1st_villain 20.02.09, 14:49 poszukuje jakiegoś rzetelnego, bystrego speca od wehikułów samochodowych w szczecinku, oprócz pks-u i dalbetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1st_villain Re: mechanik samochodowy szczecinek 04.03.09, 18:12 już spieszę z pomocą polecam solidnego i nie zdzierajacego mechanika na wiśniowej 12 - niemaszyk. Nie ma to jak aktywne forum - sam zapytałem sam "se" odpowiedziałem hehehe ale mechanika polecam gdyby ktoś miał jakieś kłopoty z wehikułem. Odpowiedz Link Zgłoś
animka79-6 Re: mechanik samochodowy szczecinek 28.05.09, 23:01 Autoserwis NEMO - naprzeciwko dalbetu. www.autoserwis.nemo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pilus09 Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.05.13, 10:37 Widzę że wątek jest trochę starszy ale mnie interesuje firma NEMO własnie, chciałabym skorzystać z usług ale nie wiem jak sie sprawdzaja .. Może ktoś sie wypowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: mechanik samochodowy szczecinek 18.06.13, 13:52 Moim zdaniem to najlepszy warsztat samochodowy w Szczecinku. Do tej pory się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: mechanik samochodowy szczecinek 17.07.13, 12:16 Takie pytanko? Podnosił tam ktoś moc w samochodzie? Mam Audi a4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.08.13, 14:31 Audi nie mam, ale mam Octavię i w niej podnieśli mi moc. Ekstraklasa. Myślę, że przy Audi będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
13waldek Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.01.15, 09:08 Witam tez mam problem z dobrym mechanikiem w szczecinku, bo cale Bugno omijajcie z daleka nie jest tanio i robia to co nie trzeba wymienia dobre czesci na dobre i zle zdiagnozuja przyczyne co w dalszej drodze naraza na znaczne koszty a nie stac mnie by placic za kazda bzdure ktora mysla ze to to. Realnie nasze zarobki w szczecinku sa jakie sa wyrzucic 400- 500 zl i nie miec auta bo wymienia dobra czesc na dobra wola o pomste. Bugno kategorycznie porazka Odpowiedz Link Zgłoś
clarkson666 Re: mechanik samochodowy szczecinek 09.04.15, 11:06 ja polecam swój warsztat, a więc Nemo na Armii Krajowej. Warto, bo tam naprawdę wiedzą co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
lenore35 Re: mechanik samochodowy szczecinek 22.05.15, 07:44 ja polecam Ci serwis Nemo, a to przede wszystkim dlatego, że to przede wszystkim odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, nie zamydlają oczu, robią co trzeba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś