co raczej mam już dość dostawania po ryju za darmo... więc prewencyjnie wolę się nie odzywać, niech sie biją inni,,,,, Pozdroowki od zdołowanej kroofki Odpowiedz Link
ernest.wampir Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 11.04.05, 00:49 dawno Cie na samotnych nie było, tam sie co prawda teraz porobiło takie towarzystwo wzajemnej adoracji ale po ryju nikt nie daje (chyba) :-) Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 11.04.05, 17:13 ano ernestku, nie bylo... moze jednak nie powinnam sie pokazywac i tam bo moge oberwac... chocby pro forma, ktos sie bedzie chcial wyżyc... a mnie sie oberwie... ech.... myslic mi sie nie chce, pisac mi sie nie chce nic mi sie nie chce... Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 11.04.05, 20:29 Jasne,od kiedy z Ciebie się zrobiła taka laska,to i nie chce Ci się pisać na puszystych. Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 11.04.05, 23:03 Blue, ale pojechałas.,.,. normalnie po bandzie. WCALE TAK NIE JEST! ani ze mnie laska, ani nie nie chcę tu pisac... po prostu ostatniop wszystko idzie mi jak po grudzie... a nie zwykłam obarczac sobą innych... ot i cała tajemnica... Odpowiedz Link
verdifirst Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 11.04.05, 22:20 Ernest Ty także na tym forum ??? Miło Cię "spotkać" Odpowiedz Link
ashton Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 12.04.05, 10:18 Podobnie jak u Igril... się ostatnio chrzani wszystko u mnie. Na okoliczność śmierci Ojca Świętego zapanowała moda na jednanie się, a ja z wrodzonej przekory dla odmiany skłóciłam się z bliskimi :-( w pracy też nie najlepiej, ogólnie... ogólnie koniec użalania się nad sobą! Waga około 70 kg, nie najgorzej zatem, BMI nieco ponad 23. Jakoś mnie to nie cieszy. A kiedyś myślałam, że jak schudnę to wszystkie moje problemy ulecą hen. Naiwna... Pozdrawiam i uśmiecham się - pomimo wszystko i na przekór wszystkiemu... Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 12.04.05, 16:54 wiesz co... musisz przeczytac koniecznie "duze dziewczynki nie płaczą" - dokladnie tam jest o tym... jak to sie nam wszystkim grubaskom wydaje, ze jak sie schudnie to swiat sie zrobi piekny... a to niestety ni diabła tak nie idzie... Ksiązke polecam.. ilekroć ją czytam mam wrazenie ze jest o mnie,... pozdroowki Odpowiedz Link
anula36 Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 12.04.05, 17:34 to kiedy w takim razie zrobi sie piekny naprawde?? Odpowiedz Link
lgirl Re: dlaczego nikogo tu nie ma? 12.04.05, 20:58 tja... ponoć tylko wtedy kiedy zmienimy swoje wewnetrzne ja - i zrozumiemy ze piekno jest w nas samych bez wzgledu na to czy jestesmy grube, chude, male czy wysokie.... i podejrzewam, ze to jest wlasnie najtrudniejsze.... ale moze trzeba miec cel do ktorego bedzie się dążyc... malymi kroczkami i powoli ale do celu.... Odpowiedz Link