edyta540 18.02.14, 16:39 Witam!!! zastanawiałam się nad podjęciem tam studiów, ale czytając informacje na stronie - otrzymałam trochę mgliste informacje. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Jak wygląda to wszystko w praktyce?Dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna.kota Re: doktorat z pedagogiki -Pedagogium 25.03.14, 12:33 Witam, ja polecam z całego serca studia doktoranckie z pedagogiki na Ignatianum w Krakowie - kadra profesorska bardzo kompetentna i zajęcia obowiązkowe tylko 1-2 dni w miesiącu, więc można świetnie pogodzić z pracą i dojazdami spoza Krakowa. Tu taki link, ale można poszukać jeszcze czegoś na stronie: www.ignatianum.edu.pl/program-studiow-doktoranckich-page_804.html Odpowiedz Link
panna.kota Re: doktorat z pedagogiki -Pedagogium 25.03.14, 12:36 a co do tematu wątku - to o Pedagogium niestety nic nie słyszałam ;/ Odpowiedz Link
edyta540 Re: doktorat z pedagogiki -Pedagogium 28.03.14, 07:44 witam! Bardzo dziękuję za informację - chciałabym dowiedzieć się więcej i skontaktować się z Panią na prywatnego maila. Czy byłaby taka możliwość? Odpowiedz Link
panna.kota Re: doktorat z pedagogiki -Pedagogium 31.03.14, 00:36 Oczywiście, jak najbardziej. Mój mail: fujiyamamama@tlen.pl Odpowiedz Link