Dodaj do ulubionych

Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 00:21
Kochani, przynajmniej byście swoje forum trochę odkurzyli i przewietrzyli.
ŚŚwięta niedaleko. A przy okazji do Szczecinka w realu na te święta jadę.
Pozdrawiam serdecznie. Do roboty!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • olea Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! 25.02.02, 11:15
      tez sie niedlugo wybieram odwiedzic rodzinne miasto, podobno buduja fajny
      kompleks basenowy
      Pozdr
      • Gość: kuki Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna IP: 212.160.155.* 01.07.02, 17:14
        a tu cisza...
        • kilroy_was_here Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna 01.07.02, 22:31
          Gość portalu: kuki napisał(a):

> a tu cisza...

Cisza bardzo pomaga w robieniu w skupieniu pisanek.

• Gość: tomek Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 08:04
            ale zakurzone to tu bardzo to fakt, jako mieszkaniec grodu nad niezdobna musze
            siedziec na szczecinski forum :)
            • kilroy_was_here Re: 08.07.02, 08:31
              Czy gród nad Niezdobną to Szczecinek? Jeśli tak, to nie poddawaj się, zaglądaj tu
              często, dopisuj się, gdzie się tylko da. Może takich jak Ty są tysiące.
              • tuhanka Re: 19.07.02, 17:06
                Jest, jest...Ja co jakiś czas zaglądam tu z Warszawki, do której mnie losy
                poniosły. Ale że wychowałam się w Szczecinku i wciąż mam szczecinecki meldunek,
                no to tu mnie ciągnie...
                • Gość: Lol Re: IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.02, 21:21
                  ....
                  a gdzie ten czecinek????
                  • tuhanka Re: 06.12.02, 17:15
                    Odpowiedź znajdziesz w jednym z sąsiednich wątków.
                    • Gość: Lol Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 18:08
                      ...
                      a ruskie u was jeszcze sie zdarzaja??
                      innymi slowy
                      polacy tam jeszcze mieszkaja????
                      • Gość: Tuhanka Re: Narodowosc????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 16:47
                        Pewnie jakies tam pojedyncze osoby narodowosci rosyjskiej sa, ale Polacy
                        przewazaja :) Ja wprawdzie uwazam sie za Tatarke, stad moj nick (w swiecie
                        islamu Tuhan znaczy "pan" - o czym zreszta dowiedzialam sie calkiem niedawno).
                        Jakies te korzenie sa, choc jestem katoliczka, nie muzulmanka, a poza tym nie
                        mieszkam juz w Szczecinku. Moja mama jest Polka, ja niekoniecznie. Co do
                        narodowosci... hm...znam w Szczecinku jedna rodzine pochodzenia niemieckiego,
                        sa ludzie o korzeniach litewskich, choc czuja sie Polakami - ot, taka
                        mieszanka, jak przed wojna na kresach wschodnich...Aha - no i rzecz jasna sa
                        Ukraincy, glownie przesiedlency z akcji Wisla i ich potomkowie.
                        • Gość: lol Re: Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.02, 15:45
                          ...
                          Hi Tuhanka !!
                          Dzieki za tak obfite info, milego Weekend'u....

nara
                          • Gość: IP**** Re: Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 21:33
                            Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
                            • Gość: cinek Zyczenia....2003 IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:19
                              ..................................
                              najlepszego 2003
                              • Gość: szecinek SWIETA ................................ IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.03, 22:13
                                juz niedlugo...

• Gość: cinek Re: SWIETA ................................ IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 00:09
                                  juz wnet,
                                  ale do czego...??

best weekend
                      • Gość: rew Re: Narodowosc????? IP: *.CNet.Gawex.PL 29.03.03, 22:15
                        jak sie pokrecic po okolicy, to mieszka tu sporo ludzi z pochodzenia
                        ukraincow, ale to tylko z nazwiska mozna poznac, ale chyba nikt na to nie
                        zwraca uwagi. poza tym w bialym borze jest szkola ukrainska :) a w ogole, to
                        prawie wszyscy tu sa gdzies ze wschodu (bliskiego i dalekiego :)))

tak to u nas kolorowo :) i to chyba fajnie, nie?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka