Dodaj do ulubionych

Gdzie na narty z dzieckiem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 17:36
Mam pytanie. Gdzie pojechać na narty z dzieckiem 7-letnim. Chodzi o łatwą
górkę a przede wszystkim wyciąg? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kapelan Piksel Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 18:13
      Witam,
      dziś byłem w Andrzejówce (za Rybnicą Leśną 15 min od W-cha).
      Warunki śnieżne rewelacyjne. Ma Pan 2 wyciągi:
      b łatwy vis-a-vis schroniska i trudniejszy niżej. Obsługa obiecała
      wyratrakowanie stoku. Jutro otwierają o 9.00. O tej porze warto więc
      być - będzie gładko i nie będzie jeszcze śpiochów.
      Zawsze można iść na siusiu i herbatkę (lub odwrotnie) do
      Andreasbaude - zabytkowego schroniska postawionego podobno przez
      wałbrzyskich narciarzy dla Królowej Prus.
      • Gość: TnBd Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: 109.243.89.* 09.01.10, 18:37
        Witam, mam pytanie. Czy jest jakiś PKS lub bus do Andrzejowki z Wałbrzycha. Nie mam samochodu a jeżdżę na desce, nie mam jak się tam dostać.
        • Gość: Jacek Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.10, 19:43
          Można dojechać do Rybnicy Leśnej a później lekko z " buta ". W sumie nie jest
          daleko. Jeździłem tam kiedyś , tylko nie wiem czy syn da radę na orczykach.
          Początkujący.
          • jevick Re: Gdzie na narty z dzieckiem? 09.01.10, 20:51
            mlade buky-czechy
            jest kidparki i instruktorzy
            łatwe górki,w sumie niedaleko
            ewent na stoku-rzeczka-dla dzieci wyrwiłapka za friko na oslej łaczce
            • Gość: TnBd Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: 109.243.151.* 09.01.10, 21:10
              Dzięki za info o Andrzejówce, popieram Mlade Buky, 45 min od Wałbrzycha, ale stoki przygotowane :)
              • Gość: Rebel Yell Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 21:42
                Lomnica. Tak patriotycznie bo porownania do Mladych nijak..
              • Gość: Kapelan Piksel Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 21:43
                Może być ciężko z dojazdem ... jutro(
                • Gość: Jacek Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.10, 09:55
                  Dzisiaj chyba nigdzie się nie dojedzie.
    • Gość: daczka Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 00:49
      Andrzejówka
    • marzeniemarzenie Re: Gdzie na narty z dzieckiem? 31.01.23, 22:10
      Szczyrk zdecydowanie :) masz tam dużo atrakcji dla dzieci. A jeśli wybierzesz dobra miejscówkę to wszędzie blisko będziecie mieli. Jesli brakuje Tobie czegoś e sprzętu to polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka