monika_a_b 14.03.06, 02:25 Ponoć... A więc wrzucam wam link życząc wam duuużo zdrowia... www.storewars.org/ PS: Wątek z linkami zbyt się już wydłużył, więc pozwoliłam sobie na rozwinięcie nowego - wrzucajcie tu cosik "do śmiania"... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Śmiech to zdrowie :))) 14.03.06, 08:51 Kiedyś to miałam i mi pzepadło przy zmainie klaptopa. Dzięki)))) Kran Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Śmiech to zdrowie :))) 17.03.06, 01:09 No jak to? Nikt nie ma nic śmiesznego do wrzucenia? Eeee, ja tam nie wierzę... Ale jak wy nie chcecie/możecie, to ja was zbombarduję dowcipami, hehehe... )) Uwaga! Śmiać się! Nie chcę wyjść na tą jedyną, która się z tego śmiała, hehe... Przychodzi Jasio do burdelu, ze zdechłą żabą na smyczy i skarbonką pod pachą. Podchodzi do burdelmamy i pyta: - Czy można prosić dziewczynę z AIDS? - Mały przecież ty masz 5 lat? Co ty byś z nią zrobił i dlaczego z AIDS? Nie, my nie mamy dziewczyn z AIDS! - Ale ja naprawdę potrzebuję - mówi i rozbija skarbonkę. Mama widząc pieniądze staje się bardziej skłonna do negocjacji. - No dobrze, ale po co ci ta dziewczyna z AIDS? - Potrzebna! - Powiedz to może coś się znajdzie... - No dobra. Chodzi o to, że jak zrobię to z dziewczyną z AIDS to będę miał AIDS. I jak wrócę do domu to moja opiekunka, która mnie wiecznie molestuje też będzie miała AIDS. A potem jak mój tatuś ją odwozi to ona mu daje na tylnym siedzeniu...i on też będzie miał AIDS. A jak tatuś wraca to w nocy grzmocą się z mamusią... i ona też będzie miała AIDS. A rano jak tato wychodzi do pracy to przyjeżdża pan od zbierania śmieci i wpada do nas i mamusia daje mu dupy. I on też będzie miał AIDS. I O TEGO SKURWIELA MI CHODZI, BO MI ŻABĘ PRZEJECHAŁ!!! Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Śmiech to zdrowie :))) 17.03.06, 01:21 A to znacie? www.funiaste.net/ )) To z cylku tych raczej słodko-gorzkich (z przewagą tych drugich)... ivrp.blog.pl/ Odpowiedz Link
monika_a_b Ogłoszenia :))) 17.03.06, 01:22 SPRZEDAM FACETA Data pierwszej rejestracji: luty 1970r. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony poduszka powietrzna z przodu, ropniak możliwość jazdy na gazie (zalecane), wrażliwy na pedały, drążek ergonomiczny położony centralnie - prawie niewidoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze wszystko jak leci. UWAGA: porządnie stuknięty, dużo pali, problemy z wtryskiem, niemiłosiernie smrodzi z tylnej rury (Katalizator?), ZAPAS GUM GRATIS ********************************************************************* SPRZEDAM KOBIETE Data pierwszej rejestracji: luty 1970r. Pierwszy właściciel, kolor biały, pochodzenie krajowe, używana, brak hamulców, lekko się prowadzi, podgrzewane siedzenie, obniżone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting. NIE BITA! Cena do uzgodnienia UWAGA: darmowa jazda próbna. Odpowiedz Link
monika_a_b Bez obrazy :))) 17.03.06, 01:24 "Z dniem 01.03.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: TELETURNIEJE "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub ?Parafiada? (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Berety do mety" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny TALK SHOW I REALITY SHOW "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Ja****ski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" SERIALE "Pensjonat pod Toruniem" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców PROGRAMY HOBBYSTYCZNE "Mo Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. "Wacha do Maybacha" - magazyn moto PROGRAMOWY INFORMACYJNE "Inforeformacje" "Telekuria" "Pana rama" "Ogłoszenia paranormalne" "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek PROGRAMY DOKUMENTALNE "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentalnej "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm?" "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej A my już dzisiaj wieczorem zapraszamy cię na przedpremierowy pokaz znanego klasyka czyli kultową sztukę w wykonaniu młodych studentów seminarium pod tytułem:"Matrix V - rekolekcje" Odpowiedz Link
monika_a_b Ptasi terrorysta :))) 17.03.06, 20:36 img93.imageshack.us/my.php?image=terroristthreat3cw.jpg Odpowiedz Link
syswia umarlam ze smiechu i juz nie zyje... 24.03.06, 14:45 >Polska, rok 2015. Spłonęła Biblioteka Narodowa, a w niej cały > księgozbiór > >prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo > cenna, bo > >już > >pokolorowana Odpowiedz Link
asica74 Re: Śmiech to zdrowie :))) 24.03.06, 17:13 Wraca maz do domu i widzi, ze ona skrobie nozem po telfonie - Nie skorb nozem po teflonie - grzecznie prosi. - Sam jestes poteflon - odpowiada zona. Odpowiedz Link
grogina94 Re: Śmiech to zdrowie :))) 24.03.06, 20:17 )))))))))))Witam Wszystkich Rozesmianych.Przeczytalam wszystko,usmialam sie zdrowo i z cala przyjemnoscia doloze to co znam ipamietam. -Tatusiu,czy mamusia na pewno wraca tym pociagim? -Nie gadaj tyle, tylko rozkrecaj tory.... ---------- -Tato,co to jest poligamia?-Wielozenstwo. -A jak sie nazywa jednozenstwo?-Monotonia. Odpowiedz Link
grogina94 Re: Śmiech to zdrowie :))) 24.03.06, 20:27 -Dzien dobry.Jestem z komitetu osiedlowego,zbieram datki na budowe basenu.Czy pan moglby cos dac na ten szczytny cel?-Oczywiscie,dam trzy wiadra wody.... ------- -Tato,co to jest emancypacja?-To jest,synu,brutalna rzeczywistosc, kiedy z chlopa robi sie baba,a z baby chlop..... Odpowiedz Link
szczecha Re: Śmiech to zdrowie :))) 25.03.06, 20:59 www.fun.anfa.pl/swf/data/motylek.swf motylek polecam choc wulgarne www.fun.anfa.pl/swf/data/bird.swf- ptaszek sobie spiewa polecam takze stronke www.maxior.pl Młodzież w UK forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38670 Odpowiedz Link
jan.kran Re: Śmiech to zdrowie :))) 25.03.06, 22:51 Witaj Szczecha))) Mam nadzieję że się zadomowisz. Czuj się dobrze z nami I juz kol. Samo nie będzie najmłodsza na forum Kran Odpowiedz Link
karinabar Re: Śmiech to zdrowie :))) 26.03.06, 08:01 Ostatnio przeslal mi tego linka moj brat. Pamietam, ze bylam w bibliotece i z trudem powstrzymywalam sie od glosnego smiechu. To dla zmotoryzowanych. wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14192880,40020401,1781146,0,forum.htmlPozdrowienia Odpowiedz Link
karinabar Re: Śmiech to zdrowie :))) 26.03.06, 08:07 Jesze raz bo mi sie pozdrowienia przykleily. wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14192880,40020401,1781146,0,forum.html Odpowiedz Link
szczecha Re: Śmiech to zdrowie :))) 26.03.06, 17:32 dla fanow kabaretu Ani Mru Mru...a kto nie zna to polecam www.maxior.pl/?p=list&search=Ani+Mru+Mru Odpowiedz Link
jersey.girl Re: Śmiech to zdrowie :))) 27.03.06, 00:41 video.google.com/videoplay?docid=6663802970361024565&q=reklama Prawie robi wielka roznice . Odpowiedz Link
kociaszek Re: Śmiech to zdrowie :))) Chuck vs Jarek 29.03.06, 11:52 Jak widać poniżej Chuck Norris schodzi na drugi plan: Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy. Jarosław Kaczyński robi to samo. Na palcach jednej ręki. Teoria ewolucji nie istnieje. Tylko lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwolił żyć... ...na polecenie Jarosława Kaczyńskiego. W domu Chucka Norrisa nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi. Jarosław Kaczyński nie przechodzi przez ściany. One się przed nim rozstępują. Chuck Norris może podzielić przez zero. Mimo to wie, że sam jest zerem. Świetnie wie, przy kim. Chuck Norris zamówił big maca w Burger Kingu. I otrzymał. Jarosław Kaczyński nie musi niczego zamawiać. Energię czerpie z kosmosu. Niektórzy noszą koszulki z Chuckiem Norrisem. Chuck Norris nosi koszulkę z Jarosławem Kaczyńskim. Nie od razu Kraków zbudowano? Chuck Norris zbudował. Dostał takie polecenie. Od Lecha Kaczyńskiego. Jarosław Kaczyński nie zajmuje się takimi drobiazgami. Bóg rzekł: "Niech stanie się światłość". Chuck Norris na to: "Mówisz i masz"... ...i gorzko tego pożałował. Nie zauważył stojącego obok stwórcy Jarosława Kaczyńskiego. Chuck Norris gra w rosyjską ruletkę z całkowicie nabitym rewolwerem. I wygrywa. Jarosław Kaczyński robi to samo z dwoma rewolwerami. Chuck Norris jest tak twardy, że słucha Mandaryny. Jarosław Kaczyński jest tak twardy, że Mandaryna słucha jego. Nie istniala inkwizycja. To byl Chuck Norris. Nie istnieje koalicja. To jest Jarosław Kaczyński. (the best) Chuck Norris jest niewidzialny dla radarów. Jarosław Kaczyński jest niewidzialny dla Leppera. Chuck Norris dogłębnie rozumie psychikę i logikę zachowania kobiet. Jarosław udoskonalił tę sztukę na koty i inne zwierzęta. Chuck Norris kopie się z koniem. Jarosław Kaczyński dyskutuje z Romanem Giertychem (tez niezle). Bóg chciał stworzyć świat w 10 dni. Chuck Norris dał mu 6. A tak naprawdę 7, ale Jarosław Kaczyński powiedział, że w niedzielę się nie pracuje i Bóg się dostosował. Chuck Norris ma dwie prędkości: Chodzenie i Zabijanie. Jarosław Kaczyński decyduje, którą ma włączyć. Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami. Jarosław Kaczyński potrafi zaskrzypieć wodnym łóżkiem. Co Chuck ma pod brodą? Koleją pięść Co Jarosław Kaczyński ma pod brodą? Pasek od spodni. Tylko Chuck Norris potrafi polizać swój łokieć. Tylko Jarosław Kaczyński potrafi pocałować klamkę stojąc wyprostowany. Chuck Norris jest mistrzem półobrotu! Jarosława Kaczyńskiego jest w ogóle pół! Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Śmiech to zdrowie :))) 04.05.06, 23:08 Ciekawa jestem, co z tego wyjedzie??? )) www.tinypic.com/view/?pic=x59yme Odpowiedz Link
jan.kran Re: Śmiech to zdrowie :))) 20.05.06, 04:41 Po prostu spadłam pod klaptopa))))))) www.youtube.com/watch?v=NsYGX2ikRHA&search=majewski Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Śmiech to zdrowie :))) 04.06.06, 02:26 Najlepszy tekst tego faceta zona mnie opierniczyla jest o siatkowce. Wylam 5 minut ) Odpowiedz Link
wiedzma30 :)))))))))) 02.06.06, 20:30 zona-mnie-opierniczyla.blog.pl/ P.S. Gdy zaczelam czytac, zaczelam rowniez zastanawiac sie czy ja przypadkiem taka nie jestem ale na szczescnie nie )) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: :)))))))))) 06.06.06, 20:40 - Ładne buty proszę księdza. Zamszowe? - Nie. Za Swoje. "W restauracji sejmowej siedzą Jarek, Romek i Andrzej. - Co panom podać? - pyta kelner. - Dla mnie schabowy - rzuca Jarek. - A przystawki? - dopytuje się kelner. - A przystawki też zamawiają schabowe, prawda chłopaki? - rzecze Jarek Odpowiedz Link
jan.kran Re: Śmiech to zdrowie :))) 20.06.06, 08:58 Ściągnęłam z sąsiedniego forum , rozmowy na czacie: Z-Zibit> Tak sobie dzisiaj wczesnie rano wyszedlem z psem na spacer i (pod 'wpływem' przechodzacych obok panow) uswiadomilem sobie że Polska jest (na szczęscie) krajem gdzie jak widzisz 2 kolesiów spacerujących z wozkiem dziecięcym... to na pewno są to złomiarze Zander> ej moi starsi cos ogladaja w tv, co chwila sie smieja, ja nie slucham co oni tam tak ogladaja, ale ze takie padaki lapia to wyjrzalem z pokoju i patrze <Zander> a tam obrady sejmu lord_yanozsick> ... i jak z lutownicy unosi się czarny dym to znaczy, że coś jest z nią nie tak. <kamil> a jak się unosi biały? <lord_yanozsick> Habemus Papam. <renka> arni jak sprawdzic czy ktos nie wlamal mi sie do kompa? > <arnold> rozkrecic obudowe i zobaczyc czy w srodku nie siedzi jakiś dupek Kran)))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) 22.06.06, 10:23 Mężczyzna to człowiek, a kobieta??? Hiszpan - człowiek. Hiszpanka - grypa. Polak - człowiek. Polka - taniec.... Amerykanin - człowiek. Amerykanka - mebel. Japończycy - ludzie. Japonki - klapki. Fin - człowiek. Finka - nóż. Ziemianin - człowiek. Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek. Węgierka - śliwka. Graham - pisarz. Grahamka - bułka. Czesi - ludzie. Czeszki - komunistyczne obuwie, które nosiło się na wuefie Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa (płeć nieznana),koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek. Bawarka - herbata z mlekiem. Rumun - chłop jak każdy inny. Rumunka - tirówka. Anglik - dżentelmen. Angielka - kostka lodu z dziurką. Walijczyk - człowiek. Walijka - pieszczotliwe określenie kija basebalowego. Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka. Filipińczyk - facet. Filipinka - gazeta Odpowiedz Link
iwo19 Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.06.06, 15:25 Dzien dobry Wlasnie moj brat z Polski przyslal mi to na dobry poczatek dnia,mam nadzieje ze to fotomontaz. www.keke.pl/zoom_image.php?id_phot=74 Odpowiedz Link
monhann2 Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.06.06, 16:11 Toz to fotomontaz ale swietny)) (Na zdjeciu jest byly kanadyjski premier J. Chretien) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.06.06, 20:22 dowcipy o informatykach : Nałogowcowi komputerowemu spadła na ulicy na głowe; cegła. - Tetris - pomyslał nałogowiec komputerowy. - Nałogowiec - pomyslała cegła. - Level 2 - pomyslał Bóg. Impreza informatyków. Wódka leje się szerokopasmowym strumieniem. Dwóch adminów pije bruderszafta: - To co? Mówmy sobie po IP! Prawdziwy student informatyki ma więcej jedzenia na klawiaturze niż w lodówce. Przychodzi Informatyk do lekarza: - Panie Doktorze wątroba mi nawala... - Dziwne, u mnie działa... Komputerowiec podrywa dziewczynę: - Chcesz herbaty? - Nie. - Kawy? - Nie! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują... Ludzie dzielą się na tych, którzy robią backupy i na tych, którzy będą robili backupy. Napis na grobie informatyka: "kowalski.zip" - Ostatnie stadium znudzenia w pracy? - Zaczynasz czytać spam. Jaka jest różnica między informatykiem 1 i 5 roku? - informatyk 1 roku myśli, że 1 kB to 1000 B. - informatyk 5 roku myśli, że kilometr to 1024 metry. Na pracowniczy bal maskowy przyszli: - sekretarka w masce kota, - księgowa w masce królika, - dyrektor w masce lwa, - informatyk w masce 255.255.255.0. - Co to jest patch? Program usuwający drobne błędy w programie i dodający nowe. - Co to jest upgrade? Program usuwający poważniejsze błędy i dodający nowe, równie uciążliwe. - Co to jest nowa wersja programu? Jest to zmodyfikowany program zawierający błędy, których nie można było dodać przez patch lub upgrade. - Dlaczego w Microsofcie nigdy nie napiszą wirusa? - Bo zajmowałby 3 dyskietki. Honorowy programista wiesza się razem ze swoim programem... Co jest najszybsze w 286? - Wiatraczek. Przychodzi administrator rano do pracy, siada do komputera, aby zobaczyć co się działo w nocy i śpiewa : - Chcę oglądać twoje logi, logi, logi, logi. Dzwoni klient do serwisu, odbiera obsługa: - Używam Windows... - Tak. - No i komputer nie działa poprawnie. - To już pan powiedział... Wsiada informatyk do taksówki. Taksiarz pyta: - Dokąd jedziemy? - 192.168.4.1. Oprogramowanie jest jak katedra. - Budujesz, budujesz, budujesz, budujesz, a potem... już tylko się modlisz! Siedzi kilku informatyków na imprezie i cały czas nawijają o komputerach. W końcu jeden mówi: - Słuchajcie, pogadajmy o czymś innym np. o dupach... Nastąpiła chwila ciszy i konsternacja... jeden się odzywa: - Moja karta graficzna jest do dupy... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.06.06, 23:33 Dzwoni klient do serwisu, odbiera obsługa: - Używam Windows... - Tak. - No i komputer nie działa poprawnie. - To już pan powiedział... > Ludzie dzielą się na tych, którzy robią backupy i na tych, którzy będą > robili backupy. ---------> Moja corka juz poszla po rozum. I w najblizszym czasie sobie kupi WLASCIWY komp. Ja rozum mam ale nie mam jeszcze kasy. A swoja droga zastanawiam sie gdzie byl Bog kiedy pozwolil zeby Devil na takim shit zrobil potezna kase PPPP Kran Moge sobie wziasc pierwszy tekst na sygnaturke ? Odpowiedz Link
myszka888 Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.06.06, 23:46 Kraniku- pierwszy tekst z mojego posta? A nie ma sprawy Odpowiedz Link
ewelinka202 LEPPER:::))) 25.06.06, 09:54 Rozmawia dwóch na oko trzydziestoletnich mężczyzn. - Świat jest straszny. Trzęsienia ziemi, terroryzm, bin Laden, Husajn, Lepper... - Zgadzam się z tobą, ale dlaczego to akurat my mamy Leppera? - Bo Bóg dał Irakowi pierwszeństwo w wyborze !! Ulicą idzie staruszek. W pewnej chwili potknął się i upadł. Podchodzi do niego Lepper i pomaga mu wstać. - Bardzo panu dziękuję - mówi staruszek. - Jak mogę się panu odwdzięczyć? - Niech pan w najbliższych wyborach odda swój głos na mnie. - Ależ panie, ja upadłem na d..., a nie na głowę! - Jak zrobić sałatkę z buraków? - Wrzucić granat na zebranie Samoobrony. Nauczycielka mówi do ucznia: - Jasiu, nie wolno ci palić papierosów, przecież jesteś dopiero w 3 klasie. - Tak, proszę pani, ale Lepper jak był w 3 klasie to już palił. - Owszem, Jasiu, ale Lepper miał już wtedy skończone 18 lat. - Co robi Lepper, żeby zadzwonić z komórki? - Zamyka drzwi na skobel i macha dzwonkiem. - Dlaczego Lepper zawsze jest taki poważny? - Bo z dowcipów śmieje się tylko wtedy, kiedy je zrozumie. Polska, rok 2015. Spłonęła Biblioteka Narodowa, a w niej cały księgozbiór prezydenta Leppera. Jedna z tych dwóch książek była wyjątkowo cenna, bo już pokolorowana. - Czym się różnił Brutus od Andrzeja Leppera? - Brutus był cwaniakiem, a udawał idiotę, a Lepper na odwrót. - Dlaczego Lepper woli solarium od słońca? - Bo słońce jest dla niego za daleko. A poza tym, słońce zachodzi na zachodzie, a zachód jest podejrzany. - Dlaczego Lepper traktuje Niemców podejrzliwie? - Bo gdy raz chciał wziąć udział w demonstracji niemieckich rolników w Berlinie, niechcący wziął udział w „Love Parade”. Idzie dwóch pijaków ulicą i wpadają na Leppera. Lepper zły mówi do nich: - Z drogi panowie. Na co pijak do kumpla: - Ty, koniec z bełtem, bo po nim to wydaje mi się, że nawet świnie gadają. - Dlaczego Lepper nie lubi kawałów o blondynkach? - Bo o nim mówią to samo i z czego tu się śmiać. - Jaka jest ulubiona dyscyplina sportowa Leppera? - Rzut epitetem. Odpowiedz Link
asia.sthm smiech to zdrowie 25.06.06, 13:58 Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia. Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez. Czasem, kiedy jesteś szęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu. Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości. Ale weź tylko pierdnij. Odpowiedz Link
annah11 Re: smiech to zdrowie 08.07.06, 00:48 da sie ogladac ten filmik i posmiac troszeczke? www.aquicklaugh.com/aql/onlineversion/07072006.html Odpowiedz Link
ania_2000 mustangi 13.07.06, 16:15 Piękny lipcowy dzień. Las, cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiegnie sarenka, w tle słychać leniwe stukanie dzięcioła. Wtem z glębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu. Widać, że jakiś tabun przebiega rozpędzony przez las. Zwierzęta w popłochu uciekają. Nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania. Aż wreszcie tabun dobiega do leśnej polanki. Zatrzymuje się. Kurz powoli opada. I nagle okazuje się, że cała polanka jest wyścielona... JEŻAMI. Wszystkie sapią, są zmęczone. Tylko jeden jeż, który prowadził cały tabun, lekko się uśmiecha, cały czas próbując złapać oddech. Wreszcie w zachwycie mówi do innych: - Kurwaaaaaaa, JAK MUSTANGI...NIE? Odpowiedz Link
asica74 Re: mustangi 13.07.06, 18:17 no nie! mustangi mnie zabily a pileczka ping pongowa dala po glowie ;P Odpowiedz Link
triskell Fragmenty diagnoz lekarskich 14.07.06, 01:17 1. Pacjent ma dwoje nastoletnich dzieci, lecz poza tym nie wykazuje objawów choroby psychicznej. 2. Pacjent uskarża się na ból w klatce piersiowej po ośmiu miesiącach leżenia na lewym boku 3. Podczas badania kolano było zaczerwienione i obrzęknięte, a na drugi dzień zniknęło. 4. Pacjentka nieustannie szlocha i płacze, wygląda także nieco depresyjnie. 5. Pacjentka cierpi na depresję od czasu pierwszej wizyty u mnie w 1996. 6. Wyjątek z wypisu ze szpitala: Żywy, ale bez mojego zezwolenia. 7. Wyglądający zdrowo zgrzybiały 70-letni mężczyzna, wysoce sprawny umysłowo, zaawansowany Alzheimer. 8. Pacjent odmówił sekcji. 9. Denat twierdzi że nie miał poprzednich historii samobójstw. 10. Pacjent twierdzi, że białe krwinki zostawił do badania w innym szpitalu. 11. Historia medyczna pacjenta wygląda zdumiewająco dobrze, przybrał jedynien na wadze 20 kg w ciągu trzech ostatnich dni. 12. Pacjent miał na śniadanie kanapki, a po południu anoreksje. 13. Notatka z konsultacji: Tak miedzy nami mówiąc, powinno nam się udać zapłodnić tę pacjentkę. 14. Ponieważ pacjentka nie może zajść w ciążę z mężem, powinniśmy za niego nad nią popracować. 15. Pacjent nie ma czucia od palców stóp w dół. 16. Przebywając na intensywnej terapii pacjentka została przebadana, prześwietlona i wysłana do domu. 17. Skóra pacjenta pozostała sucha i wilgotna. 18. Pacjent uskarża się na okazjonalne, ciągłe i nieprzerwane bóle głowy. 19. Pacjent wykazywał pełną przytomność i współpracę i nie odpowiadał na pytania. 20. Pacjentka stwierdziła że na zatwardzenie cierpiała przez większość życia do momentu rozwodu. 21. Badanie rektalne (analne) ujawniło powiększoną tarczycę. 22. Obie piersi są równe i reagują na światło. 23. Badanie genitaliów wykazało że pacjent był pochodzenia żydowskiego, ponieważ był oberżięty 24. Skóra: nieco blada, ale obecna. 25. Badanie bioder wykonano pacjentce wieczorem w łóżku. 26. Pacjent był skonsultowany także przez dr. A., który stwierdził że powinniśmy usiąść na tyłku i zgodzić się z jego diagnozą. 27. Pacjentka nie odczuwa sztywności ani dreszczy, choć jej mąż twierdzi co innego. Odpowiedz Link
babiana Re: Italia trener 14.07.06, 15:54 www.youtube.com/watch?v=ccDyp2aRRCg&eurl=http%3A%2F%2Fusa%2Eworldcupblog%2Eorg%2Fgroup%2De%2Fsecret%2Ditalian%2Dtraining%2Dvideo%2 www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg-- Jesli jeden czlowiek powie ci, ze masz osle uszy, nie przejmuj sie, jesli powie ci to dwoch ludzi, przygotuj sobie siodlo. Odpowiedz Link
triskell Wielki różowy królik 20.07.06, 23:15 Uśmiechnęłam się dziś od ucha do ucha, czytając o nim : www.ananova.com/news/story/sm_1541732.html Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wielki różowy królik 20.07.06, 23:36 Nie ma sily, zeby sie nie usmiechnac )))))) Juz widze te usmiechniete wycieczki, i usmiechnietych pilotow i usmiechnietych pasazetow. Tam samoloty teraz specjalnie beda latac z ludzmi w depresji - Kuracja u rozowego krolika. Odpowiedz Link
babiana Re: Śmiech to zdrowie :))) 24.07.06, 13:10 Moja corka na razie wynalela pokoj w Kopenhadze. Na miejscu rozejrzy sie za mieszkaniem. Teraz boje sie czy nie trafi na pania Krysie. www.youtube.com/results?search=stancja+u+pani+Krysi&search_type=search_videos&search=Search Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Jeszcze lekarskie - autentyczne 24.07.06, 16:02 Lekarka bada pacjenta i dyktuje pielegniarce: pacjent zlany potem, siny. Pielegniarka zapisala: pacjent zlany, potem siny. ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link
ania_2000 test 03.08.06, 23:13 Mąż wraca do domu lekko niewyraźny. Piłeś? No coś ty, ani kropelki! Przezcież widzę, ledwo stoisz na nogach.Przyznaj się, piłeś? Nie piłem. Powiedz Gibraltar. Piłem. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jeszcze lekarskie - autentyczne 04.08.06, 14:23 Dom wariatów, lekarz siedzi na dyżurce, wokół sajgon. Szaleńcy wchodzą sobie na głowę, wydzierają się, bija się. Kompletny odjazd. Skaczą po łóżkach, jedzą karaluchy, rzucają się poduszkami. Nagle do lekarza podchodzi taki najbrudniejszy. Koszula - ścierwo, pazury czarne, tłuste włosy, na nogach podarte kapcie, nieogolony, sińce pod oczami. Lekarz na niego patrzy i mówi: - A co to takie piękne do mnie przyszło? Małpka? Facet nic - A może Napoleon albo jaki Książe? Facet nic - A może to taki piękny przybysz z obcej planety nas odwiedził. A facet na to: - Panie, kurwa, ogarnij Pan ten sajgon, bo mi tu kazali neostradę podłączyć! Odpowiedz Link
asica74 koniecznie obejrzyjcie :) 15.08.06, 22:10 www.youtube.com/watch?v=DD6TQRlVVGU&NR Odpowiedz Link
asia.sthm Re: koniecznie obejrzyjcie :) 15.08.06, 23:09 Cudne, po prostu cudne! ten dzidzius na mamusi brzuchu najpowazniejszy, reszta same urwipołcie. Szkoda ze nie mialam czworaczkow Odpowiedz Link
bietka1 Re: koniecznie obejrzyjcie :) 15.08.06, 23:37 O rany, cztery na raz... To dopiero zabawa Odpowiedz Link
asica74 Re: koniecznie obejrzyjcie :) 16.08.06, 00:25 a zeby bylo smieszniej, to sa czworaczki JEDNOJAJOWE! JEDNOJAJOWE drogich moich pan, czworaczki to sa Powaga Odpowiedz Link
triskell Re: koniecznie obejrzyjcie :) 16.08.06, 00:49 )))) Przynajmniej nie próbują rozpełznąć się na wszystkie strony, jak te z "Raising Arizona". Odpowiedz Link
asia.sthm Re: koniecznie obejrzyjcie :) 21.08.06, 21:16 Po czworaczkach troche starsze dziecko. Prosze nastawic glosniki i posluchac co ma do pokazania 11-letnia dziewczynka. Cud swiata )) www.youtube.com/watch?v=jcOOOebe7fs&mode=related&search Odpowiedz Link
asica74 Re: koniecznie obejrzyjcie :) 21.08.06, 21:58 www.youtube.com/watch?v=HSCotdOh5WY troszke straszno, troszke smisznie, troszke... z mieszanymi uczuciami przedstawiam wam Dziewczyne Bala Pogrzebu, odslona 2 Odpowiedz Link
asia.sthm Re: koniecznie obejrzyjcie :) 21.08.06, 22:18 o bozesztymoj jakie to nieszczescie . Zaloze sie ze ona juz sie niczego w zyciu nie boi. Cale banie w ogorki jej poszlo. Odpowiedz Link
kinky5 Re: koniecznie obejrzyjcie :) 21.08.06, 22:32 hmmm...reklamy troche jezykowo: www.youtube.com/watch?v=WNWBIyDq-wU i jeszcze jedna: www.youtube.com/watch?v=1NhSQARojp0 Odpowiedz Link
monika_a_b Re: koniecznie obejrzyjcie :) 21.08.06, 23:02 Wow! Co za głos! Jestem pod wrażeniem )) Odpowiedz Link
bielinka Troszke politycznie .....;-) 22.08.06, 10:07 PAn prezydent Kaczyński z żoną pojechali na Ukraine odwiedzic prezydenta Juszczenkę. Po części oficjalnej, siedza juz kameralnie przy kieliszeczku i Juszczenko, zeby nawiazac "familijne" stosunki pyta Panią Kaczyńska: - A ciebie Marysia to czym truli ? Odważni nie żyją wiecznie. Tchórze nie żyją wcale. Odpowiedz Link
ulinha Re: Troszke politycznie .....;-) 22.08.06, 22:30 A ja troszku poswintusze Idzie Czerwony Kapturek przez las, wyskakuje wilk i mowi: - A teraz Czerwony kapturku bede cie calowal w miejsce, ktorego nie calowal wczesniej nikt inny! - Chyba kurwa w koszyczek Odpowiedz Link
asica74 Re: Troszke politycznie .....;-) 22.08.06, 23:03 Ulinha ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ulinha Re: koniecznie obejrzyjcie :) 22.08.06, 23:04 Boszzzzzz zatkalo mnie.... Radze zobaczyc tez piosenke finalowa!!! www.youtube.com/watch?v=FrQVEYCYsAM&mode=related&search= Odpowiedz Link
ad.tl tylko dla doroslych 23.08.06, 00:26 dla doroslych - tylko! www.dailymotion.com/swf/xS4GkaSDTSeyS206y Odpowiedz Link
ad.tl Re: tylko dla doroslych 23.08.06, 00:27 www.dailymotion.com/swf/xS4GkaSDTSeyS206y Odpowiedz Link
babiana Re: tylko dla doroslych 23.08.06, 05:32 Kanadyjczyk je sobie spokojnie sniadanie (chleb z marmolada i cos tam jeszcze), przysiada sie do niego zujacy gume Amerykanin. - To wy w Kanadzie jecie caly chleb? - pyta Amerykanin. - No tak. - Bo my w USA jemy tylko srodek. Skórki odkrajamy, zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na croissanty i sprzedajemy do Kanady - stwierdza pogardliwie Amerykanin, zujac swoja gume. - Kanadyjczyk nic. - A marmolade jecie? - pyta dalej Amerykanin. - No, tak. - Bo my w USA jemy tylko swieze owoce. Skórki, pestki i tak dalej zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dzem I sprzedajemy do Kanady. I dalej zuje gume. - A seks w USA uprawiacie? - pyta Kanadyjczyk. - No oczywicie. - A z prezerwatywami co robicie? - Wyrzucamy. - Bo my w Kanadzie to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na gume do zucia i sprzedajemy do USA... Odpowiedz Link