greentea2 15.03.05, 17:51 Musialam sie pochwalic)) Bede sie byczyc na sloneczku i popijac pina colade. Mam pytanie w zwiazku z tym. Jak lubicie spedzac urlop? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponponka1 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 17:58 Ale Ci fajnie. Baw sie dobrze Ja najchetniej wybralabym sie w gory. Plecak, wspinaczka i wedrowka tam gdzie ludzi nie ma. Druga wersja to znalezc fajne miejsce, z ktorego mozna robic dzienne wypady rowerowe w teren........Ale tez mi chodzi po glowie lezenie plackiem na goracej plazy z chlodnym drinkiem w reku.....Szkoda, ze na spelnienie tych marzen brakuje czasu i kasy. Choc z wakacji podobno jest najfajniejsze planowanie i oczekiwanie )))) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kamillcia Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 17:58 To wybycz sie porzednie!!! Najbardziej lubie polaczyc lezenie na plazy ze zwiedzankiem. Kilka dni poogladac okolice i kilka dni na plazy.Mmm... Tylko ostatnio jak bylismy na Majorce to malzonek marudzil, ze nie bedzie lezal na plazy, bo go to nudzi straaszliwie i nie ma co robic. Biedaczek)I jego marzeniem jest urlop na Mauritiusie...Dobre... Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 18:01 Ponponka, z twoich zdjec mozna wywnioskowac, ze lubisz wedrowki rowerowe Odpowiedz Link
ponponka1 :) 15.03.05, 18:26 Ja to lekki swir rowerowy jestem....lekki bo lubie miec cieplo i sucho...zatem rower tak, ale gdy warunki na to pozwalaja. Cho c jak kazde zasady sa odstepstwa. Jak jechalam w Den lille styrkeproven z Lillehammer do Oslo - 180 km, to padalo i bylo 12 stopni na plusie. www.styrkeproven.com/styrk2003/index_en.shtml Ale przejechalam te trase na mojej terenowej iKONiE w 8 godzi i 5 minut.... Moze uda mi sie w tym roku jeszcze raz. Czy ktoras jest chetna, w tym "wyscigu" nie chodzi o bicie rekordow ale pokonanie siebie Przepraszam, jestem zapalencem...;O) Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: :) 15.03.05, 20:54 Wow Ponpona respekt. 180 kilosow w nogach i w tylku to nie lada wyzwanie!!! Ja tez lubie rowery gorskie ale raczej wybieramy trasy krotsze ale gdzies na szyczyty z ladnym widokiem bo innaczej ja nie bede miec dopingu:o))) Moj luby kiedys paral sie dosc powaznie kolarstwem szosowym:o) ja przy nim to jestem cienki bolek:o))) Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 18:42 Ja tez uwielbiam sloneczko, plaza, morze! Zycze Wam udanego urlopu, fantastycznych chwil i przywiezcie tu troche tego sloneczka Odpowiedz Link
jollyvonne Re: na wakacje!!! 15.03.05, 18:34 Na wakacje pojechalabym gdziekolwiek i kiedykolwiek, byle sama chociaz przez kilka dni ... robilabym nic a potem pogralabym w brydza Odpowiedz Link
tamsin Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 19:15 przyjemnej podrozy Greentea!!! ja lubie byc dosyc "zajeta" na wakacjach, tzn. zwiedzac, odwiedzac, ogladac, przegladac ) nie wiem czy pojechalabym np. na 7 dni lezenia plackiem na piasku, cos sie musi dla mnie dziac ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 19:54 baw sie dobrze! i milo spedzaj czas ) ja najbardziej lubie zwiedzanie - ale nie odladanie budynkow, tylko...przyrode, cuda natury i kocham spacery brzebiem morza i las, i gory... a najbardziej lubie wakacje z moim mezem (jak jest ze mna, a nie w pracy Odpowiedz Link
liloom Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 20:02 jak najdalej od domu - boska plaza, chetnie upal, jakies nowe rytmy, nieznane zwyczaje, dziwne rzeczy do jedzenia, ciekawe wycieczki itd itp - to lato w zimie kocham narty, moglabym caly sezon spedzic w gorach jezdzac na nartach a gdzie jedziesz? karaiby? Odpowiedz Link
emm1 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 20:36 ja lubie spedzac wakacje identycznie jak liloom Lubie poznawac nowe klimaty, miejsca, ludzi, jedzenie.Latem kocham wode, natmiast zima zamieniam sie w narciare.Kooooocham narty greentea, a gdzie wybywasz na te wakacje? Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 20:53 No wlasnie, pochwal sie, gdzie jedziesz! : ) Ja lubie lezenie na plazy polaczone ze zwiedzaniem okolicy. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 20:53 greentea2 to milych wakacji zycze i duzooooooo slonka Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 20:57 Ja podobnie jak niektore panie musze miec aktywny wypoczynek bo inaczej dostane swira. Dwa dni na plazy (tejj samej) to juz grozi utopieniem z nudow:o))) Zawsze jak wyjezdzam to mam pelna torbe wydrukow z internetu co i gdzie:o)) Najbardziej interesuja mnie wycieczki widokowe. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 21:12 Jade na Barbados na dwa tygodnie. Troche sie ponudze, bo nie szalaje za plaza w przeciwienstwie do M. Marze o prawdziwym safari... Odpowiedz Link
asica74 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 21:13 czesc kochanie! Spakowalas sie? Moze jeszcze zdarze ci podrzucic krem na slonce? Odpowiedz Link
maja92 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 21:16 Greentea, to aj moge lezec na plazy z Twoim M - nie przeszkadza mi to, dal wakacji jestem zdolna do poswiecen))))))))))) Zamienisz sie??? ))))))))))))))) Zielona z zazdrosci - jak znalazl na czwartek)) Odpowiedz Link
mulinka Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 21:21 Greentea - fantastycznie! )) bedziesz robic zdjecia? zebysmy choc popatrzyly? szalejcie na calego! Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 22:15 Bede robila! Mam nowy tradycyjny aparacik, nie lubie digital nie wiem dlaczego. Ide sie pakowac, pobodka o 4.00. Dziekuje bardzo za dobre slowka)) Maja, nie zamienie sie za nic!!!!! Odpowiedz Link
frankie36 Re: Jutro jade na wakacje!!! 15.03.05, 21:18 Greentea,cudownych wakacji zycze,wybycz sie za nas wszystkich,napstrykaj duuuzo zdjec i przywiez sloneczko spowrotem.Baw sie dobrze))))) Odpowiedz Link
monhann2 Re: Jutro jade na wakacje!!! 16.03.05, 00:36 Och Greentea, zycze Ci wspanialego wypoczynku i bardzo Ci zazdroszcze. Karaiby sa cudowne, nie wazne gdzie????? Po stresie dnia codziennego ja zwykle nie mam nic na przeciw aby polezec i poleniuchowac, oby nie za czesto. Czekamy na fotki, bo bedzie co ogladac. Odpowiedz Link
semantics Re: Jutro jade na wakacje!!! 13.05.05, 22:53 a czy ja slepa bylam czy zdjec z wakacji nie bylo? Ja bym chiala palme i sloneczko zobaczyc. Ladnie prosze! Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jutro jade na wakacje!!! 13.05.05, 23:32 No jak sie w ksiazkach siedzi za duzo... Nic nie wkleilam, bo brzydkie jak cholera. Pomysle w sobote, moze cos wybiore i wkleje Zdalas? Odpowiedz Link
semantics Re: Jutro jade na wakacje!!! 14.05.05, 00:38 > No jak sie w ksiazkach siedzi za duzo... > > Nic nie wkleilam, bo brzydkie jak cholera. Pomysle w sobote, moze cos wybiore i > > wkleje > e tam brzydkie, ja nie wierze . Wybierz jakies i wklej " plis" > Zdalas? hmm to sie okaze za 4 miesiace, kiedy przyjda wyniki. To podobno sie wie od razu nie otwierajac listu. Albo przychodzi koperta A4 z dyplomem albo mala zwykla... I will tell you anyway Odpowiedz Link