panzerviii 20.12.05, 10:37 be poluted so much by Chinise benzen and other polution flowing with the on the Amur river. Don't give up. Chabarovsk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lortea I wish all the countries around Russia, 20.12.05, 11:14 to they homes, not be poluted by russian barbarians, russian soldiers and russian "liberation". Odpowiedz Link
manny_ramirez Re: I wish all the countries around Russia, 20.12.05, 13:01 And my Christmas wish for you lortea that you take a course on open-mindedness and antixenophobia. Is there a nation , outside of your own, that you like? One thing is to distrust Moscow. Another to hate all Russians. And I will not even comment your views on the Jews... Odpowiedz Link
zwierz.alpuhary Ta-daaam! 20.12.05, 16:37 This was the post # 3000 at the Forum Poland-Russia:-) Odpowiedz Link
lortea Lubię Niemców, Czechów, Słowaków, Francuzów. 20.12.05, 16:39 Długo by tak wyliczać. nie lubię tylko dwu narodów: kacapów, i bałkańskich kacapów, znaczy się serbów. Żydom dosalam tylko na tym forum, ale nie mam nic do tego narodu. Do wszystkich pozostałych nacji, mój stosunek jest neutralny (bo trudno zebym lubił Zulusów, nie mając z niki żadnego kontaktu), lub pozytywny. Odpowiedz Link
jbb3 Re: Lubię Niemców, Czechów, Słowaków, Francuzów. 02.01.06, 22:13 lortea napisał: > Długo by tak wyliczać. nie lubię tylko dwu narodów: kacapów, i bałkańskich > kacapów, znaczy się serbów. Żydom dosalam tylko na tym forum, ale nie mam nic > do tego narodu. Do wszystkich pozostałych nacji, mój stosunek jest neutralny > (bo trudno zebym lubił Zulusów, nie mając z niki żadnego kontaktu), lub > pozytywny. trzeba byc idiota by cos takiego napisac. JBB Odpowiedz Link
mishuk Re: Mishuk I wish Your Home Town Chabarowsk woul 12.01.06, 06:02 Thanks a lot. The newspapers hyped up the problem out of any proportion. But I prefer the bottled water rather than the tap water. It smells better. Odpowiedz Link
vsyamebel Re: Mishuk I wish Your Home Town Chabarowsk woul 24.01.16, 14:15 Dzień Dobry. Mnie wołają Andjei Mishuk poszukuje dla swoich krewnych w Polsce . Ostatni list był od Świebodzicach adresowej Ofiar Oświęcimskich 13 , polska 58,160 . Proszę pomóc je znaleźć. Miszuk Nazwisko Mój dziad Mishuk Anton Siemion brat dziada Mishuk Mykoły Siemiona, mój Ojciec Mishuk Stanisław. Napiszcie mi Waszą pocztę elektronową, skype,viber dla obcowania. Mój telefon +37529 681 55 77 dla Viber Mój Skype - vsyamebel Moja po?hta 6815577@mail.ru Odpowiedz Link