Dodaj do ulubionych

Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epileptyk

26.03.13, 19:59
W krakowie na przyklad ale moze byc ghdzie indziej
Obserwuj wątek
    • pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 15:44
      Witam, jestem z Krakowa. Myślę że spotkanie jest cenną i pożyteczną inicjatywą - jestem zwolennikiem tego pomysłu. Tymczasem życzę zdrowych, spokojnych Świąt.
      • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 16:03
        Podaj maila to sie do ciebie skontaktuje
        • pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.03.13, 23:50
          pasiak71@gazeta.pl
          • gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 17:17
            Ja mieszkam 70 km od Krakowa ale też bym się chciała spotkać :)
            A powiedzcie mi Wy z Karkowa u kogo się leczycie?
            • pasiak71 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 18:56
              Leczę się u dr Czapińskiego w Centrum Leczenia Padaczki i Migreny (więcej info na www.clpim.med.pl) i jestem z jego pracy zadowolony. Pozdrawiam
              • gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 19:33
                Co z tym spotkaniem? :)
                • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 19:51
                  Podaj maila paula
                  • gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 21:04
                    Napisz na priv, myślę że dojdzie na moją skrzynkę.
                    Umawiacie się przez maile? Jest trochę chętnych?
                    • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.04.13, 22:05
                      mojj mail to sulkowski84@gmail.com

Sa na razie 4 osoby liczac ciebie
                      A ty masz kogos?
                      • gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.04.13, 12:45
                        No ja nie mam nikogo, tutaj taka inicjatywa wyskoczyła ;)
    • bizonon Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 14:49
      spotkanie epileptyków to doskonały sposób na wymienienie się doswiadczeniami z tej dziedziny a także pomoc samym sobie:)

pozdrawiam gorąco i serdecznie artur wierzbicki
      bizonon@wp.pl
      www.facebook.com/awierzbicki1?ref=tn_tnmn
      • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 16:42
        Dasz rade przyjechac do Krakowa?
        • bizonon kraków piekne miasto 24.04.13, 17:23
          dlaczego nie odrobina ruchu mi nie zaszkodzi:)
    • piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 17:58
      A może w Warszawie
      • bizonon Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 18:04
        chodzi o to aby byli chetnie na spotkanie i wtedy można ustalić czas spotkania i miejsce odpowiadające każdemu kto mógłby dojechać

ja mogę dojechać do krakowa ale do wawy mam bliżej i zdecydowanie bardziej mi pasuje w wawie
        ale niech się wszyscy wypowiedzą
        pozdrawiam artur
        www.facebook.com/awierzbicki1?ref=tn_tnmn
        • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 18:24
          No to jest nas 5 osob.Jeszcze 2-3 i w wakacje mozemy sie konkretnie umowic
          • gold_paula Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 24.04.13, 21:15
            Ja zdecydowanie Kraków :)
    • a1-33 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 25.04.13, 17:22
      rozumiem że spotkanie dotyczy dorosłych?? ja mam nastoletnią córkę chorą na epi i chętnie załapałabym się z nią na takie spotkanie....
      • piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 25.04.13, 17:28
        jak narazie to tu sami Krakowianie chętni do spotkania
        • wojtas354 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 26.04.13, 22:55
          A ktoś ze Szczecina?
          • lastreal Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.05.13, 17:06
            No, co z tym spotkaniem? Sprawa jakoś ucichła. A może w stolicy?
            • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.05.13, 17:23
              Za ok 2 tygodnie napisze do wszystkiuch chetnych i sie spotkamy w krakowie
    • elmir6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.05.13, 15:10
      jeśli spotkanie aktualne dopiszcie mnie do listy
      widzimy się w Krakowie:)
      • agula-8227 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.05.13, 18:47
        Witam. Chciałam spytać czy spotkanie nadal aktualne?? Pozdrawiam
    • agat-ta31 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 31.05.13, 17:55
      sulkowski84 napisał(a):

Witajcie szukam osób które chciały by się spotkać w Warszawie. Pozdrawiam Agata
      • piotrkasprzycki80 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 01.06.13, 20:36
        Witam a jest ktos z Kielc lub z Swietokrzyskiego
        • piter880 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 02.06.13, 17:21
          W Warszawie może być :)
    • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 02.06.13, 20:07
      Dobra! Zebralo sie wystarczajaco ludzi juz! Zjazd w Krakowie 16 czerwca, niedziela w poludnie pod kosciolem mariackim zbiorka.
      Kto moze przyjsc niech sie do mnie zglosi
      Tomasz Sułkowski
      tel 660 066 225
      mail :sulkowski84@gmail.com
      Napiszcie mi na maila swoje zgloszenie i nr telefonu to weam potwirdze sms-em
      • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 08.06.13, 21:15
        Wiodze ze jak przychopdzi co do czego to wszyscy wymiekaja.
        Jedna osoba tylko mi napisala sms-a.

Widac jak bardzo chcecie poprawic swoje zycie i isc do przodu jak nawet wam sie spotkac nie chce
    • mag.b6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 08.06.13, 21:59
      czy ktoś byłby zainteresowany spotkaniem w Łodzi?
      • llidkaa Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 27.06.13, 09:07
        W łodzi jestem jak najbardziej za tym.
        • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 27.06.13, 12:23
          Należę do chętnych spotkania.Chętnie porozmawiałbym z innymi osobami i wymienił swoimi doświadczeniami.Spotkanie w mazowieckim lub łódzkim.Tylko ludzie z epi potrafią zrozumieć swe problemy.
          • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 08:54
            Nic tu po mnie.Mamy już XXI wiek a nie średniowiecze,jeśli wszyscy zdolni do życia będziecie się tak chować w cieniu to w tym zacofanym państewku człowiek z padaczką zawsze będzie nikim.Życie jest bardzo krótkie a tych uważających się za lepszych i utrudniających normalne życie człowiekowi z epi powinno się karać.Ja na mazowszu codzień spotykam się z dezaprobatą i szykanowaniem przez innych.Człowiek mieszkający ponad 10 lat w mazowieckim pracował tylko 14m-cy.Człowiekowi bardzo pomocne byłyby zwierzenia innych osób z tym samym problemem.
            • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 10:12
              Niestety Martii ludzie chowaja sie ze swoimi problemami. Jak chcialem zeby sie do mnie skontaktowano w sprawie spotkania odezwala sie jedna osoba.

Internet nic nie pomoze jak w ludziach nie ma silnej woli
              • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 11:29
                Internet nie pomoże.Za dużo pseudo-epi wyraża swe opinie na takich forach.Aby pomóc potrzebującym ludziom z epi,musiałaby w TVP pokazać pomoc bardzo znana osoba.Program typu ,,Rak.To się leczy" o tytule ,,Epilepsja-To też się leczy". Uświadomić również polskich polityków i orzeczników ZUS,że osoba z odebraną rentą,bez pracy,nie ma szansy na znalezienie zatrudnienia w naszym społeczeństwie.Taki człowiek jest bez środków do życia i nie ma się za co leczyć.Czy zacząć kraść,czy skrócić swe i tak krótkie i marne życie?
                • lemon60 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 17:31
                  witam podejmuje temat ,masz rację w całości ,ale pewnie nik sie tym nie zainteresuje
                  np: wystarczy po oglądać you tuba i trafiamy na wyszydzenie ,ale mam pomysł
                  co do Aktora może lub polityka by zechciał nam pomóc ja typuję pana Zamachowskiego
                  ponoć gdzieś tam ,,,,działa podobnie
                  a z Polityków ,jak by tak każdy z nas ,postarał się ,na forach ,w internecie poszukać adresu do Pani nowo mianowanej z-ca Premiera ,ekspresyjna osoba myślę ,że może się zainteresować ,problemem może powstanie jakaś organizacja stowarzyszenie
                  co wy na to??? Paweł z Poznania paweljessa1967@gmail.com
              • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 14:32
                sulkowski84 napisał(a):

> Niestety Martii ludzie chowaja sie ze swoimi problemami. Jak chcialem zeby sie
                > do mnie skontaktowano w sprawie spotkania odezwala sie jedna osoba.
                >
                > Internet nic nie pomoze jak w ludziach nie ma silnej woli
                Na tym forum niewiele osób wie czym jest życie z epi.W tym żałosnym państewku wszędzie na słowo padaczka ludzie reagują tak samo i nie zmieni tego nic,ani internet ani polskie media które jeszcze bardziej uświadamiają społeczeństwo że epileptyk nie jest nic wartym człowiekiem.
                • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 14:37
                  Podaj maila. Napisze do ciebie na priv
                  • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:23
                    sulkowski84 napisał(a):

> Podaj maila. Napisze do ciebie na priv
                    Już kilka razy próbowałem w ten sposób z kimś pogadać.Raczej nic z tego.Ludzie nie chcą sobie zaufać.
                    • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:24
                      Ja tu spotkalem jedna konkretna osobe z epi z Krakowa
                      Moj mail to sulkowski84@gmail.com
                      Napisz do mnie
                      • marteen.32 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 04.07.13, 15:59
                        Kraków już w historii był mądrzejszy.Ja szukam ludzi z epi z mazowieckiego,którzy chcą szczerze porozmawiać o naszym kłopociku.To naprawdę może wszystkim pomóc.Kontakt przez gazeta.pl.
        • mag.b6 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.07.13, 08:29
          może podaj adres email, najpierw porozmawiamy tą drogą
          • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.07.13, 09:28
            mag.b6 napisał(a):

> może podaj adres email, najpierw porozmawiamy tą drogą
            sulkowski84@gmail.com
            • poziomka644 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 10.07.13, 19:50
              A o czym mamy porozmawiać na takim spotkaniu?
              • sulkowski84 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 10.07.13, 20:14
                O tym jak sie zyje z padaczka
                • teo23 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 17.07.13, 10:41
                  Tak ja bardzo chetnie. Gdzie??
                  • wikusiadwa Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 22.07.13, 10:44
                    Witam.Czy znajdują się może na tym forum osoby z okolic Nowego Targu chore na padaczkę, które chcą się spotkać?Dajcie znać. Pozdrawiam
                    • woj1702 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 22.07.13, 16:36
                      Witam po dłuższej nieobecności . Poznań się kłania . jak co mój mail wojwoj17@o2.pl chory na epi od 4 roku marnego życia . obecnie 26. wojwoj17@o2.pl gg gdyby ktos chciał 59 52 797 . czy z Epi da sie żyć da choć niestety w społeczeństwie w wiekszości powiedzieć mam epi to równie dobrze mozna powiedziec jestem gejem Lesbijka na jedno wychodzi. ale nie mozna sie tym przejmować i trza znać swoją wartość i tle . Pozdrawiam
        • oluska3400 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.10.14, 15:41
          a moze warto jest zorganizować np spotkanie nad morzem ja za rok jade z miłą checią sie spotkam z osobami chorymi na padaczke tak jak ja moj e-mail oluniek23@onet.pl
          • oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 20.10.14, 22:50
            spotkanie jak najbardziej ! ale podkarpacie ma za daleko troszkę :)
    • keischa12 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 05.08.13, 11:47
      Hej chentnie bym się spotkała ale jestem z pod wrocławia co może stanowić pewien problem ale możesz skontaktować się ze mną na poczcie kkowalczyk@onet.com.pl lub wyszukać na skape Kasia Kowalczyk Ząbkowice Śląskie.
      • oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 28.11.13, 19:44
        Witam. Chetnie sie spotkam, pogadam jakas kawka czy reeds nie ma problemu .Miejsce najlepiej wyposrodkowac :) - podkarpacie
        pozdrawiam
    • 4krokidozdrowia Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 11:42
      Witam Serdecznie Wszystkich
      Rok temu przeszedłem ciężki uraz mózgu i niestety ma on swoje konsekwencje-np.nie mogę pracować w zawodzie więc oczywiście mam do siebie żal i próbuję się odnaleźć w NOWYM DRUGIM ŻYCIU-bez picia alkoholu no i z ograniczeniami.
      Jeśli ktoś z Was ma problemy ze znalezieniem pracy to zapraszam na email-ja już pracuję w domu i Wy też możecie-wszystko wyjaśnię jak ktoś napisze do mnie na email. Do zarobienia są duże pieniądze tylko trzeba chcieć 4krokidozdrowia@gmail.com
      Pozdrawiam
      • lemon60 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 23.11.13, 17:20
        mam podobnie jak ty ,od 1993r ,pracowałem w pl.inne kraje
        co do pracy z domu myślę od wielu miesięcy o czymś takim ponieważ ,jest coraz gorzej ze zdrowiem
        a ta praca to jakiś rodzaj łanczuszka zbieranie maili ,by awansować ,czy coś konkretnego.pozdrawiam miło paweljessa1967@gmail.com
      • oipiotr85 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 30.11.13, 14:50
        wsumie mam troszke do Kraka ale maisto Lubie :) jak jest pare osob chętnych to nie problemu
    • ak-69 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 30.11.13, 14:32
      A co z Trójmiastem?
      • marteen.34 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 19.10.14, 11:29
        Czy człowiek z lekką epi jest w tym kraju naprawdę skazany na samotność?Moim marzeniem jest poznanie dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Czy w 50-milionowym kraju nie znajdę dziewczyny z epi lub zdrowej rozumiejącej czym jest życie z epi w tym zacofanym kraju?Moje brak nałogów,niekaralność i wiele innych plusów też nie jest doceniane bo moja lekka epi(petit mal)niszczy wszystko.Jeśli jednak jest w tym kraju osoba płci pięknej chcąca poznać faceta z epi -znajdziesz mnie na portalu Randki24,log:Nokian34.
        • marteen.34 Re: Czy bylby ktos zainteresowany spotkaniem Epil 11.11.14, 10:03
          marteen.34 napisał(a):

> Czy człowiek z lekką epi jest w tym kraju naprawdę skazany na samotność?Moim ma
          > rzeniem jest poznanie dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Czy
          > w 50-milionowym kraju nie znajdę dziewczyny z epi lub zdrowej rozumiejącej czym
          > jest życie z epi w tym zacofanym kraju?Moje brak nałogów,niekaralność i wiele
          > innych plusów też nie jest doceniane bo moja lekka epi(petit mal)niszczy wszyst
          > ko.Jeśli jednak jest w tym kraju osoba płci pięknej chcąca poznać faceta z epi
          > -znajdziesz mnie na portalu Pełnosprawny,log:Nokian34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka