bluevelvet22 23.04.05, 07:25 no i zaczynam żyć w/g jego wskazówek. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geesje Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 07:53 Szkoda zdrowia. Lepiej ŻP niż metody drastyczne (choć na początku miłe). :) Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 10:25 Oglądałam program gdzie bardzo chwalono taką dietę.Dlaczego nie spróbować? pozdrawiam Odpowiedz Link
anula36 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 11:08 JA tez uwazam ze wszelkie diety malo skladnikowe nie sa dobre- ale to twoj organizm i twoj wybor. Sprobowac mozesz - ale zrob sobie kontrolnie cholesterol po paru miesiacach - tak na wszelki:) Odpowiedz Link
diastema Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 12:55 bo za pare lat miazdzyca grozi i zwala serca i stluszczenie watroby :) Odpowiedz Link
yenna_m Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 11:15 Moja tesciowa stosuje te diete. Jakos schudnąć nie schudła. Ale podobno przestała mieć kłopoty z ciśnieniem. Do mnie ta dieta nie przemawia, ale jesli ona uwaza, że czuje się, stosując ją, lepiej, to w sumie - czemu nie? :) Odpowiedz Link
bluevelvet22 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 14:19 Oglądałam wywiad z tym lekarzem,dużo ludzi wypowiadało się na temat diety pozytywnie.Ja nie mam silnej woli i wszelkie propozycje typu ŻP nie sprawdzają się w moim przypadku. Odpowiedz Link
diastema Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 14:37 pozytywnie bo teraz jest oki :/ a za 10- 20 lat co bedzie nikt nie mysli:( Odpowiedz Link
anula36 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 17:17 tak naprawde ta dieta tez ma element "ZP" ile meisa lub tluszczu mozna zjesc na raz:) Odpowiedz Link
yenna_m Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 18:32 No i z tego, co wiem - węglowodany uot ;) Odpowiedz Link
anula36 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 19:53 no wlasnie, odpada chleb, ziemniaki,kasza i slodycze pewnie tez. Odpowiedz Link
diastema Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 22:53 chleb trzeba kupowac inny w sprzedazy w wybranych punktach bochene 9 zl :) Odpowiedz Link
yenna_m Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 23.04.05, 23:24 moja tesciowa nie je chleba a smazy sobie jakies placki z twarogu... Odpowiedz Link
anula36 Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 24.04.05, 00:49 a jaki to cheleb ten specjalny? Z Amarantusa? Odpowiedz Link
smok-kati Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 24.04.05, 14:47 ja nie wiem co sądzić o tej diecie, jest w niej wiele potraw które lubię i które bez problemów mogłabym sobie jadać, ale jakoś nie mogę się pogodzić że to działa i skutkuje i nie ma efektów ubocznych, zastanawiałam się nad tą dietą ale kiedy znany dentysta zmarł po przejściu na tę dietę (prawdopodobnie zmarł zupełnie z innych powodów ale nam się kojarzy tylko z tą dietą) to jakoś mi się odechciało, znajomi stosowali tę dietę rodzinnie, nawet początkowo schudli a potem doszli do wniosku że jak nie zmienią systemu odżywiania całościowo to i dieta nie pomoże, i ja obecnie też od diet stronię ale staram się patrzeć co jem, właśnie jeden człowiek zarzucił mi że podstawowym moim błędem jest jedzenie raz dwa razy dziennie, ma zupełną rację ale jakoś nie idzie mi skutecznie moje poprawianie :)) może w końcu kiedyś :)) mi się uda :)) ;) Odpowiedz Link
diastema Re: A JA KUPUJĘ KSIĄŻKĘ DR.KWAŚNIEWSKIEGO 24.04.05, 23:19 oj mozna duzo uwierz mi :) Odpowiedz Link