sylwek07 26.01.05, 12:51 "Nie przejmuj sie, gdy inni ciebie nie rozumieja. Martw sie wtedy, gdy ty nie potrafisz zrozumiec innych." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Cytat dnia 27.01.05, 00:38 Czy moga byc cytaty z teleturniejow ?? Moga ? To prosze. )) Prowadzący: Ile nóg ma salamandra? Zawodnik: - Trzy Prowadzący: To chyba kulawa... Proszę podać wzór na pole prostokąta. - a kwadrat + b kwadrat... Po chwili: - O Boże powiedziałam wzór na obwód! Niestety, Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy. Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - Yyyy... włosy? Proszę wymienić głównych bohaterów "Nocy i dni". - Jan i Bogumił. To byłoby takie nowoczesne małżeństwo... Jak się nazywa szpital wojskowy? - Latryna. Proszę dokończyć: - Goły jak święty...? - Mikołaj... Jak nazywa się mężczyzna, którego żona wyjechała na wakacje? - Rogacz. Postać z mitologii i znany klub piłkarski na literę A? - AC Milan. Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą? - Syfon. Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów. Jak się nazywał chłopiec z bajki o Królowej Śniegu? - Będę strzelał... Pinokio. Dokąd jechał słynny pociąg o 15.10? - Do Garwolina... Dlaczego do Garwolina? - A bo ja tam mieszkam. Odpowiedz Link
mijaczek Re: Cytat dnia 27.01.05, 01:31 czyzbysmy odwiedzali forum humoroum? buzka Asiu! Ty mnie zawsze rozsmieszysz! Odpowiedz Link
mulinka Re: Cytat dnia 27.01.05, 01:47 a ja nie bede cytowac, tylko sie zamadrze najwazniejsze to ZROZUMIEC SIEBIE Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: Cytat dnia 27.01.05, 02:20 Asia - ale super! zwlaszcza podoba mi sie ten AC Milan i "bede strzelal - Pinokio' Odpowiedz Link
payuta Re: Cytat dnia 27.01.05, 22:41 Ja moze tez nie na temat ,ale to takie perelki z zeszytow. Podczas zaplodnienia, plemnik laczy sie z komorka jajowa i powstaja nowotwory. **** Drzymaly wozil sie wozemnaokolo, a niemcy mogli mu naskoczyc. ***** Washington byl prezydentem Stanow Zjednoczonych, a Lincoln-USA. ****** Wraz z wynalezieniem kola i pieniedzy Ludzie zaczeli krecic interesy. ****** W starej kuzni miechy wprawiano w ruch recznie za pomoca nogi. To tak na dobranoc.P.P. Odpowiedz Link
tamsin Re: Cytat dnia 27.01.05, 22:46 Payuta, wszystko to szczyra prawda!!!!!!!!!!!!!!! )))))))) Odpowiedz Link
semantics AUTENTYK!! 100% 27.01.05, 23:03 W mojej 3 klasie , na historii, przychodzi pani ( zwana koza) i rozdaje klasowki, jakos sie caly czas chichra i mowi w koncu. " Asiu, ja sie dowiedzialam z twojej klasowki wielu ciekawych rzeczy!" Wszyscy: ???? Koza: No wiec Wam przeczytam: " Henryk Walezy byl pierwszym polskim krolem eRekcyjnym" Odpowiedz Link
tamsin Re: AUTENTYK!! 100% 28.01.05, 04:02 myslalam o tym caly wieczor, spokoju mi to nie daje, jak ten Walezy na konia wsiadal? no i w ogole czy wygodnie mu sie chodzilo??? Odpowiedz Link
st0krotka Re: Cytat dnia 28.01.05, 00:50 na lekcji ze srodowiska w klasie chyba pierwszej, pani wziela mnie do odpowiedzi na srodku klasy. pyta: 'powiedz mi, jaka jest roznica miedzy koniem a krowa' odpowiedzialam, po bardzo dlugim namysle: 'bo kon ma kopyta a krowa nie' cala klas w ryk. pani dala mi pale, a ja do tej pory nie wiem, dlaczego????? i czy to w ogole bylo smieszne? :o)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Cytat dnia 28.01.05, 00:55 zapytalam mojego M., on jest madry i wie wszystko krowa nie ma kopyt, tylko racice wiec mialas racje smieszne to wcale nie bylo a ta nauczycielka, to wstretna jedza! Odpowiedz Link