Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 00:21 Kochani, przynajmniej byście swoje forum trochę odkurzyli i przewietrzyli. ŚŚwięta niedaleko. A przy okazji do Szczecinka w realu na te święta jadę. Pozdrawiam serdecznie. Do roboty!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olea Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! 25.02.02, 11:15 tez sie niedlugo wybieram odwiedzic rodzinne miasto, podobno buduja fajny kompleks basenowy Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna IP: 212.160.155.* 01.07.02, 17:14 a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna 01.07.02, 22:31 Gość portalu: kuki napisał(a): > a tu cisza... Cisza bardzo pomaga w robieniu w skupieniu pisanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wielkanoc się zbliża!!!!!!!!!!!!!! ta nastepna IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 08:04 ale zakurzone to tu bardzo to fakt, jako mieszkaniec grodu nad niezdobna musze siedziec na szczecinski forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: 08.07.02, 08:31 Czy gród nad Niezdobną to Szczecinek? Jeśli tak, to nie poddawaj się, zaglądaj tu często, dopisuj się, gdzie się tylko da. Może takich jak Ty są tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: 19.07.02, 17:06 Jest, jest...Ja co jakiś czas zaglądam tu z Warszawki, do której mnie losy poniosły. Ale że wychowałam się w Szczecinku i wciąż mam szczecinecki meldunek, no to tu mnie ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.02, 21:21 .... a gdzie ten czecinek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 18:08 ... a ruskie u was jeszcze sie zdarzaja?? innymi slowy polacy tam jeszcze mieszkaja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuhanka Re: Narodowosc????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 16:47 Pewnie jakies tam pojedyncze osoby narodowosci rosyjskiej sa, ale Polacy przewazaja :) Ja wprawdzie uwazam sie za Tatarke, stad moj nick (w swiecie islamu Tuhan znaczy "pan" - o czym zreszta dowiedzialam sie calkiem niedawno). Jakies te korzenie sa, choc jestem katoliczka, nie muzulmanka, a poza tym nie mieszkam juz w Szczecinku. Moja mama jest Polka, ja niekoniecznie. Co do narodowosci... hm...znam w Szczecinku jedna rodzine pochodzenia niemieckiego, sa ludzie o korzeniach litewskich, choc czuja sie Polakami - ot, taka mieszanka, jak przed wojna na kresach wschodnich...Aha - no i rzecz jasna sa Ukraincy, glownie przesiedlency z akcji Wisla i ich potomkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.02, 15:45 ... Hi Tuhanka !! Dzieki za tak obfite info, milego Weekend'u.... nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP**** Re: Narodowosc????? IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 21:33 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Zyczenia....2003 IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.02, 15:19 .................................. najlepszego 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szecinek SWIETA ................................ IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.03, 22:13 juz niedlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: SWIETA ................................ IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 00:09 juz wnet, ale do czego...?? best weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Narodowosc????? IP: *.CNet.Gawex.PL 29.03.03, 22:15 jak sie pokrecic po okolicy, to mieszka tu sporo ludzi z pochodzenia ukraincow, ale to tylko z nazwiska mozna poznac, ale chyba nikt na to nie zwraca uwagi. poza tym w bialym borze jest szkola ukrainska :) a w ogole, to prawie wszyscy tu sa gdzies ze wschodu (bliskiego i dalekiego :))) tak to u nas kolorowo :) i to chyba fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś