Dodaj do ulubionych

Co ze Zlociencem?

16.08.03, 14:37
Zastanawiam sie dlaczego ludzie ze Zlocienca nie
uaktywnili dotychczas swojego forum. Od kilkunastu lat
mieszkam w Warszawie, ale pierwsze 16 lat swojego zycia
spedzilam w Z-cu i chetnie poczytalabym o newsach stamtad.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tuhanka Re: Co ze Zlociencem? IP: *.sonata.waw.pl 16.08.03, 22:03
      Z tego co widzialam na "forum o forum" ktos taki wniosek zglosil.
      • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 16:22
        Owszem zgłosiłem wniosek ale pozostał bez odpowiedzi ze strony administratora.
      • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 16:31
        Może ktoś wie jak pobudzić administratora forum do utworzenia nowego.
        • tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 17:00
          Napisz - maas@gazeta.pl lub tebe@gazeta.pl. Są adminami forum (jeszcze jest
          Adam, ale nie pamiętam maila, a nie chce mi się szukać) i to do nich trzeba się
          zwrócić z prośbą o założenie forum. Maas jest bardzo w porządku, trochę z nią
          korespondowałam w sprawie forum, którym się opiekowałam, zawsze mogłam w razie
          potrzeby liczyć na jej interwencję. Myślę, że pomoże także w sprawie forum
          złocienieckiego :)
          • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 17:14
            Tebe napisał,że trzeba samodzielnie założyć takie forum. Mam jednak
            wrażenie,że nie znajdzie się ono w ramach forów lokalnych. Nie wiem też jak to
            się robi.
          • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 17:16
            Pozdrawiam.Były mieszkaniec Złocieńca.
            • tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 23:52
              Spróbuję napisać do Maas, może ona coś pomoże. I Tobie też radzę. Im nas
              więcej, tym lepiej :)
            • tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 23:57
              Już napisałam do Maas. Zobaczymy, co da się zrobić :)
              • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:58
                dziekuję za pomoc.:)
              • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:12
                Też napisałem do Maas.Czekam na odpowiedź. :)
              • Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 09:54
                Czarno widzę powstanie takiego forum sądząc z odpowiedzi Tebe.
                • Gość: Tuhanka Re: Co ze Zlociencem? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 21.08.03, 10:25
                  Jeszcze nie odpowiedziała Maas (może jest na urlopie). Ona jest bardzo
                  życzliwa, więc może coś pomoże... Poczekajmy jeszcze trochę, a jak nie, to
                  rozreklamujemy wątek Złocieńca na forum szczecineckim... możemy przecież
                  podbijać wątek z odpowiednim linkiem :) I nie tylko na tym forum.
                  • ka-8 Re: Co ze Zlociencem? 21.08.03, 13:16
                    W pełni popieram powstanie Złocienieckiego forum, ale... Może by tak rozpocząć
                    od porządnego rozbujania "Szczecinka" jako wstępu do przyszłej secesji? Niecałe
                    190 postów od początku istnienia forum, to nie najsilniejsza karta
                    przetargowa. :-/

Inna sprawa, jak zachęcilibyście mieszkańców do aktywniejszego udziału w
                    dyskusji na Forum? To problem nie tylko Szczecineckiego kawałka, ale i wielu
                    innych, więc ciekawym jak to widzicie. :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka