Dodaj do ulubionych

HULA GULA-zespół na wesele-opinie

24.01.12, 18:50
Proszę o opinie na temat tego zespołu, informacje na temat muzyki jaką grają na weselu, czy fajnie prowadzą wesele i czy są elastyczni-w sensie czy można się dogadać co do zabaw i repertuaru czy raczej mają sztywny schemat?
Będę wdzięczna za wszelkie opinie, ponieważ zastanawiamy się nad ich wynajęciem na nasze wesele.

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • basia199108 Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 20.02.12, 22:40
      pracuje przy obsłudze wesel i raczej ich nie polecam może i fajnie grają ale robią z siebie wielkie gwiazdy i to oni są w centrum zainteresowana a nie para młoda :) i z tego co mi wiadomo biorą sporo kasy ja osobiście nie wzięła bym ich na własne wesele ;)
      pozdrawiam
      • poezja1983 zdecydowane nie 27.02.12, 14:58
        byłam na trzech weselach gdzie grali. w życiu bym im nie zapłaciła. bardzo przeszkadzały mi wulgaryzmy w piosenkach.z resztą słyszałam lepsze orkiesyry i tańsze.nie wiem czy gra jeszcze sun setze złotowa- rewelacyjnie zabawiają gości.potrafią zagrać dla młodych i starych.
      • pawelandco123 Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 20.01.13, 01:50
        dodam jeszcze, zeokradaja mlodych i nawet byla jedna sprawa w sadzie przy czym lider przegral naturalnie, na weselu mojej kuzynki tak sie napili, ze bienda przeplakala cale wesele, ktire odbylo sie przy magntofonie!!!!!!!!!!!!!!!
        • marica25 Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 18.11.13, 13:47
          Zazwyczaj. nie reaguje na opinie z internetu...ale ta jest naprawde krzywdzaca i klamliwa...Jestem wokalistka HulaGula od czterech lat i nigdy nie miala miejsca taka sytuacja,moze kolezanka napisze chociaz date tego wesela kuzynki to moze powyjasniamy sobie pare tamtow...Zadna panna mloda nigdy nie plakala,powiem wiecej, nie uslyszalam zadnego zalu od strony mlodych po zadnym weselu...Jezeli szukasz opinii na temat HulaGula to po prostu trzeba przyjechac, posluchac, ocenic samemu...a takie plotki to starszna obraza, i mi jest osobiscie bardzo przykro...
      • sebastianwojgienica Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 03.04.15, 11:46
        Nigdy nie uważaliśmy się za żadne gwiazdy, a prawda jest taka, że zawsze dajemy z siebie 100% i staramy się o to, że poziom był bardzo wysoki. Zawsze spotykamy się z zadowoleniem ze strony osób, które nas wynajmują natomiast praktyki, które Pani opisuje nie były nigdy intencją zespołu. Dodatkowo zapraszam do zapoznania się z oświadczeniem zespołu , które umieściłem na forum forum.gazeta.pl/forum/w,167,132687399,157184609,Re_HULA_GULA_zespol_na_wesele_opinie.html
        pozdrawiam serdecznie
    • jola0908 Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 01.10.13, 14:55
      Teraz robiliśmy wesela, we wrześniu, więc mogę powiedzieć bardzo wiele na temat zespołu HulaGula - porostu zespół zrobił furorę, był MEGAMEGa SUPR, goście byli zachwyceni, a my przede wszystkim jako, rodzice. Grali tak extra, że parkiet był zawsze pełen, nie można było im nic zarzucić.
    • charzykowy2014 Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 16.10.14, 23:00
      Jeśli chodzi o zespół Hula Bula to nie znam. Co do pana Czapli to też go nie znam bo OLAŁ!!!!! moje wesele. Nie pojawił się, nie zadzwonił, wysłał pseudo dj-a. Spieprzył wesele!!! Nie polecam!!! Nie można mu ufać!!! Nikomu nie życzę takich przeżyć w najważniejszym dniu!!!
      • sebastianwojgienica Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 03.04.15, 11:15
        Zespół ?Hula Gula?, oświadcza, iż od marca u.r., Pan Krzysztof Czapla, nie jest członkiem zespołu. Tak samo my, jak i Krzysztof, od dłuższego czasu czuliśmy, że ?to wszystko? przestało działać tak jak byśmy chcieli. Z naszej strony pojawiły się coraz większe oczekiwania i wątpliwości. Chcemy pracować, w dobrej atmosferze nad nową, lepszą jakością, intensywniej niż do tej pory. To wszystko sprawiło, że zaczęliśmy zastanawiać się nad sensem dalszej współpracy i doszliśmy do wniosku, że niestety nie ma już innego wyjścia. Jesteśmy bardzo wdzięczni Krzyśkowi za wszystko co razem stworzyliśmy i życzymy mu jak najlepiej na przyszłość! Tym samym oświadczamy, że zespół ?Hula Gula? nie ponosi odpowiedzialności za zobowiązania zaciągnięte przez pana Krzysztofa Czaplę. Zespół ma również wyłączność na używanie nazwy "Hula Gula" od jej pomysłodawcy. Żaden z członków zespołu w pojedynkę, nigdy nie podejmował decyzji o podpisaniu umowy czy formie przedpłaty za usługę. Oświadczamy również, że zespół podjął współpracę z nowym wokalistą.
        • sebastianwojgienica Re: HULA GULA-zespół na wesele-opinie 03.04.15, 11:19
          Zespół Hula Gula oświadcza iż od marca u.r. Pan Krzysztof Czapla nie jest członkiem zespołu. Tak samo my jak i Krzysztof od dłuższego czasu czuliśmy, że zespół przestał działać tak jak byśmy chcieli. Z naszej strony pojawiły się coraz większe oczekiwania i wątpliwości. Chcemy pracować w dobrej atmosferze nad nową, lepszą jakością intensywniej niż do tej pory. To wszystko sprawiło, że zaczęliśmy zastanawiać się nad sensem dalszej współpracy i doszliśmy do wniosku, że niestety nie ma już innego wyjścia. Jesteśmy bardzo wdzięczni Krzyśkowi za wszystko co razem stworzyliśmy i życzymy mu jak najlepiej na przyszłość. Tym samym oświadczamy, że zespół Hula Gula nie ponosi odpowiedzialności za zobowiązania zaciągnięte przez pana Krzysztofa Czaplę. Zespół ma również wyłączność na używanie nazwy Hula Gula od jej pomysłodawcy. Żaden z członków zespołu w pojedynkę nigdy nie podejmował decyzji o podpisaniu umowy czy formie przedpłaty za usługę. Oświadczamy również, że zespół podjął współpracę z nowym wokalistą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka