gajdaania 17.06.11, 13:02 szukam godnego polecenia, nie drogiego adwokata ktory zajałby sie sprawa rozwodowa , podzialem majatku itp sprawami, bardzo Was prosze o opinie...i o DOBRYCH i o tych Gorszych adwokatach, kancelariach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piron79 Re: adwokat-- sprawa rozwodowa 20.06.11, 09:54 Niestety na Twoim rynku nie znam dobrego adwokata, moje sprawy rozwodowe (aż 2 i obie z niezłym skutkiem) prowadził adwokat oddalony od Ciebie o ok. 600 km. Zobacz może na stronie o fachowcach, albo opinie o prawnikach będzie ktoś wart u Ciebie uwagi. Powodzenia, bo przy trudnych rozwodach jest potrzebne, a przy łatwiejszych nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gajdaania Re: adwokat-- sprawa rozwodowa 20.06.11, 10:47 Pironie, niestety obawiam się ze koszta spotkań z adwokatem mieszkajacym tak daleko znacznie przewyzsza moje mozliwosci.... ale dziękuję za podpowiedz:) i trzymam kciuki żeby 3ciej sprawy nie musiałobyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: adwokat-- sprawa rozwodowa 23.06.11, 11:52 dużo dobrego słyszałem o Kapsowej ale nie mogę podać szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś