sulkowski84 26.03.13, 19:59 W krakowie na przyklad ale moze byc ghdzie indziej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 15:44 Witam, jestem z Krakowa. Myślę że spotkanie jest cenną i pożyteczną inicjatywą - jestem zwolennikiem tego pomysłu. Tymczasem życzę zdrowych, spokojnych Świąt. Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 16:03 Podaj maila to sie do ciebie skontaktuje Odpowiedz Link
pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 23:50 pasiak71@gazeta.pl Odpowiedz Link
gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 17:17 Ja mieszkam 70 km od Krakowa ale też bym się chciała spotkać :) A powiedzcie mi Wy z Karkowa u kogo się leczycie? Odpowiedz Link
pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 18:56 Leczę się u dr Czapińskiego w Centrum Leczenia Padaczki i Migreny (więcej info na www.clpim.med.pl) i jestem z jego pracy zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 19:33 Co z tym spotkaniem? :) Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 19:51 Podaj maila paula Odpowiedz Link
gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 21:04 Napisz na priv, myślę że dojdzie na moją skrzynkę. Umawiacie się przez maile? Jest trochę chętnych? Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 22:05 mojj mail to sulkowski84@gmail.com Sa na razie 4 osoby liczac ciebie A ty masz kogos? Odpowiedz Link
gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.04.13, 12:45 No ja nie mam nikogo, tutaj taka inicjatywa wyskoczyła ;) Odpowiedz Link
bizonon Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 14:49 spotkanie epileptyków to doskonały sposób na wymienienie się doswiadczeniami z tej dziedziny a także pomoc samym sobie:) pozdrawiam gorąco i serdecznie artur wierzbicki bizonon@wp.pl www.facebook.com/awierzbicki1?ref=tn_tnmn Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 16:42 Dasz rade przyjechac do Krakowa? Odpowiedz Link
bizonon kraków piekne miasto 24.04.13, 17:23 dlaczego nie odrobina ruchu mi nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link
piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 17:58 A może w Warszawie Odpowiedz Link
bizonon Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 18:04 chodzi o to aby byli chetnie na spotkanie i wtedy można ustalić czas spotkania i miejsce odpowiadające każdemu kto mógłby dojechać ja mogę dojechać do krakowa ale do wawy mam bliżej i zdecydowanie bardziej mi pasuje w wawie ale niech się wszyscy wypowiedzą pozdrawiam artur www.facebook.com/awierzbicki1?ref=tn_tnmn Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 18:24 No to jest nas 5 osob.Jeszcze 2-3 i w wakacje mozemy sie konkretnie umowic Odpowiedz Link
gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 21:15 Ja zdecydowanie Kraków :) Odpowiedz Link
a1-33 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 25.04.13, 17:22 rozumiem że spotkanie dotyczy dorosłych?? ja mam nastoletnią córkę chorą na epi i chętnie załapałabym się z nią na takie spotkanie.... Odpowiedz Link
piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 25.04.13, 17:28 jak narazie to tu sami Krakowianie chętni do spotkania Odpowiedz Link
wojtas354 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 26.04.13, 22:55 A ktoś ze Szczecina? Odpowiedz Link
lastreal Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.05.13, 17:06 No, co z tym spotkaniem? Sprawa jakoś ucichła. A może w stolicy? Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.05.13, 17:23 Za ok 2 tygodnie napisze do wszystkiuch chetnych i sie spotkamy w krakowie Odpowiedz Link
elmir6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.05.13, 15:10 jeśli spotkanie aktualne dopiszcie mnie do listy widzimy się w Krakowie:) Odpowiedz Link
agula-8227 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.05.13, 18:47 Witam. Chciałam spytać czy spotkanie nadal aktualne?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
agat-ta31 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 31.05.13, 17:55 sulkowski84 napisał(a): Witajcie szukam osób które chciały by się spotkać w Warszawie. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link
piotrkasprzycki80 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 01.06.13, 20:36 Witam a jest ktos z Kielc lub z Swietokrzyskiego Odpowiedz Link
piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 02.06.13, 17:21 W Warszawie może być :) Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 02.06.13, 20:07 Dobra! Zebralo sie wystarczajaco ludzi juz! Zjazd w Krakowie 16 czerwca, niedziela w poludnie pod kosciolem mariackim zbiorka. Kto moze przyjsc niech sie do mnie zglosi Tomasz Sułkowski tel 660 066 225 mail :sulkowski84@gmail.com Napiszcie mi na maila swoje zgloszenie i nr telefonu to weam potwirdze sms-em Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 08.06.13, 21:15 Wiodze ze jak przychopdzi co do czego to wszyscy wymiekaja. Jedna osoba tylko mi napisala sms-a. Widac jak bardzo chcecie poprawic swoje zycie i isc do przodu jak nawet wam sie spotkac nie chce Odpowiedz Link
mag.b6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 08.06.13, 21:59 czy ktoś byłby zainteresowany spotkaniem w Łodzi? Odpowiedz Link
llidkaa Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 27.06.13, 09:07 W łodzi jestem jak najbardziej za tym. Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 27.06.13, 12:23 Należę do chętnych spotkania.Chętnie porozmawiałbym z innymi osobami i wymienił swoimi doświadczeniami.Spotkanie w mazowieckim lub łódzkim.Tylko ludzie z epi potrafią zrozumieć swe problemy. Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 08:54 Nic tu po mnie.Mamy już XXI wiek a nie średniowiecze,jeśli wszyscy zdolni do życia będziecie się tak chować w cieniu to w tym zacofanym państewku człowiek z padaczką zawsze będzie nikim.Życie jest bardzo krótkie a tych uważających się za lepszych i utrudniających normalne życie człowiekowi z epi powinno się karać.Ja na mazowszu codzień spotykam się z dezaprobatą i szykanowaniem przez innych.Człowiek mieszkający ponad 10 lat w mazowieckim pracował tylko 14m-cy.Człowiekowi bardzo pomocne byłyby zwierzenia innych osób z tym samym problemem. Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 10:12 Niestety Martii ludzie chowaja sie ze swoimi problemami. Jak chcialem zeby sie do mnie skontaktowano w sprawie spotkania odezwala sie jedna osoba. Internet nic nie pomoze jak w ludziach nie ma silnej woli Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 11:29 Internet nie pomoże.Za dużo pseudo-epi wyraża swe opinie na takich forach.Aby pomóc potrzebującym ludziom z epi,musiałaby w TVP pokazać pomoc bardzo znana osoba.Program typu ,,Rak.To się leczy" o tytule ,,Epilepsja-To też się leczy". Uświadomić również polskich polityków i orzeczników ZUS,że osoba z odebraną rentą,bez pracy,nie ma szansy na znalezienie zatrudnienia w naszym społeczeństwie.Taki człowiek jest bez środków do życia i nie ma się za co leczyć.Czy zacząć kraść,czy skrócić swe i tak krótkie i marne życie? Odpowiedz Link
lemon60 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 17:31 witam podejmuje temat ,masz rację w całości ,ale pewnie nik sie tym nie zainteresuje np: wystarczy po oglądać you tuba i trafiamy na wyszydzenie ,ale mam pomysł co do Aktora może lub polityka by zechciał nam pomóc ja typuję pana Zamachowskiego ponoć gdzieś tam ,,,,działa podobnie a z Polityków ,jak by tak każdy z nas ,postarał się ,na forach ,w internecie poszukać adresu do Pani nowo mianowanej z-ca Premiera ,ekspresyjna osoba myślę ,że może się zainteresować ,problemem może powstanie jakaś organizacja stowarzyszenie co wy na to??? Paweł z Poznania paweljessa1967@gmail.com Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 14:32 sulkowski84 napisał(a): > Niestety Martii ludzie chowaja sie ze swoimi problemami. Jak chcialem zeby sie > do mnie skontaktowano w sprawie spotkania odezwala sie jedna osoba. > > Internet nic nie pomoze jak w ludziach nie ma silnej woli Na tym forum niewiele osób wie czym jest życie z epi.W tym żałosnym państewku wszędzie na słowo padaczka ludzie reagują tak samo i nie zmieni tego nic,ani internet ani polskie media które jeszcze bardziej uświadamiają społeczeństwo że epileptyk nie jest nic wartym człowiekiem. Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 14:37 Podaj maila. Napisze do ciebie na priv Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:23 sulkowski84 napisał(a): > Podaj maila. Napisze do ciebie na priv Już kilka razy próbowałem w ten sposób z kimś pogadać.Raczej nic z tego.Ludzie nie chcą sobie zaufać. Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:24 Ja tu spotkalem jedna konkretna osobe z epi z Krakowa Moj mail to sulkowski84@gmail.com Napisz do mnie Odpowiedz Link
marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:59 Kraków już w historii był mądrzejszy.Ja szukam ludzi z epi z mazowieckiego,którzy chcą szczerze porozmawiać o naszym kłopociku.To naprawdę może wszystkim pomóc.Kontakt przez gazeta.pl. Odpowiedz Link
mag.b6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.07.13, 08:29 może podaj adres email, najpierw porozmawiamy tą drogą Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.07.13, 09:28 mag.b6 napisał(a): > może podaj adres email, najpierw porozmawiamy tą drogą sulkowski84@gmail.com Odpowiedz Link
poziomka644 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 10.07.13, 19:50 A o czym mamy porozmawiać na takim spotkaniu? Odpowiedz Link
sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 10.07.13, 20:14 O tym jak sie zyje z padaczka Odpowiedz Link
teo23 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 17.07.13, 10:41 Tak ja bardzo chetnie. Gdzie?? Odpowiedz Link
wikusiadwa Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 22.07.13, 10:44 Witam.Czy znajdują się może na tym forum osoby z okolic Nowego Targu chore na padaczkę, które chcą się spotkać?Dajcie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
woj1702 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 22.07.13, 16:36 Witam po dłuższej nieobecności . Poznań się kłania . jak co mój mail wojwoj17@o2.pl chory na epi od 4 roku marnego życia . obecnie 26. wojwoj17@o2.pl gg gdyby ktos chciał 59 52 797 . czy z Epi da sie żyć da choć niestety w społeczeństwie w wiekszości powiedzieć mam epi to równie dobrze mozna powiedziec jestem gejem Lesbijka na jedno wychodzi. ale nie mozna sie tym przejmować i trza znać swoją wartość i tle . Pozdrawiam Odpowiedz Link
oluska3400 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.10.14, 15:41 a moze warto jest zorganizować np spotkanie nad morzem ja za rok jade z miłą checią sie spotkam z osobami chorymi na padaczke tak jak ja moj e-mail oluniek23@onet.pl Odpowiedz Link
oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.10.14, 22:50 spotkanie jak najbardziej ! ale podkarpacie ma za daleko troszkę :) Odpowiedz Link
keischa12 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.08.13, 11:47 Hej chentnie bym się spotkała ale jestem z pod wrocławia co może stanowić pewien problem ale możesz skontaktować się ze mną na poczcie kkowalczyk@onet.com.pl lub wyszukać na skape Kasia Kowalczyk Ząbkowice Śląskie. Odpowiedz Link
oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.11.13, 19:44 Witam. Chetnie sie spotkam, pogadam jakas kawka czy reeds nie ma problemu .Miejsce najlepiej wyposrodkowac :) - podkarpacie pozdrawiam Odpowiedz Link
4krokidozdrowia Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 11:42 Witam Serdecznie Wszystkich Rok temu przeszedłem ciężki uraz mózgu i niestety ma on swoje konsekwencje-np.nie mogę pracować w zawodzie więc oczywiście mam do siebie żal i próbuję się odnaleźć w NOWYM DRUGIM ŻYCIU-bez picia alkoholu no i z ograniczeniami. Jeśli ktoś z Was ma problemy ze znalezieniem pracy to zapraszam na email-ja już pracuję w domu i Wy też możecie-wszystko wyjaśnię jak ktoś napisze do mnie na email. Do zarobienia są duże pieniądze tylko trzeba chcieć 4krokidozdrowia@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
lemon60 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 17:20 mam podobnie jak ty ,od 1993r ,pracowałem w pl.inne kraje co do pracy z domu myślę od wielu miesięcy o czymś takim ponieważ ,jest coraz gorzej ze zdrowiem a ta praca to jakiś rodzaj łanczuszka zbieranie maili ,by awansować ,czy coś konkretnego.pozdrawiam miło paweljessa1967@gmail.com Odpowiedz Link
oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 30.11.13, 14:50 wsumie mam troszke do Kraka ale maisto Lubie :) jak jest pare osob chętnych to nie problemu Odpowiedz Link
ak-69 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 30.11.13, 14:32 A co z Trójmiastem? Odpowiedz Link
marteen.34 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 19.10.14, 11:29 Czy człowiek z lekką epi jest w tym kraju naprawdę skazany na samotność?Moim marzeniem jest poznanie dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Czy w 50-milionowym kraju nie znajdę dziewczyny z epi lub zdrowej rozumiejącej czym jest życie z epi w tym zacofanym kraju?Moje brak nałogów,niekaralność i wiele innych plusów też nie jest doceniane bo moja lekka epi(petit mal)niszczy wszystko.Jeśli jednak jest w tym kraju osoba płci pięknej chcąca poznać faceta z epi -znajdziesz mnie na portalu Randki24,log:Nokian34. Odpowiedz Link
marteen.34 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 11.11.14, 10:03 marteen.34 napisał(a): > Czy człowiek z lekką epi jest w tym kraju naprawdę skazany na samotność?Moim ma > rzeniem jest poznanie dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Czy > w 50-milionowym kraju nie znajdę dziewczyny z epi lub zdrowej rozumiejącej czym > jest życie z epi w tym zacofanym kraju?Moje brak nałogów,niekaralność i wiele > innych plusów też nie jest doceniane bo moja lekka epi(petit mal)niszczy wszyst > ko.Jeśli jednak jest w tym kraju osoba płci pięknej chcąca poznać faceta z epi > -znajdziesz mnie na portalu Pełnosprawny,log:Nokian34 Odpowiedz Link