jednooki_waz 25.09.07, 12:45 Czy zdarzają wam się problemy z erekcją? Ostatnio pojawiły się u mnie te dolegliwości i lekarz powiedział, że mogą być one powiązane z padaczką, na którą choruję od kilku lat. Czekam na opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieplaczkiedyodjade Re: Padaczka a problemy z erekcją... 25.09.07, 13:18 To prawda. Mogą być powiązane z padaczką. Często zdarza się też, że problemy z erekcją mają podłoże psychiczne. Kiedy nie wiesz, w którym momencie nastąpi atak Twoja pewność siebie maleje, a pewność siebie jest istotna, jeżeli chodzi o sprawność seksualną. Odpowiedz Link
grzesp3x Re: Padaczka a problemy z erekcją... 25.09.07, 17:33 Zgadzam się z Tobą, lecz wydaje mi się, że większy wpływ mogą mieć leki(jeśli je bierzesz), gdyż mają one oddziaływać na mózg i układ neurologiczny, co ma ścisły związek z erekcją. Ja biorę 2x 1200 mg Neurotopu (co wydaje mi się b. dużą ilością), lecz jak do tej pory ;) nie ma to wpływu na erekcję. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bozy_dar2007 Re: Padaczka a problemy z erekcją... 27.09.07, 12:33 a jaki wiek? bo na problemy z erekcją mogą wpływać różne rzeczy. może nalezaloby sie udac do lekarza.. on ci jakos na pewno pomoze. Odpowiedz Link
manyman Re: Padaczka a problemy z erekcją... 27.09.07, 12:37 Co do problemow psychicznych, to podobnie ograniczajaca jest naprzyklad depresja. Wiem cos o tym, bo dlugo sie z tym męczyłem. Odpowiedz Link
ak-69 Re: Padaczka a problemy z erekcją... 16.05.13, 17:53 A czy za takie "leki", sądzę że raczej preparaty bez recepty są refundowane? Pewnie kosztują więcej niż leki na padaczkę razem wzięte, jakie trzeba wykupić. Jak gdybym miał problemy to przede wszystkim poszedłbym do lekarza specjalisty w tej dziedzinie, seksuologa po prawdziwe leki nie preparaty. Leki bez recepty zawsze były dla mnie podejrzane. Np. związane z odchudzaniem, gdzie wysoka jest ich cena, a nie faktyczna skuteczność. Odpowiedz Link
lemon60 Re: Padaczka a problemy z erekcją... 18.05.13, 21:04 działa świetnie ,,,,,ale gdzie jest ,twoja choroba w epi ,czy erekcji ,bo to dwie rożne sprawy , i nie łączą ,się chyba ,że w forach ,jako ,intrygująca sensacja , nie słyszałem by ktoś ,z epi miał taki problem,a jak ktoś x ma ,to średnia jest ,taka sama jak u zdrowych ,ludzi , a może to kolejny podtekst ,,by z epileptyków zrobić ,takich kalekich ludzi ,nie uważam się za takiego ,, Odpowiedz Link