33qq 17.07.06, 11:10 Jeśli planujecie roboty budowlane mogę wam odradzić "fachowców" którzy mi robotę spieprzyli. Oczywiście tylko dla zainteresowanych na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanrs Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 19.08.06, 23:38 witam szukam dekarza i bede wdzieczny za informacje koga unikac dziekuje i pozdrawiam romanrs Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 20.08.06, 08:12 odpowiedziałem na maila Odpowiedz Link Zgłoś
narvika Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 16.09.06, 21:58 ja bardzo chetnie dowiem sie kogo unikac! Odpowiedz Link Zgłoś
szmal_2 Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 05.10.15, 21:09 Przestrzegam przed panem Norbertem Kucharskim. Pan Norbert Kucharski wziął ostatnią zaliczkę i więcej nie było z nim kontaktu. Remont, który powinien trwać miesiąc przedłużył do 3 i w dodatku zostawił rozgrzebane ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 09.12.15, 12:39 Od kogo wziął? Jakieś dane do werfikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
justa.kowalska Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 03.01.18, 23:05 Jeśli chodzi o firmy budowlane i usługi montażowe mogę polecić firmę ODC Okna Dla Ciebie z Koszalina. Prowadzą również salon sprzedaży okien i drzwi, rolet, bram garażowych, parapetów itp. - działają kompleksowo, potrafią fajnie doradzić. Salon znajduje się przy ul. Morskiej 4b w Koszalinie obok Kauflandu. Podsyłam stronkę dla zainteresowanych - okna.koszalin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
justa.kowalska Re: Remont, budowa-ostrzeżenie przed fachowcami. 03.01.18, 23:06 Kogo unikać niestety nie wiem, ale ODC polecić mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś