theagata 16.08.03, 14:37 Zastanawiam sie dlaczego ludzie ze Zlocienca nie uaktywnili dotychczas swojego forum. Od kilkunastu lat mieszkam w Warszawie, ale pierwsze 16 lat swojego zycia spedzilam w Z-cu i chetnie poczytalabym o newsach stamtad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tuhanka Re: Co ze Zlociencem? IP: *.sonata.waw.pl 16.08.03, 22:03 Z tego co widzialam na "forum o forum" ktos taki wniosek zglosil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 16:22 Owszem zgłosiłem wniosek ale pozostał bez odpowiedzi ze strony administratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 16:31 Może ktoś wie jak pobudzić administratora forum do utworzenia nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 17:00 Napisz - maas@gazeta.pl lub tebe@gazeta.pl. Są adminami forum (jeszcze jest Adam, ale nie pamiętam maila, a nie chce mi się szukać) i to do nich trzeba się zwrócić z prośbą o założenie forum. Maas jest bardzo w porządku, trochę z nią korespondowałam w sprawie forum, którym się opiekowałam, zawsze mogłam w razie potrzeby liczyć na jej interwencję. Myślę, że pomoże także w sprawie forum złocienieckiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 17:14 Tebe napisał,że trzeba samodzielnie założyć takie forum. Mam jednak wrażenie,że nie znajdzie się ono w ramach forów lokalnych. Nie wiem też jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 17:16 Pozdrawiam.Były mieszkaniec Złocieńca. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 23:52 Spróbuję napisać do Maas, może ona coś pomoże. I Tobie też radzę. Im nas więcej, tym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Co ze Zlociencem? 19.08.03, 23:57 Już napisałam do Maas. Zobaczymy, co da się zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:58 dziekuję za pomoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:12 Też napisałem do Maas.Czekam na odpowiedź. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wusterwitz Re: Co ze Zlociencem? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 09:54 Czarno widzę powstanie takiego forum sądząc z odpowiedzi Tebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuhanka Re: Co ze Zlociencem? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 21.08.03, 10:25 Jeszcze nie odpowiedziała Maas (może jest na urlopie). Ona jest bardzo życzliwa, więc może coś pomoże... Poczekajmy jeszcze trochę, a jak nie, to rozreklamujemy wątek Złocieńca na forum szczecineckim... możemy przecież podbijać wątek z odpowiednim linkiem :) I nie tylko na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Co ze Zlociencem? 21.08.03, 13:16 W pełni popieram powstanie Złocienieckiego forum, ale... Może by tak rozpocząć od porządnego rozbujania "Szczecinka" jako wstępu do przyszłej secesji? Niecałe 190 postów od początku istnienia forum, to nie najsilniejsza karta przetargowa. :-/ Inna sprawa, jak zachęcilibyście mieszkańców do aktywniejszego udziału w dyskusji na Forum? To problem nie tylko Szczecineckiego kawałka, ale i wielu innych, więc ciekawym jak to widzicie. :) Odpowiedz Link Zgłoś