Dodaj do ulubionych

garaz szukam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:54
szukam garazu do wynajecia w walbrzychu najlepiej na gaju,lecz nie koniecznie
prosze o podanie rowniez ceny i lokalizacji
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: garaz szukam IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 20:42
      mam na sobiecinie 100zl m-c
      • Gość: jarek Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 17:36
        w ktorym miejscu na sobiecinie palestyna odpada
        • Gość: sz Re: garaz szukam IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.10, 14:33
          jestem zainteresowany tym garażem na Sobięcinie - mogę prosić o kontakt, mój to
          szymon62@wp.pl lub 664929431
    • Gość: jarek Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 17:36
      w walbrzychu nie ma garazu do wynajecia?
      • Gość: Stefan Re: garaz szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:59
        Na 11-go listopada są 2 garaże do wynajęcia/sprzedania murowane ocieplone z
        ogrzewaniem i kanałem koło placu górnika.
        • Gość: garazowy Re: garaz szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:28
          cena/namiar na te garaze? mieszkam nieoopodal i jestem zainteresowany
          • Gość: jozin Re: garaz szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:08
            Czy garaze kolo placu gornika jeszcze aktualne?? proszę o namiar??
            • Gość: znerwicowany Re: garaz szukam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.10, 08:43
              Również szukam garażu. Mieszkam na Chrobrego, więc mile widziany byłby garaż w
              np. okolicach pl. Grunwaldzkiego czy szpitala na Batorego, Stacji Krwiodawstwa,
              stacji Shell, przychodni na Browarnej, Komendy Policji itd.
              • Gość: Burza Re: garaz szukam ul Krasińskiego IP: *.chello.pl 08.02.10, 10:47
                ti i ja się dołączę burzaxxx@interia.pl - kupię lub szukam do wynajęcia.
    • Gość: swwq Garaz szukam Podgorze i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:32
      Przylacze sie do szukajacych.

Szukam duzego garazu lub jakiegos malutkiego budynku, przybudowki itp. mogacego
      spelniac funkcje garazu (duza brama).

Procz samochodu, chce zeby bylo wystarczjaco duzo miejsca do majsterkowania i
      cwiczenia - jakis sprzet, worek bokserski itd.

Musi miec podlaczony prad, wode, cale sciany, podloge, dach itd. ;p

Szukam w rejonie Podgorza i okolic, jesli taki macie, albo znacie jakas pusta
      nieruchomosc tego typu nalezaca np. do miasta bede wdzieczny za informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka