sloggi 21.02.06, 22:14 Zbliża się "tłusty czwartek" gdzie są w Szczecinku najlepsze pączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyga5 Re: Najlepsza cukiernia 21.02.06, 22:24 Danusia na deptaku.Kolejki zawsze tam są najdłuższe. Z pozdrowieniami Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Najlepsza cukiernia 22.02.06, 22:12 Danusia rzeczywiscie w tlusty czwartek jest kultowa :) Ale na co dzien to chyba "kaliszczak" na Pl. Wolnosci swieci triumfy. Pamietam jak po maturze ustnej, jeszcze przed ogloszeniem wynikow, poszlam tam z kolezanka na jakies "ciacho", choc co to bylo, nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Najlepsza cukiernia 23.02.06, 23:01 Tylko trzy w ciągu dnia.Teraz jem jeszcze jednego oraz kilka faworków.Ale chyba najlepiej smakował mi pączek z Polo Market wieczorową porą /20.40/ i to za 0.29 gr.A dżem w pączku miał super smak oraz było go chyba nawet za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 19:22 Wracam z pracy do domu, a tu na klamce wisi reklamówka a w niej dwa pączki, to kolezanka zrobiła mi niespodziankę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 20:03 A ja zostałem poczęstowany w ten dzień wespaniałym pączkiem w Radio Eska . Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 20:07 A dziś chodzi za mną jakaś chemia, może kisielek "gorący kubek" sobie machnę? Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 20:20 sloggi napisał: > A dziś chodzi za mną jakaś chemia, może kisielek "gorący kubek" sobie machnę? ble Ja kończę faworki.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 21:22 A ja dopiero wróciłam do domu po 14 godzinach i zamierzam zjeść ciepłą kolację, bo na obiad nie miałam czasu... A pączki zjadłam wczoraj trzy i pół, dziś zakończyłam pozostałe półtora. Jutro może wybiorę się na bal karnawałowy, o ile będę miała siłę - jutro znów idę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Najlepsza cukiernia 24.02.06, 21:39 tuhanka napisała: jutro znów idę do pracy. Ja niestety też,ale jest to chyba moja ostatnia sobota pracująca w tym roku.Super,co? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Najlepsza cukiernia 26.02.06, 11:11 Szczęśćiarz - ja w następny weekend pracuję i w sobotę, i w niedzielę. I to na szóstą rano! Odpowiedz Link Zgłoś