mankatowice 12.04.07, 19:21 CHlopak pozna dziewczyne puszystą - cel staly zwiazek - pisac: mankatowice@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanszajn84 Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 03.05.07, 20:52 Masz racje.. puszyste sa lepsze ! :P I zgłosiła sie jakaś ?? Bo jak nie to ja sie zastanowie :D Odpowiedz Link
wikea Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 06.05.07, 21:13 tia...np ja :) i co? facet szukajacy stalego zwiazku w 3 smsie pyta czy nosze cieliste rajstopy bo bardzo by chcial je lizac i wachac :/ swoja droga powodzenia zycze Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 07.05.07, 17:32 Aha :D No komentsssssss !! Odpowiedz Link
verdifirst Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 08.05.07, 13:25 hehe :P Bynajmniej konkretny. Odpowiedz Link
bauvanno Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 11.05.07, 14:42 buahahahahahaha fetyszysta jeden swoją drogą nad wyraz dużo tu ogłoszeń matrymonialno-poruchawczych :)))))))))) Odpowiedz Link
donum1 Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 12.05.07, 14:47 verdifirst napisał: > hehe :P > Bynajmniej konkretny. Pisze sie PRZYNAJMNIEJ. słowo BYNAJMNIEJ jest silniejszym zaprzeczeniem. Bawi mnie gdy ludzie chcą zabrzmieć mądrze i używają słow, ktorych nie rozumieją. i wychodzi kupa śmiechu. Odpowiedz Link
paragraf221 A ja jestem rozbawiony 12.05.07, 21:03 czytając takie pouczające posty.No cóż - wydaje się ludziom że mają do tego prawo. No i co z tego,że napisano BYNAJMNIEJ ale PRZYNAJMNIEJ wiadomo o co chodzi.A ty donum 1 kotku nie na tym forum powinnaś pisać. sygnaturka? Odpowiedz Link
verdifirst Re: A ja jestem rozbawiony 12.05.07, 23:02 paragraf221 napisał: > czytając takie pouczające posty.No cóż - wydaje się ludziom że mają do tego pra > wo. > No i co z tego,że napisano BYNAJMNIEJ ale PRZYNAJMNIEJ wiadomo o co chodzi.A ty > donum 1 kotku nie na tym forum powinnaś pisać. > > sygnaturka? Paragraf :) KOPA LAT! Witaj :) Co u Ciebie? Odpowiedz Link
paragraf221 Jestem ,jestem 13.05.07, 11:51 zwiedzałem trochę świat- stwierdziłem jednak,że czas by łże elity wracały do do domu.Witaj! Odpowiedz Link
verdifirst Re: CHlopak pozna dziewczyne puszystą 12.05.07, 23:01 donum1 napisała: > verdifirst napisał: > > > hehe :P > > Bynajmniej konkretny. > > > Pisze sie PRZYNAJMNIEJ. słowo BYNAJMNIEJ jest silniejszym zaprzeczeniem. Bawi > mnie gdy ludzie chcą zabrzmieć mądrze i używają słow, ktorych nie rozumieją. i > wychodzi kupa śmiechu. To nie miało brzmieć mądrze... Znalazł sie wykształcich jeden... :P Odpowiedz Link
paragraf221 Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 13.05.07, 11:44 Są ludzie i „ludzie”. Różnica niemała. Gdy mówi się: człowiek, to w tym jest pochwała. Co zdobi człowieka? Nie suknia, lecz praca, I głowa. Lecz w głowie się często przewraca. Co głowa, to rozum, co rozum, to głowa, I woda sodowa, i woda sodowa. Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 16.05.07, 10:30 Paragraf..... czy Ty wiesz ze jesteś moim ulubionym paragrafem ??:D Odpowiedz Link
verdifirst Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 16.05.07, 14:47 sanszajn84 napisała: > Paragraf..... czy Ty wiesz ze jesteś moim ulubionym paragrafem ??:D ...a ja? :( Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 21.05.07, 17:46 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Ty też..... ale nie paragrafem :D:P Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 22.05.07, 16:46 sanszajn84 napisała: > Paragraf..... czy Ty wiesz ze jesteś moim ulubionym paragrafem ??:D miło mi! ech....teraz leczę rany Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 23.05.07, 17:32 po złamanym sercu ???????????????? Odpowiedz Link
paragraf221 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 25.05.07, 08:44 sanszajn84 napisała: > po złamanym sercu ???????????????? nio.....i nie tylko Odpowiedz Link
sanszajn84 Re: Brzechwa dla dorosłych (dunum dla Ciebie) 29.05.07, 20:39 Pamietaj klin klinem, czyli: 1. Jesli jakas laska złamała Ci serce to znajdz inna. 2. Jesli złamałes sobie ręke, to złam sobie druga, zapomnij o bólu pierwszej :* Odpowiedz Link