sanszajn84 25.05.05, 19:37 Nawet nie wiecie jak mi przykro :(((((( Myslałam ze on podobnie jak ja nie chodzi sam na imprezy....... ale sie pomyliłam :( Ale mi zle :( A moze on szuka sobie chudszej ?? ;((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiercistopka Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 19:56 Hm nie dołuj się Sanszajn! :) Głowa do góry! Faceci nie myślą tak jak my... myślą zupełnie inaczej. Jeśli mu nie powiedziałaś Wyraźnie, że nie chcesz, żeby sam szedł, to on nie wie o tym, że może Ci być przykro. Po prostu miał ochotę pójść i poszedł. I na pewno nie szuka sobie chudszej ;) Pozdrawiam!!!:) Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 19:57 Dzięki za podtrzymywanie na duchu :* Pozdrawiam Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 20:04 No i własnie sobie poszedł ;( Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 20:11 A może on sie mnie wstydzi??:( To jest bardzo mozliwe :( Nie chce sie ze mna pokazywac bo nie jestem ani zgrabna ani ładna :( Odpowiedz Link
anula36 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 22:56 a moze nie widzi nic zdroznego w samotnym chodzeniu na imprezy bo mu tego nie uswiadomilas ze ci sie to niepodoba. Niestety grubsze kobietki ktore sie czuja przez to gorsze maja problemy z wymaganiem od facetow ( bo a noz zwieje)? Trzeba jasno mowic co sie podoba a co nei w jego postepowaniu. Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 23:31 Masz racje...........:( Ale ja własnie nie chce zeby on uciekł :( Pierwszy raz wyszedł gdzies bezemnie :( to bardzo boli :( wydaje mi sie ze dosć wyraznie dałam mu do zrozumienia ze nie chce aby poszedł tam......ale on chyba nie rozumie tego :( Czemu miłośc jest taka głupia ??:( Odpowiedz Link
anula36 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 23:36 faceci to proste istoty- musisz powiedziec wprost "nie chce zebys tam szedl sam" bo inaczej moze nie dotrzec. Odpowiedz Link
wiercistopka Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 14:21 sanszajn84 napisała: >wydaje mi sie ze dosć wyraznie dałam mu do zrozumienia ze nie chce aby poszedł >tam...... Sanszajn, mówię Ci - facetom nie można "dać do zrozumienia" nawet "dość wyraźnie"... niestety im trzeba prosto z mostu mówić: "Nie chcę żebyś poszedł tam beze mnie". Taki komunikat, najlepiej kilka razy powtórzony ma wielkie szanse dotrzeć;)))) Oni naprawdę nie łapią aluzji i dość wyraźnych (wg nas kobiet) tłumaczeń. Do nich trzeba prosto ;) Jak do konia albo innego zwierza;))) (nie obrażajcie się faceci...hihi) Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 23:51 Ha!bo facet nie myśli mózgiem moje panie.Jego mózg jest w spodniach.... Jemu trzeba wyłozyć temat i powtórzyć ze dwa razy aby nie zapomniał. Dwa zdania jest w stanie przyswoić, natomiast z trzecim już ma problem. Odpowiedz Link
anula36 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 25.05.05, 23:53 bez przesady- ale czestym bledem w mysleniu jest fakt ze faceci rozumieja delikatne aluzje- wiekszosc panow mysli jasno, prosto i logicznie a nie aluzyjnie- i za to ich lubie;) Zreszta uwazam ze zawsze warto mowic wprost co jest nie tak -zeby sie potem wzajemne pretensje nie nakladaly w stosy. Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 00:03 Oj Anusiu facet jasno i logicznie myśli wtedy jak ma przy sobie rycząca 60-tkę Zycia nie znasz czy co? Odpowiedz Link
anula36 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 00:09 chyba nie znam i dobrze mi z tym:) Odpowiedz Link
virtuella1 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 01:18 Anula, Ty nie wiesz?????????????? Koniec świata!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 17:04 Dziękuje Wam za rady. Już sobie wszystko wyjaśnilismy, bo jak sie okazało to on wcale nie szedł na taka impreze jak ja myslałam ( czyli piwo, panienki itp. ). Szedł poprostu na małego grilla, taki meski wieczór na cześć przysiegi kolegi z wojska i posiedział tam 2 godzinki. Gdyby mi tak powiedział od razu to nie robiłabym takiego wielkiego "halo" Jeszcze raz dzięki Wam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
wiercistopka Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 18:26 Widzisz Słonko:D Hihi wiedziałam, że to nic strasznego:)))) Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link
anula36 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 26.05.05, 22:32 no wlasnie- grunt to sie dogadac:) Odpowiedz Link
smok-kati Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 30.05.05, 22:02 czasami warto chłopa wypuścić by spędził kilka godzin w swoim towarzystwie, on też musi się gdzieś wygadać ;) Odpowiedz Link
wrobelek2 Re: Mój chłopak idzie na impreze a ja siedze w do 31.05.05, 22:00 A ja wygladam jak polaczenie Sigmy i Pi a mimo to moja dziewczyna jezdzi wokol mnie na rolkach jak sobie biegam w parku - bardzo ja za to kocham ;) Odpowiedz Link