Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 17:36 Mam pytanie. Gdzie pojechać na narty z dzieckiem 7-letnim. Chodzi o łatwą górkę a przede wszystkim wyciąg? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kapelan Piksel Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 18:13 Witam, dziś byłem w Andrzejówce (za Rybnicą Leśną 15 min od W-cha). Warunki śnieżne rewelacyjne. Ma Pan 2 wyciągi: b łatwy vis-a-vis schroniska i trudniejszy niżej. Obsługa obiecała wyratrakowanie stoku. Jutro otwierają o 9.00. O tej porze warto więc być - będzie gładko i nie będzie jeszcze śpiochów. Zawsze można iść na siusiu i herbatkę (lub odwrotnie) do Andreasbaude - zabytkowego schroniska postawionego podobno przez wałbrzyskich narciarzy dla Królowej Prus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: 109.243.89.* 09.01.10, 18:37 Witam, mam pytanie. Czy jest jakiś PKS lub bus do Andrzejowki z Wałbrzycha. Nie mam samochodu a jeżdżę na desce, nie mam jak się tam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.01.10, 19:43 Można dojechać do Rybnicy Leśnej a później lekko z " buta ". W sumie nie jest daleko. Jeździłem tam kiedyś , tylko nie wiem czy syn da radę na orczykach. Początkujący. Odpowiedz Link Zgłoś
jevick Re: Gdzie na narty z dzieckiem? 09.01.10, 20:51 mlade buky-czechy jest kidparki i instruktorzy łatwe górki,w sumie niedaleko ewent na stoku-rzeczka-dla dzieci wyrwiłapka za friko na oslej łaczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: 109.243.151.* 09.01.10, 21:10 Dzięki za info o Andrzejówce, popieram Mlade Buky, 45 min od Wałbrzycha, ale stoki przygotowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 21:42 Lomnica. Tak patriotycznie bo porownania do Mladych nijak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapelan Piksel Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 21:43 Może być ciężko z dojazdem ... jutro( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.10, 09:55 Dzisiaj chyba nigdzie się nie dojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daczka Re: Gdzie na narty z dzieckiem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 00:49 Andrzejówka Odpowiedz Link Zgłoś
marzeniemarzenie Re: Gdzie na narty z dzieckiem? 31.01.23, 22:10 Szczyrk zdecydowanie :) masz tam dużo atrakcji dla dzieci. A jeśli wybierzesz dobra miejscówkę to wszędzie blisko będziecie mieli. Jesli brakuje Tobie czegoś e sprzętu to polecam Odpowiedz Link Zgłoś