Dodaj do ulubionych

deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka z uk

08.06.14, 23:09
Witam. tak jak w temacie.
W piatek moj maz zostal zatrzymany przez policje
Ma ze mna slub cywilny wziety w uk i 10 miesieczne dziecko
On widnieje jako ojciec na akcie urodzienia
Problem jest w tym ze on nie ma jeszcze wizy
Jutro ma byc przesluchiwany i policja imigracyjna.zdecyduje.co zrobic...
Ja juz nie wytrzymuje. Nie moge jesc, spac mam straszna nerwice teraz... Co bedie jak moj synek nie zobqczy tatusia on tak Bardzo go kocha..
On nie jest obywatelem Europy.
A moje pytanie
Czy oni tak mpga zabrac Dziecku ojca mi meza?? A co do praw czlowieka??
Jasobie tego nie wyobrazam.. Boje sie jutra. Zabiorą go?? Jest jakas szansa?? Prosze odp. Czy komus tez.sie.to przytrafilo. Pooooomocy
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka 18.06.14, 23:26
      To zalezy jak prawnie wyglada pozwolenie na pobyt w momencie skladania wizy. Jezeli znasz jezyk to poszukaj przepisow i bedziesz wiedziec.
      Jezeli przepisy mowia ze nie wolno przebywac w UK bez waznego pozwolenia w okresie wystepowania o wize, to moga deportowac. O jakich prawach czlowieka mowisz? Prawo do niestosowania sie do przepisow z powodu posiadania zony i dziecka?
    • onmytoes Re: deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka 28.06.14, 00:46
      Zamiast panikować to udaj się jak najszybciej do porządnego prawnika imigracyjnego.
      Nie piszesz jak doszło do tego, ze maz nie ma jeszcze wizy. Czy był tu legalnie i skończyła mu się wiza? Czy tez może był nielegalnie? Czy złożył wniosek o przedłużenie wizy na podstawie waszego małżeństwa ? Jest mnóstwo technicznych szczegółów i przepisów wiec naprawdę polecam poradzić się kogoś kto się na tym zna.
      I tak, jeszcze kilka lat temu wiem, ze można było się odwołać do praw człowieka i prawa obywatela EU do nie rozbijania mu rodziny. Ale dawno już nie zajmuje się ta tematyka wiec możliwe ze się pozmieniało, szczególnie w obecnym klimacie wobec emigrantów.
      • kolosalna Re: deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka 15.09.14, 19:38
        Ja wyszlam za czarnego, obecnie w separacji, I mam z tym s.u......ynem 2 dzieci. Oddalabym ostatnie pieniadze, zeby byc na twoim miejscu, zeby chcieli tego g.n.o.j.a. deportowac. Jezeli to czarny to dobrze ci radze nie rob NIC. Aniol stroz nad toba czuwa, potem bedzie duzo gorzej.
        • a1632 Re: deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka 27.11.14, 07:13
          holly crap, co za opinia.
        • gazeta_mi_placi Re: deportacja meza i ojca 10 miesiecznego synka 03.12.14, 19:55
          Mam nadzieję, że chociaż dzieci białe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka