17m82 12.06.06, 20:22 ... za miesiąć urlop i na cały tydzień na Pojezierze Drawskie. Do Szczecinka wypad na ciasteczko na Rynek będzie na pewno:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloogi Re: juz nie mogę się doczekać... 13.06.06, 19:35 Jak zostawisz tu pieniądze tylko za to ciasteczko, to jak to miasto ma się rozwijać ! Co za skąpstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
17m82 Re: juz nie mogę się doczekać... 19.11.06, 19:45 nie znasz mnie,a mówisz o skąpstwie-pewnie sama jesteś sknera... a taką postawą jak twoja na pewno turystów nie zachęcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: juz nie mogę się doczekać... 19.11.06, 21:16 Sloggi to on sądząc ze zdjęcia, na dodatek to, za przeproszeniem, Wasiawiak, życzliwy temu miasteczku, nie wiem czy tu kiedyś był. To o skąpstwie to był żarcik niewinny, zupełnie niapotrzebnie się unosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Już wkrótce....... 13.03.07, 13:32 Wkrótce Święta Wielkanocne i być może,że będę spędzała je w Szczecinku - więc sama zobaczę "co się dzieje" i w Szczecinku i w okolicach Szczecinka.Z pewnością podzielę się wrażeniami.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: juz nie mogę się doczekać... 13.06.06, 22:20 Może do tego czasu zniosą prohibicję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: juz nie mogę się doczekać... 24.06.06, 17:24 17m82 napisała: > ... za miesiąć urlop i na cały tydzień na Pojezierze Drawskie. > Do Szczecinka wypad na ciasteczko na Rynek będzie na pewno:-) A gdzie dokładnie kwaterujesz? Odpowiedz Link Zgłoś