Gość: jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:54 szukam garazu do wynajecia w walbrzychu najlepiej na gaju,lecz nie koniecznie prosze o podanie rowniez ceny i lokalizacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: garaz szukam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 20:42 mam na sobiecinie 100zl m-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:36 w ktorym miejscu na sobiecinie palestyna odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: garaz szukam IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.10, 14:33 jestem zainteresowany tym garażem na Sobięcinie - mogę prosić o kontakt, mój to szymon62@wp.pl lub 664929431 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:36 w walbrzychu nie ma garazu do wynajecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: garaz szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:59 Na 11-go listopada są 2 garaże do wynajęcia/sprzedania murowane ocieplone z ogrzewaniem i kanałem koło placu górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garazowy Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:28 cena/namiar na te garaze? mieszkam nieoopodal i jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin Re: garaz szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:08 Czy garaze kolo placu gornika jeszcze aktualne?? proszę o namiar?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwicowany Re: garaz szukam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.10, 08:43 Również szukam garażu. Mieszkam na Chrobrego, więc mile widziany byłby garaż w np. okolicach pl. Grunwaldzkiego czy szpitala na Batorego, Stacji Krwiodawstwa, stacji Shell, przychodni na Browarnej, Komendy Policji itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: garaz szukam ul Krasińskiego IP: *.chello.pl 08.02.10, 10:47 ti i ja się dołączę burzaxxx@interia.pl - kupię lub szukam do wynajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swwq Garaz szukam Podgorze i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:32 Przylacze sie do szukajacych. Szukam duzego garazu lub jakiegos malutkiego budynku, przybudowki itp. mogacego spelniac funkcje garazu (duza brama). Procz samochodu, chce zeby bylo wystarczjaco duzo miejsca do majsterkowania i cwiczenia - jakis sprzet, worek bokserski itd. Musi miec podlaczony prad, wode, cale sciany, podloge, dach itd. ;p Szukam w rejonie Podgorza i okolic, jesli taki macie, albo znacie jakas pusta nieruchomosc tego typu nalezaca np. do miasta bede wdzieczny za informacje Odpowiedz Link Zgłoś