Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy szczecinek

20.02.09, 14:49
poszukuje jakiegoś rzetelnego, bystrego speca od wehikułów samochodowych w
szczecinku, oprócz pks-u i dalbetu.
Obserwuj wątek
    • 1st_villain Re: mechanik samochodowy szczecinek 04.03.09, 18:12
      już spieszę z pomocą polecam solidnego i nie zdzierajacego mechanika na
      wiśniowej 12 - niemaszyk. Nie ma to jak aktywne forum - sam zapytałem sam "se"
      odpowiedziałem hehehe ale mechanika polecam gdyby ktoś miał jakieś kłopoty z
      wehikułem.
    • animka79-6 Re: mechanik samochodowy szczecinek 28.05.09, 23:01
      Autoserwis NEMO - naprzeciwko dalbetu. www.autoserwis.nemo.pl
      • pilus09 Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.05.13, 10:37
        Widzę że wątek jest trochę starszy ale mnie interesuje firma NEMO własnie, chciałabym skorzystać z usług ale nie wiem jak sie sprawdzaja .. Może ktoś sie wypowiedzieć ?
        • tadeusz.n1982 Re: mechanik samochodowy szczecinek 18.06.13, 13:52
          Moim zdaniem to najlepszy warsztat samochodowy w Szczecinku. Do tej pory się nie zawiodłem.
          • kromerek17 Re: mechanik samochodowy szczecinek 17.07.13, 12:16
            Takie pytanko? Podnosił tam ktoś moc w samochodzie? Mam Audi a4 :)
            • madej77 Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.08.13, 14:31
              Audi nie mam, ale mam Octavię i w niej podnieśli mi moc. Ekstraklasa.
              Myślę, że przy Audi będzie podobnie.
    • 13waldek Re: mechanik samochodowy szczecinek 06.01.15, 09:08
      Witam tez mam problem z dobrym mechanikiem w szczecinku, bo cale Bugno omijajcie z daleka nie jest tanio i robia to co nie trzeba wymienia dobre czesci na dobre i zle zdiagnozuja przyczyne co w dalszej drodze naraza na znaczne koszty a nie stac mnie by placic za kazda bzdure ktora mysla ze to to. Realnie nasze zarobki w szczecinku sa jakie sa wyrzucic 400- 500 zl i nie miec auta bo wymienia dobra czesc na dobra wola o pomste. Bugno kategorycznie porazka
    • clarkson666 Re: mechanik samochodowy szczecinek 09.04.15, 11:06
      ja polecam swój warsztat, a więc Nemo na Armii Krajowej. Warto, bo tam naprawdę wiedzą co robią.
    • lenore35 Re: mechanik samochodowy szczecinek 22.05.15, 07:44
      ja polecam Ci serwis Nemo, a to przede wszystkim dlatego, że to przede wszystkim odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu, nie zamydlają oczu, robią co trzeba ;-)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka