Gość: kobieta IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 22:13 potrzebuję dobrego kamerzysty na wesele macie jakiś sprawdzonych ludzi? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.11.09, 14:21 proszę tu masz namiar Jak się dogadasz z Mariuszem to on da Ci namiar na mnie i jego film będziesz mogła oglądnąć Pozdrawiam 792-179-305 jusz77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 15:43 Najlepszy - Krzysiek z Piaskowej nr tel. 74 841 82 22, ale terminy to ma raczej pozajmowane... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista !! Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 15:47 Najlepszy kamerzysta na dolnym śląsku !!! Roman Janiszek tel: 607-534-878 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedaszyby Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 22:49 I od Janiszka dostaniesz gratis węgiel z biedaszybów. Bo kopie węgiel i zajmuje się filmowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 06:45 Roman jest super i nie jest drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola2 Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 09:49 Niestety Janiszkowi bardzo trzęsie się kamera. Wtrąca się do do pracy zespołu. Wtrąca się do pracy obsługi. Poucza. Najgorsze, że zabiera mikrofon i wprowadza niechciane, nieuzgodnione z młodymi sprośne zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasztvtv Re: kamerzysta na wesele!!!!! 05.01.10, 00:00 Od 1998 roku naszą pasją jest film i utrwalanie go dla potrzeb wymagających klientów. Specjalizujemy się w cyfrowej produkcji filmów wideo (Śluby, Wesela, Studniówki i inne imprezy okolicznościowe), teledysków, konferencji, reklamy dla firm. Jesteśmy młodymi filmowcami,którzy z pasją tworzą wyjątkowe obrazy. Zapraszamy do obejrzenia naszych produkcji. filmowanie.bydgoszcz.pl/ www.tomasztv.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.dialog.net.pl 08.01.10, 12:17 kolejny debil co z bydgoszczy będzie jechał do wałbrzycha nagrywać ślub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 12.11.09, 16:17 Więc, żeby nie było tylko samych reklam oto mniej więcej spis kamerzystów bardziej znanych (w większości 'pewne' firmy) , gdyż sama ostatnio szukałam kontakty znajdziesz poprzez wyszukiwarke google : 1. CC-studio 2. Reklamvid 3. Superfotograf 4. Foto studio Pisarzowice (obok Kamiennej Góry) 5. Mucha Zoom 6. R-Media (z Kamiennej Góry) 7. Episodio (strzegom) 8. inni, których nie wymieniłam bądź też zapomniałam sporo ogłoszeń i cenniki oraz przykładowe filmy znajdziesz na www.planujemywesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laleczka Lista firm IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 22:55 http://www.wyjdzzamnie.pl/index.php?site=kategoria_woj&nr=20&wojewodztwo=1 http://www.planowaniewesela.pl/wideofilmowanie/dolnoslaskie/walbrzych.html http://www.diswesele.pl/articles.php?article_id=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha cc Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 11:42 cc studio to chałturnik zobaczcie na zdjęcie z jego strony www zrobił zdjęcie architektury i nieporadnie sfotografował siebie porażka http://img2.pict.com/2c/e9/4c/1973190/0/370dsc9510.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.centertel.pl 13.11.09, 21:12 polecam Pana Kazimierza z Podzamcza, tanio i bardzo profesjonalnie, ma super sprzęt i jest przesympatyczny tel:601-885-131 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha CC Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.09, 21:23 Tak Pan Kazimierz z Podzamcza nagrywa kamerą, która była hitem 20 lat temu a mianowicie... http://bollenstreek.allesvan.nl/bb_uploads/av-bollenstreek/2/7_1_Videocamera%201.jpg On nie ma pojęcia jak się nagrywa, kiedyś popracował zaledwie kilka miesięcy w upadającej tv kablowej w wałbrzychu, czyli dzisiejszego Tygodnika Wałbrzyskiego i NWW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do muchy cc Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.centertel.pl 14.11.09, 20:38 kim Ty jestes prostaku że tak ludzi oczerniasz ma na stanie najnowszy model kamery która od razu nagrywa na dvd, baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha CC Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.dialog.net.pl 21.11.09, 23:06 Po pierwsze. Kamerą, która nagrywa się bezpośrednio na płyty cd nagrywają amatorzy. Po drugie. DVD już przechodzi do lamusa, bo króluje HD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Serdeczny Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 06:08 Witam adwersarzy. No cóż widzę, że muszę się włączyć bo niektórzy wyznają zasadę, że niema to jak dokopać konkurencji z pozycji Anonima. Kamery na DVD nie posiadam natomiasst dla chętnych wykonam film za pomocą kamery SONY HVR-Z5E, (oczywiście nagrany po montażu na blue-ray, a nie na DVD, jak to niektórzy czynią), Na poziomie filmów z uroczystości weselnych nikt w regionie lepszych kamer raczej nie używa - zresztą po co? Co do zdjęcia to faktycznie "babola" walnąłem w postaci swego cienia ale nie myli się kto nic nie robi. W każdym razie za uwagę dziękuję choć z pewnością nie była ona "z dobrego serca" Zainteresowanych natomiast zapraszam do studia na prezentację filmów lub na stronę www.cc-studio.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Serdeczny Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 06:13 Co do poszukiwań fotografów czy kamerzysty to forum nie jest chyba najlepszym miejscem bo więcej tu zawiści i samochwalstwa niż rzetelnej wiedzy, choć nie można jej wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto oko Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 21:39 Moim zdaniem na tym terenie najlepszy w te filmowe klocki jest "WaSz". Niestety nie znam namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia82 Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.09, 22:55 Dowiadywałam się o mój termin, niestety zajęty:( www.fol-studio.pl, strona jest aktualizowana o jakieś nowe zdjęcia, ale kilka filmików jest, ja szukam dalej czegoś w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_kawaler Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.09, 23:09 julia82 ale po kiego grzyba się żenisz, skoro zaraz będzie rozwód??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_kawaler Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.09, 23:11 > julia82 ale po kiego grzyba się żenisz, skoro zaraz będzie rozwód??? Znaczy chciałem napisać po kiego grzyba wychodzisz za mąż?? Ale mi się pomyliło. Już jestem zgięty lekko dzisiaj, więc musisz mi wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia82 Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.09, 00:46 co będzie to będzie:), ważne jest teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.09, 22:46 znam fotografa i kamerzyste sa zajefajni, nie wiem jak z terminami fotograf to660687273 radek a kamerzysta607184596krzysiek razem bardzoo fajnie pracuja. dodatkowo zdjecia mozna ogladac na www.radoslaw-witas.pl albo na digart.pl POLECAM BARDZO SERDECZNIE pozdrawiam chlopakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orni Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.dialog.net.pl 21.11.09, 23:09 Kolejna reklama. Szukają naiwnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20 Centrum FOX Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 16:31 Only VIDEO WIESŁAW FILM z Wałbrzycha,gosc naprawde wkłada serce w obróbke i materiał.mozliwosc 3 kamer KRAN.. podaje numer 604360801. Potrafi młoduch namówic na nietypowe rzeczy również noc poslubna przy kamerze i skok do basenu młodej pary w całej krasie o 4.30 www.youtube.com/watch?v=CX5D1AuJS6E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Bull Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 18:31 namówić na taki skok to trzeba mić siele persfazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesele Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.10, 18:38 Obraz lata jakby nagrywał to onanista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 22:13 rooooooooooomek janiszek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kamerzysta na wesele!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.10, 23:43 firmy i ludzie z Walbrzycha oferujce uslugi filmwania to porazka na maxa latajce golabki i obraczki na ekranie to zenada i wiocha. zapytajcie czy ktos uzywa kranow wysiegnikow, handykamow oraz profesjonalnego sprzetu do montazu kuknijcie na www.rmvision.pl tu jest klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 do goscia IP: 67.159.5.* 06.01.10, 17:55 Gość, może twoja wiedza to porażka? Chciałeś napisać steadicam, ale twoja marna wiedza zawężona jest jedynie napisu z amatorskich kamer sony, czyli handycam :) www.aialex.com/wp-content/uploads/2007/04/sony-hd-handycam-hard-disk.jpg Nie wszyscy używają latających obrączek i gołąbków na ekranie. Zapewniam, że posiadają posiadają krany oraz stabilizatory obrazu. A teraz pytanie do Ciebie. Czy podjął byś się nagrywania i montażu materiału za 1500zł? Bo tyle ludzie płacą filmowanie w Wałbrzychu, jak również i w całej Polsce. Policz sobie swoje koszty: Wiadomo co miesiąc ZUS, Podatki, księgowość, czynsz lokal-pracownia, Komputer PC 5000, Komputer MAC 5000 - 13000, Oprogramowanie PC 3000, Oprogramowanie MAC (FC) 8000 Pluginy PC/MAC 2000 Kamera PMW-EX1 nie całe 30 000 Steadicam 15000 Kran 5000 - 15000 Żywotność kamery lub komputera to maksymalnie 5 lat Także proszę przestań p i e r d o l i ć o profesjonaliźmie rmvision w temacie filmowania uroczystości ślubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: do goscia IP: *.umwd.pl 08.01.10, 10:22 Jedyny głos rozsądku :) prawie cię pokochałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.mon Re: kamerzysta na wesele!!!!! 05.09.22, 13:56 Scarlet film jedyny i niepowtarzalny na każdą imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.pichnik555 Re: kamerzysta na wesele!!!!! 28.10.22, 20:01 Tak Scarlet film to gwarancja udanego filmu i zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.cieciera Re: kamerzysta na wesele!!!!! 15.11.22, 11:34 Wiedzą jak pracować, żeby film wychodził znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.klos55 Re: kamerzysta na wesele!!!!! 08.12.22, 14:38 Scarlet film. Doskonałe warunki współpracy i efekty końcowe. Odpowiedz Link Zgłoś