Dodaj do ulubionych

Szukam fotografa na ślub 2010

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 06:11
Proszę o pomoc. Terminy na lipiec prawie u wszystkich już zajęte, a
u tych które wolne - ceny kosmiczne ok. 1500-2000 za sesję. Polećcie
kogoś do 1000 zł - proszę! Może uda mi się jeszcze wynająć kogoś w
intratnej cenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 07:53
      Pan Piotr, proszę spróbować napisać
      KAROL [karolkargol@interia.pl]
      ja jestem ze zdjęć na 100% zadowolona z mężem
      • groa Re: Szukam fotografa na ślub 2010 16.12.09, 12:12
        zapraszam na stronkę, jeśli zdjęcia się spodobają to proszę pisać na gg: 1336791
        lub dzwonić
    • Gość: marta Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 212.160.143.* 04.12.09, 09:28
      korzystaliśmy z usług fotografa z Wałbrzycha i jesteśmy bardzo zadowoleni z
      efektów. telefon z zeszłego roku to 606-444-270
      • Gość: aha Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 20:14
        aha
    • Gość: zaobrączkowany Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.09, 09:39
      A ja polecam Darka Gdesza z Wałbrzycha - pełna profeska :). Tel
      502499335
      • Gość: HM_ Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.12.09, 10:18
        www.fotoas.eu
        • Gość: GREG Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 21:50
          792490939 - Pan Adrian. Robił nam fotki w tym roku. Dobra relacja
          ceny do jakości - jesteśmy zadowoleni. Facet taki trochę artysta.
          • Gość: Mis Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 11:54
            Polecam Darka Gdesza, odradzam KolorStudio ze Szczawna!!!
            • Gość: jarek i marta Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.09, 12:37
              Korzystaliśmy w tym roku z usług Pana Piotra, o którym pisano powyżej i jesteśmy
              bardzo zadowoleni. Zdjęcia podobały się Nam i Naszym znajomym
            • Gość: Dlaczego Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.dialog.net.pl 05.12.09, 13:43
              Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna?
              • Gość: esz Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 16:24
                to może ja powiem...bo również odradzam!!! Ten pan nie potrafi robić
                zdjęć...chwali się Nikonem D3...którego nie potrafi obsłużyć! Przepala zdjęcia,
                strzela lampą prosto w twarz (ludzie świecą się na zdjęciach jak psu...) po
                błysku tła są czarne (zero zabawy przysłonami, balansami bieli itd) na koniec
                otrzymasz zdjęcia z jego bezczelną sygnaturką w rogu (tak...ten pan robi sobie z
                czyjejś życiowej pamiątki własne ulotki reklamowe!!!) Jeśli ktoś się zna na
                fotografii to niech obejrzy galerię na stronie tego pana...niemalże na każdym
                zdjęciu błędy...przepalenia, ciemne tła, zielonkawe lub niebieskawe odcienie
                bieli, świecące się twarze....wymieniać można...ale szkoda czasu.
                • Gość: Adam Serdeczny Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.10, 14:10
                  No cóż bywają ludzie zawistni i różne rzeczy wypisują, chowając się
                  za anonimowym postem, ale to już tak bywa jak się nie ma Klientów.
                  Sygnaturka może być może jej nie być. Wszystko ustala się w umowie.
                  A co do użycia lampy i tego typu uwag o odcieniach to szkoda
                  komentować. Najlepiej przekonać się samemu - zapraszam do mnie do
                  pracowni lub na stronę www.cc-studio.pl
              • Gość: monia Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 16:25
                no właśnie dlaczego?.mi krecił film ze slubu i jest ok.
              • Gość: esz Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 16:32
                to może ja powiem...bo również odradzam!!! Ten pan nie potrafi robić
                zdjęć...chwali się Nikonem D3...którego nie potrafi obsłużyć! Przepala zdjęcia,
                strzela lampą prosto w twarz (ludzie świecą się na zdjęciach jak psu...) po
                błysku tła są czarne (zero zabawy przysłonami, balansami bieli itd) na koniec
                otrzymasz zdjęcia z jego bezczelną sygnaturką w rogu (tak...ten pan robi sobie z
                czyjejś życiowej pamiątki własne ulotki reklamowe!!!) Jeśli ktoś się zna na
                fotografii to niech obejrzy galerię na stronie tego pana...niemalże na każdym
                zdjęciu błędy...przepalenia, ciemne tła, zielonkawe lub niebieskawe odcienie
                bieli, świecące się twarze....wymieniać można...ale szkoda czasu.
                • Gość: bubu Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.dialog.net.pl 06.12.09, 07:52
                  W takim razie będę omijała szerokim łukiem Color Computer Studio Adam Serdeczny Szczawno Zdrój (bo tak się nazywają), dziękuję za informację.
                  Chcę powierzyć wykonanie w profesjonalnej firmie, a nie amatorom. Dlaczego, ktoś taki bierze się do robienia zdjęć?
                  Do końca świąt chcę złożyć zamówienie, polećcie kogoś.
                  • Gość: motyl Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:35
                    Z całym szacunkiem profesjonalna firmę nie wynajmiesz za 1000zł bo są to koszta
                    krytyczne. Firma specjalizująca się w naprawde dobrych zdjęciach, gdzie na sesji
                    zdjęciowej jest sztab ludzi odpowiedzialnych za swoją prace, gdzie są
                    niesamowite pomysły, nie ma problemów, pary sa bardzo zadowolone, gdyż takowa
                    firma zapewnia wszystko, plener, dojazd,studio a takze arażacje przygotowane
                    specjalnie dla danej pary poprzez indywidualne rozmowy. Zdjęcia są wtedy cudowną
                    pamiątką dla młodych i nawet przyjemnie sie gląda po latach takie fotki. a firma
                    ma wole miejsca bo zatrudnia kilku dobrych fotografów. cennik zróznicowany,
                    zalezy czego pra oczekuje od 2tysiecy w góre.
                    Pozdrwiam
                  • Gość: Color Computer Re: Dlaczego odradzasz Color Studio ze Szczawna? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 14:50
                    Szanowni Państwo zamiast słuchać bzdur od konkurencji obejżyjcie
                    fotki na naszej stronie www.cc-studio.pl albo zapraszam do nas. Nie
                    kierujcie się opinią zawistnych ludzi.
                    • Gość: Burek Raczej Color SHIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 17:32
                      Zainkasował prawie 2 patole i zrobił wielkie g..wno a nie fotki. Chwalił się, co to on za aparatu nie ma, sprzętu... Ale mogliśmy wnioski wyciągnąć przed, a nie po, zwłaszcza jak pokazywał zdjęcia z wyje...nym swoim logo na każdym z nich.

NIE POLECAM!!!
                • Gość: Zadowolona Polecam serdecznie Color Studio ze Szczawna ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 10:50
                  Eee - tam chyba żal ci, że nie potrafisz takich zdjęć robić i
                  zarobić na taki sprzęt i z zawiści to piszesz. Ja tam jestem
                  zadowolona i z filmu i zdjęć i żadna lampa mi w oczy nie błyskała.
                  Mówiąc szczeże niewielu jest fotografów u nas, którzy robią zdjęcia
                  na podobnym poziomie. Twoje słowa są dokładnie odwrotnością tego o
                  czym Pan Adam pisze na swojej stronie - czyli właśnie o tych
                  ciemnychj tłach, które widać na zdjęciach wielu amatorów, a u niego
                  jest super. Zamówiłam też film z którego jestem bardzo zadowolona.
                  Koleżanka wzięła sobie jednego z tu zachwalanych i skopał jej
                  właśnie i film i zdjęcia, które są nie ostre i nijakie, a film to
                  chyba amatorską kamerą kręcił. Film od Pana Adama ze Szczawna
                  oglądamy z mężem przy każdej okazji. Jest super.
                  • Gość: Maturzystka Ja tez bardzo polecam Color Studio ze Szczawna IP: 188.141.18.* 13.04.10, 21:24
                    Ja też polecam gorąco Color Computer Studio ze Szczawna.
                    Robili nam studniówkę w tym roku i takich zdjęć jak klasa IIIc nie miał nikt co
                    można zobaczyć na jego stronie. Bawiłam się z nimi i wiem Film też jest super.
                    Ktoś tu chyba mu zazdrości sprzętu jaki ma skoro się czepia.
                    Maturzystka
                    • Gość: Aga Re: Ja tez bardzo polecam Color Studio ze Szczawna IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.10, 14:39
                      Zgadza się. Mojej koleżance robił zdjęcia na weselu w tym roku i są
                      naprawdę ładne i nie przeciętne. A film to już wogóle super. Te
                      filmy co dotąd widziałam, może za wyjątkiem jednego, to mu nie
                      dorównują w połowie. Mam kolegę fotografa i wiem, że w tym
                      środowisku są klany i wielka zawiść, jak ktoś ma lepszy aparat od
                      drugiego albo innej marki. Ja tam uważam, że to co robi Pan Adam
                      jest na wysokim poziomie.
    • Gość: domi Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 94.254.192.* 06.12.09, 10:42
      kisalak.blogspot.com/polecam
      • zibi1970-1 Re: Szukam fotografa na ślub 2010 07.12.09, 15:18
        Witam.

link do strony:

www.zeb_serban.citymedia.pl
        zebserbanfoto.blogspot.com
        GG: 725829
        mail: zeb_serban@o2.pl
        Tel. 0604 511 291

zapewniam atrakcyjna cenę i pełne zaangażowanie
        • Gość: bubu Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.dialog.net.pl 07.12.09, 21:10
          Proszę nie polecajcie amatorów, którzy podają na swoich stronach tylko numer telefonu komórkowego! Proszę o namiary na profesjonalne firmy, gdzie będę mogła przyjść do ich siedziby. Uważam, że trzeba być idiotką, aby zamówić na ślub fotografa który nie ma firmy. Taki freelancer może nie przyjść na ślub...
          • Gość: Gerber Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 21:48
            polecam studio FOTO FOX ( Krzysztof Lisowski) z Kamiennej Góry, ceny niskie i
            do czynienia ma się z profesjonalistą - przyjemnym sympatyczny, z doświadczeniem.
          • Gość: Color Computer Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 14:57
            Tak należy właśnie podchodzić do sprawy. Zapraszam do nas www.cc-
            studio.pl lub 601874666 albo do innych firm z Wałbrzycha, którzy
            traktują to zajęcie jako profesję, a nie dorabianie. A wszelkie
            krytyki jak i pochwały anonimów w internecie należy raczej omijać.
            Najczęściej są to zawistne teksty nieuczciwej konkurencji lub
            pochwały samochwały.
          • Gość: JK Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 09:40
            Taaaaak, freelancer może nie przyjść na ślub, ale jak ma "firmę" to już pełna
            profeska i zawsze się pojawi? ;D
      • Gość: rudi Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.10, 10:36
        Polecam swoje usługi moja strona to www.fotorudi.pl mam jeszcze wolne terminy na
        lipiec.
    • Gość: :) Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 06:31
      profesjonalizm kosztuję:):)
      • Gość: haha Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 212.160.143.* 08.12.09, 10:18
        Kim jest dla Ciebie profesjonalista??
        O profesjonalizmie świadczą zupełnie inne sprawy niż siedziba i zarejestrowana
        działalność - w fotografii liczy się produkt, podejście, kreatywność i
        doświadczenie. Chcesz być pewna wykonania realizacji umowy - są na to inne
        sposoby a ja nie widzę powodu, by udzielać Tobie darmowych porad prawnych skoro
        jestem "profesjonalnym" prawnikiem i mam nawet siedzibę swojej kancelarii.
        Odrobinę wyobraźni życzę w tak ważnych kwestiach.
        Pozdrawiam
        • Gość: motyl Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:43
          Popieram
      • Gość: janek8 i jak Ci smakował ? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 22:02
        Lekcja ortografii też kosztuje
    • Gość: moylt Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 10:52
      Z całym szacunkiem profesjonalna firmę nie wynajmiesz za 1000zł bo są to koszta
      krytyczne. Firma specjalizująca się w naprawde dobrych zdjęciach, gdzie na sesji
      zdjęciowej jest sztab ludzi odpowiedzialnych za swoją prace, gdzie są
      niesamowite pomysły, nie ma problemów, pary sa bardzo zadowolone, gdyż takowa
      firma zapewnia wszystko, plener, dojazd,studio a takze arażacje przygotowane
      specjalnie dla danej pary poprzez indywidualne rozmowy. Zdjęcia są wtedy cudowną
      pamiątką dla młodych i nawet przyjemnie sie gląda po latach takie fotki. a firma
      ma wole miejsca bo zatrudnia kilku dobrych fotografów. cennik zróznicowany,
      zalezy czego pra oczekuje od 2tysiecy w góre.
      • wed_info Re: Szukam fotografa na ślub 2010 08.12.09, 11:19
        polecamy się:
        www.wed.com.pl

wszelkie pytania:
        wiktoria@wed.com.pl
        lub gazetowy @
    • Gość: zocha Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:01
      oto nr do fotografa zadzwoń moźna się z nim dogadać spoko gość i robi
      super fotki 0886945379 pozdrawiam
      • Gość: mądrale Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.12.09, 19:23
        z całym szacunkiem, ale nikt z Was raczej nie ma pojęcia co pisze mysląc o
        profesjonalnej fotografii ślubnej i jej cenach.
        Tak dla zorientowania się polecam jedną ze stron tematycznych:
        www.wpja.com/wedding-photographers/international/europe/poland-photography.htm
        Polscy fotograficy ślubni to łakomy kąsek dla zagranicznych klientów ze względu
        na niskie wymagania finansowe.
        Jeśli natomiast ktoś robi całe wesele i plener za 1000 zł to albo jest wsiowym
        chałturnikiem albo amatorem chcącym zarobić na swoje hobby a w takim przypadku
        zdecydowanie polecam tego drugiego bo zdjęcia amatora wcale nie muszą być
        nieprofesjonalne.
    • Gość: młody Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 188.121.0.* 11.12.09, 22:03
      fajna ekipka, małżeństwo, są bardzo elastyczniFotograf
      Wrocław
      • Gość: foto amator Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.17.127.lan.e-wab.pl 12.12.09, 00:56
        agencja-fotograficzna.pl/blog/?page_id=348 POLECAM chociaż
        1000zł może nie starczyć..
    • Gość: makary Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 109.79.45.* 13.12.09, 01:06
      Podaję namiary na fotografa napisz na e-mail marduk27@wp.pl. Na pewno dowiesz
      się więcej.
    • Gość: majowy_ poranek Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 18:47
      A co rozumiesz pod słowem dobry fotograf ślubny? Proponuję zajrzeć na Forum
      Fotografów Ślubnych albo Forum Reporterów Ślubnych i obejrzeć potrfolia
      fotografów (można zostawić ogłoszenie, że poszukujesz fotografa), a potem np. na
      www.foto-arek.pl i jak nie zobaczysz różnicy to bierz fotoziutasa- będziesz
      zadowolona:). Ja sama na początku myślałam, że 1000zł to i tak sporo za taką
      usługę, ale zaczęłam się wgłębiać w temat i zmieniłam zdanie. U mnie był
      fotograf z Legnicy, a właściwie małżeństwo i jestem bardzo zadowolona i ich
      pracy. A za foto-ziutka i tak musisz zapłacić i nie wiadomo co z tego wyjdzie.
      Wolałam dopłacić, w końcu to pamiątka na całe życie. Zresztą po ślubie zostało
      trochę kasy z kopert i zrobiliśmy sesję poza dniem. Było fajnie, kupa śmiechu,
      trochę ciężkiej pracy- efekty: nie spodziewałam się, że jesteśmy fajnymi
      modelami:). Polecam fol-studio.pl :)
      • Gość: Gosia Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.chello.pl 06.04.10, 23:04
        A ja polecam margaretandpeter.pl parka z Wroclawia bardzo symaptyczna i pomyslowa.
        • Gość: Gosia Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.chello.pl 06.04.10, 23:06
          A ja polecam margaretandpeter.pl parka z
          Wroclawia bardzo symaptyczna i pomyslowa.
    • Gość: lab.. Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.12.09, 20:04
      Gdesz, Maciejewski ( generalnie szukaj niezaleznych ) przejrzyj portfolia
      członków WKF a na pewno znajdziesz kogoś kto do 1000 zl bedzie w stanie sprawnie
      zrobic slub. Teorii jakoby wynajęcie firmy "profesjonalne sesje slubne" dawało
      znacznie lepsze jakościowo zdjęcia nie potwierdzam. Prawda wyglada tak ze ci "
      profesjonalisci" bioracy po 1500-2000 wynajmuja fotografow do slubow dajac im
      zarobic 300-400 zl. Musza tak robic bo w pewnych miesiacach ciezko robic
      jednoczesnie 5-6 slubow( lipiec ).
      • Gość: Color Studio Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 15:44
        Bywają i tacy ale nie wszyscy. Dlatego trzeba pytać kto konkretnie
        wykonuje zdjęcia. Ja wykonuję osobiście, a jeśli wystawiam to je
        podpisuję.
    • Gość: Artfoto Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.xdsl.centertel.pl 15.12.09, 12:34
      No nie ma co się dziwić,,ciężko kogoś znaleść do 1000zł

ja to wykonuję za 1200zł + 2 zestawy perfum GRATIS )męskie/damskie)

szczegóły na Stronie

www.arturo.getphoto.pl
    • Gość: Color Computer Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.09, 15:05
      W dobie internetu nie powinno być problemu. Jest tu tusiące ogłoszeń
      i fotografii, które mogą odpowiadać różnym gustom i "kieszeniom".
      Zaoraszam www.cc-studio.pl - może potrafimy zadowolić Państwa gust.
      Natomiast szukanie rad u anonimowych internautów nie zawsze jest
      dobrym sposobem, co nie znaczy, że wszyscy mówia nieprawdę.
      Pozdrawiam
      Adam Serdeczny
      Color Computer Studio
    • Gość: moona Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 20:33
      To ja polecam strone tomaszprzybysz.pl. Jesteśmy z mężem bardzo
      zadowoleni. Pełen profesjonalizm za rozsądną kwotę.

www.allegro.pl/item854245465_fotografia_slubna.html
    • Gość: autor Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 212.244.232.* 16.12.09, 20:42
      tylko dwie pary? to doświadczenie chyba niezbyt duże...albo nie ma
      się czym chwalić... i ta sztuczność..
    • groa Re: Szukam fotografa na ślub 2010 17.12.09, 15:26
      Chętnie zrobię darmową sesje narzeczeńską, jeśli spodobają wam się zdjęcia, to
      możemy podpisać umowę, ogólnie lipiec mam jeszcze wolny, więc można by było coś
      pomyśleć, jeśli jesteś nadal zainteresowana to zapraszam, kontakt tel 669357879
      GG:1336791
    • Gość: 2010 Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.dialog.net.pl 17.12.09, 16:09
      Taki sam kicz jaki robi Color Computer Studio. Artyści. Śmiechu Warte.
      • Gość: ktos Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:28
        Ja tam uważam, że ich zdjęcia są ok.
        • Gość: ktos Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 09:29
          A poza tym kto Ci każe ich brać, jak sie nie podoba, szukaj dalej.
    • Gość: Ania Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.12.09, 01:43
      Znajoma z pracy poleciła mi Gdesza. Zdjęcia jakie dostałam od niego były super.Gość ten jest zawodowym fotoreporterem w jakieś dużej gazecie.
      • Gość: waga Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 67.159.5.* 20.12.09, 11:44
        Tatiata Kozhevnikova z Nowosybirska ma 42 lata, ale jej pochwa jest silna jak
        nigdy! Piętnaście lat ćwiczeń opłaciło się - teraz potrafi za pomocą swojej
        potężnej dziupli podnieść ważąca 14 kilogramów szklaną kulę. Tatiata opowiada,
        jak rozpoczęła się jej kariera: Po porodzie, moje mięśnie waginalne zrobiły się
        niewyobrażalnie słabe. Dowiedziałam się, że w starożytności kobiety radziły
        sobie z tym problemem przy pomocy drewnianych kulek. Rozejrzałam się, zobaczyłam
        szklaną kulkę i wsadziłam sobie do pochwy. Bardzo długo nie mogłam jej
        wyciągnąć! To jej jednak nie powstrzymało: Wsadzasz sobie kulkę z przyczepionym
        sznurkiem do pochwy, a na końcu sznurka jest mały haczyk. Do niego przyczepiasz
        drugą, cięższą kulkę. I trzymasz. Dzięki piętnastu latom takich ćwiczeń Tatiata
        jest bezspornie posiadaczką najpotężniejszej pochwy na całej kuli ziemskiej.
        Cóż, można tylko żałować, że nasze żony, dziewczyny i kochanki nie mają takich
        ambicji, przy czym cało to żałowanie odbywa się wyłącznie w na poziomie
        abstrakcyjnym, właśnie dlatego, że one nie mają takich ambicji.

www.youtube.com/watch?v=8jxTCXvjle4
        • Gość: grzegorz Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.aster.pl 21.12.09, 15:52
          polecam Love and Marriage Studio - utalentowani absolwenci fotografii i szkół
          filmowych. Polecam. Grzegorz :-)

Love and Marriage Studio
    • Gość: ...X Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 14:54
      polecam p. Adrian 792490939
    • majka079 Re: Szukam fotografa na ślub 2010 19.01.10, 21:47
      Witam,znam bardzo fajnego fotografa, robi niebanalne fotki, a do tego jest niedrogi. W cenie 1000 zl dostaniesz zdjecia na plycie, album i prezentacje z podkladem muzycznym. Nie wiem tylko czy ma wolny termin, zapytaj najlepiej: sebaburi@o2.pl, Powodzenia
    • Gość: magiczny-slub Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: 91.193.160.* 21.01.10, 09:02
      Witam
      Proszę o zapoznanie się z moją ofertą na stronie www.magiczny-slub.pl
      Dysponuję wolnymi terminami.
      Proszę o kontakt: info@magiczny-slub.pl
      Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Weronika Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 14:19
      Zdecydowanie Pan Gdesz. Pełen profesjonalizm!!!! I napewno nie sa to
      kiczowate zdjęcia na tle chmurek, ptaszków, palemek itp:):):).
    • Gość: Ula Polecam studio ze Szczawna/Color Computer, IP: 188.141.123.* 22.01.10, 20:06
      Czesc Wera
      Ja mialam krecony film + zdjecia przez Pana Serdecznego i jestem super
      zadowolona. Film nakrecony bardzo profesjonalnie a zdjecia ujmujace. Zamiast sie
      nastawiac, poradzilabym Ci wejsc na strone i samemu ocenic, a najlepiej porownac
      z tymi co sie chwala ze umieja, a potem cuda na kiju wychodza, jak u mojej
      znajomej. Najlepiej umow sie z kilkoma fotografami i ocen ich prace na podstawie
      przedstawionych probek i sama podejmij decyzje. Jak tak zrobilam i wbralam Color
      Studio, ze wzgledu na profesjonalizm. Ale wiadomo, kazdy szuka czegos innego.
      Powodzenia!
      I zycze wspanialego wesela:)
      • Gość: KAMA Re: Polecam studio ze Szczawna/Color Computer, IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 00:20
        A ile Cię kosztowało filmowanie bez zdjec.Za odp.z góry dziękuje
        • Gość: 4500zł Re: Polecam studio ze Szczawna/Color Computer, IP: *.dialog.net.pl 23.01.10, 08:47
          4500zł
          • Gość: Adam Serdeczny Re: Polecam studio ze Szczawna/Color Computer, IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 13:57
            W tej cenie to z ujęciami w kosmosie w stanie nieważkości ;-) Adam
            Serdeczny
    • Gość: Karol Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.01.10, 20:20
      Witam
      Jeżeli nadal Pani poszukuje fotografa na ślub proszę o kontakt na maila
      chili_77@tlen.pl Parę moich prac na www.chilinskiart-foto.pl Postaramy się
      zmieścić w 1000 zł
      • Gość: dsfs Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.dialog.net.pl 31.01.10, 00:03
        Chilinski i sphoto. Dawno takiego chłamu nie widziałem.
      • Gość: gosc:chilinskiart Re: Szukam fotografa na ślub 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.10, 19:32
        www.chilinskiart-foto.pl- ojojoj jakie to baaaardzo kiepskie, kto go tu
        polecil??! liczylam na powazniejsze rady na tym forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka