borys-ru 17.08.07, 20:49 ROSYJSKI, język biznesowy. Jak również tłumaczenia dokumentów i stron WWW. Lekcje na wysokim poziomie, w różnym stopniu zaawansowania. Prowadzi Rosjanin . e-mail: : borys-ru@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syfopis Re: Gdzie można indywidualnie uczyć się rosyjskie 31.08.07, 00:23 rosyjskiemu? rosyjskiemu ciulowi-takiemu ja ty moge dac pare lekcji ROSYJSKIEGO! baranie chcesz uczyc nie znajac podstawowej odmiany przez przypadki.ciezki przypadek-bo kacapski. Odpowiedz Link
agi303 Re: Alez z ciebie syf 23.02.08, 13:27 popieram w 100%. Nam, Polakom, mówiącym w j. rosyjskim, też mogą się zdarzać wpadki gramatyczne, m.in. związane z odmianą przez przypadki, ale są one życzliwie traktowane przez Rosjan, nikt nas z tego powodu nie obraża. Odpowiedz Link
annadeyas Re: Gdzie można indywidualnie uczyć się rosyjskie 04.12.08, 00:43 kto tu wpuscił takiego prymitywa, miało byc na poziomie ? Mam na mysli nie Borysa, a tego prostaczka - mojego rodaka (niestety) Odpowiedz Link
nihil_novi_sub_sole Re: Gdzie można indywidualnie uczyć się rosyjskie 04.01.09, 17:05 A wracając do głównego tematu, to ja ze swojej strony bardzo polecam warszawską firmę Stud-Tour, która bardzo rzetelnie uczy nie tylko rosyjskiego, ale również arabskiego, tureckiego, ukraińskiego, chińskiego... Załatwiają też tam wizy i bilety do Rosji i WNP (chyba najtaniej i najszybciej w Polsce). Sam korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony. Informacje na stronie: www.szkola.stud-tour.edu.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link
acalanthis Re: Gdzie można indywidualnie uczyć się rosyjskie 07.01.10, 10:13 Ja polecam zajęcia indywidualne u Rosjanki w Piasecznie. Strona internetowa: www.6ka.eu . Ceny umiarkowane, a zawsze to indywidualne zajęcia z nativem. Odpowiedz Link