frankie36 16.11.04, 20:26 porzadnego kopa w doope,tutaj juz wpol do pierwszej,a ja jeszcze w pizdzamie,rozmazana siedzie i ziewam,Jezusicku nic mi sie nie chce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:28 ja porzesylam jeno usmiech mopsika, .... tak tak, mecz byl wczoraj... i nie wcqle nie skonczylo sie na meczu !!! Odpowiedz Link
tamsin Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:28 Frankie! po upojnej nocy omglonej tajmniczoscia, nalezy ci sie relax dobrze swiadczy o mezu ) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:32 To chyba niezle ,ze po tylu latach malzenstwa zdarzaja sie nam upojne noce,tylko ,ze tu dzionek nastal,dzieci trzeba ze szkoly niedlugo odebrac,cos tam upichcic.Nie moge sie rozanielic jak kiedys i poziewujac doczekac wieczora,och zyzn Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:37 Jezusicku ale se potancowali z ciupaskom Odpowiedz Link
mijaczek Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:46 Wow, to dopiero musiala byc impreza... teraz pewnie go bedziesz czesciej na mecze wyganiac...zeby kondycji nie stracil ma sie rozumiec :o) Co z tego, ze tak pozno? Raz mozesz sobie zrobic dzien lenia :o) w koncu to meza wina! hihi Odpowiedz Link
frankie36 Re: Dziewczyny,moze byscie mi przeslaly 16.11.04, 20:52 Nie tylko jego wina,przyplatalo sie jeszcze cos co nazywamy PMS.Niestety jestesmy niewolnikami naszych hormonow i nic na to nie poradzimy. Odpowiedz Link
izabelski nawetjak ci przesle wirtualnego kopa to i tak nie 16.11.04, 23:59 pomoze, bom sam skonana wiec kop jest mikrusi Odpowiedz Link
brookie Re: nawetjak ci przesle wirtualnego kopa to i tak 17.11.04, 11:56 one of these days, tak sobie tlumacze kiedy mam podobnie. Dzis strasznie aktywna bylam, zakupy, pranie dywanu, gotowanie, troche prasowania a juz 7 wieczorem dochodzi. I gdzie ten dzien sie podzial? Jutro nic nie robie i juz. Pizamuje, kawkuje i wyleguje sie w pachnacej kapieli. Odpowiedz Link